The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2012, 17:02
Osoba odpowiedzialna za marketing u nas w klubie powinna zostać zwolniona, o ile taka w ogóle u nas jest:/
Lepszy marketing = lepsza frekwencja, tu już nawet nie chodzi o kupowanie biletów przez internet.
Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.02.2012, 17:05
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, że tak się nie da!!! Ale trzeba zrobić WSZYSTKO, żeby było ich jak najwięcej na każdym meczu. A brak sprzedaży internetowej to strzelanie sobie w stopę przed każdym meczem na R22.
A na co fanatykom sprzedaż internetowa, przeciez oni samie siebie okreslaja ze są naj... wiec pewnie mogą nawet po tydzien stac w kolejce za biletem.
Sprzedaz internetowa ma na celu zachecic wiekszą rzesze kibiców ktorzy sa niezdecydowani lub brak im czasu na kilkukrotne jezdzenie tam i spowrotem
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.02.2012, 17:10
Napisałem już parę razy na forum że bilety i karnety są za drogie . Po przeliczeniu naszych zarobków a np. Anglików , Belgów itd..bilet powinien kosztować od 10zł do 20złna cały stadion i to czy mecz jest zwykły czy top... może LM i puchary powinny być droższe ale bez przesady
Odpowiedz cytując
rzeszowiak 1905
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 15.02.2012, 17:13
Mam pytanko jutro chciałbym przyjechać na mecz wiselki czy kupię bilecik bez problemu na miejscu bo jestem z rzeszowa i niebyłem na meczu wisełki jeszcze i ile taki bilecik kosztuje
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.02.2012, 17:14
Tyle
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ard_w_1_16_le/

Kupisz bez problemu.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.02.2012 o godz. 17:17.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.02.2012, 17:17
Piettras napisał(a):Wyświetl post
Napisałem już parę razy na forum że bilety i karnety są za drogie . Po przeliczeniu naszych zarobków a np. Anglików , Belgów itd..bilet powinien kosztować od 10zł do 20złna cały stadion i to czy mecz jest zwykły czy top... może LM i puchary powinny być droższe ale bez przesady

oO Już nie narzekaj, mamy super ceny biletów i pod tym względem nie można nic klubowi zarzucić.

rzeszowiak 1905 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanko jutro chciałbym przyjechać na mecz wiselki czy kupię bilecik bez problemu na miejscu bo jestem z rzeszowa i niebyłem na meczu wisełki jeszcze i ile taki bilecik kosztuje
Ile kosztuje to sie wysil i sprawdź na oficjalnej stronie Wisły. Jeśli przyjedziesz na stadion kilka godzin przed meczem to kupisz, potem kolejki pewno będą dłuugie..
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 15.02.2012, 17:18
czytam - nie wierze, znów czytam dalej nie wierze. Przecieram oczy i czytam - k...a nadal nie wierze...!!!
Idę jutro do okulisty, bo dalej myślę, że oczy mnie mylą - że to co powyżej jest napisane, jest jedynie moim przewidzeniem.
Jak można przy takich cenach narzekać na bilety i karnety, żenua...

do dgr, ja nie pisałem odnośnie Twojego postu - ale ogólnie. Ale na szacunek należny człowiekowi taki dziadek zasługuje - pełna zgoda, na szacunek jako kibica Wisły trzeba sobie zapracować. I jeśli taki dziadek chodzi dla Wisły, a nie dla ładnej piłki to zasługuje na szacunek należny kibicowi Wisły. Ale jeśli dziadek chodzi TYLKO DLA DOBREJ piłki to zasługuje na szacunek jako człowiek, ale już nie koniecznie jest wzorem do naśladowania (czyt. nie darze go szacunkiem jako wspaniałego kibica Wisły).
Odpowiedz cytując
rzeszowiak 1905
Junior Member

Stary 15.02.2012, 17:20
a czy przed takim meczem są duze kolejki w kasach długo trzeba czekać żeby ten bilecik kupić bo niewiem ile byc przed meczem z góry dzięki za odpowiedż
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 15.02.2012, 17:24
Myślę. że jutro godzinę przed meczem, półtorej mogą być spore kolejki.
Tak z 2-3h przed meczem jak będziesz to powinieneś w miarę szybko kupić, pózniej może byc różnie ;]
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.02.2012, 17:25
rzeszowiak 1905 napisał(a):Wyświetl post
a czy przed takim meczem są duze kolejki w kasach długo trzeba czekać żeby ten bilecik kupić bo niewiem ile byc przed meczem z góry dzięki za odpowiedż

Przed meczem napewno będą duże kolejki. Jak masz możliwość przyjdź 3 h przed meczem, kup bilecik, idź się napij piwka albo kup sobie coś do jedzenia.

Pozdro
Odpowiedz cytując
dgr
Member

Od: 04.2011

Stary 15.02.2012, 17:27
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ale jeśli dziadek chodzi TYLKO DLA DOBREJ piłki to zasługuje na szacunek jako człowiek, ale już nie koniecznie jest wzorem do naśladowania (czyt. nie darze go szacunkiem jako wspaniałego kibica Wisły).
No właśnie, zasługuje na szacunek jako człowiek, ja go nie stawiałem za wzór kibica Wisły jak Ty to sugerujesz. Chyba już w tej kwestii wszystko jasne, z mojej strony koniec tematu.
Odpowiedz cytując
dejv02
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 15.02.2012, 17:28
no jutro raczej będzie duża kolejka, radziłbym parę godzin przed meczem przyjechać
Odpowiedz cytując
rzeszowiak 1905
Junior Member

czyli na sektor rodzinny bilet kosztuje 40 zł a i czy duze kolejki są przed meczem w kasach? długo trzeba czekać bo niewiiem ile wczesniej przyjechać zeby zdązyc na mecz z góry dzięki za odpowiedź
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Właśnie wróciłem z R22 i sytuacja podobna do tej z godz. 13, opisanej przez kolegę rafkura - kolejek nie ma, ale wszystkie okienka zajęte i ciągła rotacja.
Odpowiedz cytując
Kokin
Junior Member

Stary 15.02.2012, 17:29
jestem nowy na forum na Wiśle byłem już 3 razy w tym sezonie głównie na pucharach a teraz mam problem oto on, kupiłem bilet na czwartek jak była wolna sprzedaż (11 dni temu dokłanie 04.02.2012 bałem się że przed meczem nie dostanę) dla siebie i żony by zobaczyła fajny mecz i zwycięstwo Wisły na żywo, lecz ma zapalenie płuc nabawiła się go w tamtym tygodniu ma zwolnienie i z wiadomych względów na meczu jej nie będzie wiem że o zwrot kasy będzie ciężko więc chciałem wziąć brata na mecz tez by wchodził na bilet ulgowy bo się uczy,a oficjalna odpowiedź Wisły brzmi "witam
nie jest możliwy zwrot ani zmiana danych na bilecie" lecz chciałbym by brat miał miejsce koło mnie. Już przeboleję kasę wydaną na bilet i zapłacę jeszcze raz proszę o informację jak można tę sytuację załatwić dziękuję za pomoc a odpowiedź proszę wysyłać na PW gdyż nie chcę zaśmiecać forum dziękuję
Odpowiedz cytując
rzeszowiak 1905
Junior Member

Stary 15.02.2012, 17:33
Dzięki już wszystko wiem
Odpowiedz cytując
milansport
Member

Od: 10.2004

Stary 15.02.2012, 17:35
Kokin napisał(a):Wyświetl post
jestem nowy na forum na Wiśle byłem już 3 razy w tym sezonie głównie na pucharach a teraz mam problem oto on, kupiłem bilet na czwartek jak była wolna sprzedaż (11 dni temu dokłanie 04.02.2012 bałem się że przed meczem nie dostanę) dla siebie i żony by zobaczyła fajny mecz i zwycięstwo Wisły na żywo, lecz ma zapalenie płuc nabawiła się go w tamtym tygodniu ma zwolnienie i z wiadomych względów na meczu jej nie będzie wiem że o zwrot kasy będzie ciężko więc chciałem wziąć brata na mecz tez by wchodził na bilet ulgowy bo się uczy,a oficjalna odpowiedź Wisły brzmi "witam
nie jest możliwy zwrot ani zmiana danych na bilecie" lecz chciałbym by brat miał miejsce koło mnie. Już przeboleję kasę wydaną na bilet i zapłacę jeszcze raz proszę o informację jak można tę sytuację załatwić dziękuję za pomoc a odpowiedź proszę wysyłać na PW gdyż nie chcę zaśmiecać forum dziękuję
W tej sytuacji musisz pójść do strefy kibica i zapytać czy drugie miejsce obok ciebie jest wolne, jeśli nie to pozostanie ci jedynie zakup 2 nowych biletów bo u nas w klubie nie ma możliwości zwrotu biletu, zmiany miejsca, przekazanie biletu itd.
No i jeśli nie są to bilety na C (chyba bilety zostały już wyprzedane) to możesz kupić dla brata bilet na sektor na który masz kupiony bilet i siądzie na miejscu na którym miała być twoja żona bo i tak jej nie będzie.
Ostatnio edytowane przez milansport : 15.02.2012 o godz. 17:40.
Odpowiedz cytując
Partyzant88
Banita

Stary 15.02.2012, 17:38
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Właśnie wróciłem z R22 i sytuacja podobna do tej z godz. 13, opisanej przez kolegę rafkura - kolejek nie ma, ale wszystkie okienka zajęte i ciągła rotacja.
czyli bilety schodzą i pewnie będzie ludzi w przedziale 22-25 tyś
Odpowiedz cytując
dejv02
Junior Member

Stary 15.02.2012, 17:41
no zapewne do dzisiaj sprzedano 20-21tyś, jutro bedzie jakieś +3-4tyś
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.02.2012, 18:02
Babba napisał(a):Wyświetl post
Mądrze napisał użytkownik Oldpara.
Dodam coś od siebie.
Jak ludzie określający siebie jedynym prawdziwymii kibicami Wisły( Wisła to oni) gwiżdżą na resztę kibiców, którzy nie chcą się przyłączyć do protestu(mecz z Lechem w rundzie jesiennej), jeśli ci wierni kibole/fanatycy szydzą z nastolatków/innych ludzi niemieszczących się w ich wyimaginowanym wzorcu kibica Wisły Kraków, to niech później nie narzekają, że frekwencja taka czy sraka. Jakbyście jeszcze zrozumieli, że nie każdy ma ochotę drzeć japę cały mecz byłoby dobrze. Ale podziały na "my:fanatycy i oni-źli" są chyba nieuniknione, a jest to żałosne.
Poza tym, za czasów Kasperczaka, gdy grała Biała Gwiada widowiskowo stadion nie był wcale załadowany w 100%..po wybudowaniu tego małego D mielismy z 10.5 tys. a srednio było 9.5 tys. kibiców. Również popyt na bilety nie był nie wiadomo jak wysoki.

Trzeba się cieszyć z tego co mamy. Co was,malkontentów, w ogóle obchodzi jakie jest zapełnienie. Przychodzicie na Wisłę, czy dla tłumnego stadionu? Wiadomo, że lepiej to wygląda jak jest stadion full zapełniony, ale by tak było musi się na to złożyć sporo innych rzeczy.Przede wszystkim styl gry.

Miałem okazję rozmawiać z kilkoma starszymi Panami, którzy wybrali się w r. jesiennej na mecz z Podbeskidziem.
Zobaczyli padakę. Nie oczekujmy od takich ludzi, aby przychodzili na kolejne mecze grane w podobnym stylu.
Takich ludzi jest więcej i mają do tego prawo.
Zamknij że już jape, bo .......isz jakby cię murzyn zapinał... Podziały to zazwyczaj robicie wy, bo nie potraficie uszanować innych. Myślicie, ze jestescie najważniejsi... Błąd... jedynie dla Basałaja.

Za Kasperczaka ilość karnetów przed sezonem z Realem zeszła w 100%,stadion miał 10 700 a karnety kosztowały od 175(C,D) zł do 250(A, B) Dziś ceny są śmieszne

A co do panów starszych co zobaczyli padakę... niech w ogóle nie przychodzą... padake mozna w tv zobaczyć, łaski nie robią nikomu.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Fogi
Member

Od: 11.2005

Stary 15.02.2012, 18:11
Jot napisał(a):Wyświetl post
Szacunek dla starszych osób powinien być. Co więcej - na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Dla wypisywania pierdół i wymądrzania się w niektórych kwestiach jeśli nie ma się o czymś pojęcia - nie ma szacunku. Kapujesz?
A jak z czyjejś twarzy masz zamiar odczytać czy zasługuje na szacunek? Poza tym w większości przypadków starsze osoby nie chodzą na C a co za tym idzie nie płacą za karnet 80zł i przypuszczam, że nie stoją też na schodach za co klub płaci potem kary.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.02.2012, 18:18
Kokin napisał(a):Wyświetl post
Skoro żona nie idzie, a i tak dla brata kupisz bilet, to co za problem żeby usiadł obok Ciebie na miejscu żony?
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.02.2012, 18:21
palikot napisał(a):Wyświetl post
Zamknij że już jape, bo .......isz jakby cię murzyn zapinał
.....

Podziały to zazwyczaj robicie wy, bo nie potraficie uszanować innych.

PS.Jacy k**** my?
Ostatnio edytowane przez Babba : 15.02.2012 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.02.2012, 18:26
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
czytam - nie wierze, znów czytam dalej nie wierze. Przecieram oczy i czytam - k...a nadal nie wierze...!!!
Idę jutro do okulisty, bo dalej myślę, że oczy mnie mylą - że to co powyżej jest napisane, jest jedynie moim przewidzeniem.
Jak można przy takich cenach narzekać na bilety i karnety, żenua...

do dgr, ja nie pisałem odnośnie Twojego postu - ale ogólnie. Ale na szacunek należny człowiekowi taki dziadek zasługuje - pełna zgoda, na szacunek jako kibica Wisły trzeba sobie zapracować. I jeśli taki dziadek chodzi dla Wisły, a nie dla ładnej piłki to zasługuje na szacunek należny kibicowi Wisły. Ale jeśli dziadek chodzi TYLKO DLA DOBREJ piłki to zasługuje na szacunek jako człowiek, ale już nie koniecznie jest wzorem do naśladowania (czyt. nie darze go szacunkiem jako wspaniałego kibica Wisły).

http://standard.sudpresse.be/ticketi...nts.htm?lng=fr

Tylko zważ na to, że zarobki średnie w Belgii to 3 tys. euro, a w Polsce 3 tys. zł. To jak się mają ich ceny do naszych?
Ostatnio edytowane przez Piettras : 15.02.2012 o godz. 18:34.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.02.2012, 18:37
Babba napisał(a):Wyświetl post
.....

PS.Jacy k**** my?

Nie dyskutuj bo nie masz żadnych argumentów. Jak liczysz na szacunek, to wiedz należy na niego zasłużyć... Święta krowo z E.

p.s Po padace ze Standardem, przypadkiem się nie obraź na piłkarzy, bo jak mi potem udowodnisz, że, ty jesteś lepszy płacąc za bilet więcej niż ja?

danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Co Wy takiej sraczki dostajercie z tymi tysiącami.
Będzie, ile będzie.
Zresztą czegoś nie rozumiem, najpierw jest napieprzanie na pikników przez kibiców z C i Małeckiego a teraz każdy nagle patrzy ilu tych pikników się uzbiera i robi z podniecenia pod siebie. Dziwne i niezrozumiałe. Lepiej się chyba na sobie skupić i porządnym dopingu.
No i modlić się, żeby komunistyczno-tęczowe cioty dostały czwórkę do zera.
1. Dokładnie, bedzie ile będzie
2. Nie napieprzanie na pikników, bo wielu pikników należy szanować,(w szczególności tych za zasługi), ale napieprzanie na ludzi, którzy nie mają szacunku do własnych piłkarzy, kibiców, którzy myślą, że są ważni, bo płacą więcej za bilet, a potem ich nie ma przez pół rundy po padace.

3. Jak dla mnie może być jutro nawet te 15 tys... naprawdę. Nie ważne czy pikników, czy bardziej zagorzałych. Ważne, żeby mieli szacunek do tradycji, barw i siebie nawzajem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.02.2012 o godz. 19:13.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.02.2012, 18:40
Co Wy takiej sraczki dostajercie z tymi tysiącami.
Będzie, ile będzie.
Zresztą czegoś nie rozumiem, najpierw jest napieprzanie na pikników przez kibiców z C i Małeckiego a teraz każdy nagle patrzy ilu tych pikników się uzbiera i robi z podniecenia pod siebie. Dziwne i niezrozumiałe. Lepiej się chyba na sobie skupić i porządnym dopingu.
No i modlić się, żeby komunistyczno-tęczowe cioty dostały czwórkę do zera.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.02.2012, 18:55
http://standard.sudpresse.be/ticketi...nts.htm?lng=fr

Tylko zważ na to, że zarobki średnie w Belgii to 3 tys. euro, a w Polsce 3 tys. zł. To jak się mają ich ceny do naszych?
3 tys. srednie zarobki to chyba w gmachach europarlamentu ,bez przesady,ale zastanawia mnie cena biletów na nasz sektor bo my placilismy po15 wiórków , na bilecie cena to 10 wiorków ,a na stronie standartu 26 ciekawea co do cen na mecz w Krakowie to taniej juz chyba byc nie moze ,bez przesady i jeszcze jedno popieram Palikota ,na stadion przychodzę dla mojego ukochanego klubu ,a jak chce jeden z drugim ogladac lepsza padake to wykupić canal+ i pstrykac sobie po roznych ligach
Odpowiedz cytując
pablozks
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 15.02.2012, 19:00
sa jeszcze bilety na C1? ja jutro przyjade pociagiem i bede o 17 w Krakowie i kupie jeszcze bilety?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.02.2012, 19:04
palikot, Babba, szanujmy tych z C szanujmy też tych z E. Nikt nie jest lepszy i gorszy. Nie patrzmy jutro na tysiące tylko patrzmy na samych siebie aby dać z siebie maxa. Ja, piknik z E na pewno stracę jutro głos. Kiełbasy stadionowej nie jadam bo dbam o żołądek. Sorry za OT.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Fogi
Member

Od: 11.2005

Stary 15.02.2012, 19:09
p.s Po padace ze Standardem, przypadkiem się nie obraź na piłkarzy, bo jak mi potem udowodnisz, że, ty jesteś lepszy płacąc za bilet więcej niż ja.
Nie widzę żeby ktoś pisał, żeby był lepszy. Ale odwracając pytanie jak ty udowodnisz, że nie jesteś gorszy?

Swoimi tekstami właśnie okazujesz innym brak szacunku więc nie łudź się, że ktoś poważny będzie chciał zasłużyć na twój.

A ci co chodzą na mecze gdzie nawet połowa stadionu nie jest zapełniona jak najbardziej robią łaskę...bo klub na nich zarabia. Szkoda tylko, że nie zawsze takie osoby stać, żeby zapłacić za bilet gdzie będą mogły z przyjemnością obejrzeć mecz. I błagam bez dorabiania teorii, że może oglądać w tv...to tak jak by powiedzieć, że niech kibice dopingują pod stadionem a nie zajmują miejsca tym co chcą zobaczyć mecz...dla wszystkich jest miejsce
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów