|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cóż, wg mnie nic szokującego. Patryk od dawna dawał takie sygnały. Skoro niektórzy nie rozumieli to powiedział wprost co myśli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Prawdziwi kibice na pewno powiedzą, że to wina Basałaja..
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Małecki napluł w twarz tym wszystkim z młyna, którzy skandowali jesienią jego nazwisko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wigry Suwałki czekają na powrót swojego wychowanka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Debil no inaczej sie nie da, on ma juz pozamiatane.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyli Małecki już drugi raz odmówił gry w meczu dla Wisły i to z powodu ... zmiany ! Zawiesić go na pół roku a później wykopać .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Małecki nie założy koszulki Wisły dopóki nie zmądrzeje.
Czyli pewnie... nigdy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
ponadprzeciętny to on był, ale jakiś czas temu. Teraz to już nawet szybkości nie ma. W dupie mam co się z nim stanie, wiem tylko, że nie chce go widzieć w koszulce Wisły. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Do konca kontraktu rezerwy, tu chodzi o zasady... pilkarze musza sie czuc pewnie, musza wiedziec ze taki Malecki nie jest od nich lepszy, widok Maleckiego ktory idzie na trening rezerw bezcenny...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przeciez Pan Małecki juz nie jest naszym piłkarzem ( a jakim tam skrzydłowym ) , jest wyłącznie pracownikiem związany kontraktem z naszym klubem . Nie ma on jakiegokolwiek związku z profesjonalnym piłkarzem . Valckx , do dzieła , okienko w Rosji i na Ukrainie jeszcze otwarte . A po co ma psuć atmosferę w drużynie ME ? Schody w Sheratonie czekają . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już wczoraj ktoś wyskoczył z tekstem na shoutboxie : "nie wiecie jak jest na prawdę, może ktoś w klubie stresuje Patryka "
Sprzedać do Tereka w trybie natychmiastowym, niech się kopie po czole z Komorowskimi. Jak go zawsze broniłem i starałem się zrozumieć to teraz miarka się przebrała. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jesteś naprawdę taki głupi czy tylko takiego udajesz?![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Tylko jest właśnie ta druga strona medalu- zostajemy z 2 (słownie dwoma, Dragana nie liczę) skrzydłowymi, w tym: Kirm- wielka niewiadoma, Iliev - tutaj ok, ale nie na 90 min w każdym meczu. Pytanie co zrobi klub? Skoro się mamy pozbywać Małeckiego definitywnie to rozumiem, że niedługo poznamy nazwisko nowego zawodnika Wisły na skrzydło? Czy stosujemy manewr znany z lewej obrony - udajemy, że pozycja jest obsadzona i nie ma problemu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale można mu zorganizować indywidualny trening - coś a la Klub kokosa w Polonii. Niech np. dyma 50 razy po schodach na 2 piętro trybuny A, w górę i w dół, w górę i w dół. Albo celem budowania wytrzymałości - niech odśnieża boisko treningowe. Czas mu można zorganizować na różne sposoby. Jeszcze taka refleksja - porównajcie sobie postawę legendy Wisły - Franka, mieszanego z błotem przez najprzekumatniejszych, a tego cymbała z dziarami, który był (mam nadzieję, że już nie jest) idolem części trybun. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Małecki kpi z wszystkich którzy go bronili w tym i ze mnie bo wielokrotnie to robiłem....
Tutaj już nie ma żadnego usprawiedliwienia, wiem że ktoś może napisać o koalicji Basałaja, Valcxka Moskala z piłkarzami, którzy celowo mieliby dokuczać Patrykowi...tylko po co to robić ? Po co zaklinać rzeczywistość ? Patryk jest po prostu bardzo nie dojrzałym człowiekiem... swoje niezadowolenie związane z zarobkami mógł wyrazić na 100 tysiecy różnych sposób, a nie obrażać się na kolegów czy trenera, strzelać 45 metrów na bramkę przeciwnika. Nie wierzę że ktoś za niego zapłaci, dlaczego może jakieś wypożyczanie z wpisaną skromną kwotą odstępnego. Patryk mógł po prostu powiedzieć wprost. "Gram dla Wisły jak najlepiej potrafię do końca sezonu i odchodzę" Mógł również nie dzielić się z nikim i w tym postanowieniu grać sobie do końca sezonu a w tym czasie menago znajdzie dla niego klub i odejdzie sobie na zasadzie prawa webstera czy jak tam chce. Nie rozumiem po co zrobił tą szopkę i odwraca od siebie coraz większe grono kibiców. Ze słów Moskala również można wywnioskować że jest on mu wstanie dać szansę, tylko czy to wpłynie dobrze na drużynę. Jak oceniam Patryka ? Nie znam go osobiście ale jakby to ująć uważam że Patryk ma "serce lepsze od głowy".
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2012 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Casus Patryka z tego co mówi Moskal wygląda wręcz obrzydliwie. Wredny typ. I to jest ta WIERNOŚĆ/MIŁOŚĆ/DOZGONNOŚĆ pana Małeckiego .... Odmówił przy całej drużynie gry i trenowania. BRAWO.
Wielu teraz pewnie myśli ,że Patryk ma już uszykowaną ciepłą posadkę. Ja myślę ,że on nic nie ma w zanadrzu a jest po prostu bezdennie głupi .Zachowanie to potwierdza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ludzie, tak trochę poza tematem - jak już ciśniecie Małeckiemu (co mu się należy) to pozmieniajcie avatary i podpisy!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Jeśli dodamy do tego, ze z regularnością szwajcarskiego zegarka musi coś odpier**lić dyscyplinarnie, to mamy obraz naprawdę żenującego piłkarza. Piłkarza, który szkodzi klubowi. Hańbi Reymana, którego sobie wydziarał. Niestety, ciemny lud kupuje takie sztuczki.
Ostatnio edytowane przez felipe : 19.02.2012 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Panowie spokojnie. Nie obrażajmy się wzajemnie bo jakiś idiota pokazał swe prawdziwe oblicze. Poczekajmy na ruchy klubu. Nie trduno się domyśleć, że Patryczek szybko nie dostanie pensji oraz możliwości gry.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wolfy lubi brać do buzi piłkarzom półgłówkom z skrzywioną psychiką w końcu to nasz formułowy dewiant tacy też są pozyteczni
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|