The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 18:25
raindog napisał(a):Wyświetl post
Twoje tłumaczenia przypominają zrzucanie winy z mordercy na rodzinę, która go wychowała. W tym przypadku wnioski mogą być co najwyzej takie, że Klub nie zawsze działał profesjonalnie, ale nie zmienia to faktu, że Mały to jeszcze dziecko, któe nie dorosło do profesjonalnego kontraktu.
Wnioski są takie, że klub działa w sposób nieprofesjonalny, mimo kolejnych zmian prezesów... I nic się w tej kwestii nie zmienia, nic od czasu słynnej "koperty Hellera". Czyli wiadomo, gdzie leży problem.

W najbliższym okienku może odejść dziewięciu zawodników, nie licząc Patryka. W klubie nie ma pieniędzy na podwyżkę dla niego, ale pewnie później znajdą się o wiele większe na zatrudnienie jakiegoś czwartego sortu murzyna, który ostatni dobry mecz rozegrał pięć lat temu.

Czy mi się podoba zachowanie Patryka? Nie. Nie, ale je rozumiem. I takie frajerskie zagrywki jakie od lat uskutecznia Wisła już niedługo mogą doprowadzić do poważnych problemów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 18.02.2012, 18:26
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Czy Małecki przez ostatnie lata grał źle. Nie zasłużył na podwyżkę? Nawet na propozycję negocjacji? Więc zgłupiał i chce pokazać jaki jest dobry. Jak z Liteksem wystawił patelnie Meliksonowi to wspomniał ktoś o nim? Nie. Jak strzelił Apoelowi docenił go ktoś w klubie? Więc głupieje. Na szczęście jest Moskal.

Ale Kirm zarabia i ma grać, Małecki za pensje Kirma byłby najzespołowiej grającym Wiślakiem. Tak uważam. Kto na zachodzie zapłaci za zawodnika który zarabia 100 jurków.
Jak by mu naprawdę zależało na podwyżce w Wiśle to raczej by już pokazywał, że umie grać zespołowo. Negocjacje były chyba jakoś latem czy wczesną jesienią, zostały zerwane ale mieli do nich wracać. Niestety taką postawą Mały chyba stoi na coraz to gorszej pozycji.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.02.2012, 18:28
Kibicka napisał(a):Wyświetl post
W normalnej firmie tylko frajer wykonuje taką samą pracę za dużo mniej kasy niż pozostali współpracownicy/
Strzelam, że jeszcze się uczysz.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:29
felipe napisał(a):Wyświetl post
Strzelam, że jeszcze się uczysz.
Ja pracuję i podpisuję się pod tym.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 18.02.2012, 18:34
Czytam te wasze tłumaczenia i ... Chyba wam sie w głowach poprzewracało. To kolejne przykłady pokolenia "bo mi się należy".
Jak chce dostac podwyżkę to zaczynam gorzej pracować?!?! Większej bzdury tu dawno nie czytałem.
Nic sie nikomu nie należy bo tak. Na wszystko trzeba w życiu zapracować. Jak ktoś podpisuje kontrakt to powinien go wypełnić bo się na niego zdecydował.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.02.2012, 18:36
Jemu sodówka odbiła jak strzelił bramkę Cypryjczykom. Zagrał bardzo przeciętny mecz, dużo strat ale dostał bardzo dobrą piłkę i strzelił- ta piłka mogła polecieć gdziekolwiek ale miał szczęście i ją zmieścił w bramce. Po tym meczu od razu został nazwany gwiazdą przez wszystkich (nie przeze mnie) Wszystkie media w kraju chciały się pochlastać żeby mieć wywiad z "gwiazdą". Cała Polska później zaczęła akcje "Małecki w reprezentacji" bo jaki on nie jest zajebisty a Smuda choć prowadzi tą reprezentacje jak prowadzi - miał rację . MAŁECKI NIE NADAJE SIĘ DO GRY KOMBINACYJNEJ. Przy Maskaancie dawał radę szczególnie poprzedniej wiosny bo wtedy Maaskant bazował na indywidualnościach teraz Kaziu gra kombinacyjnie i nie wiem po co taki koleś ma wychodzić razem z Meliksonem i Gargułą . Dostaje piłkę i nie ważne gdzie jest myśli " a strzele przecież jestem najlepszy''

A co do Kirma gdyby Mały dał tyle co on w meczu z Belgami to nie miałbym do niego tak dużo pretensji . Przypominam, że Andraż "rozruszał" tą łysą pałe na prawej obronie Standardu. To na nim był faul i on wystawił piłke Ilievowi. Grał te 15 minut ale pozostawił po sobie dobre wrażenie. Może w lidze nie błyszczy - ale strzelił dwie bramki a jak coś spieprzył to PRZEPROSIŁ drużyne i kibiców. PRZYZNAŁ SIĘ że zawalił - mówię tu o karnym z Zagłebiem i zjebaniem setki na Polonii.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.02.2012, 18:38
szachmat napisał(a):Wyświetl post
Wielu Patryk boli i to widać. Zdrowiej dla niego będzie jak odejdzie. "Fani" jego talentu zaznają spokoju ducha. I nic już nie będzie stało na przeszkodzie podbicia CL, EL i ogólnie całego wszechświata.

SSA to teź może wyjść na zdrowie. Basałaj będzie miał spokojny sen, sprwadzimy jakiegoś podstarzałego holendra i będzie fajnie.

Nie martw się, Patryk ma wsparcie u wielu osób. A posty w internecie, tym bardziej na tym forum to jak walenie ślepakami Dla Takich jak Ty mam rade, nie wdawać się w dyskusję, szkoda nerwów. Pokrzyczą trochę i się zmęczą. W kwestii Kazka nie ma co komentować, nie tylko on jest marionetką w rękach osób, dla których priorytetem jest rozszparać patriotyczny transparent kibiców Wisły, czerwoną szmatę z mordą che gueverą po drugiej stronie zostawić w spokoju, wymierzyć zakazy stadionowe swoim kibicom za rzucenie śniezkami i lepieniem bałwanów przed stadionem, a na wybryki komunistow którzy rzucali kubkami wypełnionymi żółtą mieszanką być obojętnym. Pamiętaj że 2/4 tego forum nie widziała na żywo stadionu Wisły.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.02.2012 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:39
lazy napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś podpisuje kontrakt to powinien go wypełnić bo się na niego zdecydował.

Dzisiaj zacząłeś kibicować? Znasz piłkarza, który chętnie wypełni niski kontrakt kiedy dobrze mu idzie?
A Patryk gra dobrze i dużo zrobił dla Wisły. Zdarzają mu się wahania formy, problem w tym że identycznie jest z całą drużyną.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.02.2012, 18:43
Ale pier****cie , ile by nie zarabiał to takim zachowaniem hańbi klub! @aNouc - jak następnym razem Patruś np. spoliczkuje Kazia Moskala po zmianie, to też będzie miał u Ciebie wsparcie? NIC się nie nauczył, ma problemy osobowościowe (psychiczne), jest niestabilny emocjonalnie a do tego od jakiegoś czasu w słabiutkiej formie. Ze Standardem był NAJGORSZY na boisku, i po prawdzie dziwię się że Kaziu nie zdjął go jeszcze w przerwie.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2012, 18:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Dzisiaj zacząłeś kibicować? Znasz piłkarza, który chętnie wypełni niski kontrakt kiedy dobrze mu idzie?
A Patryk gra dobrze i dużo zrobił dla Wisły. Zdarzają mu się wahania formy, problem w tym że identycznie jest z całą drużyną.
No, zwłaszcza w tym sezonie. Nie wyróżnia się niczym, chyba że ilością strat. A, wyróżnił się jeszcze jednym - nie strzelił ani jednego gola na jesień w lidze. Jedyne pozytywne z czego go pamiętam to gol z APOELem, który summa summarum - wiele nam nie dał.
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:47

nie mogę ...
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 18.02.2012, 18:47
Wolfy,
Głupimi argumentami nie da się nic obronić.
Piłkarz jak ma niski kontrakt to stara się wypracować lepszy swoją dobrą grą. Wtedy nawet jak nie przekona swojego klubu to znajdą się tacy którzy go docenią i będą chcieć go wykupić. To działa tylko w tą stronę i proszę nie zaklinaj rzeczywistości.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:50
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
@aNouc - jak następnym razem Patruś np. spoliczkuje Kazia Moskala po zmianie, to też będzie miał u Ciebie wsparcie?
Nie martw się, Małecki to jeden z najbardziej czysto grających piłkarzy w Polskiej lidze. On wykonuje cięższy faul raz na 10 meczów.
Po prostu wielu ma do niego uprzedzenie i są wrazliwi na każde jego słowo, ruch. Jest paru brutali którzy lamią nogi - w mediach cisza. Co drugi piłkarz wali ....ami i chujami - cisza. Ale jak Patryk podniesie rękę no to zaraz w mediach afera że wykonał gest hitlerowski, jak splunie na trawnik to w mediach afera że zbeszcześcił Polską ziemię.

Watts gdzie mój post odniósł się do Ciebie? odniósl się do wiadomej grupy osób. Oni wiedzą że o nich mowa..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.02.2012 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:50

kompromitujesz się człowieku
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:51
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Nie martw się, Patryk ma wsparcie u wielu osób. A posty w internecie, tym bardziej na tym forum to jak walenie ślepakami Dla Takich jak Ty mam rade, nie wdawać się w dyskusję, szkoda nerwów. Pokrzyczą trochę i się zmęczą. W kwestii Kazka nie ma co komentować, nie tylko on jest marionetką w rękach osób, dla których priorytetem jest rozszparać patriotyczny transparent kibiców Wisły, czerwoną szmatę z mordą che gueverą po drugiej stronie zostawić w spokoju, wymierzyć zakazy stadionowe swoim kibicom za rzucenie śniezkami i lepieniem bałwanów przed stadionem. Pamiętaj że 2/4 tego forum nie widziała na żywo stadionu Wisły.
Ale najlepiej rzucać tylko epitetami, że PM19 krytykują tylko lemingi i telewizyjni kibice, zamiast zdobyć się na jakikolwiek merytoryczny argument? Sorry, ale tatuaż z Reymanem na bicu to dla mnie nie immunitet, wręcz przeciwnie - daje jeszcze mniejszy 'handicap' do krytyki.

Mam karnet na C, fanem Małego jestem od 2007 i jestem pewnie jedną z ostatnich osób do uskuteczniania nagonki na Patryka, ale pozwól, że też sobie "pokrzyczę". Chyba, że z jakiegoś powodu nie mam prawa do opinii - uświadom mnie.

Takie fochy w kierunku któregoś już z kolei trenera, w dodatku osoby, która jako jeden z niewielu piłkarzy po 1989 zasługuje na miano legendy to gówniarstwo. Miałem nadzieję, że autorytet Moskala otworzy chociaż niektórym osobom oczy - myliłem się.
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.02.2012 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:52
Nie martw się, Małecki to jeden z najbardziej czysto grających piłkarzy w Polskiej lidze.
Po prostu wielu ma do niego uprzedzenie i są wrazliwi na każde jego słowo, ruch. Jest paru brutali którzy lamią nogi - w mediach cisza. Co drugi piłkarz wali ....ami i chujami - cisza. Ale jak Patryk podniesie rękę no to zaraz w mediach afera że wykonał gest hitlerowski, jak splunie na trawnik to w mediach afera że zbeszcześcił Polską ziemię.
A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Halo , tu Ziemia! Małecki zachowuje się SKANDALICZNIE poza boiskiem, gdzie ja napisałem że gra brutalnie?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:52
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
No, zwłaszcza w tym sezonie. Nie wyróżnia się niczym, chyba że ilością strat. A, wyróżnił się jeszcze jednym - nie strzelił ani jednego gola na jesień w lidze. Jedyne pozytywne z czego go pamiętam to gol z APOELem, który summa summarum - wiele nam nie dał.
Jasne.
W pucharach (PP i LE) cztery gole. Asyst i akcji tez kilka wyprowadził.

Podobnie jak Małecki w rundzie jesiennej "wyróżnił" się też Melikson. Patrząc w statystyki wychodzi, że Kirm bije ich obu na głowę W rundzie jesiennej w lidze strzelał praktycznie tylko Biton.
Reasumując - forma strzelecka Małeckiego nie odbiegała niestety od reszty drużyny.

Jeżeli twierdzisz, że Patryk nie wyróżnia się niczym na plus... Nie ma raczej sensu dyskutować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.02.2012 o godz. 18:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.02.2012, 18:53
ns dpotkaniu z koroną sektor C poskanduje pewnie "Patryk Małecki". Pojechał po meczu do domu i nawet nie podszedł do kibiców więc widać gdzie nas ma. Wytatułował sobie Reymana i myśli że jest guru.
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 18.02.2012, 18:53
Nie martw się, Patryk ma wsparcie u wielu osób. A posty w internecie, tym bardziej na tym forum to jak walenie ślepakami Dla Takich jak Ty mam rade, nie wdawać się w dyskusję, szkoda nerwów. Pokrzyczą trochę i się zmęczą. W kwestii Kazka nie ma co komentować, nie tylko on jest marionetką w rękach osób, dla których priorytetem jest rozszparać patriotyczny transparent kibiców Wisły, czerwoną szmatę z mordą che gueverą po drugiej stronie zostawić w spokoju, wymierzyć zakazy stadionowe swoim kibicom za rzucenie śniezkami i lepieniem bałwanów przed stadionem, a na wybryki komunistow którzy rzucali kubkami wypełnionymi żółtą mieszanką być obojętnym. Pamiętaj że 2/4 tego forum nie widziała na żywo stadionu Wisły.
Nie chodzi tu o sam klub co o zachowanie Małeckiego. Nie gra nic dokładnie od września. Bierze piłkę i leci sam. Nic nie daję drużynie. Więc mamy go trzymać bo identyfikuje się z kibicami? Niestety takim zachowaniem nie stanie się legendą Wisły a swym zachowaniem oddala się na pewno od tego zacnego tytuły.

Jeżeli twierdzisz, że Patryk nie wyróżnia się niczym... Nie ma sensu raczej dyskutować.
Tu nie chodzi o to że nie wyróżnia się niczym. Bo ma wiele zalet. Ale niestety coraz bardziej zanikają. Znów robi się samolubny czy nawet nieodpowiedzialny. Nie można go już winić wiekiem , bo swój już ma...
Ostatnio edytowane przez zgrybus : 18.02.2012 o godz. 18:56.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.02.2012, 18:56
Po prostu wielu ma do niego uprzedzenie i są wrazliwi na każde jego słowo, ruch.
Faktycznie, wszyscy się na niego uparli.
Pewnie za to, że ma na imię Patryk.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:57
A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Halo , tu Ziemia! Małecki zachowuje się SKANDALICZNIE poza boiskiem, gdzie ja napisałem że gra brutalnie?

@aNouc - jak następnym razem Patruś np. spoliczkuje Kazia Moskala po zmianie, to też będzie miał u Ciebie wsparcie?
To Ci odpowiedziałem. Że nie musisz się o to martwić, bo tego nie zrobi. I co nazywasz skandalem? że chłopak był w....iony i poszedł prosto do szatni a nie na ławkę rezerwowych?

zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi tu o sam klub co o zachowanie Małeckiego. Nie gra nic dokładnie od września. Bierze piłkę i leci sam. Nic nie daję drużynie.
A kto gra? 2-3 , w porywach 4 piłkarzy?

Czemu o nich nie piszecie ? Grają większe gówno a zarabiają 5-krotnie więcej od Małeckiego. To jest własnie ten brak obiektywizmu tylko uprzedzenie z góry do Małeckiego. Bo jak Małecki nic nie wnosi do drużyny to gdzieś 3/4 zespołu powinna być wymieniona.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.02.2012 o godz. 19:00.
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 18.02.2012, 18:59
Czemu o nich nie piszecie ? Grają większe gówno a zarabiają 5-krotnie więcej od Małeckiego.
Podaj mi ten zacny przykład gracza w 11-nastce , który gra tak samolubnie i ma tyle strat.

PS. Nie mówimy tu tylko o graniu , ale także o zachowaniu poza boiskiem .
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.02.2012, 19:00
Bardziej za to że coś mu się udało, że coś osiągnął, ten "cham z Suwałk" itp itd.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.02.2012, 19:00
@ aNouc - czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, jakby Małecki grał za darmo to mógłby pobić trenera, nasrać na środku szatni i jeszcze wykląć wszystkich dookoła?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 18.02.2012, 19:01
Podaj mi ten zacny przykład gracza w 11-nastce , który gra tak samolubnie i ma tyle strat.

PS. Nie mówimy tu tylko o graniu , ale także o zachowaniu poza boiskiem .
Przez jego samolubną grę niejeden mecz wygraliśmy. Doceń to

Nie wiem jak reszta piłkarzy zachowuje się poza boiskiem bo ich nie znam. Natomiast Małecki jest spokojnym typem poza boiskiem. On ma pozytywnego fioła tylko na murawie, bo się stara, czasem przedobrzy, nie wyjdzie mu, strzał rozpaczy, potem w....ienie i schodzi prosto do szatni zamiast na ławkę rezerwowych. Jego najwspanialszym momentem jest strzelenie bramki dla Wisły , stad czasem samolubnie zagra, ale bez przesady, nie gra tragicznie. Na tle reszty pilkarzy jest bardzo dobry. Taki już jest.

@ aNouc - czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, jakby Małecki grał za darmo to mógłby pobić trenera, nasrać na środku szatni i jeszcze wykląć wszystkich dookoła?

Nie, nie rozumiesz mojego toku rozumowania

I to jest ta nadwrazliwość na sam widok Małeckiego. Gośc po prostu poszedł prosto do szatni, a ten mi piszę o pobiciu trenera.

Cytat:
@ aNouc to taki przykładowo Michał Czekaj też ma prawo do takich odpałów ? zarabia mniej niż taki Jaliens a on gra a Jaliens siedzi na ławce.
Nigdzie nie napisalem że Małecki ma prawo grać poniżej swojemu poziomu tylko dlatego bo zarabia mniej.

"Jeśli zarabia mało, to może się zachowywać poniżej krytyki" - takie jest Twoje rozumowanie.
To Twoje rozumowanie, a nie moje. Żeby było moje takie rozumowanie to musiałbym napierdalać na Małeckiego, a tak nie jest. Nie krytykuje go, dla mnie nie ma nic złego w tym ze poszedł do szatni, zamiast na ławkę rezerwowych. Są na świecie większe problemy.

szachmat napisał(a):Wyświetl post
Powiem jeszcze jedno, rozmawiałem z kibicem z E. Mocno podzielającym krytyczne podejście do Patryka. I co on mówi, że jak siedzi na E to to jest główny temat rozmów, temat jechania po nim jako gówniarzu, nie dziwi mnie to tak naprawdę że to się tak nakręca.

Klub ma wplanach wprowadzenie do sklepiku klubowego tarczy z podobizną Małeckiego + lotki.

Przychodzą na mecz żeby zwyzywać piłkarza Wisły Tarcza z lotkami będzie lepsza, mniejsze koszty. Co tam mecz Wisły, wazny Małecki.

kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Może dlatego, że poza boiskiem nie sprawiają problemów (raz na rundę)?
Może dlatego, że nie podważają kompetencji trenera?
Może dlatego, że nie wysyłają kibiców na drugą stronę Błoń?
Może dlatego, że nie grają samolubnie?
Może dlatego że Basałaj chce wykorzystać to że Małecki jest przywiązany do klubu i najlepiej jakby grał za darmo?

Najwyższy czas uciekać, za długie przebywanie w tego typu tematach na tym forum grozi kalectwem Miłej zabawy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.02.2012 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.02.2012, 19:03
Mogę Ci podać przykład skrzydłowego, który prawie zawsze podejmuje złe decyzje, rozgrywającego który gra jeden dobry mecz na pięć i seryjnie marnuje okazje strzeleckie, trzech stoperów-kabareciarzy i bocznych obrońców z których ktokolwiek z szybkością i techniką robi wiatrak. I wszyscy oni zarabiają kilka razy więcej niż Patryk.

Jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy (w lidze) nie dlatego, że Małecki gra słabo.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Stary 18.02.2012, 19:04
@ aNouc to taki przykładowo Michał Czekaj też ma prawo do takich odpałów ? zarabia mniej niż taki Jaliens a on gra a Jaliens siedzi na ławce.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Przez jego samolubną grę niejeden mecz wygraliśmy. Doceń to

Nie wiem jak reszta piłkarzy zachowuje się poza boiskiem bo ich nie znam. Znam Małeckiego i jest spokojnym chłopem.

Nie, nie rozumiesz mojego toku rozumowania
"Jeśli zarabia mało, to może się zachowywać poniżej krytyki" - takie jest Twoje rozumowanie. To powiedz mi , jak wytłumaczysz jego zachowanie w meczu ze Standardem? Czemu pojechał do domu? A dziś czemu się nie stawił w klubie?
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Skończmy a tym aspektem finansowym ! Debatujmy o formie i zachowaniu Małego, a nie stanie jego kontraktu, bo fatalny nie jest. Co ma powiedzieć Czekaj ? Podobno 1 stoper Mistrza Polski ? Też ma zacząć robić szum jak mu tutaj nie dobrze Każdy wiedział na co się porywa, każdy świadomie podpisywał kontrakt! Mógł podpisać na 2-3 lata a nie na 5 ! Mógł podpisać z jakimś klauzulami, ja nie rozumiem łączenia formy i zachowania z jego zarobkami.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.02.2012, 19:06
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Skończmy a tym aspektem finansowym ! Debatujmy o formie i zachowaniu Małego, a nie stanie jego kontraktu, bo fatalny nie jest.
Jest fatalny. Gdyby Patryk zdecydował się na przejście do Legii, to zarabiałby teraz kilka razy więcej. Wybrał Wisłę i...
A Czekaj nie pokazał jeszcze nic. Małecki kiedy wchodził do drużyny też grał na podobnym kontrakcie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów