The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2012, 14:10
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Chodziło mi o drugie zółtko, absurdalne. Jeszcze rozumiem jakby goście w tej sytuacji grali z klepy ale zawodnik z Liege chwile biegł po oddaniu piłki i dopiero wpadał na Nuneza. W Anglii ,Hiszpanii czegoś takiego nie gwiżdżą. Co do pierwszej kartki, to zgoda ale czerwień dla gościa z Liege. Bo o ile Nunez w ferworze walki walnął rywala,to ten oddał mu z premedytacją. Nawet jak zagranie Nuneza zakwalifikuje się za celowe to było ona w walce, natomiast to co zrobił ten "jobsen coś tam" to czerwień.

Nie wiem co żeście się tak uparli na Nuneza. Tak się teraz gra na świecie,aktorstwo i kunktatorstwo. No ale Wy wszyscy święci i inni mogą strugać wariatów i sztukę aktorską uprawiać, ale nie Nunez. On gra w typowo włoski sposób. Znakomity. A Cantoro to swego czasu co robił?I jaką to dawało przewagę ! Nunez jest dobrym grajkiem, na tyle dobrym ,że nas na niego nie stać.
Z chęcią bym zobaczył ten faul na drugą żółtą kartkę jeszcze raz, bo wczoraj to mi wyglądało na ewidentne żółtko. Nunez wykonał ruch w kierunku biegnącego zawodnika z zamiarem zablokowania go ciałem, tam nie było mowy o przypadku - ale byłem wczoraj lekko podchmielony więc mogłem źle ocenić (tak samo zresztą ocenili moi znajomi) . Dla mnie pozbycie się tego zawodnika (zresztą podobnie jak Diaza) to nie będzie żadne osłabienie dla Wisły. Mierny Argentyński aktorzyna, co bardziej do telenoweli pasuje niż do mistrza polski.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.02.2012, 14:13
Łysy - w końcu znalazłem(od 0.39)
http://videa.hu/videok/sport/st-v.-w...uBLl8dvPmxLcSY

i w sumie to nie wiem ale dalej skłaniam się ku temu że po prostu odwrócił się by nie dostać strzała z przodu(stoi w tym samym miejscu przed odwróceniem jak i po , złączył tylko nogi) - generalnie reakcja obronna ale oczywiście nie ma to żadnego znaczenia a sędziowie dają za takie rzeczy kartki.

ps inna sprawa że Kirm zjebał ten strzał w swoim stylu - idealna piłka, nie za szybka , idealnie się odbiła.Trafił by - pisalibyśmy o świetnej taktyce a tak - faktycznie - dobrze nie zagraliśmy.Czasami tak jest że pochwała a nagana taktyki zależy od jednego prostego kopnięcia piłki
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.02.2012 o godz. 14:17.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.02.2012, 14:20
Kirm zjebał. Nunez zjebał
ale zjebał też sędzia
w pierwszych 15 minutach bodajże był powinien odgwiazdać rzut karny po faulu na Ilievie w narożniku szesnastki.

E: Marszałku kto sie nie dotknął spodenkami?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.02.2012 o godz. 14:31.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.02.2012, 14:24
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Kirm zjebał. Nunez zjebał
ale zjebał też sędzia
w pierwszych 15 minutach bodajże był powinien odgwiazdać rzut karny po faulu na Ilievie w narożniku szesnastki.
Przecież oni się nawet spodenkami nie dotkneli.

A do Kirma pretensji nie mam, wystrzelał się na całą rundę w Lubinie. Więcej się nie wyciśnie z niego.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 24.02.2012 o godz. 14:26.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 24.02.2012, 14:33
zaczynam podzielać pogląd weszło nt Nuneza. Jakby ktoś chciał
Cytat:
Nunez zginął od własnej broni? A może zapukała do niego sprawiedliwość?

24 lutego 2012 - 00:16

Piłka nożna jakoś ma to do siebie, że bilans zysków i strat, pecha i szczęścia lubi się w niej równoważyć. Długoterminowo – często wychodzi na zero, a tanie oszustwo nawet jeśli raz się upiekło, kiedyś zapuka po sprawiedliwość. Łatwo zginąć od własnej broni, jeśli się nie ma pojęcia, jak jej używać. To tak jeszcze a propos Wisły i Gervasio Nuneza...

Ile to czasu upłynęło odkąd Argentyńczyk zwyczajnie naciągnął sędziego meczu Wisły z Fulham? Można wprost napisać, że ustawił wówczas wygrane przez Wisłę spotkanie. W pierwszej połowie, przy stanie 0:0 w żenujący sposób wymusił czerwoną kartkę, padając jak długi, ledwie pchnięty w ramię przez Moussę Dembele.

Pisaliśmy o tym parę razy. Belg przekroczył przepisy i zasłużył na żółty kartonik, ale Nunez swoją tanią, teatralną zagrywką też na szacunek nie zapracował. „Brudny, oszukańczy szczur” – napisał o nim wtedy jeden z angielskich serwisów, a komentatorzy telewizji nie zostawili na Nunezie suchej nitki.

Ewidentnie okradł rywali, nie ma co do tego dyskusji. A dziś udowodnił, że to żaden przypadek, tylko najgorsza piłkarska mentalność. Na zasadzie: jak może upaść, to padnie. Ma szansę oszukać sędziego, to chętnie spróbuje…

W rewanżu ze Standardem chciał powtórzyć swój wyczyn i nagle okazało się, że we frajerski sposób wyrządził swojej drużynie piękną „przysługę”. Obie kartki, które dostał, były idiotyczne. Jedna za zupełnie niepotrzebny faul na zawodniku, który już chwilę wcześniej oddał piłkę partnerowi. No i druga – za wymachiwanie rękami, połączone z kolejną próbą symulki i wyłudzenia kary dla przeciwnika.

Oczywiście, nie można przesądzać, że brak Argentyńczyka zaważył jakkolwiek na efekcie końcowym, skoro cały mecz wyglądał, jak partia szachów, w którym żaden z graczy nie ma zamiaru powiedzieć „mat”. Obecność Nuneza równie dobrze mogła niczego nie zmienić, ale gra w dziesiątkę bez wątpienia zminimalizowała szanse Wisły na osiągnięcie korzystnego wyniku.

Czyli warto odnotować, że jednak się zemściło…
on poprostu jest słaby w obronie, w ataku też nie pomaga za bardzo, a do tego wykazuje się brakiem inteligencji boiskowej lub jak ktoś woli zwyczajną głupotą....płakał nie będe jak nie zostanie wykupiony
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.02.2012, 14:42
http://www.youtube.com/watch?v=xCMAv7OEcWI&feature=fvsr

Na otarcie łez

Fajnie dobrana muzyka i łezka się w oku kręci - bo to nie tylko o europejskie puchary chodzi
Dopóki Boguś nie wyda w okienku 5 mln ojro to ciezko marzyc o sukcesach w europie. Teraz to dla nas ladna przygoda, dodatkowy przychod - gdyby zainwestowac moglby byc sposob na staly dochod.

Wszyscy na Korone, zdzieramy gardla i walczmy o Naszą Wisłe, nasz krakowski futbol i powiedzmy w koncu jasno - Panie Prezesie, nie ma pieniedzy na transfery, to nie ma wynikow. A u nas jak nie ma wynikow to sie zwalnia trenerów, a powinno sie zacząć od tego, że po prostu nie ma kim grać.
Chcesz sukcesów w LM, LE - zainwestuj. Nie chcesz - to nam nie rób nadziei reklamowaniem 30paroletnich pilkarzy z Holandii czy innych czarnych krajów.
To nie wina Kazia, to nie wina Nuneza, to nie wina Czekaja. To, że odpadliśmy to wina polityki transferowej i tyle. I naprawdę - jeżeli nie zdobędziemy MP a bedzie ciezko, to chcialbym zeby Polonia wygrala - moze by nasz awansujący w liscie najbogatszych prezes przejrzał na oczy, że wykladasz kase=masz wyniki.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.02.2012, 14:43

A do Kirma pretensji nie mam, wystrzelał się na całą rundę w Lubinie. Więcej się nie wyciśnie z niego.
kolejna racja - ja i tak byłem w szoku że on tamto trafił - 2 razy prosto kopnąć w piłkę w 2 kolejnych meczach.Mission Impossible dla tego grajcara
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.02.2012, 14:47
Mam nadzieję, że chęć pozyskania wartościowych piłkarzy podeprzecie droższymi karnetami i biletami.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.02.2012, 14:48
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
brakowało Małeckiego
Z pewnoscia. S....ilby w szatni Moskala za taktyke, kolegow na boisku za nieudane zagrania takze (jakby sam mial tylko same udane), przeprowadzilby kilka bezsensownych rajdow z glowa w dol i zatrzymywalby sie dopiero na bandach reklamowy no i wreszcie zaprezentowalby swoje ulubione zagranie czyli strzal z 35 metrow.
Sadze, ze awans mielibysmy pewny i od dzis moglibysmy opracowywac taktyke na Hannover. Taktyke oczywiscie pod Maleckiego
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.02.2012, 14:51
Przecież oni się nawet spodenkami nie dotkneli.
Nie przesadzaj , Iliev był faulowany a jeśli czegoś zawodnik Standardu nie dotknął to właśnie piłki . Sytuacja analogiczna do drugiej żółtej dla Nuneza , nie był zainteresowany piłką tylko zablokował ciałem drogę Ivicy . Drugą fatalną decyzją było odgwizdanie faulu Genkova wtedy kiedy zawodnik Standardu ( ten Haitańczyk który już miał żółtą) postanowił w pełnym biegu wskoczyć na udo Bułgara . Dla mnie to faul powinien być w drugą stronę i druga żółta ... takie jest moje zdanie .
Odpowiedz cytując
Eryk
Senior Member

Stary 24.02.2012, 14:52
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że chęć pozyskania wartościowych piłkarzy podeprzecie droższymi karnetami i biletami.
Ja przezyje - i pewnie wiekszosc kibiców też. Niby są narzekania, że bilety, karnety drogie, ale zawsze jak dojdzie co do czego to na bilet się znajdzie.

Poza tym nie oszukujmy sie: sukcesy sportowe = wieksze zainteresowanie kibiców. Tak, pikników, ale pikników, którzy kupią koszulki, szaliki, bilety i zostawią troche kasy w klubie.

Tak dzialaja zachodnie kluby: wydajemy na transfery --> osiagamy wyniki sportowe --> zwiekszamy popularnosac wsrod kibicow roznego gatunku --> wieksze ceny biletowv --> wydajemy na transfery.

itd itd.

Ile osob kibicowalo Chelsea 15 lat temu? Ile chodzilo na Man City?
Jasne, ze sporo, ale porownajmy to z tym co jest dzisiaj.

Pieniądze robią pieniądze.
Wszędzie tak jest, zeby wyciągnąc, trzeba zainwestować. Jesli nie wyciągasz - znaczy, ze za malo zainwestowales.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 24.02.2012, 15:03
neq. napisał(a):Wyświetl post
zaczynam podzielać pogląd weszło nt Nuneza. Jakby ktoś chciał

on poprostu jest słaby w obronie, w ataku też nie pomaga za bardzo, a do tego wykazuje się brakiem inteligencji boiskowej lub jak ktoś woli zwyczajną głupotą....płakał nie będe jak nie zostanie wykupiony
A ja się z tym nie zgadzam. Nunez jest bardzo przydatny szczególnie w tej taktyce którą stosuje Moskal. Te teatrzyki zupełnie inaczej ocenialiśmy po meczu z Fulham. Zresztą o ile pamiętam samo usiłowanie uderzenia jest karane czerwoną kartką. A płakać po nim będziemy bo nie mamy drugiego takiego pomocnika w środku. Wilk jest zbyt defensywny, a Garguła chimeryczny. Musiałby tam biegać Melikson, który zresztą musiałby biegać na każdej pozycji żeby ta drużyna spełniła wasze marzenia o sukcesach w Europie.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 24.02.2012, 15:04
Błędem było trzymanie Bitona na ławce facet w 12 meczach w których strzelał bramki az w 10 zaczynał w pierwszym składzie+z amiką wszedł już w 10 min, to pokazuje,że Biton jest przydatny gdy gra od początku i ma czas wejść w mecz a Moskal wpuszcza go na końcówki i oczekuje zbawienia.
W takim meczu mógł zrobić więcej niz Genkov bo ma strzał z dystansu a Genkov król szesnastki.

Kirm bardziej zawalił w pierwszym meczu w doliczonym czasie na 2-1 zamiast strzelać to podawał a miał miejsce i był bez opieki.
Wczorajszy mecz pokazał,że bez Małeckiego z takimi skrzydłowymi jesteśmy w dupie ,Iliev dobry ale co z tego skoro sił ma na 60-70 minut,Kirm kiepski skrzydłowy a Maor rzucony na skrzydło nie zaszalał-lepiej wygląda w środku niz przylepiony do skrzydła.

Brakowało mi stałych fragmentów gry Melikson Iliev powinni szukać więcej fauli w okolicach pola karego+rzuty różne i tak od 80 minuty mogli zaryzykować gry na tzw afere skoro Standard tak dobrze bronil to mogli wysłać 5-6 w pole karne i wrzucać piłki ,mecze ligowe Standardu pokazały,że gubią się w takich sytuacjach.
Ostatnio edytowane przez Romuald : 24.02.2012 o godz. 15:08.
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 24.02.2012, 15:07
Tak, ale jak taki transfer okaże się niewypałem, czyli 1 mln pójdzie się..., wtedy to jest spora część, a jak taki Torres przyjdzie za 50 mln to i tak Abramowicz wyciągnie bo ma z czego a my nie mamy.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.02.2012, 15:09
lazy napisał(a):Wyświetl post
który zresztą musiałby biegać na każdej pozycji żeby ta drużyna spełniła wasze marzenia o sukcesach w Europie.
Powiedzmy sobie szczerze- na bramkę biegać by nie musiał.
Odpowiedz cytując
Eryk
Senior Member

Stary 24.02.2012, 15:15
syryls napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale jak taki transfer okaże się niewypałem, czyli 1 mln pójdzie się..., wtedy to jest spora część, a jak taki Torres przyjdzie za 50 mln to i tak Abramowicz wyciągnie bo ma z czego a my nie mamy.
Tak, racja - ale Abramowicz wchodząc do Chelsea nie natknal sie na ukryte 300 mln E schowane pod schodami. Wzial to z wlasnej kieszeni. Nie oczekujmy od Cupiala wyciagniecia takiej sumy, ale skad ma brac pieniadze jak nie z wlasnej kieszeni? Zwlaszcza jesli liczy na sukcesy?
To wszystko wyglada tak jakby on chcial zdobyc z Wisla mistrzostwo swiata placac drobne.To on jako wlasciciel moze dac pieniadze,ale nie chce - nie chce dac duzej sumy, nie dlatego ze nie ma, ale dlatego ze mu sie to nie kalkuluje. A szkoda

Ja nadal czekam na szejków Bo łzy na meczu z Apoelem podczas hymnu CL to łzy których nigdy nie zapomne.
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.02.2012, 15:37
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Łysy - w końcu znalazłem(od 0.39)
http://videa.hu/videok/sport/st-v.-w...uBLl8dvPmxLcSY

i w sumie to nie wiem ale dalej skłaniam się ku temu że po prostu odwrócił się by nie dostać strzała z przodu(stoi w tym samym miejscu przed odwróceniem jak i po , złączył tylko nogi) - generalnie reakcja obronna ale oczywiście nie ma to żadnego znaczenia a sędziowie dają za takie rzeczy kartki.
widać, że wcześniej poruszał sie w lewo, zatrzymuje się, krok w przeciwną stronę i obrót
nie znoszę patrzeć na jego grę, nie broni, nie atakuje, nie strzela, choć podobno miał mieć świetny strzał, a to wszystko za 1,2 mln euro?!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 24.02.2012, 17:59
mecz dobry ale tylko dobry a to było za mało żal że e sami sobie szkodzimi

a co do tego że Nunez jest dobrym graczem sie zgadzam a myślę że ma możliwości grac lepiej

Genkov super walczy szacunek tylko kto ma te bramki strzelać

Diaz tez dobry fighter znacznie lepiej niz na poczatku dobrze ze sobie krzywdy nie zrobil
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 24.02.2012 o godz. 18:01.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.02.2012, 18:23
nie do końca się zgadzam z tą oceną faulu Nuneza- to wygląda na zupełnie niezamierzone i na paraliż zawodnika w momencie zagrożenia - ot zwykła ludzka reakcja jak np ktoś w Ciebie czymś rzuca a tym zamiast się odsunąć to podświadomie się zasłaniasz.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 24.02.2012, 18:25
River napisał(a):Wyświetl post
Z pewnoscia. S....ilby w szatni Moskala za taktyke, kolegow na boisku za nieudane zagrania takze (jakby sam mial tylko same udane), przeprowadzilby kilka bezsensownych rajdow z glowa w dol i zatrzymywalby sie dopiero na bandach reklamowy no i wreszcie zaprezentowalby swoje ulubione zagranie czyli strzal z 35 metrow.
Sadze, ze awans mielibysmy pewny i od dzis moglibysmy opracowywac taktyke na Hannover. Taktyke oczywiscie pod Maleckiego
Myślę, że Małecki zagrzewałby całą drużynę do boju razem z Czarkiem Wilkiem. A jego rajdy do linii końcowej i dośrodkowania w pole karne nie raz dawały na gola. Gdyby grał piach, to wszedłby za niego Kirm. Proste.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 24.02.2012, 18:26
A ja chciałbym podziękować naszym chłopakom za ten sezon w pucharach Pokonaliśmy mistrza Łotwy, pokonaliśmy mistrza Bułgarii, u siebie pokonaliśmy świetnie radzący sobie w Lidze Mistrzów APOEL, wygraliśmy z przedstawicielami lig duńskiej, holenderskiej i angielskiej, odpadliśmy po wyrównanych meczach z drużyną z Belgii grając 90 ze 180 minut dwumeczu w dziesiątkę. Ten sezon na europejskich boiskach to karny Meliksona ze slalomowym rozbiegiem w meczu z Litexem, to euforia po golu Małeckiego z APOELEM, to łzy szczęścia po zakończeniu meczu z Twente. I niech to zostanie w naszej pamięci. Obyśmy za rok przeżywali kolejne takie chwile
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.02.2012, 19:03
foxtrot_green napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Małecki zagrzewałby całą drużynę do boju razem z Czarkiem Wilkiem. A jego rajdy do linii końcowej i dośrodkowania w pole karne nie raz dawały na gola. Gdyby grał piach, to wszedłby za niego Kirm. Proste.
Możesz pokazać chociaż jednego takiego gola z ostatniego roku?
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.02.2012, 19:12
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Możesz pokazać chociaż jednego takiego gola z ostatniego roku?
http://www.youtube.com/watch?v=D5rLsb3M0hk
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.02.2012, 19:15
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
A ja chciałbym podziękować naszym chłopakom za ten sezon w pucharach Pokonaliśmy mistrza Łotwy, pokonaliśmy mistrza Bułgarii, u siebie pokonaliśmy świetnie radzący sobie w Lidze Mistrzów APOEL, wygraliśmy z przedstawicielami lig duńskiej, holenderskiej i angielskiej, odpadliśmy po wyrównanych meczach z drużyną z Belgii grając 90 ze 180 minut dwumeczu w dziesiątkę. Ten sezon na europejskich boiskach to karny Meliksona ze slalomowym rozbiegiem w meczu z Litexem, to euforia po golu Małeckiego z APOELEM, to łzy szczęścia po zakończeniu meczu z Twente. I niech to zostanie w naszej pamięci. Obyśmy za rok przeżywali kolejne takie chwile
I tak trzeba to zapamiętać - sezon 02/03 wszyscy wspominamy z łezką w oku, a ten tak naprawdę także tak samo można wspominać!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.02.2012, 19:21
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
mecz dobry ale tylko dobry a to było za mało żal że e sami sobie szkodzimi

a co do tego że Nunez jest dobrym graczem sie zgadzam a myślę że ma możliwości grac lepiej

Genkov super walczy szacunek tylko kto ma te bramki strzelać

Diaz tez dobry fighter znacznie lepiej niz na poczatku dobrze ze sobie krzywdy nie zrobil
Co robi Nunez że jest dobrym graczem? W pierwszym meczu zrobił karnego i czerwoną kartkę Czekaja, w tym meczu zrobił tylko czerwoną.
Co Dirty Rat robi prócz prowokacji ? Może ma super przerzuty? Nie
Może ma pokrętło w nodze ? Nie
Może .......nąc z dystansu potrafi? Nie
Może kreuje grę? Też nie

czym różniła się gra jak Nunez był a jak go nie było ?
To że w którymś tam sparingu wszedł i widać było różnice, to po prostu pokazuje że mamy brak na tej pozycji.
pomiajając głupie straty piłki przy próbach dziurowania przeciwnika, co on daje drużynie? To że czasem piłke odbierze ? Nie przekonuje mnie, ni chuja.
A co do faulu. Nunez popełnił faul taktyczny który kosztuje żółtą kartkę. I na bank wiedział że tą kartkę otrzyma za coś takiego.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.02.2012, 19:30
Nunez popełnia głupie błędy. Nunez aktorzy.

Ale...

Nunez jest jednym z nielicznych graczy jakich mamy, który utrzymuje się przy piłce, grając z przeciwnikiem na plecach.
Jest pressingoodporny.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.02.2012, 20:15
Nadajecie na Nuneza bez sensu.
Czy myślicie, że gdyby na jego miejscu był Sobol, grałby mądrzej?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.02.2012, 20:22
Szkoda że się skończyło, ale ogranijmy się - było dobrze, mega solidnie.
Długa przygoda, fajne mecze, fajne wyjazdy i 9 tys punktów do rankingu. Gdybyśmy tak grali co rok, to za 3-4 lata do LM wskoczyły by 2 zespoły z Polski, w tym jeden automatycznie.
Pamiętacie Levadie i Karabachy?

Dzięki Wisełko za fajną przygodę, za rok ma być co najmniej tak samo!
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 24.02.2012, 20:22
Napewno nie sfaulował by głupio bez piłki gracza Standardu mając już żółtą kartkę...
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.02.2012, 20:28
Jeden i jedyny taki raid i gol w tym roku! Gratulacje Mały!
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów