|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to Paweł zawsze chciał grać w hiszpańskiej lidze, odwidziało mu się?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Realnie ocenił sytuację, zdał już sobie sprawę z faktu, że jest po prostu cienki, a forma prezentowana pod koniec pobytu w Wiśle to nie przypadek a norma.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W sumie to mam wytłumaczenie czemu Celtic - bo Smuda chyba niebyłby sklonny wysylac kogos na mecz 2 ligi hiszpanskiej - przeciez to jest kiep
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
cienko w tej holenderskiej lidze się robi...
4-5 drużyn na szczycie a reszta to kał. najlepsze skupują wybijających się młodziaków z regionu, reszta musi obgonić przeciętnością ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Paweł Brożek, czyli nowy Celt głodny piłki
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ilki,id,t.html Duży wywiad. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kuba ma fantastyczna passe ostatnio - trzeci raz z rzedu został wybrany przez magazyn kicker do 11stki kolejki. Widac, ze bardzo mu sluzy kontuzja Gotze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Polak zyskuje na nieszczęściu Niemca - lubię to
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Brożek zaliczył debiut w Celtiku. Wszedł na ostatnie 17 minut i nic poza tym nie można napisać o jego grze.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kalu Uche rozegrał 1 mecz w Espanyolu Barcelona a jego zespół przegrał 0-2 z Saragossą
Tutaj artykuł o Kalu i tym meczu Wiem że to weszło ale o dziwo ciekawie napisane http://www.weszlo.com/news/9470-Espa...gach_Kalu_Uche ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
To nie był pierwszy jego mecz. Wcześniej zaliczył asystę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A faktycznie moje niedopatrzenie to był jego pierwszy mecz w pierwszej jedenastce a nie debiut
![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bo prócz tego, że potrafią coś czasem ciekawego napisać (np. o Uche) to lubią też taplać się w błotku.
![]()
WPR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że w River Plate gra teraz David Trezeguet. Nic dziwnego, że Andy sie nie łapie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Brożek szybko trafił na ławe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Manson33 : 16.02.2012 o godz. 18:19.
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To Piotrek Brożek nie poszedł na wypożyczenie do innej Tureckiej drużyny? Słyszałem taką informację a dziś widzę go w spisie rezerwy meczu Trabzonu.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Była plotka, że idzie na wypożyczenie do Samunsporu, ale była to tylko plotka. Do SE albo czegoś podobno Piotrek sie wypowiadał, że on niczego takiego nawet nie słyszał, i że nie było tematu wypozyczenia go.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FT Honka [4 - 0] HJK Helsinki
19' [1 - 0] D. Tammilehto 51' [2 - 0] Aijala 70' [3 - 0] Dudu 84' [4 - 0] Dudu Tak bardziej w ramach ciekawostki, ciekawe ilu go jeszcze pamięta |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W meczu Górnik - Legia :
Mariusz Magiera - bramka z rzutu wolnego + niezła gra Michał Jonczyk - kilka bardzo ładnych akcji Adam Nawałka - jako trener Górnika bardzo dobrze ustawił i zmotywował swoich graczy, spośród ktorych najlepsi na boisku byli Naukolma i Olkowski. Maciej Skorża - ustawił Legię zbyt zachowawczo (w pierwszej polowie 2 defensywnych pomocników i prawy obrońca w środku pomocy), co niestety się zemściło.... ![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Z byłych wiślaków, grali jeszcze Kwiek i Mączyński w Górniku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł Brożek kolejny raz nie zagrał. Stokes i Hooper potwierdzają swoją wybitną formę strzelecką. Licznik minut Pawła zatrzymał się na 17 minutach. Niech Celtic zdobywa już te mistrzostwo, to przynajmniej dostanie więcej czasu na pokazanie się.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Giorgio Majdani http://www.youtube.com/watch?v=shcYwng4IpY
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale nie sądze ze nagle posadzi najlepszego strzelca/ów.Serio. On tam jest wypożyczony wiec w jakim celu by go wpuszczał ?Sytuacja podobna do Wisły, jeśli uznajemy ze nie mamy szans na MP to nagle Biton będzie grał ? Ni ch**a Szkoda troche że przez to Paweł zapewne straci Euro. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A nasz genialny Holender znalazł już sobie robotę?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|