The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 16:38
szprotson napisał(a):Wyświetl post
no jeśli dla Małeckiego granie w piłke nożna to tylko i wyłącznie praca, to wtedy masz racje.

Dzięki Zieniu za ten sezon co nie podpisali z tobą kontraktu, ale Ty i tak grałes cały czas na maksa. Dzięki Baszczu !
Wiedzialem ze dla Was piłka to coś wiecej niż praca.

E: i to że Mały będzie grał pyte to przeciez sam sobie szkodzi najbardziej.

p.s. Chociaz ja nie wierze ze powodem słabej dyspozycji jest niski kontrakt.
To są kwestie czysto psychologiczne.
Zieńczuk i Baszczyński mieli już dogadane lepsze posady, mieli luz psychiczny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
CHICK-en
Member

Od: 06.2004

Stary 18.02.2012, 16:39
Jeśli chodzi o Małeckiego to jest ogromny spadek formy. Małecki powinien wziąć się w garść i pracować, pracować, pracować.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że naszym trenerem jest Kazimierz Moskal. Legenda Wisły. A Patryk jeśli chce zostać jak to mówi w Wiśle na dobre i na złe to powinien wykazywać się kulturą i pokazywać szacunek dla ludzi, którym on się należy.
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.02.2012, 16:48
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ez_maleckiego/
FAN z Wielkopolski.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.02.2012, 16:52
Podobno tak szanuje Moskala, a "nie stawił się na spotkanie z trenerem"?
Mimo mojej sympatii do Małego uważam, że chłopak na coraz więcej sobie pozwala i czas to ukrócić. Dożywotnia gra w Wiśle chyba jednak nie jest dla niego...
Odpowiedz cytując
zbycho93
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 18.02.2012, 16:52
chyba już sam podpisał na siebie wyrok
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.02.2012, 16:53
kropka nad i... nie ma co sie oszukiwac...
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.02.2012, 16:54
Jego koledzy ze Stowarzyszenia zaraz napiszą, że:

Cytat:
to sportowa złość bo Patryk jest ambitny i ma Wisłę w sercu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.02.2012, 16:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Kirm przez całą tamtą rundę podejmował złe decyzje vide zamiast podać strzelał,zamiast strzelac podawał czy tez głupie kiwki.

Skoro piłkarz gra słabo tylko ze względu na to że ma nieadekwatny kontrakt to raczej nie świadczy o nim dobrze.
Z tego co kojarze, to łatwiej fajną umowę wywalczyć dobrą aniżeli złą grą.
Czy Małecki przez ostatnie lata grał źle. Nie zasłużył na podwyżkę? Nawet na propozycję negocjacji? Więc zgłupiał i chce pokazać jaki jest dobry. Jak z Liteksem wystawił patelnie Meliksonowi to wspomniał ktoś o nim? Nie. Jak strzelił Apoelowi docenił go ktoś w klubie? Więc głupieje. Na szczęście jest Moskal.

Ale Kirm zarabia i ma grać, Małecki za pensje Kirma byłby najzespołowiej grającym Wiślakiem. Tak uważam. Kto na zachodzie zapłaci za zawodnika który zarabia 100 jurków.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.02.2012, 16:58
Skoro nie stawił się na spotkaniu z trenerem odnośnie tego w sumie niedużego incydentu, trzeba mu jeszcze wlepić karę finansową. Chyba, że jest to zamierzona prowokacja Małeckiego mającą przyśpieszyć transfer lub podwyżkę pensji.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 18.02.2012, 17:02
Chciałbym, żeby w Wiśle przez długie lata grała osoba z Wisłą w sercu, tatuażem H.Reymana na ramieniu, ale.. ale Małecki tą osobą niestety nie jest i nie będzie.

Nie wiem co on dzisiejszym pokazem chciał osiągnąć.. Podwyżki mu nikt nie da, nikt też takiego krnąbrnego piłkarza nie kupi poważny (ewentualnie Wojciechowski). Albo sie przeprosi z Wisłą i zacznie grać jak kiedyś, albo za dwa lata będzie grał w jakiejś Niecieczy czy Okocimskim Brzesko..
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.02.2012, 17:02
brawo klub Nareszcie wziął się za naszego dzieciaka Patryczka, niestety Patryk ma taki charakter, że musi być w centrum uwagi ;] Nie sądzę, żebyśmy na dzień dzisiejszy dużo stracili przez nieobecność Patryka. Chłopak ma potencjał, miał dynamikę i co ? Sterydy go zniszczyły, mózg zlansowały ? Nie kumam go ;] Gra całkowicie pod publiczkę, strzela z 40-50 metrów, irytuje kibiców. W każdym wywiadzie biadoli te same oczywistości, że z
każdym dniem chce podnosić swoje umiejętności i co ? mamy regres formy, kłopoty z grą drużynową.
Nastała teraz straszna nagonka na niego ale powiedzcie mi czym on sobie zasłużył poza jednym sezonem na ty by go ciągle bronić ?
Patryk przegrywa z własnym sobą
. Niech się obudzi, zrzuci pare kilogramów, bo w pasie to ma na pewno ładny wymiar.

Mam nadzieję, że chociaż Kirm się poprawi, bo ostatnio sprawiał lepsze wrażenie

P.S. Nie wydaje się wam, że Patryk ma problemy z wagą ? Zbyt duży przyrost tkanki mięśniowej ? Strasznie pracuje podobno na siłce, ale podobnie było z Ronaldinho w Barcelonie podobno nabrał masy, zatracił szybkość i pozbyto się go, a pojawił się Messi. U nas może być podobnie
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 18.02.2012 o godz. 17:14.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.02.2012, 17:10
Ciekawe cz dalej będą go bronić niektórzy najwierniejsi ?

Przecież tak bezwartościowego gościa w Wiśle już dawno nie było. Słaby w głowie, słaby w nogach...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.02.2012, 17:10
Bardzo szkoda mi Kazimierza Moskala, nie zasłużył sobie na takie traktowanie.

Aczkolwiek, przez myśl przeszło mi wczoraj to samo, o czym pisał wolfy - znając naszą politykę transferową, klub nie zdołałby zastąpić Małeckiego kimś wartościowym. "Na teraz" mielibyśmy Iliewa, ale szczerze wątpię, czy ewentualne środki z pozbycia się PM19 pozwoliłyby na sprowadzenie kogoś pokroju np. Spasa Delewa.
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.02.2012 o godz. 17:15.
Odpowiedz cytując
robert1980
Member

Od: 11.2007

Stary 18.02.2012, 17:17
Pan Małecki po takim zachowaniu wobec trenera Moskala[któremu mógłby buty czyścić]powinien chyba zapomnić o grze w barwach Wisełki .Powodzenia Jaśniepanie Małecki
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 18.02.2012, 17:17
Watts napisał(a):Wyświetl post
Zwłaszcza przez chłopa, który w czasie gdy Kazek grał już w Wiśle po raz pierwszy ganiał gdzieś po Mazurach.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.02.2012, 17:18
Watts napisał(a):Wyświetl post
Obrywa rykoszetem za burdel w klubie sięgający X lat wstecz. Bardzo możliwe, że niedługo zaczną mu wypominać wypowiedź o tym, że nie potrzebujemy transferów, tak jak wielu jego poprzednikom.
Chociaż z drugiej strony - gdyby Wisła miała pieniądze, to nigdy nie trenowałby jej dłużej niż do końca rundy. Co też jest przykre, zwłaszcza biorąc pod uwagę słowa Basałaja o "wiślackim Guardioli".

Jest w trudnej sytuacji, jeżeli jednak wyjdzie z niej obronną ręką to jego pozycja w klubie powinna wzrosnąć. Może wtedy przestanie być "tymczasowy, aż znajdą się pieniądze lub właściciel wstanie lewą nogą".

Wygląda na to, że Patryk jest już zdecydowany na Webstera.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.02.2012 o godz. 17:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 18.02.2012, 17:31
To jest nie do pomyslenia. W normalnej firmie jak pracownik cos zap... to oczywiste ze sie go wzywa na dywanik. A jesli by sie nie pojawil na takim spotkaniu to do widzenia. Wypad z firmy. Nie jestem wvstanie sobie wyobrazic jakiego logicznego wytłumaczenia takiego zachowania.
Wykluczenie go z kadry na najblizszy mecz to moze byc jedynie wstep do kary, która moim zdaniem jest tylko jedna.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 18.02.2012, 17:32
niech go opchną do Rosjii gdzie okienko jest otwarte za milion jurków i będzie święty spokój
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.02.2012, 17:39
Kazdy klub zastananowi sie 2 razy zanim zatrudni kogos takiego. Malecki nie jest geniuszem futbolu zeby jakis klub bral na siebie takie ryzyko.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 18.02.2012, 17:51
Co ten Maly wyrabia to nie wiem. W meczu ze Standardem przesadzal ze strzalami jakby chcial udowodnic kibicom jaki to jest dobry. Teraz natomiast swoja postawa udowodnil ze gra w Wisle go przerasta a szkoda bo strasznie go lubialem.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
DoniooTSW14
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 18.02.2012, 17:55
A za miesiąc jak Mały strzeli bramke w jakimś bardzo ważnym meczu wszyscy będą go wychwalać pod niebiosa.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.02.2012, 17:56
Mam nadzieje, że odpoczniemy sobie od Małeckiego na dobre kilka spotkań - ofensywa Wisły znacząco na tym zyska. Najlepszym rozwiązaniem w mojej opinii będzie kara finansowa plus ME i szukanie wypożyczenia dla niego zagranice, ale coś czuje, że to już jest koniec.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 18.02.2012, 17:57
Raczej juz nie strzeli a zeby nawet to co teraz wyrabia to jest przesada. Jego zachowanie jest bardzo denerwujace. On nie gra w A klasie zeby tak obrazac sie na klub.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.02.2012, 18:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wygląda na to, że Patryk jest już zdecydowany na Webstera.
Z tego co ktoś kiedyś tłumaczył na forum to Patryk z webstera skorzystać nie może ?, było to jedynie gierką menago ? Chciałbym aby ktoś kto się zna rozjaśnił tą sytuacje.
Według mnie nie powinniśmy mieszać tutaj finansów bo normalny piłkarz wychodzi na boisko i robi swoje tym bardziej jeśli utożsamia się z klubem.
Patryk niestety ostanie mecze w których pokazywał regularność miał za Skorży... no właśnie...
Mam takie wrażenie że od odejścia Maćka coś się nie dobrego stało z Patrykiem....

Sam czekałem na jego dojrzałość na boisku tutaj jednego nic takiego nie nastąpiło.... w okresie przygotowawczym już nie wyglądało to dobrze zarówno pod względem zachowania w stosunku względem kolegów jak i poziomu sportowego.

Mimo wszystko jest to porażka całego klubu, który nie potrafi odpowiednio dotrzeć i ukierunkować zawodnika z takim potencjałem tak aby grał dla drużyny. Przecież to nie jest wcale głupi chłopak mimo tej łatki, która jest do niego przypisana.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.02.2012 o godz. 18:07.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:05
DoniooTSW14 napisał(a):Wyświetl post
A za miesiąc jak Mały strzeli bramke w jakimś bardzo ważnym meczu wszyscy będą go wychwalać pod niebiosa.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Dla wielu gość jest skończony, dla części z nich (np. dla mnie) skończony był już dawno. Oby szanse na gole dostawał już nie w Wiśle, gdyz Małecki hańbi nasze barwy. Nie udawajmy że pada deszcz, gdy ktoś na nas pluje, szanujmy się. W każdym normalnym klubie gość odstawiający takie numery już dawno byłby nie tyle zwolniony, co (cytując klasyka) "dyscyplinarnie wypier**lony". Zwłaszcza, że nawet piłkarsko nie wnosi nic, słownie NIC do klubu.

Prosty chłopak z mazurskiej prowincji, dostał swoje 5 minut w relatywnie "wielkim świecie" i to go przerosło juz dawno.
Ostatnio edytowane przez felipe : 18.02.2012 o godz. 18:08.
Odpowiedz cytując
szachmat
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:10
Ostatnie dobre mecze Patryka za Skorży?

Byłeś w śpiączce podczas rundy wiosennej 2011?

Nie wiem co o tym sądzić, ale napewno nie wierzę w ani jedno Ochalikowe słowo. Może się kłucą o nowy kontrakt, jakaś gra menago, klubu. Wszystko jest możliwe.
Odpowiedz cytując
mikel
Member

Od: 11.2010

Stary 18.02.2012, 18:12
Mi się wydaje, że Małemu nie pomogą kary finansowe, odsyłanie od składu itp... Piłkarzem jest dobrym ale według mnie przydałyby mu się wizyty u psychologa? Może jakby ktoś ogarnął go psychicznie to by przestał takie rzeczy robić...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.02.2012, 18:13
szachmat napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie dobre mecze Patryka za Skorży?

Byłeś w śpiączce podczas rundy wiosennej 2011?

Nie wiem co o tym sądzić, ale na pewno nie wierzę w ani jedno Ochalikowe słowo. Może się kłucą o nowy kontrakt, jakaś gra menago, klubu. Wszystko jest możliwe.
Chodzi mi o regularność... przecież to co gra Patryk to jest kompletna sinusoida, raz bardzo dobrze, potem tragicznie, potem znowu bardzo dobrze itd. Ciężko było nawet znaleźć mecze "średnie".
Zgadzam się że Patryk miał wiele dobrych meczów podczas wiosny 2011.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.02.2012 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2012, 18:18
Dajcie se już spokój z Małeckim, widać chce odejść w niesławie, ilość wpadek jest proporcjonalna do wpadek Komorowskiego i z każdą kolejną "Mały" staje się coraz bardziej śmieszny.

Szkoda tylko, że trener, który jest legendą klubu, musi się użerać z gówniarzem, któremu się w dupie przewraca.
Odpowiedz cytując
szachmat
Senior Member

Stary 18.02.2012, 18:24
Wielu Patryk boli i to widać. Zdrowiej dla niego będzie jak odejdzie. "Fani" jego talentu zaznają spokoju ducha. I nic już nie będzie stało na przeszkodzie podbicia CL, EL i ogólnie całego wszechświata.

SSA to teź może wyjść na zdrowie. Basałaj będzie miał spokojny sen, sprwadzimy jakiegoś podstarzałego holendra i będzie fajnie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów