The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 20:56
Dokładnie w ataku jeest całkowita bida... z nędzą... niema napadziora...;/ ostatniego podania... Wszyscy mijają się z piłką Co z tego że mają 72% posiadania piłki jak jedno uderzenie na bramkę jest:O.... i to średnie do obrony dla bramkarza... Czekajowi zaczyna się wyłączać myślenie i dziecięce faule robić może dlatego żę bez Chaweza grał... Przynajmniej + jest to że Holendrzy lepiej grają i piłka szybciej chodzi.
I nie biadolcie że gorzej grają niż za Maskanta albo jak Bakero... Zresztą za tydzień Amica więc zobaczymy jak przegrają definitywnie po pucharach bo na mistrza nie ma szans już...:(
A Małeckiego słusznie wywali przeginał palę 3x razy już popełnij ten sam błąd...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.02.2012, 20:56
Może chociaż Szewczyka. Wątpię żeby pokazał się z gorszej strony niż Genkov i Biton dziś.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 26.02.2012, 20:57
Niestety Maskant ustawiając Wisłę defensywnie z każdym przeciwnikiem miał rację.

Moskal uwierzył że ma grajków którzy potrafią grać kombinacyjnie, pomylił się sromotnie.

Na dzień dzisiejszy powinniśmy grać 4-4-2 z dwoma defensywniymi pomocnikami a atak oprzeć na wysokich piłkach na Genkova i Bitona którzy MUSZĄ grać razem.

Ale co zrobi trener z kału bata nie ulepisz jak mówi znane porzekadło.

Żal mam do Małeckiego bo w takiej sytuacji jeździec bez głowy po prostu by się przydał.
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Stary 26.02.2012, 20:58
Dokładnie w ataku jeest całkowita bida... z nędzą... niema napadziora...;/ ostatniego podania... Wszyscy mijają się z piłką Co z tego że mają 72% posiadania piłki jak jedno uderzenie na bramkę jest:O.... i to średnie do obrony dla bramkarza... Czekajowi zaczyna się wyłączać myślenie i dziecięce faule robić może dlatego żę bez Chaweza grał... Przynajmniej + jest to że Holendrzy lepiej grają i piłka szybciej chodzi.
I nie biadolcie że gorzej grają niż za Maskanta albo jak Bakero... Zresztą za tydzień Amica więc zobaczymy jak przegrają definitywnie po pucharach bo na mistrza nie ma szans już...:(
A Małeckiego słusznie wywali przeginał palę 3x razy już popełnij ten sam błąd...
z pomocników zarzutów nie można mięc do Meliksona i Wilka
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2012, 21:01
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
No chyba jednak nie.

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
no trudno, ale Małecki to nadal decyzja Basałaja... Moskal i Valks chcieli mu podarować.

Basałaj odpowiada za to co się dzieje w klubie, oczywiście Cupiał też.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.02.2012, 21:02
to kto nowym trenerem ? jak pisałem o tym po standardzie to nikt nie wierzył
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 26.02.2012, 21:05
Ale że zwolnili Moskala?
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 26.02.2012, 21:07
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
to kto nowym trenerem ? jak pisałem o tym po standardzie to nikt nie wierzył
to jestes hardkorem, serio.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 26.02.2012, 21:14
Dajcie spokój trenerowi.
Piłkarze są za słabi i połowa jest bez jakiejkolwiek formy o pomyśle na grę nie mówiąc.
W drugiej połowie Garguła oddychał rękawami.
Z oskrzydleń nic nie ma.
Ile było wrzutek? na palcach jednej ręki można policzyć.
Małe zagrożenie stwarzamy więc nie będziemy wygrywać - sytuacja taka sama jak w czwartek.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.02.2012, 21:17
Donki napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy napierdalają na obrone, a prawda jest taka, że nie potrafimy bramek strzelac, przez co nie wygrywamy.
Taka prawda, strzałami z biodra, brzucha, klatki czy twarzy wielu goli nie zdobędziemy...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 26.02.2012, 21:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
co Ty pier....

z tymi grajkami jak dzisiaj miał do dyspozycji Kazimierz Moskal to by i Mourinho nic nie zagrał.
To Ty przestań pier... i powtarzać slogan, od którego mam odruch wymiotny...
Rozumiem, że Podbeskidzie, Korona, Lubin i kilka innych jeszcze zespołów, ma znacznie lepszy skład od naszego, tak?
I pewnie większy budżet i lepiej płacą piłkarzom?

Mamy - według mojej oceny - drugi potencjał w lidze. No, może trzeci.
Miejsce w tabeli to pokłosie myśli trenerskiej Maaskanta i Kazika.

Don Donson => mamy dać spokój trenerowi a sam piszesz, że:

1. Guła oddychał rękawami
2. Połowa drużyny bez formy
3. Nie ma pomysłu na grę

Rozumiem, że na w/w aspekty trener nie ma wpływu?
Ostatnio edytowane przez willow : 26.02.2012 o godz. 21:27.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.02.2012, 21:25
żaden trener z nazwiskiem nie przyjdzie do klubu, który nie ma jakiekolwiek wizji rozwoju poza czczym gadaniem jego prezesa na konferencjach prasowych. Dziś oglądając spotkanie w telewizji był taki moment jak kamera uchwyciła Basałaja palącego cygaro w towarzystwie dyrektora sportowego - ich mina mówiła sama za siebie.
Cupiał doprowadził przy udziale "geniuszy" z zarządu i RN do sytuacji, w której po sezonie na zawodnikach odchodzących nie zarobimy ani złotówki a bez środków finansowych na inwestycje może się okazać, że obecny sezon będzie ostatnim Wisły Kraków w Ekstraklasie w tej formie organizacyjnej.
Powinno powstać stowarzyszenie, którego celem będzie przejęcie klubu, znalezienie odpowiednich sponsorów.
Ludzie inteligentni na sztuczki bajkopisarzy już się nie nabierają, stadion świeci pustkami, loża biznesowa również. Zmarnowaliśmy kolejne dwa lata na uporczywej koncepcji łatania dziur tanim szrotem i wypożyczeniami, które w zamyśle twórców miały nam dać LM etc..
Jak słyszę o potencjale tkwiącym w tym zespole to na autorów takiego stwierdzenia spoglądam z politowaniem. Ta drużyna nie ma jakości - koniec i kropka - pojedyncze przypadki nie czynią z tej drużyny zespołu na wysokim poziomie nawet w Ekstraklasie. Bez goli Bitona i gry Meleksa walczylibyśmy o utrzymanie.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 26.02.2012 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 26.02.2012, 21:31
co Ty pier....

z tymi grajkami jak dzisiaj miał do dyspozycji Kazimierz Moskal to by i Mourinho nic nie zagrał. Przyzwyczajcie się, że bez poważnych inwestycji w skład (poważnych) to nie ma szans nawet na puchary, a niedługo będziemy walczyć o utrzymanie.

Co do Małeckiego to podobno: Moskal był za przywróceniem do składu, Valks też (bo przecież wiedziała, że nie mamy kasy na nic) - a Basałaj był przeciwny i to Jego decyzją Patryk poleciał - ale coś czuję, że szybko go przywrócą jak jeszcze ze 3 razy przegramy.

Basałaj !!! co ? - Ty wiesz co!!!!!!!!
Lepiej to ty się zastnow co pierd. ..

Ma grajków jakich sam chciał, wzmocnien nie potrzebował. ..sam tak mówił wiec już nie kręć.

To tak tylko na marginesie, bo ważniejsze jest to ze pod jego batutą straciliśmy juz 9 punktów na własnym terenie. Dla drużyny której lwia częścią finansowego być albo nie być jest podium, to niestety ale to blamaz.

Skoro gdy pali się grunt to idzie na 4-4-2 więc chyba wie że tak łatwiej o bramkę, to jak wytłumaczyć ze nie gramy tak od samego początku?
Przecież musiał wiedzieć że właśnie za to poleciał RM, przecież powinien wyciągnąć wniosku z swoich występów bo przegrywa lub remisuje po marnie skutecznej grze.
Widocznie nie kuma tego i tyle.

A kogo to obchodzi kto był za Patrykiem czy przeciw?
Prawda jest taka ze PM nie powiedział tego co oznajmił KM światu na konferencji. Minol się z prawda i uwierz że nie bez przyczyny.

Moskal jest słabym trenerem i tyle, trudno tak czasami bywa.
Zresztą dla mnie się liczy Wisla a nie Moskal. A jak narazie to wiecej się robi z niego problemów niż pożytku.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.02.2012 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2012, 21:34
willow napisał(a):Wyświetl post
To Ty przestań pier... i powtarzać slogan, od którego mam odruch wymiotny...
Rozumiem, że Podbeskidzie, Korona, Lubin i kilka innych jeszcze zespołów, ma znacznie lepszy skład od naszego, tak?
I pewnie większy budżet i lepiej płacą piłkarzom?

3. Nie ma pomysłu na grę

obudź się Ty człowieku bo bez Małeckiego, Iliewa (on i tak może grać tylko max 60 minut) nie mamy skrzydeł.
Kirm jak był, jest i będzie bez formy - tego nie zmieni nawet Mourinho.
O Bitonie pisałem, że to drewno i zagadka, mimo że nastrzelał tyle bram - dzisiaj to było widać.
Bunoza cienki, Jaliens to samo, Lamey wcale nie gwiazda, Genkov to nie Rudnev.
Czekaj jeszcze popełnia dużo błedów. Garbuła zagrał cienko - ale ile razy to ona grał u nas cienko za wielu trenerów - to standard.
Melikson, Wilk nie wygrają nam meczu.

Potrzeba nam piłkarzy a nie nowego trenera. A myślę, że potrzebujemy spokoju, nowego zarządu i obudzenia Cupiała.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 26.02.2012, 21:34

3. Nie ma pomysłu na grę

Willow, to są tacy zawodnicy, z Garguły już nic nie wyciśniesz, z dziadków też nie. Wolę wieszać psy na piłkarzach bo nie widzę żadnej poprawy od dłuższego czasu niż na trenerze, którego wsadzili na tą kobyłę.

Garguła to kompromitacja jak on się wyraża w ogóle.

Podobało mi się dzisiaj jak na VIP-Loży,3 sektory na zachodniej - może z 50 osób było
Basałaj - kawał biznesu kurka wodna - wolałbym ludzi po 5 pln wpuszczać
Ostatnio edytowane przez Don Donson : 26.02.2012 o godz. 21:38.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 26.02.2012, 21:42
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Willow, to są tacy zawodnicy, z Garguły już nic nie wyciśniesz, z dziadków też nie. Wolę wieszać psy na piłkarzach bo nie widzę żadnej poprawy od dłuższego czasu niż na trenerze, którego wsadzili na tą kobyłę.

Garguła to kompromitacja jak on się wyraża w ogóle.

Podobało mi się dzisiaj jak na VIP-Loży,3 sektory na zachodniej - może z 50 osób było
Basałaj - kawał biznesu kurka wodna - wolałbym ludzi po 5 pln wpuszczać
No nie wiem, czy nie da się z nich już nic więcej wycisnąć... uważam, że jednak dałoby się. Mamy potencjał na pierwszą trójkę w lidze. Takie jest moje zdanie.

Co do Garguły, to nawet mi się nie chce pisać na ten temat. Gość po przegranym meczu uśmiechnięty ściska się z Sobolewskim i go obejmuje.. no ja pieprze, ja po czymś takim to bym szatnie zdemolował...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2012, 21:44
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Ma grajków jakich sam chciał, wzmocnien nie potrzebował. ..sam tak mówił wiec już nie kręć.

To tak tylko na marginesie, bo ważniejsze jest to ze pod jego batutą straciliśmy juz 9 punktów na własnym terenie. Dla drużyny której lwia częścią finansowego być albo nie być jest podium, to niestety ale to blamaz.

Skoro gdy pali się grunt to idzie na 4-4-2 więc chyba wie że tak łatwiej o bramkę, to jak wytłumaczyć ze nie gramy tak od samego początku?
Przecież musiał wiedzieć że właśnie za to poleciał RM, przecież powinien wyciągnąć wniosku z swoich występów bo przegrywa lub remisuje po marnie skutecznej grze.

Prawda jest taka ze PM nie powiedział tego co oznajmił KM światu na konferencji. Minol się z prawda i uwierz że nie bez przyczyny.

grajków ma takich jakich dostał i tyle i ch**a mógł zrobić, bo nie ma kasy w klubie. Basałaj tak działa - i nawet jak przyjdzie Sir A. Ferguson to by się nic nie zmieniło.

Patryk powiedział, że nie chce grać i trenować w tej drużynie i to prawda. To powiedział KM i taka prawda jest. Ale też ten sam KM nie chciał go wyrzucać i zrozum to człowieku.

Dalej śnij, że to trenerzy źle trenują taką zajebistą piłkarsko Wisłę Kraków.A piłkarzy mamy takich super...
A prawda jest taka, że my płacimy dużo za szrot a inni sobie ściągają tanim kosztem polskich piłkarzy.
O LM, pucharach i sukcesach zapomnijcie... czy tu będzie trenerem Kazimierz Moskal, Kasperczak, Probierz, czy inny treneiro.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 26.02.2012, 21:45
Moskal potwierdza, że jest bardzo słabym trenerem, co dziwić nie powinno. Nie panuje nad drużyną, nie ma odpowiedniej taktyki, źle reaguje na bieżące wydarzenia na boisku, podejmuje złe decyzje personalne. Przegrywa za dużo ważnych meczy w bezmyślny sposób. Od początku było głęboko niepoważne i nieprofesjonalne powierzanie mu tej roli, teraz płacimy za to.

Płacimy też za brak niezbędnych wzmocnień w zimowym oknie transferowym. Basałaj z Cupiałem na przestrzeni ostatnich miesięcy podjęli fatalne decyzje, których Moskal jest częścią.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2012, 21:46
Co do Garguły, to nawet mi się nie chce pisać na ten temat. Gość po przegranym meczu uśmiechnięty ściska się z Sobolewskim i go obejmuje.. no ja pieprze, ja po czymś takim to bym szatnie zdemolował...
dlatego wole prawdziwe emocje naszego bramkarza w Liege niż papierowe pomeczowe słowa Garguły...
Myślę, że rozmowa z naszymi piłkarzami jest wskazana.

EDIT do Markusa: a kogo ma wpuścić ? co, skoro taki mądry jesteś ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2012 o godz. 21:52.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 26.02.2012, 21:48
grajków ma takich jakich dostał i tyle i ch**a mógł zrobić, bo nie ma kasy w klubie. Basałaj tak działa - i nawet jak przyjdzie Sir A. Ferguson to by się nic nie zmieniło.
W Podbeskidziu jest za to zajebista kasa. I w Koronie. I tam sobie trenerzy wybierają grajków, jakich chcą.
I fajnie, że zamieniłeś w końcu Mourinho na Fergusona.

Pobudka człowieku.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 26.02.2012, 21:50

3. Nie ma pomysłu na grę

Nie myśli trenerskiej, tylko atmosfery w klubie. Nie ma ciśnienia na wynik. Wywala sie z drużyny jednego z lepszych bo kopnął w reklamę. To jest myślenie o wynikach? Żeby była rywalizacja i progres musi być konkurencja.

Garguła oddychał rękawami bo jest słaby, cieżki i pewnie sie nie przemęcza bo kto za niego wejdzie?
Co znaczy bez formy? W tydzień forma zniknęła? Czy już nie ma co słuchać trenera bo i tak przyjdzie nowy.
Pomysł na grę to trener ma wymyślać? Nie trener może podpowiedzieć, wykonać muszą grający. Jak sie nie chce, albo czeka sie na błąd to czego sie spodziewać.

Małecki był ostatnim który wynikami sie przejmował, teraz większości zawodników zwisa i powiewa. Z różnych przyczyn, a odpowiedzialny za to nie jest trener tylko prezes.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 26.02.2012, 21:50
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Po pierwsze - to MINĄŁ a nie minoł.
Po drugie - przed "że" dajemy przecinek. Zawsze.
Po trzecie - przed "której" również dajemy przecinek. Zawsze.
Po czwarte - używamy polskich znaków we wszystkich wyrazach a nie wybiórczo.

Według mnie Twoje błędy eliminują Cię z korzystania z forum.

PS. Oceniłem Cię podobnie jak Ty oceniłeś Moskala.

Żaden trener nic nie wskóra z takim szrotem holenderskim jaki mamy. Z niemcem na lewej obronie. Z przypadkowym Jovanovicem. Ze szkółką piłkarską, która nie istnieje.
Ludzie tu jest pół składu do wyj...a od razu po sezonie. Tu potrzebna jest młodzież, skauting.
Najambitniejsi w klubie to Wilk, Iliev i Pareiko. Reszta się uczy. Meleks nie ma z kim grać w tym zespole.
A i takie wtrącenie odnośnie Czekaja. Uczy się chłopak. Głupotę zrobił ale wyciągnie z tego lekcję. Lamey z Jaliensem już żadnej.
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 26.02.2012 o godz. 22:01.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 26.02.2012, 21:51
Markus napisał(a):Wyświetl post
Moskal potwierdza, że jest bardzo słabym trenerem, co dziwić nie powinno. Nie panuje nad drużyną, nie ma odpowiedniej taktyki, źle reaguje na bieżące wydarzenia na boisku, podejmuje złe decyzje personalne. Przegrywa za dużo ważnych meczy w bezmyślny sposób. Od początku było głęboko niepoważne i nieprofesjonalne powierzanie mu tej roli, teraz płacimy za to.

Płacimy też za brak niezbędnych wzmocnień w zimowym oknie transferowym. Basałaj z Cupiałem na przestrzeni ostatnich miesięcy podjęli fatalne decyzje, których Moskal jest częścią.
Z przykrością muszę potwierdzić wszystko słowo w słowo.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.02.2012, 21:52
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Niestety Maskant ustawiając Wisłę defensywnie z każdym przeciwnikiem miał rację.

Moskal uwierzył że ma grajków którzy potrafią grać kombinacyjnie, pomylił się sromotnie.

Na dzień dzisiejszy powinniśmy grać 4-4-2 z dwoma defensywniymi pomocnikami a atak oprzeć na wysokich piłkach na Genkova i Bitona którzy MUSZĄ grać razem.

Ale co zrobi trener z kału bata nie ulepisz jak mówi znane porzekadło.

Żal mam do Małeckiego bo w takiej sytuacji jeździec bez głowy po prostu by się przydał.
Tylko że Maaskant tę prawdę odkrył po kilku wpadkach. Najpierw też "piłował" atak pozycyjny naszym szrotem. Moskal nic się nie uczy i tak jak piszesz - zmienić taktykę. Sam Melikson to za mało na wygranie przez grę kombinacyjną Nie jesteśmy w stanie grać technicznie atak pozycyjny, grajmu chociaż pressingiem i 2 napastnikami. Gorzej już być nie może (niestety)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.02.2012, 21:52
Trenerski niewypał.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 26.02.2012, 21:53
To ja mam pytanie:
Kto zwolnił Maskaanta?

I ilu z tu obecnych podpisało się pod tym wyrokiem?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.02.2012, 21:54
Wierzyłem w Moskala ale tych złych decyzji jest już za dużo jak na początek rundy.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 26.02.2012, 21:55
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Trenerski niewypał.
I wszystko w temacie.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.02.2012, 21:55
Niestety, prawda jest taka że Wisła zatrudniła trenera pół-amatora (Choć dla mnie Kazik i tak jest autorytetem i mam do niego wielki szacunek) i była to zwykła gra pod publiczkę, na uspokojenie kibiców.
Tak samo włożenie do składu Czekaja i Bruda. Ot co

Przykro patrzeć na Wisłę-Zombie żerującą na reputacji sprzed kilku/kilkunastu lat...

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2012, 22:00
W Podbeskidziu jest za to zajebista kasa. I w Koronie. I tam sobie trenerzy wybierają grajków, jakich chcą.
I fajnie, że zamieniłeś w końcu Mourinho na Fergusona.

Pobudka człowieku.
ale tam nie ma presji wyniku, niczego. Remis to sukces, a u nas porażka. Oni mogą grać z kontry a my mamy atakować, bo my jesteśmy Wisła. Pamiętacie jak napierniczaliście na Maskanta, że gra dwoma defensywnymi pomocnikami, itp.

cóż, każdy ma prawo do swojej opinii. Dla mnie kadry są po prostu słabe i nikt tego nie zmieni, bez zmiany tych kard. Trudno - musicie zrozumieć, że jeśli chcecie nadal kibicować Wiśle Kraków to powinniście zmienić spojrzenie na to co jest najważniejsze. Piłka i wyniki muszą zejść na drugi plan, a podstawą powinna być atmosfera na stadionie i wspólnota między kibicami. BO WISŁA TO MY, a nie Bunoza, Garguła czy Jaliens.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów