|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I dlatego dzisiaj się dowiedzieliśmy, że planował zwiać z Wisły w lecie?
Tak. Przynajmniej jak dla mnie To znaczy jakie? Chwała za odwagę cywilną. To by z resztą tłumaczyło Twoje zafascynowanie Patrykiem. Swój do swego ciągnie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na weszło wywiad z Cleberem,ostatnie pytanie o jego syna,który ponoć chciałby u nas zostać,ale z klubem sie muszą dogadać.Mam nadzieje,że nie wypuścimy chłopaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Strzał z bodajże 48 minuty, po którym powinno być 1:1 to też porażka Małego.
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ktoś tam się dziwił, że wielu w tym sporze bierze stronę Małego doszukując się oszustwa ze strony Moskala. Smutne to jak wielu uważających się za Wiślaków tak nisko upadło. Ale co się dziwić, większość wyznawców naszej zajebistej "gwiazdy" ostatnich dni, pewnie nie skończyło nawet 15 lat więc o czym my mówimy. Cóż, wielu ma takich idoli na jakich zasługuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Miałem sie tutaj nie wypowiadać po tym jak zarzucano mi kłamstwa w sprawie świerczoka, jednak pewna refleksja mnie naszła, a może mam za dużo wolnego czasu. Mianowicie - jutro gramy jeden z ważniejszych, ze względów sportowych, mecz od kilku lat, szansa jest ogromna, a co rozkminiają "e-kibole" przez 873284973472 stron - Małeckiego. A no i śmierć Ryśka z klanu jeszcze
Przeżywacie to jak stonka wykopki, a sprawa już zakończona. Strony określiły swoje stanowiska, kara została nałożona, nic się już nie zmieni Ale śmiało, wyzywajcie się dalej. A później zastanów się jeden z drugim czy warto, bo to że się ze sobą nie zgadzacie jest normalne - sposób jaki to wyrażacie już nie. I to się tyczy jednej i drugiej strony śmiesznej "barykady". Kibicujecie Wiśle, a nie jednemu bądź drugiemu kopaczowi, który tak czy tak później odejdzie jak poczuje większy $$, także sapanie do siebie z powodu skórokopa - co najmniej infantylne.Proponuje moderatorowi - zamknąć temat na kilka dni. Jutro jest faktycznie ważny dzień, a e-walki, e-kiboli to chyba drugorzędny temat czyż nie ? E. Tak tylko na koniec - spinacie się i spinacie na ten młyn, ale bądźcie spokojni - tam też zbyt wielu chętnych, z tego co rozmawiam ze swoimi kumplami, to skandowania imienia Małeckiego się nie znajdzie Bo każdy wie, że przekroczył pewną granicę. I Ci 15 letni też sobie z tego zdaja sprawę, także łaskawie odpuśćcie Pozdrawiam JŻS .
Ostatnio edytowane przez fialo : 22.02.2012 o godz. 20:04.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oto trzeba by bylo spytac samego Patryka.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Drużynie nie zależy na wynikach.
Drużyna zagrała słabo ze Standardem. Tylko Małeckiemu i Sobolowi zależy, taki Wilk i reszta ma wy**bane. Zejście w 57 minucie jest bardziej upokarzające niż zmiana w przerwie (najśmieszniejsze jest to, że Moskal pewnie tak długo trzymał Małeckiego, bo miał nadzieję, że pozytywnie zareaguje). Ciekawe, ciekawe Patryku. ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
i na tym zakończmy temat, PROŚBA DO MODÓW O ZABLOKOWANIE I NAGRODY ZA KOLEJNE WYPOWIEDZI W INNYCH TEMATACH |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam co ma oznaczać okrzyk Patryk Małecki
Patryk - to nic że nie podałeś ręki trenerowi to nic że nie wyszedłeś na boisko gdy o to porosił Cię Kasperczak to nic że gwiżdżących po beznadziejnie zagranym przez cała drużynę meczu kibiców wysyłasz na Cracovię Patryk ważne że masz wyatutowanego Reymana że potrafisz prowadzić doping reszta to ch..j |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak można zablokować temat nasi piłkarze? Raptem ich zabraknie? A że akurat sprawa Małeckiego obecnie aktualna to i się o tym dyskutuje. Forum co poniektórym służy do wygłoszenia jednego swojego jedynie słusznego stanowiska i zablokowanie tematu. O uciszenie chodzi, wyciszenie tematu? I rozejdzie się po kościach? Idea forum bez żadnych dyskusji, choćby i gorących i nie zawsze dobrych jest dla mnie nietrafiona. Jeżeli ktoś przeholuje, wtedy ban itp a nie karać za samo wspomnienie obecnie gorącego tematu. Chore...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
tyż prawda!
więcej szumu tu na forum czy w mediach aniżeli faktycznie wierzę że w tkacie meczu będzie doping ZA Wisłą, a nic na złość. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Cała ta dyskusja sprowadza się do tego, że Małecki przy asyście swojego menadżera podpisał taki kontrakt jaki podpisał i jego obowiązkiem jest z niego sie wywiązywać. Nie wiem co tu jest do rozumienia. Po cholerę odgrywasz role jego menadżera na forum, tu i tak o podwyżce dla niego nikt nie decyduje i nie będzie decydował więc się tak nie produkuj rzucając kwoty z dupy, bo tak samo jak i ja nie masz pojęcia co dokładnie w jego kontrakcie jest napisane. Jak już chcesz tak bronić Małeckiego i usprawiedliwiać jego zachowanie wysokością kontraktu (Nie wiem jak kibic Wisły może w jakikolwiek sposób usprawiedliwać szczanie na Wisłe i Kazia Moskala takimi argumentami), to przypominam, że sam powiedział, że to nie chodziło o kasę. Rozumiem, że skoro go tak bronisz to ufasz mu w tym względzie. P.S. Tak przy okazji: łatwo się wydaje cudze pieniądze, tobie szastanie nimi przychodzi bez żadnego problemu.
Ostatnio edytowane przez cyrus : 22.02.2012 o godz. 21:02.
![]()
cyrus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Co do zarobków to jest taka bardzo piękna piosenka, a jeśli Mały aż tak kocha Wisełkę jak się na to kreuje to dlaczego jego menadżer powiedział: "Wie pan, nasz dotychczasowy plan był taki, że Patryk odchodzi z Wisły latem, po Euro."? Czyżby chciał tu ktoś wyruchać kogoś na kasę? ;>
"Życie nie tylko po to jest by brać..." ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Twoje zdanie ma w dupie każdy na tym forum (przynajmniej mam taką nadzieję), więc zamiast pisać głupoty zabierz się lepiej za czytanie. Sam pisałeś, że brak Ci wykształcenia, może przeczytanie kilku książek zmieni twój światopogląd i kilka spraw w życiu Ci się rozjaśni.
![]()
cyrus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Moje trzy grosze:
Otoz pilkarz Malecki to nie jest mlody chlopak na zakrecie zyciowym ktory zasluguje na kolejna szanse, pilkarz Malecki to stary kon po przejsciach ktory jadac na pewnej najwyraznie juz zgranej karcie doczlapal tu gdzie jest. Dla mnie na smiesznosc zakrawa proba usprawiedliwiania jego zachowania niskim kontraktem. Panowie i Panie zadajmy sobie pytanie czy jezeli pilkarz Malecki nazywalby sie Joe Smith i gral w Wisle podobnie jak teraz oczywiscie nie bedac jej "wychowankiem" ktorykolwiek z was znalazlby jakiekolwiek usprawiedliwienie dla jego zachowania? Czekam na argumenty w obronie Joe. Co wiecej mozemy odwrocic sytuacje i zastanowic sie czy Joe wychowanek Manchesteru UTD po stawianiu swojej osoby wyzej od klubu, bezczelnym szantazu i braku szacunku dla Sir Alexa ktory jest prawdziwym samcem alpha a nie "wannabe" zagralby jeszcze przy Old Trafford? Pilkarz Malecki jest osoba ktora potrzebuje specjalistycznej pomocy, czlowiek gdzies za mlodu zostawiony sam sobe wychowany przez otocznie, "ulice" czy jak to tam chcecie nazwac. Dzis jest na zakrecie i przyznam ze ciezko jest mi uwierzyc ze wyjdzie z tego bez szwanku. P.s. Mojej sympatij pilkarz Malecki nigdy jakos specjalnie nie wzbudzal dlatego jakos bardzo go nie zaluje. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zostawcie już swoje ojcowskie nauki dla własnych dzieci
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak co? Chyba jedynie votum nieufnosci dla Moskala.
Ja nie zamierzam się wygłupiac i tego krzyczeć. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
Przypominam że KAZIMIERZ MOSKAL zrobił więcej dla Wisły Kraków niż ten kłamliwy, zakompleksiony piłkarzyna mógłby sobie przyśnić ! I co, nagle miałby kłamać bo Małecki w jakiś sposób mu nie pasuje? Co, nudziło się im i się na niego uwzięli? Nie no ....a, to jakieś żarty są mam rozumieć?
Ostatnio edytowane przez Reserve : 22.02.2012 o godz. 21:40.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szkoda że nie posłuchaliście Patryka jak was wysyłał na drugą stronę błon... Większość z tu piszących naprawdę się do tego kwalifikuje . Jak byście COKOLWIEK byli zorientowani w klimatach kibicowskich to byście wiedzieli za co Patryk ma szacunek u FANATYKÓW i dlaczego jest traktowany inaczej niż wszyscy inni piłkarze którzy w tym klubie są tylko i wyłącznie dla pieniędzy . I poszli by wszędzie gdzie by im dali parę złotych więcej . Na meczu z Koroną będzie non stop skandowane nazwisko Patryka a jak wam się nie podoba to.....wynoście się drugą stronę błoń
![]()
[Podpis wymoderowany]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Ten człowiek tworzy toksyczna atmosferę i podziały w klubie, na trybunach i w drużynie. Materiał na LEGENDĘ WISŁY.
Proponuję pomnik po meczu postawić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy przypadkiem wszyscy nie bronią teraz Małeckiego bo... miał za mało kasy? ![]() A więc chyba gadka o pieniądzach jest nie na miejscu kolego? Jeśli faktycznie będzie skandowane "Patryk Małecki" to SKWK osiągnie szczyt swojej kompromitacji, głupoty i ślepego przywiązania. I podejrzewam że resztki szacunku u kibiców z własną opinią również. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Rozumiemy, że jesteś fanem PM a nie Wisły. Co robisz na tym forum? ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Lepiej przed meczem, zawodnicy będą dodatkowo zmobilizowani xD
Ostatnio edytowane przez cfa : 22.02.2012 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków to nie tylko Patryk Małecki, czy można zmienić temat
Może chwila przerwy, dobrze Wam zrobi. Jutro gramy mecz o awans w Lidze Europy!! |
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ja mysle ze Patrykowi Maleckiemu trzeba bedzie zaintonowac na ta melodie http://www.youtube.com/watch?v=ERngCBGtnr4 - slowa - Patryk , Patryk Malecki itd.... potem pozdrowienia Basalaja...
A pikole niech se gwizdaja i tak przestana przychodzic na mecze jak (nie daj Boże) stracimy matematyczne szanse na gre w pucharach , albo bedzie za zimno , za ciemno , albo mecz z Belchatowem.... dzieki za uwage Patryk z nami kibicami |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|