|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
czytaliscie ze belgijskie gazety odradzaja fanom standardu przyjazdu do Krakowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
![]() P.S Mówcie co z tymi biletami na C!!!!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.02.2012 o godz. 13:11.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.02.2012 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
moze ktos napisac jak wyglada odbior pieniedzy i gadzetow za superpuchar? Dzisiaj ostatni dzien, a ja mam raczej mało czasu, i nie wiem czy dam rade - glownie chodzi mi o to, czy jest duża kolejka i jak to jest zorganizowane..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak przyjdziesz przed 17 to w 30 minut mozna sie wyrobic, tak bylo wczoraj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wczoraj 16:59 gdzieś i stałem w kolejce z 10 minut, ale jak wychodziłem to kolejka ładna była
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Może dziś ludzie się ruszą do strefy po bilety i przy okazji jakieś autografy zdjęcia bo Wilk, Bunoza i Genkov dziś będa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
![]()
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Dajcie znać jakie kolejeczki dzisiaj w związku z zapisami do Lubina, no i oczywiście w związku z czwartkowym meczem ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przed chwilą byłem po bilety. Stałem około 15 minut
5 kas czynnych.. A i zaczynają sie zbierać nastolatki Swoją drogą... niektóre nawet nawet ;D Sorry za offtop.
Ostatnio edytowane przez opetany_tsw : 14.02.2012 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
na 1/16 i 1/8 to jeszcze nie , ale moze na ćwierćfinał doczekamy się kompletu
![]() Dalsza obniżka cen biletów będzie juz tylko stratą dla klubu , nie zwiększy juz frekwencji . Swoją drogą większej frekwencji mozna się spodziewac w meczach z Legią i Lechem . Nie wspominając juz o ostatnim meczu sezonu ze Śląskiem , oby to był mecz o mistrzostwo ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Frekwencja się zwiększy o o kilkanaście procent, jeżeli Basałaj się weźmie do roboty i uruchomi sprzedaż internetową.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
sory za offtopa.. Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 14.02.2012 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W ogóle nie rozumiem Ciebie. W meczu o mistrzostwo chodziło to, że to będzie mecz o mistrzostwo dla Wisły lub Śląska, a nie dla Śląska lub kogoś tam.
Tak BTW W 2001 r. Wisła miała zapewnione mistrzostwo, a Śląsk walczył o utrzymanie (mecz prawdopodobnie ustawiony) jednak był remis 2:2 i Śląsk spadł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Byłem w niedzielę przed południem. 3 kasy i pustki przed... Pani kasjereczka powiedziała, że na tamten czas sprzedało się nieco ponad 15 tys. Na sektorze H25 i H22 było już niewiele miejsc. Na komplet kibiców na stadionie poczekamy jeszcze jakiś czas. Pewnie na jakiś koncert, albo zlot świadków jehowy
Sorki chłopaki, ale nie ma nas tylu, ilu się co po niektórym wydaje. ![]()
Iskra Opole ....
Ja Iskre tralalala.... Iskra Opppolee ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Kompletu na pewno nie będzie, ale w okolice 23000 możemy dobić, bo dziś naprawdę był ruch spory jak byłem w Strefie od 15-17 i kolejka była solidna na 20-30 osób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak dowiedzieliśmy się dzisiaj na czwartkowy mecz ze Standardem Liege sprzedano 17-18 tys. biletów.
TSW.com.pl + Końcówka biletów na C. SKWK |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Reksiu nie wiem skad masz takie info ale Ślask nie spadł w 2001, spadl rok pozniej gdy Legia Warszawa zdobyla mistrza i byl podzial n te smieszne grupy...
Kto z wwy lub okolic wybiera sie na mecz Wisla-Standard |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak raz zabraknie biletów na jakiś topowy mecz Wisły, to dużo osób nauczy się żeby wcześniej przychodzić do kas, bo będą się martwić czy dla nich wystarczy. Teraz myślą że i tak w dniu meczu kupią bilet, więc po co się spieszyć. Ja przewiduję, że w dniu meczu będą mega kolejki. Dobrym przykładem była sprzedaż biletów na superpuchar. Dużo osób ruszyła po bilety jak dowiedzieli się że sprzedaż idzie bardzo dobrze i może biletów zabraknąć.
Ruszać do kas, bo w czwartek może i kupicie bilet, ale tylko na drugą połowę z powodu kolejek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A nikt nie bierze pod uwagę, że teraz (prawie?) wszyscy studenci mają ferie, a z tego grona pewnie kilka tysięcy chętnych by się uzbierało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślę, że jest dużo więcej niż się wydaje tylko wiele osób rezygnuje przez brak możliwości zdalnego zakupu biletu. Zwłaszcza przy meczach pucharowych, gdzie zazwyczaj dodatkowy zarobek dla klubów gwarantują nowi / sporadyczni kibice.
Ludzie są dziś zabiegani i nie każdy ma możliwość / ochotę poświęcać dodatkowe godziny na przyjazd po bilety lub stanie w kolejkach. A na 2-3 godziny na sam mecz by przyszli gdyby wystarczyło "poklikać po bilet 5 min." Jest dla mnie niepojętym absurdem jak klub może wstrzymywać uruchomienie internetowej sprzedaży przez tyle miesięcy. Przecież to już są straty rzędu MILIONÓW zł!!
Ostatnio edytowane przez dragon : 14.02.2012 o godz. 23:45.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego uważacie, że sprzedaż internetowa to jakiś złoty środek na wypełnienie naszego stadionu po brzegi. Owszem, byłoby to udogodnienie zwłaszcza dla kibiców spoza Krakowa, ale jak komuś by zależało to przyjechałby np. o 19, kupiłby bilet, wypił kawkę, piwko na rynku w knajpie i poszedł na mecz - żaden problem.
A dla mieszkańców Krakowa, nawet tych zabieganych kupienie biletu od 26.01 - 16.02 w godzinach pn - pt 11:00 do 20:00; sobota, niedziela 10:00 do 16:00 to również żaden problem. Ja jestem bardzo zabieganym człowiekiem, a w ostatnim czasie byłem 4 razy na R22 - karnet, bilet na LE, zapisy na SPP, odbiór kasy i gadżetów. Jak się chce to się da, oczywiście nie mówię, że to jest wygodne, ale tłumaczenie słabej frekwencji brakiem sprzedaży internetowej jest głupie. Kiedyś ludzie nie marzyli nawet o internecie a stawili się w liczbie 45k na R22 na meczu Pucharu UEFA ![]()
Ostatnio edytowane przez milansport : 15.02.2012 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja bylem po karnet i bilet w 7 lutego do Krk mam 100 km. I takie wycieczki mnie kosztują, sprzedaż internetowa spowodowałaby, że na moim liczniki wizyt na R22 widniała by wieksza liczba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
To, że Wisła nie stworzyła systemu sprzedaży internetowej jest żenujące i bardzo utrudnia życie kibicom, ale to jest temat na inna dyskusję. Po prostu tłumaczenie słabiutkiej frekwencji na stadionie brakiem sprzedaży internetowej jest słabe i jak co chwilę czytam, że jakby można było kupić bilet przez internet to na pewno byłby komplet to chce mi się śmiać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Daj spokój z tymi 15 tys... Wisła-Zag 12.900 Wisła-Lechia 13.500 Wisła-Bełchatów 11.200 Wisła-Bielsko 13.600 Wisła-Polonia 13.000 Wisła-Odense 12.900 jeżeli odejmiemy od tego kibiców gości to wygląda kiepsko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Odejmij jeszcze od tego figurantów z Telefoniki i innych "biznesowych" którzy są tam tylko dlatego, że dostali zaproszenia za free
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Przypomnę, że na Polonii pół roku wcześniej było 24 tys i to tylko dlatego, że stadion tyle pomieścił. Wszystko zależy od wyników, atmosfery, pogody, ceny gęsiego smalcu itp.... A do tego argument o kibicach gości.... z Odense? Bełchatowem? Podpeskidziem? Polonią? Nie żartujmy... Wisła spokonje ma ok 15 tys wiernych kibiców, z czego pewnie parę tysięcy fanatyków, a do tego drugie 15-20 tys chodzących na mecze okazjonalnie. Jestem przekonany, że wprowadzenie sprzedaży internetowej poprawiłoby frekfencje o 2-3 tys. Mamy XXI wiek, ludzie odwykli od stania w kilkudziesięciometrowych kolejkach i przyjeżdzania na imprezę 4h przed rozpoczęciem, bo inaczej nie będzie szans na dostanie się. Dla młodych i dla fanatyków to nie problem, ale te dodatkowe 15-20 tys potencjalnych chętnych ma pracę, dzieci, obowiazki. Czas to pieniądz w dzisiejszym świecie. Jak mają zmarnować pół dnia, to wolą wykupić abonament w Canal+ i oglądnąć mecz z piwem w ręku. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|