The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 09:30
Tak sobie przypomniałem, że jeszcze w 2009 pisałem o Małeckim "sprzeda...jna kur...wa" i dostałem za to bana. Ironia losu. Prorok czy co?

A w sprawie tego oświadczenia to zwykłe zagranie menedżera, siejącego ziarno zwątpienia - jak widać udało się bo się jeden z drugim zastanawia kto kłamał. Moskal czy teraz Małecki...
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 21.02.2012, 09:32
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej przeprosił - ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to ostatni taki wybryk Patryka jezeli ktos w ogole pozwoli mu nadal grac w tej druzynie.

Bardzo dziwna sytuacja - byc moze cos onet albo jeszcze ktos inny przekrecił wypowiedź. Ciekawe czy to oswiadczenie pojawi sie na stronie klubu - bo jak dla mnie powinno jezeli cos w ogole powiedział.
Może chodzić o interpretacje słów. Małecki wypowiadając swoje zdania pewnie miał na myśli, że nie chce grać w tej konkretnej drużynie, a nie w ogóle w Wiśle. Widać coś mu nie pasi...

Poza tym to oświadczenie na pewno nie pisał Patryk...
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.02.2012, 09:37
Tego oświadczenia na bank nie wymyślał Patryk, tylko ta agencja odjebała robote za Patryka.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.02.2012, 09:41
Zwykłe zagranie na poprawę PR, "nie chcę grać w tej drużynie", a "nigdy nie powiedziałem, że nie chcę grać dla Wisły" - nikt nie skłamał każdy powiedział prawdę. Tylko czy oni (Pan menago i Patryk) naprawdę uważają, aż tak kibiców za idiotów?

KoPer napisał(a):Wyświetl post
Małecki wypowiadając swoje zdania pewnie miał na myśli, że nie chce grać w tej konkretnej drużynie, a nie w ogóle w Wiśle.
Tej konkretnej drużynie - czyli jakiej? Legii, Polonii? Czy może w Wiśle?
Ostatnio edytowane przez silver03 : 21.02.2012 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 21.02.2012, 09:51
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Zwykłe zagranie na poprawę PR, "nie chcę grać w tej drużynie", a "nigdy nie powiedziałem, że nie chcę grać dla Wisły" - nikt nie skłamał każdy powiedział prawdę. Tylko czy oni (Pan menago i Patryk) naprawdę uważają, aż tak kibiców za idiotów?

Ja to interpretuje w ten sposób, że nie chce grać z obecnymi chłopakami, a nie w ogóle w klubie Wisła.
Problem w tym, że jak pokazał mecz ze Standardem, reszta drużyny też niezbyt chętnie gra z Małym, a dwa, decydować o takich sprawach to on może, ale w domu przed kompem...

Ale to tylko moja prywatna interpretacja.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.02.2012, 09:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jakbyś grał kiedyś choćby w okręgówce to byś wiedział, że przyczyn niegrania w meczu może być więcej. Może Małecki zorientował się że w czwartek przegiął palę. I postanowił sie samoukarać . Nie pomyślał tylko ze to nie on powinien wybierać karę.

Można gwizdać na Maleckiego, ale tylko kiedy zamiast podać zacznie się kiwać. Może to go nauczy. Natomiast gwizdanie dla udobruchania Twojego ego to jeszcze większa wiocha niż ta którą zrobil Małecki.

Oczywiście Ci przytomniejsi uważają że gwizdać na swojego to dowod kultury, której Małeckiemu brakuje .
Pewien byłem, że zaraz po oświadczeniu odżyją obrońcy Małego. Taki jesteś mądry jak i on, że się na takie plewy dajesz nabrać.
"Postanowił się samoukarać" , a na dokładkę teraz "przyjmie każdą karę" - Ani on nie myśli ani ty, skoro takie dyrdymały piszesz.
Co do "wiochy" to wygląda, że ekspert jesteś niewąski i z niemałym doświadczeniem ale kiedy gwizdać, za co i na kogo to sam będę decydował nie biorąc pod uwagę takich "ekspertów" jak ty
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 21.02.2012, 09:59
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
Jaka napinka
Zwyczajnie w świecie daj mi odpowiedź jaka jest Twoja reakcja jako szefa na taką sytuację. Czy to takie trudne? Czego miałbym nie zrozumieć?

Do jakich konkretnie spraw mam nie podchodzić emocjonalnie? Napisz mi żebym wiedział do czego mam się zastosować.
Tego, że chciałem abyś zrozumiał o czym pisał Wolfy, ale jak widać nie rozumiesz, więc o czym dalej gadać
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.02.2012, 10:01
Ktoś chciał dobrze z tym oświadczeniem a zachował się jak słoń w składzie porcelany. Teraz wyszło,że trener Moskal mija się z prawdą. Nie wiem co klub pocznie z tą sprawą ale ewidentnie bije ona już podwójnie w klub. Podważa wiarygodność trenera a dwa wystawia klub na śmieszność, bo nie potrafi przywołać do porządku zawodnika, który wywija nie pierwszy taki numer.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 21.02.2012, 10:09
Marszalek, sprawdz pare postow wyzej. Nikt nie klamie To cale piekno oswiadczenia
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.02.2012, 10:11
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Pewien byłem, że zaraz po oświadczeniu odżyją obrońcy Małego. Taki jesteś mądry jak i on, że się na takie plewy dajesz nabrać.
"Postanowił się samoukarać" , a na dokładkę teraz "przyjmie każdą karę" - Ani on nie myśli ani ty, skoro takie dyrdymały piszesz.
Co do "wiochy" to wygląda, że ekspert jesteś niewąski i z niemałym doświadczeniem ale kiedy gwizdać, za co i na kogo to sam będę decydował nie biorąc pod uwagę takich "ekspertów" jak ty
To sobie gwizdaj, a ja będę twierdzil ze robisz wioche. Na Frankowskiego też gwizdałeś?

Treść oświadczenia się nie podoba? Czy to że Małecki sam go nie napisał? Czy może jeszcze coś nie pasuje. Bo w dobrym tonie jest jechac po Małeckim. Ja Małeckiego mam w "poważaniu" ale puki może sie przydać na boisku trzeba starać się to wykorzystać, a nie zachowywać sie jak dzieci w piaskownicy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 21.02.2012, 10:17
To sobie gwizdaj, a ja będę twierdzil ze robisz wioche. Na Frankowskiego też gwizdałeś?

Treść oświadczenia się nie podoba? Czy to że Małecki sam go nie napisał? Czy może jeszcze coś nie pasuje. Bo w dobrym tonie jest jechac po Małeckim. Ja Małeckiego mam w "poważaniu" ale puki może sie przydać na boisku trzeba starać się to wykorzystać, a nie zachowywać sie jak dzieci w piaskownicy.
Na Frania nie gwizdałem.
Nie podoba mi się traktowanie przez Małego klubu, trenera, zawodników i kibiców, a oświadczenie śmierdzi kitem nawet przez internet. Mam nadzieję, że w odróżnieniu od ciebie, trener i działacze mają dość oleju w głowie, żeby się nie nabrać i sprzedadzą go do Rosji raz dwa (tam podobno okienko otwarte).
A co do przydatności Wiśle - potwierdził ją w meczu pucharowym (w kwestii umiejętności) i po nim (w kwestii lojalności i rozumu).
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Od: 09.2006

Stary 21.02.2012, 10:20
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Tego, że chciałem abyś zrozumiał o czym pisał Wolfy, ale jak widać nie rozumiesz, więc o czym dalej gadać
A Ty nie rozumiesz co się do Ciebie pisze? Unikasz niewygodnych odpowiedzi? Ciągle czekam żebyś się ustosunkował do zadanego prostego pytania przeze mnie. Czy to takie trudne?
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.02.2012, 10:20
Jeszcze mam taki fragment z pewnej strony dotyczący meczu ze Standardem i nie wiem czy na tym forum już to było :
Cytat:
Co więcej Patryk Małecki miał pretensję, do kolegów z zespołu za brak pomocy przy odciąganiu rywali przy jego akcjach indywidualnych.
Najbardziej oberwało się Jovanoviciowi, oraz Meliksonowi, który szukając gry czasami schodził na jego skrzydło ,,zabierając mu piłki'.
Co do oświadczenia tak jak już raz pisałem zdanie nie powiedziałem ,że nie chcę już grać w Wiśle nie wyklucza się ze zdaniem ,że nie chcę już grać i trenować w tej drużynie ( czy w tym zespole w zależności jak to Moskal powiedział ).
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.02.2012 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.02.2012, 10:21
Ja Małeckiego mam w "poważaniu" ale puki może sie przydać na boisku trzeba starać się to wykorzystać, a nie zachowywać sie jak dzieci w piaskownicy.
Pewne wartości są bezcenne jest to min. szacunek. Malecki wykazal się jego brakiem w stosunku do kolegów drużyny trenera a więc i do klubu. Może dajmy mu jeszcze okazję do wybierania z kim chce grac na boisku i kto ma w pierwszej kolejności zejść z boiska ? On będzie narazał na szwank klub ale moze strzeli bramke za 2-3 kolejki więc niech gra ? Sam strzelił sobie w kolano i to co najmniej dwukrotnie. Życzę mu jak najlepiej bo jest już pelnoletni i ma swój rozum. Dla jego dobra i dla dobra Wisly nie powinien juz w niej zagrać. Jezeli koledzy z drużyny nie chcą z nim grac to w jakiej formie by nie był będzie osłabieniem drużyny .
Odpowiedz cytując
olszaniec
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 21.02.2012, 10:28
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Patryk jest cholernie przebiegły. Już jest dwa kroki przed klubem. Zamiast klub podjąć szybką i jednoznaczną decyzję w poniedziałek. Dał sobie czas nie wiadomo na co. Przecież to oświadczenie w podtekście ma tylko jeden cel - pokazać Kazika jako kłamcę ,który oszukiwał na konferencji prasowej. Kocham Wisłę, kocham klub, kocham Pana Cupiała, kocham kibiców bla bla bla a i tak mam was dupie bo mam 5 latek i siedzę w piaskownicy.
Dokładnie, podsumowując decyzja o wyrzuceniu Patrycji może tak naprawdę wyjść tylko i wyłącznie na dobre Patrycji. Może jak odetnie się go od źródełka darmowej kasiory to się dzieciak czegoś o życiu nauczy. Każdy normalny zjadacz chleba szanuje swoją pracę i pracodawcę bo wiemy jak ciężko w dzisiejszych czasach o dobry zarobek. Jakby nie było prace trzeba szanować nie koniecznie lubić ale szanować, Małecki pokazał nie szanuje kibiców (pewnej grupy) nie szanuje kolegów z drużyny nie szanuje Wisły. Reakcja klubu tak jak piszesz jest już o całe wieki opóźniona, ale w tym przypadku może być tylko jedna ... NIE dla Małeckiego w Wiśle.
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 21.02.2012, 10:38
Co za typ ten Małecki, za dwa dni Wisła gra rewanżowy mecz ze Standardem, i ciągle ma jakieś szanse na przejście do następnej rundy - co niewątpliwie byłoby sukcesem całej drużyny, ale i polskiej ekstraklasy.
Zamiast zamknąć się, spróbować pomóc na tyle ile się da, lub przynajmniej udawać, że faktycznie jest po stronie drużyny, to ten stroi fochy. Przez co praktycznie cała uwaga klubu i drużyny jest skupiona na nim i są zmuszeni brać udział w kolejnej szopce pt. "co zrobi Małecki?"
No, ale Patryk ma problem, więc co tam awans, co tam drużyna, co tam Wisła etc.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.02.2012, 10:39
Po co się tu doszukiwać jakiegoś drugiego dna i interpretować furiackie słowa na milion sposobów?

Przecież jak na dłoni widać, że się Małeckiemu pała zgrzała i żyłka w mózgu pękła więc leciał co u ślina na język przyniesie, że ma to wszystko w dupie, że nie chce tu grać i niech mu naskoczą, a na drugi dzień, jak się zrobiła medialna chryja i zobaczył że przegiął, wydaje oświadczenia dyktowane przez menago.

Stawiam dolary przeciw orzechom, że wk.urwiony Małecki powiedział mniej więcej to co cytował Moskal, ale teraz po pięciu kubłach zimnej wody na łeb tłumaczy się, że tak naprawdę nie to miał na myśli, i że on bardzo kocha i szanuje.

Powiem wiecej - ja naprawdę wierzę, że on rzeczywiście kocha i szanuje, ale po prostu jest popier.dol.lony i jak mu się grzałki przegrzeją, to się nie kontroluje. Jak rozjuszone dzikie zwierze, co w szale zagryzie opiekuna, mimo, że kocha i jest przywiązane, i za 5 min żałuje co zrobiło.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.02.2012, 10:45
olszaniec napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, podsumowując decyzja o wyrzuceniu Patrycji może tak naprawdę wyjść tylko i wyłącznie na dobre Patrycji. Może jak odetnie się go od źródełka darmowej kasiory to się dzieciak czegoś o życiu nauczy. Każdy normalny zjadacz chleba szanuje swoją pracę i pracodawcę bo wiemy jak ciężko w dzisiejszych czasach o dobry zarobek. Jakby nie było prace trzeba szanować nie koniecznie lubić ale szanować, Małecki pokazał nie szanuje kibiców (pewnej grupy) nie szanuje kolegów z drużyny nie szanuje Wisły. Reakcja klubu tak jak piszesz jest już o całe wieki opóźniona, ale w tym przypadku może być tylko jedna ... NIE dla Małeckiego w Wiśle.
Pokemonie pisz z szacunkiem o nim jak już się wypowiadasz na jego temat a patrycja to zwracaj się do parchatyh koleżanek które tak jak ty nazywają Małeckiego.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 21.02.2012, 10:50
Cytat:
Pokemonie pisz z szacunkiem o nim jak już się wypowiadasz
Nie no, spoko. Bierze przykład z szacunku Małeckiego do swojego ukochanego klubu jakim jest Wisła, nic więcej.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.02.2012, 10:59
Taaa..... Wisła miała wydać oświadczenie w sprawie Patryka, tymczasem Patryk zdążył już wydać oświadczenie w sprawie Wisły. Ot to jest głowa... W tym klubie na stołkach decyzyjnych pracują totalni amatorzy. Idealnie do Patryka pasują. Jak w korcu maku się dobrali. Warci siebie nawzajem. Kto wie może jeszcze zaświeci słońce i pan Patryk nie zawiesi dzisiaj Basałaja i Moskala? Wszystko przed nami. Basałaj i Moskal jeszcze mają nadzieję ,że kara nałożona przez Patryka nie będzie za surowa dla nich.

Jesteśmy na najlepszej drodze do tego ,żeby antycypowany przeze mnie scenariusz uległ realizacji. Wszystko się rozejdzie po kościach. Patryk będzie dalej robił "swoje " na boisku i poza nim i "wszyscy" będą zadowoleni. A za miesiąc /dwa Patryk znowu wstanie lewą nogą i stwierdzi ,że p i e r d o l i on w takiej drużynie nie będzie grał. Potem przeprosi . Potem powie ,że p i e r d o l i. Potem przeprosi. I tak do końca. Hahaha Kiedyś ktoś porównał Wisłę Cupiała do piaskownicy w której bawią się dzieci .Kolejny argument za.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 11:09.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 21.02.2012, 11:04
silver03 napisał(a):Wyświetl post

willow odpowiedział na to pytanie. Tej konkretnej czyli drużynie,w której gra Jaliens, Jovanić (nazwiska przypadkowo) itd. To jest moja interpretacja. Aczkolwiek wiadomo, że każdy ma prawo do własnej...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.02.2012, 11:05
Przyjmuje przeprosiny. Tylko zeby mi to bylo ostatni raz!
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.02.2012, 11:07
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Nie no, spoko. Bierze przykład z szacunku Małeckiego do swojego ukochanego klubu jakim jest Wisła, nic więcej.
Brak szacunku to okazał surma kiedyś z koszulką Wisły,Małecki wydał oświadczenie gdzie jest napisane,że nie mówił,że nie chce grać w Wiśle i,że szanuje klub.Moskal mógł go zle zrozumieć a,że nie podał ręki Moskalowi to żadna tragedia, przeprosił trenera .
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 21.02.2012, 11:07
Jedno jest jeszcze ciekawe - jak wytłumaczyć grę Małeckiego
Ja rozumiem, że można mieć słabszy mecz, że może nie wychodzić ale strzały z 45 metrów które nawet do pola karnego nie dochodzą ?
To, jak ktoś już wcześniej słusznie napisał, na sabotaż wygląda.
Ktoś ma inne wytłumaczenie?
Odpowiedz cytując
Kvachu
Member

Od: 04.2003

Stary 21.02.2012, 11:08. Wywalić!
Wypieprzyć z klubu - Małecki dla Wisły nie zrobił nawet 1/10 tego co zrobił Żurawski albo Frankowski, uważa się za ważnego grajka a poziomem bliżej mu do Brasilii, Wyna Belotte albo Temple Omeonu. Drugi Jean Paulista to max co może z Małeckiego być.
Dlatego nie widzę powodu dla którego w dalszym ciągu miałby reprezentować barwy Wisły:
1) jest kiepski
2) do najmłodszych już nie należy
3) jest za głupi

I nie jest wcale żadnym idolem kibiców, ma paru znajomych w młynie i może dlatego bije mu na dekiel i uważa się za Bóg wie kogo.

Może gdyby prezentował poziom piłkarski Żurawskiego lub Frankowskiego z ich najlepszych lat to miałbym inne zdanie na jego temat i próbowałbym go w jakiś sposób bronić. Ale w związku z tym, że jest taki słaby to proponuję, żeby nie przedłużać z nim kontraktu albo od razu wywalić - ciekawe kto go weźmie, ŁKS? Polonia? A może Energie Cottbus?
Odpowiedz cytując
Stan58
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 21.02.2012, 11:10
Jasna cholera... zamiast zająć się rewanżem z Belgami wszyscy: klub, trener, zawodnicy i kibice zajmują się Małeckim. Atmosfera zrobiła się gęsta, co nie służy przygotowaniom do rewanżu.

Powiem krótko, PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO. Jeśli Cupiał i Basałaj "mają jaja" to dla uzdrowienia atmosfery powinni Małeckiego w trybie natychmiastowym odsunąć od drużyny. I żadna kara finansowa, żadna Młoda Ekstraklasa tylko "wypad".
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 21.02.2012, 11:19
Stan58 napisał(a):Wyświetl post
Jasna cholera... zamiast zająć się rewanżem z Belgami wszyscy: klub, trener, zawodnicy i kibice zajmują się Małeckim. Atmosfera zrobiła się gęsta, co nie służy przygotowaniom do rewanżu.

Powiem krótko, PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO. Jeśli Cupiał i Basałaj "mają jaja" to dla uzdrowienia atmosfery powinni Małeckiego w trybie natychmiastowym odsunąć od drużyny. I żadna kara finansowa, żadna Młoda Ekstraklasa tylko "wypad".
Wódki mu dać, wódki bo dobrze gada !!!
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 21.02.2012, 11:24
Cytat:
Brak szacunku to okazał surma kiedyś z koszulką Wisły,Małecki wydał oświadczenie gdzie jest napisane,że nie mówił,że nie chce grać w Wiśle i,że szanuje klub.Moskal mógł go zle zrozumieć a,że nie podał ręki Moskalowi to żadna tragedia, przeprosił trenera .
Gratuluje samopoczucia jeśli nie poczułeś się jako kibic Wisły urażony tym co zrobił najemnik Małecki. No i przeprosiny przyjąłeś, zaiste wspaniały samarytanin z Ciebie.

Mają racje niektórzy, że są tacy którym można w twarz splunąć a Ci się będą cieszyć ze to deszcz. Wystarczy pare srebrników w postaci tatuaża Reymana, kilku zawieszek wierności i nie wiem czego jeszcze.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 21.02.2012, 11:26
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze mam taki fragment z pewnej strony dotyczący meczu ze Standardem i nie wiem czy na tym forum już to było :

Co więcej Patryk Małecki miał pretensję, do kolegów z zespołu za brak pomocy przy odciąganiu rywali przy jego akcjach indywidualnych.
Najbardziej oberwało się Jovanoviciowi, oraz Meliksonowi, który szukając gry czasami schodził na jego skrzydło ,,zabierając mu piłki'.
Można prosić źródło?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.02.2012, 11:27
Na szczescie to nie wy na forum decydujecie czy zostanie czy nie

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna