|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Skad wiadomo że Małecki (90 tysięcy euro kontraktu) chce zarabiac tyle co Jaliens (250 tysięcy kontraktu) albo tym bardziej więcej? Moze chce tak ze 150 tysięcy czyli poziom Kirma? Ja nie wiem, ale nie zmyślajmy już na siłę żeby pokazać swoje argumenty. BTW Nie możesz porównywac pensji "magazyniera" do piłkarza zawodowego. Tylko pensje magazynierów do innych magazynierów i tak samo piłkarzy do innych piłkarzy. Nie broniąc Małeckego ale faktycznie zarabia najmniej z pierwszej 11. No teraz Czekaj doszedł.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.02.2012 o godz. 11:56.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niezrozumiales, nie chodzilo o to, ze Malecki chce zarabiac wiecej od Jaliensa. Ze ogolnie chce zarabiac wiecej a wg mnie nie rokuje na tyle aby na to zasluzyc.(powiedzmy kolejne 5 lat z taka gra, takim zachowaniem za te 150K).
Nie porownuje pensji magazyniera do pilkarza, porownuje zachowanie wzgledem pracodawcy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
z większym lub mniejszym żalem niestety trzeba powiedzieć sobie wprost - czas Małego się skończył, jego zachowanie nie było godne Wiślaka, czegoś więcej oczekiwać można było od człowieka który tatuuje sobie podobizny Papieża i Reymana.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Inna sprawa jest taka - 2 transfery w tym okienku są nam niezbędne: klasowy lewy obrońca + bramkostrzelny ofensywny/skrzydłowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Małeckiego pewnie już nigdy nie zobaczymy w pierwszym zespole Wisły. Sprawa Bitona też wydaje się już przesądzona skoro Dahan szuka mu nowego klubu (koleś chce zarobić i tanio go nie puści). Inna sprawa z Nunezem - koleś jest wart swojej ceny a ja jestem zwolennikiem jego gry na lewej obronie, bo Diaz i Dragan na tej pozycji to... to nie to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W tym okienku tzn. do końca lutego? Jeśli liczysz na transfery w tym okienku to powodzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnięcie 3 lub 4 lewego obrońcy - nie da się
, A Bramkostrzelny skrzydłowy przydałby ze względu na małą ilość goli zdobytych ze skrzydeł, ale jestem zwolennikiem przesunięcia Michała Szewczyka do pierwszego zespołu jak nie teraz to kiedy, albo jest dobry ale słaby, później może być za późno(przykład: Daniel Brud). Więc raczej nie ściągnąłbym nikogo w tym okienku. Zresztą nie czas na eksperymenty. 4 dni a Stan raczej ma nie duzą listę życzeń. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szewczyka?A kto to jest?Dlaczego chcesz wprowadzać do zespolu mistrza Polski zawodników, którzy nawet nie brylują w ME?Tutaj toczą się losy przyszłorocznych europejskich pucharów.Nie ma czasu na eksperymenty i promowanie
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Po ostatnim meczu w Lubinie mam nadzieje, że nikomu nie trzeba tłumaczyć potrzeby zakupienia porządnego lewego obrońcy. Co do tego skrzydłowego/ofensywnego. Weźmy ustawienie które za pewne wyjdzie na murawę w czwartek. -------------- Genkov --------------- -- Kirm ----- Melikson ------ Iliev -- ---------Wilk ------ Gargula --------- Nunez - Diaz - Chavez -Jovanović ---------------- Pareiko --------------- Czy mamy kogoś na zmianę za Ilieva lub Kirma? Kto mógłby wejść do pomocy za jednego z nich w 2 połowie i jeszcze potrafiłby pociągnąć grę i odmienić losy meczu? Może to Palić ma być albo Brud? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biton na skrzydło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Osobiscie widział bym Bitona w ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ewentualnie Melikson na skrzydło, Garguła za niego i Jirsak koło Wilka.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.02.2012 o godz. 14:56.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kirm od początku... Niby nawet sie "nieźle" prezentował ale jakoś nie jestem przekonany do nie go... On jest taki jak Małecki;/ nieobliczalny
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja osobiscie nie potrafię zrozumieć, dlaczego gra taki piłkarz jak Palic.Z całym szaunkiem dla Niego, ale wydaje mi się, że to nie jest piłkarz na nasza obronę.Przeciez to farbowany pomocnik.....
Już wolał bym na niego miejsce "człowieka konia", za którym nie przepadam.Tak wiem.Trener Moskal jest trenerem i to on za wyniki odpowiada, ale tak tylko...głośno myślę ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z nie każdego ofensywnego zawodnika można zrobić drugiego Piszczka. Generalnie to nie mamy żadnego lewego obrońcy bo Diaz gra równie beznadziejnie.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wypozyczyc Maleckiego do Lechii ! Na transfer definitywny nas nie stac
![]() ![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie głupi pomysł, chodzi mi ogólnie o wypożyczenie, jakimś ogromne obciążeniem finansowym on nie jest, więc...
Lewa obrona rzeczywiści u nas nie istnieje, drewniany Diaz jest beznadziejny, ale Pajlic to woła o pomstę do Nieba. ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
MAŁECKI DO LECHII lub ŚLASKA !
Wole go u przyjaciół niż nigdzie..! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Napoli chce Meliksona ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html Rzadko kiedy uważam, że dany piłkarz w Wiśle jest tak dobry, że powinien odejść bo tak jest w przypadku Maora... Szkoda tylko, że reszta zawodników odbiega tak znacząco od poziomu Maora że po jego ewentualnym odejściu zrobiłoby się nie wesoło. Uważam że Napoli to dobry klub dla Maora, jest tam kilku dobrych piłkarzy ale przydałby się im chociażby ktoś na lewą flankę bo nie jestem przekonany co do tego Zunigi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków i Legia Warszawa na udziale w rozgrywkach Ligi Europy w sezonie 2011/12 zarobiły po 1.62mln euro. Do kas obu klubów po zakończeniu rywalizacji wpłyną jeszcze premie z tytułu udziału w prawach marketingowych, w tym telewizyjnych. Gdyby Wisła i Legia zagrały w 1/8 finału, na ich konta wpłynęłoby kolejne 300 tys. euro. Ponieważ odpadły, nie dostaną żadnych gratyfikacji, gdyż w fazie pucharowej UEFA nie płaci bonusów za wygrane i remisy.
No to na wykupienie Bitona bedziemy mieli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zapomnij. Ten hajs trafi do kieszeni Cupiała jako kolejna spłata długu wobec Telefoniki.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|