|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Gdyby Radović poszedł do np. Wigan to spadłyby mu statystyki, zaś z kolei gdyby przyszedł do nas Messi to statystyki by miał niemożliwe do pobicia. Ponadto polecam termin "aklimatyzacja". nie załamuj mnie... myślałem, że nie strzelę ignorem, ale tych bezrozumnych bzdur jakie wypisujesz już się nie da czytać. To nie jest kwestia bycia wykształconym czy posiadania dostępu do specjalnych danych. To jest kwestia myślenia. Włącz je, bo razi niczym innym jak głupotą. Dołączasz do elitarnego grona pokemonów i innych pt "Chciałbym żeby Wisła spadła z ligi". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia w super formie
http://legia.net/wiadomosci,45472-sp...1:0,_2:0).html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Za moment odejdzie Rybus i stracimy ze 20% siły ofensywnej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Bez jaj - żadne wyznaczniki. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dokładnie co to za wyznacznik rozbić ŁKS który ma kolejnego już trenera w ciąu okresu przygotowawcego, piłkarze nie wiedzą co dalej, wszystko leży. wszystko zweryfikuje liga i liga eu a jak coś to przecież zawsze mozna powiedziec " liga będzie ciekawsza"
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Grając trzy razy po 45 minut z ŁKSem to nie sztuka wbić pięć bramek
Nie traktowałabym takiego meczu jako wyznacznik siły ofensywnej. Ten sparing miał raczej na celu utrzymać legionistów w rytmie meczowym (o ile o czymś takim możemy mówić w przerwie między rundami) i może przećwiczyć jakieś warianty przed Sportingiem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ponadto zakończmy ten temat bo tylko potrafisz rozmywać temat pięknymi sloganami jaki ty to masz oświecony rozum, który potrafi pięknie analizować wszystkie dane. PS. Szkoda, że nie odpowiedziałeś na pytanie kto jest lepszym piłkarzem według Ciebie. Biton czy Ronaldo. To mogłoby być ciekawe. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
arka trzyma poziom
Cytat:
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niemcy będą transmitować mecze T-ME:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
O zesz zapewnili sobie sado-maso w czystej postaci. Nie sadzilem ze nasza "Ekstra" Klasa moze kogokolwiek pasjonowac z wyjatkiem nas . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ten kanał prócz Serie A nie ma nic(z piłki nożnej), i 20% i praw to nasza liga, szukają tanio, zresztą jesteśmy gosp. Euro więc chcą porównań jak daleko jesteśmy za nimi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nie mam żadnych wątpliwości, że gdyby i u nas była możliwość sprzedaży internetowej, biletów na dzień dzisiejszy wykupionych byłoby conajmniej tyle ile na Legii. A jeszcze przy marketingu a la SKWK komplet murowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ile u Was poszło? ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Tez nie wydaje mi się, że dzięki sprzedaży internetowej zostałoby sprzedanych dodatkowych kilka tysięcy wejściówek. Może tysiąc biletów...ale nie więcej. Wielu ludzi, którzy korzystaliby z tej sprzedaży, to Ci, którzy kupują w tradycjny sposób, ale dla wygody kupowaliby przez neta. Tych, którzy przez to na mecze nie jeżdzą, bo nie mogą kupić biletu przez internet jest naprawdę niewielu. Pamiętam czasy, gdy na stadion wchodziło 9 tys, nie było sprzedaży internetowej i jeździło się kilka godzin przed meczem, żeby bilet kupić. Jak się chce, to zawsze się znajdzie sposób. Dla mnie cała ta afera jest mocno wyolbrzymiona. Oczywiscie, sprzedaż internetowa powinna być, ale nie jest to czynnik kluczowy i decydujący o takiej a nie innej frekwencji. Nie popadajmy w skrajności. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Już o żałosnym marketingu nie wspominając. Ale to szeroki temat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
^^^ i myślisz, że nagle dzięki temu frekwencja skoczy o 4-5 tysięcy?
Dla mnie to czyste s-f. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja myślę że o te +/- 2 tysiące by wzrosła. Po za tym weźcie pod uwagę że u nas zejdzie jeszcze trochę biletów w dniu meczu a u legi dużo tych biletów sprzedanych nie będzie bo mają sprzedaż internetową i kto chciał bilet kupić z po za warszawy to raczej już go kupił. liczę na minimum 24 tysiące
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Masz kartę kibica, wybierasz miejsce na stadionie, robisz przelew i masz karnet/bilet- na wszelki wypadek drukujesz sobie potwierdzenie zakupu karnetu i bez stresu idziesz na stadion.Myslisz ze w dobie przelewów internetówych to nic nie znaczy?To, że w najpopulatniejszym Polskim klubie czegoś takiego nie ma jest dla mnie osobiscie skandalem.Nie zapominaj, że Wisła ma kibiców w całej Polsce, a nie każdemu chce się dymać do sklepu.W promieniu 100 km od Krakowa mieszka 8 mln ludzi, więc potencjał jest, a gdzie reszta?. Próbkę swoich możliwości ABG zaprezentowała przy wyjeździe do Warszawy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.02.2012 o godz. 01:32.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Djurdjevic następcą Bakero
http://lech.przegladsportowy.pl/Pilk...159,1,720.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Warto wspomnieć jeszcze o cenach biletów na spotkania w LE, bo to one w głównej mierze determinują frekwencję. U nas wprowadzili superkategorię na tę okoliczność
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że jest już prawie komplet i te 27-28k na bank będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jednak ostatnio problem z frekwencją wszyscy upatrują w braku sprzedaży on - line. A według mnie, nie jest to problem kluczowy. Moim zdaniem, jak komuś zależy to i tak znajdzie sposób by być na R22. Cały czas uważam, że nie przybędzie nam 4-5 tys stałych kibiców dzięki wprowadzeniu sprzedaży on - line. Jestem za sprzedażą przez internet w 100%, ale jej brak to nie jest całe zło odpowiedzialne za niską frekwencję. A takie odnoszę ostatnio wrażenie, czytając to forum. ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dokładnie.Ja wiem, że dla części kibiców jest to abstrakcją, ale naprawdę dużo osób ma w tej chwili problem z kasą, a zdanie typu - odmów sobie paru piw, naprawdę nie załatwia sprawy.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
filemon
Cytat:
Czekaj moze byc lepszy od Komorowskiegom, ale to nie znaczy ze jest lepszy... Tak wogole to szkoda. Gralismy niezle, naprawde to wygladalo obiecujaco. A teraz? Wielblad Nuneza, blad Czekaja i... na ten moment mamy duzo gorsza sytuacje niz Legia ktora zremisowala 2:2. Kijowo... Ah, no i ten Gargula! Niebywaly dzien dla polskich druzyn. Zyro marnuje sam na sam. Ljuboja marnuje sam na sam. Gargula marnuje sam na sam. Panowie to nie ekstraklasa, tu nie wykorzystujesz, tu nie wygrywasz! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
porównując siłe ofensywna na stan dzisiejszy ( mecz naszej Wisełki trwa ) Legiii i Wisły - wyglądamy naprawde słabiej ... obym sie mylił, ale uważam że nie wzmacianie naszej druzyny to duzy błąd ... musimy gonic czołówkę a jak widać po meczu Legii - siła ofensywna plus Novo - będzie niezmiernie ciężko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
I nie ma co patrzeć na Legię po prostu Wisła niech gra swoje a będzie dobrze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Teoretycznie to my jesteśmy w lepszej sytuacji (mniejszy remis nam wystarczy), ale ta różnica jest tak minimalna, że jej nie ma. Czyli - jesteśmy w tej samej sytuacji. |
|
|