|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kilka serwisów uważa że wiadomość potwierdzona.
Zapraszam do dyskusji bo pewnie jak zwykle podzieli nas ta decyzja. Ja osobiście cudów "od ręki" nie oczekuję ale patrzę z optymizmem w przyszłość po tej wiadomości. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
do momentu, kiedy nie jest to oficjalnie potwierdzone - temat nie powinien powstać!
z szacunku dla Kazimierza Moskala!! jak zostanie potwierdzone, to wtedy powinno się przekazać klubowi, Basałajowi i Cupiałowi kilka zdań "pozdrowień". I na tym zakończyć zorganizowany doping w rundzie wiosennej, ponieważ po tej decyzji już nic nas nie będzie wiązało z drużyną piłkarską "Sportowej Spółki Akcyjnej Telefonika Kraków". WISŁA TO MY!!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.03.2012 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Bardzo lubię Michała Probierza wiec ucieszyła mnie ta informacja.
Aczkolwiek, nauczony doświadczeniem, sugeruję aby nowy trener nie kupował mieszkania w Krakowie... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kontrakt ponoć na półtora roku jak informuje Weszło
Plus z tego jest taki że zmalały szanse Smudy na Wisłe. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Probierz ustawi ich w zegarku ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sam jest zwolennikiem tego ruchu.
Na pewno facet charakterny i bedzie umial zabrac sie za nasze gwiazdki. Dwa,że słuszna decyzja Cupiała,że trenera zatrudniamy JUŻ a nie po sezonie,bedzie mial Probierz czas na chłodno ocenic piłkarzy i zdecydowac kto ma zostac a kto won w lecie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Najlepsza decyzja od dłuższego czasu w klubie, Probierz nauczy naszych kopaczy walki i uratuje puchary.Oby wywalczył powrót Małeckiego
![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Efekt nowej miotły co 6 spotkań,to nasza taktyka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
uratuje, chyba żartujecie ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Irtysz pawŁodar!
szkoda mi Kazimierza Moskala ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A co z Kaiem Moskalem? Jak znam życie odejdzie na miejsce nr 2....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No cóż, przynajmniej dużo języków zna.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
U nas zawsze cos sie dzieje
![]() Decyzja bossa jak nic, Basalaj nie mialby takich jaj ani siły przebicia. W jakis dziwny sposob to cieszy ze pierdyknal piescia w stol bo znaczy ze na klubie w jemu tylko znany sposob mu zalezy. Dodatkowo na Weszlo piszą, że Basałaj może odejść co akurat mnie cieszy ale niestety pozycja Valckxsa tez slabnie. Za Moskalem nie bylem, Probierz ma jedno co moze wywrzec duzy wplyw na zawodnikow, nie bedzie ich przyjacielem a i kiedy trzeba o.......i. Kaziu to poprostu nie ten typ czlowieka. Co do zmiany zobaczymy, cyrk jak w Polonii z tymi trenerami, Kasperczak, Kulawik, Maskaant, Moskal, Probierz - 2 lata. Wszystko rozbije sie i tak co zrobia z letnim okienkiem. W ktoryms asrt pisali, ze kontrakt na 1,5 roku wiec unikamy dodatkowo Smudy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W sumie wali mnie pojawienie się Probierza, chyba że obiecali mu, że sensownie wzmocnią zespół i to zrealizują. Jeśli nie... spokojnie poczekam na kolejnego szkoleniowca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Po meczach w ŁKS widać że Probierz ma doświadczenie w zbieraniu punktów za pomocą szrotu a to nam jest potzrebna.
Probierz>Smuda Ale wszystko rozbiję się o letnie okno transferowe i decyzję co do Stana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Problem jest w piłkarzach a nie w trenerze. Moskal mógł odejść w zimie a jak nie to mógł już dokończyć rundę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak, ja tam mogę iść, ale Ty pewnie nie, bo nigdy nie byłeś na stadionie (pod stadionem) i nie mogłeś się aktywować... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Patrz gdzie ta Jagiellonia jest, jaki oni mieli skład, oprócz Grosickiego?. Z pewnością wyciągał z nich 100, jeśli nie 120%. No i jest taki polski trener co w tym roku z grupy LE wyszedł, a wcześniej odpadł z Levadią, na mistrza też ma ogromne szanse.
Nie ma zasady. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mysle ze Probierz to może być właściwa osoba na własciwym miejscu .... będzie trzymał krótko za pysk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gra za Moskala źle nie wyglądała. Problem leży cały czas w małej ilości bramek i w zasadzie również sytuacji zarówno na jesień jak i teraz. Jeżeli Probierz odblokuje naszych zawodników, to będzie prawie jak cudotwórca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zawsze na fb oficjalnym wisly pisało ze będzie jakieś boom a dziś nie pisze może to ściema
![]() Tak czy siak za późno!!! A jak to prawda sprzątneli db trenera pyrom ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polski Xavi - Plizga Dawid.
Merytoryczne argumenty czy rozmowa w stylu "w dupie byłem, gówno widziałem" ? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z polskich trenerów Probierz jest zdecydowanie najlepszą opcją, a jeśli musi sie uda to może ochronić nas przed przejęciem sterów przez Smude .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewnie nie wiedzieli nawet ze taka decyzja z góry poszła.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze nie przywroca Maleckiego do skladu
taka decyzja caly klub by sie osmieszyl jesli go Cupial skreslil to watpie zeby on jeszcze w Wisle zagral a Probierz chyba takich pilkarzy nie lubi, za Grosickim nie przepadal w Jagielloni ![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=26549 http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|