|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdrowia Cwetan i bramek !
![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie, skoro Chorwacja weszła do UE to czy Gordan Bunoza, mający także chorwacki paszport musi mieć dalej wizę na pobyt i pracę w Polsce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Chorwacja wejdzie do UE 1 lipca 2013.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
a bunoza to przypadkiem nie Bośniak?
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bośniak, ale ma też chorwackie obywatelstwo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś Czarek Wilk obchodzi swoje 26. urodziny. Wszystkiego wiślackiego, niech najlepszym prezentem dla niego będzie czwartkowa wygrana ze Standardem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
100 lat 100 lat panie Wilku !
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dalej rozpatrywany w kategorii polski talent
Tak czy siak, 100 lat Czarek! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wam też się wydaje że on ma 23/24 lata
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Wie ktoś może co to są za buty w których gra Michał Czekaj ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale które? Np z Fulham występował najprawdopodobniej w Adidasach World Cup
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
world cup to wkręty, Michał najczęściej gra w lankach, a to jest model copa mundial. z zamalowanymi białymi elementami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Patryku Małecki nie idź tą drogą! Zrobił się z ciebie Baleron, Tłusty Pączek, i zatraciłeś swoją szybkość, teraz jesteś tylko przeciętniakiem na ligowe zespoły, nie przekroczysz pewnego poziomu i ty chcesz zarabiać najlepiej w klubie
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Facet nic nie prezentuje wyjątkowego. To ile chce zarabiać mnie nie interesuje i nie jest żadnych argumentem w rozmowie. Jak ktoś mu chce tyle zapłacić ile on chce, to ok. Niech płaci.
Wczoraj było widać, zero strzału, że gry kombinacyjnej nie za bardzo. Do tego brak techniki a wrzutki to lepiej przemilczeć. Piszecie że facet ma charakter i że jest z tego znany. I dobrze,ze ma charakter ale szkoda ze nie ma go do tego aby posiedzieć po treningach i nauczyć się dośrodkowywać, jakiś zwodów, wrzutek. Do tego jest potrzebny charakter. O tak. A ja tu nic nie widzę takiego, czyli aby z rundy na rundę było z tym coraz lepiej. Co rzut różny wykonuje to już sobie można to odpuścić, zazwyczaj jest to jakiś lobik zawiesinka. Jak dostaje podanie to musi oddac z klepy i w tempo,a nie pieścić piłkę z jakimiś kóleczkami i zastawieniami. Klepa i oddaje pike, bo inaczej widać, że wkrada się chaos w ataku. Gra idzie ułożona pod pewnien schemat a on nagle jest łamany. Nie wiem jak to odbierają zawodnicy,ale gdy atakują i liczą na szbki atak pozycyjny, klepeczkę pod polem karnym a tu nagle zwalnianie, kóleczka i drybling w opuszczoną głową na trzech rywali, to albo się cofamy albo idziemy mu pomóc? Rozumiecie o co mi chodzi ? Pisze to po to aby uzmyslowić co niektórym , że nie jest tez prosto takiego zawodnika sprzedać jak to co niektórzy sugerują. On ma grać tu,czyli u nas ale musi się podszkolić aby coś dawać realnie drużynie. Do gościa ktoś musi dotrzeć, nie wolno go od tak skreślać,bo tak najprościej. On byłby takim Bellamym ale musi popracować nad sobą. Sprzedawac go absolutnie nie wolno, ale wypozyczylbym go do Niemiec, gdzieś gdzie ktos jasno mu pokaże braki. Sprzedać łatwo go nie bedzie ale wątpie aby sobie poradzil na zachodzie obecnie. My jak i on na wypożyczeniu może tylko zyskać. Spokornieje, nabierze ogłady,szlifu, jak będzie dawał radę to go się sprzeda a gdy nie za bardzo będą go tam chcieli to niech wraca. Czemu takie działanie. Bo gdy wywali się gościa pod wpływem emocji, sprzeda do jakiegoś klubu a on nie będzie dawać sobie rady to do Polski nie wróci. Bo co za klub go podpisze jak jest jednoznacznie kojarzony z Nami? Trzeba gościa trzymać ale nad nim pracować, z korzyścia dla nas i dla niego. Poprawcie mnie jeśli powyższe uwagi nie są zgodne z rzeczywistością. Kolejna sprawa. Czekaj. Niech ktoś zajmie się tym chłopcem, bo on jest tak chudy,że gdyby wczoraj wiał mocniej wiatr to zaraz by go przesunał. Ludzie, przecież obrońca musi mieć jakąś wagę aby przepychać się z masywnymi napastnikami. Zobaczcie jak to wygląda na zachodzie,wschodzie. Taka chudzinka to można co najwyżej w naszej lidze szarpać się z Frankowskim. Trzeba mieć masę ,siłe. Bo skończy jak Jirsak, który unika walki, bo zaraz jest łapką przesuwany jak krzesełko. To samo za jakiś czas będzie z Czekajem. To ma być zwrotny,masywny koleś a ie patyczak.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.02.2012 o godz. 13:04.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Charakter? Raczej charakterek.
Nie wiem skąd pokutuje przekonanie że środkowy obrońca musi mieć masę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Marszałek - zgadzam się w 100%.
Patrykowi woda sodowa uderzyła do głowy. Do tego stopnia, że Wisła jest dla niego najważniejsza dopóki jest na boisku, jak siedzi na ławce albo schodzi na nią to jest foch i zgrzytanie zębami. To co poniektórzy mówili - to jest Wiślak, ale z Suwałk. Nieważne ile by sobie tatuazy nie zrobił i ile razy nie siedział na młynie - Kaziu Moskal zasługuje na wiekszy szacunek niż ten dzieciak, a on go bezczelnie obraża. Tak Kazia jak i Nasz klub. Patryczek zachowuje się troszke jak Surma, z tą różnicą, że między swoimi wybrykami mówi 'Wisła to moje życie'. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Darujcie sobie takie spostrzezenia po jednym meczu! Ludzie, kazdy moze miec slabsze chwile tak samo jak trybuny wczoraj ... Juz trzeba go zrownac z blotem bo byl najslabszy na boisku i odjebal pokazowe jak schodzil ? On juz taki jest i chyba juz kazdy z nas to wie ale kazdy tez wie ze jak chce to potrafi i strzelic i podac .
Fakt wrzutki nie sa jego mocna strona a on na sile tego probuje... Zobaczymy po paru meczach jak rzeczywiscie wyglada jego gra. ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A to pierwszy jego popis? Wysylanie na blonie, nie wyjscie na boisko u Kasperczaka, itd. A czy jego gra kiedys byla spojna z taktyka zespolu?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Do kogo Bułgar biegł pół boiska, żeby celebrować 1:1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Mówił o tych 250 tysiącach czy jak? (Teraz ma chyba coś koło 90 tysięcy euro i zarabia najmniej z pierszej 11 o ile pamiętam) BTW Małecki zawsze miał słabe wejście w sezon. Musi odzyskac świeżość. Kirm odwrotnie 3 pierwsze mecze błyszczy potem różnie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie wiem gdyby rzeczywiscie byl taki slaby nie wychodzil by w pierwszym skladzie?
Racja ze na tym poziomie rozgrywek nie moze sobie na taki mecz pozwolic ale on potrafi dobrze zagrac tylko dlaczego raz gra tak chujowo a raz gra dobrze? hmmmm... Bierze przyklad z Kirma? ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|