The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 01:08
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Jak popatrzeć w tabelę to z Zagłębiem musimy wygrać albo Kaplica. Na Mistrzostwo się nie nastawiam ale o 3 miejsce będzie ciężko powalczyć. Sami musimy dobrze zagrać i liczyć na wpadki konkurentów
Wisła ma walczyć o 3 miejsce? Co za czasy ...
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.02.2012, 10:12
To tak jak w tamtym sezonie kazdy pisał, ze 3 miejsce to bedzie sukces
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.02.2012, 12:35
Po wczorajszej przegranej Lecha tym bardziej powinno nam zależeć na wygranej. Mamy szansę wywalić ich z LE eliminując ich w PP oraz przeskakując w tabeli(kolejny rok bez Pucharów dla Lecha może być dla nich tragiczny). Pisałem o 3 miejscu jako o minimum ale oczywiście chciałbym być mile zaskoczony i znowu być pierwszym ale to nie tylko od nas zależy i mamy dużą stratę.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.02.2012, 12:38
Ktos juz tak napisal ale twierdze identycznie - jezeli zagramy z Zagłebiem jak ze Standardem to spokojnie wywieziemy z Lubina 3 punkty.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 18.02.2012, 12:54
Trzeba wygrać. Trzeba wystawić najmocniejszy skład. Śląsk ma przed sobą dwie kolejki z mocnymi ekipami - Ruchem i Legią. Przy super wiatrach moglibyśmy ich już po dwóch wiosennych kolejkach dogonić na 4 punkty, ale nie tylko od nas to zależy.
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.02.2012, 13:03
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Cytat:
Nie wiadomo jeszcze, jaka kara spotka skrzydłowego Wisły. - Teraz potrzebuje czasu, aby ochłonąć i pójść po rozum do głowy. To się okaże, czy znajdzie się w kadrze na mecz z Zagłębiem - mówił trener mistrzów Polski.
Nie pali się, więc pewnie Mały zostanie odsunięty od składu.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.02.2012, 13:08
Mam nadzieje że naszym piłkarzom nie zabraknie motywacji(wiadomo jak to w pucharach chcą się pokazać europie).Myślę że wygramy a szansa na odrobinie już jakiś punktów jest ogromna(przegrana lecha,polonia wygrała ale z amatorami,śląsk gra z dobrym ruchem a legia jedzie na spotkanie z Górnikiem.Do bojuu!
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2012, 14:17
Tylko podstawowy skład.. Raz ze względu, że liga to priorytet, dwa - potrzeba nam zgrania,a nie oszczędzania sił przed rewanżem..
Takim ustawieniem, powinnismy ich klepać, aż miło..
------------Pareiko-------------
Jova-Chavez-Jaliens-Paljic
----------Wilk------------
Ivica---Nunez------Melex
-------Garguła------------
-------Genkow----------------

Kirm/Brud/Biton na zmiany, jesli nic nieoczekowinego się nie zdarzy..Mały pewnie nie pojedzie i dobrze, raz, że ze Standardem zagrał padake, dwa zachowanie w stosunku do trenera..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 18.02.2012 o godz. 19:16.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.02.2012, 18:36
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Wisła ma walczyć o 3 miejsce? Co za czasy ...
kpn napisał(a):Wyświetl post
To tak jak w tamtym sezonie kazdy pisał, ze 3 miejsce to bedzie sukces
Ma walczyć o 3, ale zdobyć przypadkiem 1 .
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 18.02.2012, 19:58
jutro do roboty i 8pkt do Śląska
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.02.2012, 20:23
pięknie sie to jak narazie układa Śląsk traci punkty legia też mam przeczucie że popłynie.Nic innego tylko wygrać!!!
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.02.2012, 21:15
Za Małego zagra Iliev i .. que sera sera ..
Odpowiedz cytując
ŁukaszTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.02.2012, 21:35
Chcę tylko zaznaczyć, co do Małeckiego, że pamiętam jak najlepszą piłkę pokazywaliśmy jak jego nie było na boisku tak więc jestem spokojny. Wiem, że po prawej stronie nie każda piłka będzie oddana przeciwnikowi.
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.02.2012, 22:18
Mecz z gatunku tych decydujących o przyszłości.Albo gramy dalej o mistrza albo... o Puchar Polski.

Wychodzimy i walczymy.

Nawet nie próbuje prorokować, jaki skład wybiegnie. Nie z tym trenerem.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 18.02.2012, 22:43
Zagłębie niby ostatnie w tabeli to trzeba wykorzystać, nie ma tłumaczenia, że dzień był taki a nie inny, jutro 3 punkty w Lubinie. Mam nadzieję, że obejdzie się bez kontuzji przynajmniej tych którzy są niezbędni na rewanż w Liege.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.02.2012, 23:34
Bez Małego graliśmy w Poznaniu.
Było dobrze. Liczę na powtórkę, ostatnio dobrze nam idzie w Lubinie, kolejno: 0-3, 1-4, 0-1.
Do boju, tylko 3 pkt!!!
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.02.2012, 23:51
Ciekawe co na to ci ktorzy maja glos za "prawdziwych i wiernych kibicow" ktorzy zawsze Patryczka bronili jak skrytykuja Maleckiego to sie posrednio przyznaja ze jednak z nim cos nie tak, jak beda go dalej slepo bronic to podniosa reke na uznana wislacka legende - Moskala, szach mat.

Co do meczu z Zaglebiem jesli jestesmy dobrze przygotowani kondycyjnie wygramy i to wysoko.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Stary 19.02.2012, 00:09
To chyba z toba jest cos nie tak
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.02.2012, 00:18
Zaglebie ma bodaj czterech nowych grajkow , w ym jakiegos niezlego pepika ,trzeba bedzie uwazac bo oni maja noz na gardle
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.02.2012, 00:42
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co na to ci ktorzy maja glos za "prawdziwych i wiernych kibicow" ktorzy zawsze Patryczka bronili jak skrytykuja Maleckiego to sie posrednio przyznaja ze jednak z nim cos nie tak, jak beda go dalej slepo bronic to podniosa reke na uznana wislacka legende - Moskala, szach mat.
Jeżeli już musisz wyjeżdżać z "Patryczkiem", to znaczy że słabo z Tobą.

Cała sytuacja mnie osobiście nie rusza.
Basałaj leci sobie w kulki już od dawna a Moskal robi tu za zderzak. Nie wiem po co to poruszasz akurat w temacie meczowym, ale nigdy nie uważałem się za "prawdziwego i wiernego kibica" i wali mnie z góry na dół co o mnie myślisz. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

Moskala mogę szanować, ale to nie znaczy że jak każą mu powiedzieć, że nie potrzebujemy transferów to uwierzę.

Co do meczu - przewiduję męczenie buły w naszym wykonaniu, oby szczęśliwe. Nie dlatego, bo nie ma Małeckiego, raczej - ponieważ od dawna tak wyglądają nasze mecze ze słabszymi rywalami.

Z drugiej strony - jak nie wygramy, to naprawdę zrobi się nieciekawie w tabeli. Ten mecz musimy wygrać...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 19.02.2012, 00:55
Nie ma się co za bardzo rozwodzić nad tym - albo gramy o MP i szanujemy się, albo olewka. Z takimi drużynami jak Zagłębie Lubin po prostu się wygrywa.
Jestem dobrej myśli
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.02.2012, 02:19
wygrywamy i mamy 5 punktów do Śląska -zakładam, że z nimi na 100% wygramy jak będzie taka potrzeba w ostatniej kolejce, sami dali nam nadzieję i teraz trzeba to wykorzystać, z resztą jak nie wygramy z Zagłębiem to jak tu myśleć w ogóle o mistrzostwie
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 19.02.2012 o godz. 02:22.
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.02.2012, 03:55
Krótka piłka. Runda wyjątkowo szybka, mało meczów, spora strata. Lech i Śląsk już stracili punkty, więc musimy to wykorzystać, bo jeśli nie dziś to kiedy? Ten mecz da nam wstępną odpowiedź o co walczymy ......
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Stary 19.02.2012, 07:48
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
wygrywamy i mamy 5 punktów do Śląska -zakładam, że z nimi na 100% wygramy jak będzie taka potrzeba w ostatniej kolejce, sami dali nam nadzieję i teraz trzeba to wykorzystać, z resztą jak nie wygramy z Zagłębiem to jak tu myśleć w ogóle o mistrzostwie
Zgadzam się, można zakładać, że jeśli jutro wygramy będziemy mieć 5pkt straty do Śląska, bo jak gramy z nimi w ostatniej kolejce, to wystarczy odrobić stratę 7pkt z rundy jesiennej, a te 3pkt ewentualnie w ostatniej kolejce w meczu o Mistrzostwo Ale by się działo, jakby życie napisało taki scenariusz
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 19.02.2012, 16:21
Jesteśmy zwykłymi frajerami.
Paljic nigdy więcej nie powinien udawac, ze wie o co chodzi w grze w formacji obronnej.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
kola12
Member

Od: 10.2011

Stary 19.02.2012, 16:23
Ło matko...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Dragan k*rwa nie potrafi w ogóle kopać niech sobie da już spokój 3 asysty dla przeciwnika w tym meczu. Masakra
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Nie martw się zaraz będzie dogrywka. A plajic fatalny wślizg, Czekaj też nie najlepiej.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Każde zagranie Pjlicia to jest zagrożenie dla Wisły, nie wiem co Kaziu zrobił z Wisła ale taką Wisłę chcę oglądać.
Pareiko też się obsrał i to nie pierwszy raz tracimy gola przez jego głupotę.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Jesteśmy zwykłymi frajerami.
Paljic nigdy więcej nie powinien udawac, ze wie o co chodzi w grze w formacji obronnej.
To Stan z Kaziem nie powinni udawać, że posiadają lewego obrońcę, który gwarantuje jakiś poziom.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów