|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja po 3,1 wczoraj wieczorem grałem.Oby prezesi,wtedy pewna sprawa
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
masz kabat racje nie sledzilem
ale lubie stawiac na swoich o czym swiadczy ten fakt![]() http://zapodaj.net/e75cf8e5c397.png.html |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zagłębie Lubin-Wisła Kraków nie trzeba mowic na kogo za 100zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wisla,legia win barca-valencia bts za 100 ako 8
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktos gdzie można jeszcze postawić zakład długoterminowy na MP?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ode mnie dziś single:
Tenis Montanes - Gonzalez 2:0, 1,80 Parmentier P. - Hlavackova A. 1 1,70 Ekstraklasa; Korona - Jagiellonia 2 3,30 Kursy Bat-at-home |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dzięki za radę, skorzystam.
![]() To moje pierwsze kupony,więc każda wskazówka się przydaje. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
jeśli traktujesz buka jako dodatkowy jakiś przychód,staraj się analizować parę meczy,zobaczyć formę,kontuzje,kartki itp..a jeśli obstawianie traktujesz jako zabawę to nikt nie zabrania Ci się tak bawić,wybór zależy od Ciebie.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widzę że każdy ma swój sposób na ogranie bukmachera więc i ja pochwale sie swoim na przykładzie dzisiejszego meczy Ligi Mistrzów Napoli - Chelsea po nie jednym juz zawalonym kuponie gdy stawiałem na zwycięstwa jednej lub drugie j drużyny zacząłem grać coś takiego jak Azjatycką Sumę Goli objasnienie tutaj http://bettingnews.blox.pl/2010/11/A...O-TO-JEST.html a wiec do rzeczy dzisiejszy mecz
- Stawiam gole powyżej 1 w pierwszej połowie i tak gdy któraś z druzyn strzeli do przerwy chociaż jednego gola mam zwrot a jak widać w dzisiejszy meczu do przerwy było 3 gole wiec zakład trafiony ako wyniosło 2 dla porównania stawka na Napoli w całym meczu 2,25 . - i jeszcze jedno gram z regóły dwa takie zdarzenia wiec średnio ako wynosi około 3,5 za przysłowiową dyszke mamy na czysto 25 zl. Dla chętnych dla spróbowania piszcie jakie u was efekty przynosi. Ja dzisiaj zagrałem taki zestaw : Napoli - Chelsea i Millwall - Middlesbrough wiec siadło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich!
Chciałbym się pobawić w obstawianie wyników i mam pytanie jak to jest w końcu z podatkiem od wygranych? Mam się z tego rozliczać czy sama zostanie pobrana składka? Czy jestem z tego zwolniony? Przeglądając kilka stron znalazłem informacje, że można grać u buków co mają "pl" w nazwie (czyli, że domena zarejestrowana w Polsce). BetClic niby to posiada, a BAH już chyba nie? (Mogę się mylić!). Jakby ktoś ogarnięty w temacie mógłby mi to wyjaśnić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Większość buków internetowych sama odbija podatek... trochę w innej postaci niż buki stacjonarne (sts)
Zwróć uwagę na kursy... na necie znacznie niższe niż np. w ptk. sts Oczywiście w ten sposób korzysta z powiedzmy dziury w PL prawie, ponieważ powinniśmy płacić podatek od wygranej wyższej jak 2200zł. (czy coś takiego) a u buka internetowego płacimy za każdym razem 10%. Większość buków zarejestrowanych jest zdaje się ma malcie... a przynajmniej firma w której pracuje... od pon. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja z tasiemców się wyleczyłem. Wolę tak jak MaTyS wspomniał jebnąć konkretnie dwa trzy mecze, a czasami nawet singla, bo z długiego kuponu potem tylko żal jak na X meczy jeden nie wejdzie, jeszcze "pewniak".
Każdy jednak ma swoje.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
City-Porto 1
Standard-Wisła 2 PSV-Trabzon 1 Sporting L. - Legia 0 Basel-Bayern 2 Marsylia- Inter 0 ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
U jakiego naziemnego buka mogę obstawić LE jutro ?
Wiadomo, chodzi o mecz Standardu z Wisełką ( 5 podstawowych graczy Belgów nie zagra w tym meczu ! ) ps. u internetowych przegrałem wszystko, także naziemni mi zostają. Można w STS na przykład ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oczywiście jak najbardziej można.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ok dzięki. i drugie pytanie, nieco głupie ale cóż ( ostatni raz grałem u naziemnego jakieś 7 lat temu ).
Można jedno zdarzenie obstawić prawda ? Nie ma żadnej minimalnej ilości zakładów jaka musi być na kuponie ? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
NO wtedy mozna bylo i nie zmienia sie nic..
![]()
U mnie tak to wyglada a co do wysokosci kursow stosowane są one do zamydlenia oczu przez bukow.Np kursy na mecz Odense-Wiselka byly mnie wiecej takie... Odense-Wiselka 1 1.95 X 3.15 2 4.00 Oczywiscie to byl kurs prezent i skorzystalem na nim |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja pobieram za drobne na mecz wisełki HT/FT - 1/2 po zajebistym kursie 60,00 !!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Skąd wiesz, że 5 podstawowych graczy nie zagra, przecież za kartki pauzują tylko Kanu i William Vainqueuera ? Co do bramkarza Bolata to według mnie to zasłona dymna i jednak zagra. Co do samego meczu obstawiacie wygraną czy awans Wisły ? Duże kursy są
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.02.2012 o godz. 10:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|