The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2012, 10:46
Moi drodzy nie zapominajcie o Magi R22 tyle w temacie. Tak sobie marzyłem żeby zagrać z apoelem przy -15 ciekawe co wtedy by chłoptasie robili
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.02.2012, 13:15
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Moi drodzy nie zapominajcie o Magi R22 tyle w temacie. Tak sobie marzyłem żeby zagrać z apoelem przy -15 ciekawe co wtedy by chłoptasie robili
Coś w tym jest. Nawet Barcelona dostała od nas na Reymonta czy Apoel ostatnio ale jednak kibice sami meczu nie wygrają. Czwartkowy mecz pokaże jak przygotowani są zawodnicy po przerwie zimowej. Marzy mi się dalsza przygoda w Pucharach. Dwa lata zmarnowane przez Levadie czy Karabach w zupełności mi wystarczą. Czas coś ugrać
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 12.02.2012, 13:33
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Dwa lata zmarnowane przez Levadie czy Karabach w zupełności mi wystarczą.
Sosnowiec i chu** ...Hutnik.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.02.2012, 14:13
Nie wiem, czy możemy w pogodzie upatrywać teraz sprzymierzeńca, bo w Belgii raczej też zbyt ciepło nie jest Poza tym nasi zawodnicy też nie wszyscy są do mrozów przyzwyczajeni, dla takiego Bitona to będzie pierwszy mecz w takiej temperaturze, jestem ciekawa jak sobie poradzi Wierzę w magię R22, nie takie cuda się tu działy...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.02.2012, 14:20
Od 14:30 Standard Liege - Anderlecht Bruksela. Dobry mecz się szykuje.

Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Stary 12.02.2012, 14:44
Standard prowadzi 1:0 po karnym. Jeśli ktoś zainteresowany obejrzeniem meczu to podaje link

http://www.atdhenet.tv/43571/watch-s...-vs-anderlecht
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.02.2012, 16:28
No i Standard przegrał 1:2. Było widać że jak ich przycisnąć to też popełniają błędy. Trzeba zagrać wysokim pressingiem i będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 12.02.2012, 16:50
Oglądałem do 30. minuty i byłem pod wrażeniem. Standard grał koncertowo , aż dziw jak mogli przegrać to 1:2 ,ale widocznie obraz gry uległ zmianie w 2. połowie.
Czeka nas bardzo trudna przeprawa, atmosfera na stadionie też na dobrym poziomie, nie odstają od nas bardzo.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 12.02.2012, 16:51
Ventigo napisał(a):Wyświetl post
No i Standard przegrał 1:2. Było widać że jak ich przycisnąć to też popełniają błędy. Trzeba zagrać wysokim pressingiem i będzie dobrze.
W Belgii graja podobnie jak w Polsce, duzo gry silowej i dlugich pilek.Trzeba przyznac, ze Anderlechtowi wystarczylo 15 minut dobrej gry zeby wygrac ten mecz,piersza polowa zdecydowanie dla Standardu, ale w drugiej slabli z kazda minuta, w koncowce Standard calkiem sie pogubil, latwo dali sie rozklepac i nie byly to jakies piekne akcje.Przez wiekszosc meczu Anderlecht gral bardzo slabo , masa niewymuszonych strat, bledow w przyjeciu pilki itp, ale i tak sobie poradzil z nimi.Generalnie Standard to napewno zespol w zasiegu Wisly, jezeli nie damy sie rozpedzic ich skrzydlowym to powinnismy wygrac w Krakowie.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 12.02.2012, 16:54
blanco napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem do 30. minuty i byłem pod wrażeniem. Standard grał koncertowo , aż dziw jak mogli przegrać to 1:2 ,ale widocznie obraz gry uległ zmianie w 2. połowie.
Czeka nas bardzo trudna przeprawa, atmosfera na stadionie też na dobrym poziomie, nie odstają od nas bardzo.
Wlasnie wydaje mi sie, ze oni za duze tempo narzucili w pierszej polowie i drugiej niewytrzymali, bo wygladali o wiele gorzej, Anderlecht grajac pozniej bardzo przecietnie calkiem ich zdominowal,
Odpowiedz cytując
mihaq
Member

Od: 11.2011

Stary 12.02.2012, 17:35
Cóż, ja oglądałem zaledwie ostatnie 15 minut pierwszej połowy, ale na podstawie tego jak i innych fragmentów meczów, jakie ostatnio w ich wykonaniu oglądałem, to trzeba ich naciskać już na ich połowie. Słowa Moskala jak i mecze w Portugalii pokazały, że pressing jest teraz bardzo ważnym elementem w grze Wisły, dlatego napawa to jakimś optymizmem na czwartek.

Oczywiście przede wszystkim należy się obawiać nie Belgów, ale naszej własnej obrony, dlatego trzeba odzyskwać piłkę wcześniej niż na 20. metrze od naszj bramki. A w sytuacjach kryzysowych Wilk z Nunezem w asekuracji to nasza nadzieja. Defensywa, jakakolwiek czwórka się nie pojawi, będzie niepewna, niezgrana i nieokrzepła zwyczajnie.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.02.2012, 17:54
Ventigo napisał(a):Wyświetl post
gratuluję optymizmu
ja mam poważne obawy, przede wszystkim grają piłkę siłową, szczególnie w ataku, mają tam potężnych murzynów, a tacy zawodnicy będą demolować naszych wątłych defensorów jak Paljić, Jaliens, głównie grą w powietrzu

mam obawy, że przyjadą nieco schowani, żeby nie przegrać, z jakimś tam respektem, a my będziemy bić głową w mur, potem rzucą jakieś dwie/trzy piłki na tego swojego mudżina i z kontry nas pocisnął

spodziewam się powtórki z Odense, obym się mylił - w sumie to nie wiadomo, na co stać naszych, sparingi za wiele nie pokazały, niektórzy się podniecają, ale wg mnie, nie ma czym, Belgowie w sezonie, to na pewno będzie widać - może magia R22 zadziała, czego Wam i sobie życzę

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.02.2012, 17:54
Do ogrania są. U nas będzie 2:0, 3:1.

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 12.02.2012, 18:15
Dobrze, że nie wygrali z Anderlechtem, bo mogliby poczuć krew i pójść za ciosem w czwartek. A tak, to atmosfera trochę u nich siądzie i może być dla nas łatwiej.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 12.02.2012, 18:34
Oglądałem cały mecz i podaje moje wnioski:

Ogólnie Standard nie pokazał nic czego nie potrafi nasza Wisła,warto zwrócić uwagę na skrzydłowych bo potrafią nieźle namieszać i dobrze dośrodkować(obawiam się że jak zagra Diaz może być z tym tragicznie)Technicznie grają naprawdę bardzo dobrze widać że gracze ofensywni nie są przypadkowi ale w obronie już u nich tak dobrze nie jest Anderlecht bez większego pomysłu ich rozrywał ale dopiero po strzeleniu na 1-1.Bramkarz Liege nie miał za wiele do roboty więc ciężko go ocenić ale zawalił gola na 1-1 źle wyszedł do piąstkowania piłki.Komentatorzy ostrzegali przed ich nagminnym symulowaniem i wykorzystywaniem tego na rzuty karne.

Standard to na pewno niższa połka niż Twente i Fulham co nie zmienia faktu że to dobra ekipa zwłaszcza u siebie,na pewno Wiślacy nie mają się czego bać bo też mamy swoje atuty

Melikson,Iliev,Małecki(o ile poprawił forme bo w sparingach bardzo wolny) Jovanović czy Biton to gracze na podobnym jeśli nie wyższym poziomie niż gracze Liege

Szanse oceniam 55-45% dla Standardu ale tylko dlatego że grają w mocniejszej lidze i z faktu jak grają w tym sezonie w europejskich pucharach, fakt że Wisła nie jest w rytmie meczowych też może mieć wpływ ,mecz w Krakowie ma ogromne znaczenie każdy wynik bez straty gola nie będzie zły ale tak naprawdę bez wygranej w Krakowie nawet nie ma co myśleć o awansie bo w Liege raczej na pewno nie wygramy

PS:Mam wrażenie że nie radzą sobie z odpieraniem kontr więc ten atut Wisły może mieć spore znacznie.Szybka kontra,Melikson i może coś być
Aha zapomniałbym o aspekcie kibicowskim,jest u nich całkiem nieźle ale do nas nie mają nawet co się przymierzać,inny poziom
Po stracie gola uciszyli się, u nas bez względu czy idzie dobrze czy nie doping jest cały czas
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.02.2012 o godz. 18:45.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 12.02.2012, 18:37
Na pewno nie można zlekceważyć Standardu, bo to, że znaleźli się w tym etapie rozgrywek to nie przypadek... To będą najtrudniejsze mecze, pomimo że nazwa Standard mniej nam mówi niż np. Twente, czy Fulham. Ale trzeba wierzyć, o mobilizację naszych piłkarzy to ja się nie martwię.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.02.2012, 18:37
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że nie wygrali z Anderlechtem, bo mogliby poczuć krew i pójść za ciosem w czwartek. A tak, to atmosfera trochę u nich siądzie i może być dla nas łatwiej.
bez sensu takie gdybanie, równie dobrze można założyć, że ta przegrana zmobilizuje ich do lepszej gry ...
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 12.02.2012, 18:52
cinekw napisał(a):Wyświetl post
bez sensu takie gdybanie, równie dobrze można założyć, że ta przegrana zmobilizuje ich do lepszej gry ...
Tak też może być, ale nie mów, że to co napisałem jest bez sensu, bo często jest tak, że jak przychodzą porażki, to falami.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.02.2012, 19:12
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem cały mecz i podaje moje wnioski:

Ogólnie Standard nie pokazał nic czego nie potrafi nasza Wisła,warto zwrócić uwagę na skrzydłowych bo potrafią nieźle namieszać i dobrze dośrodkować(obawiam się że jak zagra Diaz może być z tym tragicznie)Technicznie grają naprawdę bardzo dobrze widać że gracze ofensywni nie są przypadkowi ale w obronie już u nich tak dobrze nie jest Anderlecht bez większego pomysłu ich rozrywał ale dopiero po strzeleniu na 1-1.Bramkarz Liege nie miał za wiele do roboty więc ciężko go ocenić ale zawalił gola na 1-1 źle wyszedł do piąstkowania piłki.Komentatorzy ostrzegali przed ich nagminnym symulowaniem i wykorzystywaniem tego na rzuty karne.

Standard to na pewno niższa połka niż Twente i Fulham co nie zmienia faktu że to dobra ekipa zwłaszcza u siebie,na pewno Wiślacy nie mają się czego bać bo też mamy swoje atuty

Melikson,Iliev,Małecki(o ile poprawił forme bo w sparingach bardzo wolny) Jovanović czy Biton to gracze na podobnym jeśli nie wyższym poziomie niż gracze Liege

Szanse oceniam 55-45% dla Standardu ale tylko dlatego że grają w mocniejszej lidze i z faktu jak grają w tym sezonie w europejskich pucharach, fakt że Wisła nie jest w rytmie meczowych też może mieć wpływ ,mecz w Krakowie ma ogromne znaczenie każdy wynik bez straty gola nie będzie zły ale tak naprawdę bez wygranej w Krakowie nawet nie ma co myśleć o awansie bo w Liege raczej na pewno nie wygramy

PS:Mam wrażenie że nie radzą sobie z odpieraniem kontr więc ten atut Wisły może mieć spore znacznie.Szybka kontra,Melikson i może coś być
Aha zapomniałbym o aspekcie kibicowskim,jest u nich całkiem nieźle ale do nas nie mają nawet co się przymierzać,inny poziom
Po stracie gola uciszyli się, u nas bez względu czy idzie dobrze czy nie doping jest cały czas
wypisujecie takie rzeczy, a potem będzie na forum płacz
nie pokazali nic czego nie potrafi Wisła?
LOL

a stałe fragmenty to co? (u nas gramy na zasadzie, a może się uda)
a bardzo dobra defensywa to co? (u nas to obrońcy kopią się po czołach)
a to, że Anderlecht, który nam prawdopodobnie założyłby piątkę nie mógł na nich długo sposobu znaleźć to co?

mamy potężne braki w obronie, a Ty wjeżdżasz z szansami 55-45?

Apeluję: zejdzcie na ziemie...
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.02.2012, 19:26
To co mamy się już położyć i płakać bo wielki Standard nas dojedzie. Jak szedłem na Twente to też nie wierzyłem w awans a jednak się udało. Myślę że wynik 1-0 u siebie jest w zasięgu, a potem zobaczymy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.02.2012, 19:31
Co tam zejdźmy na ziemię. Lepiej się połóżmy. Żeby Belgów nie denerwować, wtedy może strzelą jedną bramkę i dadzą spokój. Blamażu nie bedzie, a przecież i tak nie mamy szans. :/

Takie pitolenie najbardziej mnie denerwuje. Co to Real, albo Barcelona? Jedyna ich przewaga to że grają co tydzień, a my dopiero startujemy. Liga Belgijska to nie Premiership każdy w miare ułozony zawodnik długo tam nie pogra. Zmiast biadolić trzeba natchnąć piłkrzy, oni muszą uwierzyć że są lepsi, bo najprawdopodobniej tak jest. A takie "zejdźcie na ziemię" tylko osłabia morale.

a to, że Anderlecht, który nam prawdopodobnie założyłby piątkę nie mógł na nich długo sposobu znaleźć to co?

E tam piątkę, bardziej piętnastkę. Przeproś że żyjesz chłopie.

A jak dostaniemy w pałę to będziesz tryumfował, co za żenada.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 12.02.2012, 19:36
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
wypisujecie takie rzeczy, a potem będzie na forum płacz
nie pokazali nic czego nie potrafi Wisła?
LOL

a stałe fragmenty to co? (u nas gramy na zasadzie, a może się uda)
a bardzo dobra defensywa to co? (u nas to obrońcy kopią się po czołach)

mamy potężne braki w obronie, a Ty wjeżdżasz z szansami 55-45?

Apeluję: zejdzcie na ziemie...
JrQ- Ogladales caly mecz? Jezeli uwazasz, ze maja bardzo dobra defensywe, to chyba nie.Oni bardzo dobrze grali w pierszej polowie, ale druga polowa zupelnie im nie wyszla.Anderlecht zalozyl by nam piatke?A coz takiego ci zaimponowalo w ich grze? przez wiekszosc meczu walili dluga pilke do przodu i biegali za nia na glupa po calym boisku, jak dla mnie to ta druzyna jest o wiele slabsza niz wtedy , kiedy gralismy z nimi w eliminacjach do LM, a juz napewno duzo slabsza niz Twente czy Fulham.A wracajac do Standardu Ja bym ocenil % 60-40 na korzysc Belgow.Mysle, ze glownie skrzydlowi robia roznice na ich korzysc.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 12.02.2012, 20:32
JrQ- chyba nie wierzysz w nasz zespół,uwierz Wisła nie jest 100 lat za murzynami i potrafi grać w piłkę

mówisz bardzo dobra defensywa na jakiej podstawie ? Anderlecht nic nie robił do momentu gola żeby ich postraszyć w obronie.Wszyscy w tym kraju starają się wmówić że to co nasze to jest do d... a to nie prawda mam nadzieję że piłkarze udowodnią w czwartek że się nie mylę

PS: Aha i podtrzymuję słowa ,,nie pokazali nic czego nie potrafi Wisła''
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.02.2012 o godz. 20:37.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.02.2012, 20:46
to że jakieś dzieci tu piszą że oglądali 10 min mecz i juz wiedzą co gdzie jak, albo nie mamy szans poddajmy się czy tez słabi, rozjedziemy ich to mnie za bardzo juz na tym forum nie dziwi.

Ale jak wchodzę na Interię i widze artykuł - "Rywal Wisły w słabej formie" to mnie szlag trafia co za kretyni to piszą.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.02.2012, 20:58
Jak to co za kretyni? Pismaki ze stolycy. Jak Wisła przejdzie dalej to lemingom szybko wyjaśnią. "Rywal Wisły w słabej formie" i to tylko dlatego się udało.

Natomiast Sporting "bankrut" Lisbona to dziś zespół lepszy od Manchesteru.

Wszyscy w tym kraju starają się wmówić że to co nasze to jest do d... a to nie prawda To propaganda mająca na celu wpędzenie nas w kompleksy. Nas jako NARODU. Ile zdarza się biadolenia typu "wstydzę się ze jestem Polakiem" bo jakiś kretyn obsikał ścianę. A o sprawach z których powinniśmy być dumni cisza. Jak zawsze w historii działa u nas V kolumna, opłacana i podjudzana przez wiadomo kogo.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.02.2012 o godz. 21:13.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 12.02.2012, 21:30
prawda jest taka że jak sie rzucimy od początku i ich zdominujemy i przy naszym dopingu to myśle że chłopaki nie będą za bardzo wiedzieć o co chodzi.Bo jak wyjdziemy tak jak za Maskanta(czyli tak jakbyśmy grali na wyjeździe i będziemy grali na 0-0 1-0 to będzie bardzo źle bo poczują sie pewnie i nas pojadą.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 12.02.2012, 21:49
Cytat:
prawda jest taka że jak sie rzucimy od początku i ich zdominujemy i przy naszym dopingu to myśle że chłopaki nie będą za bardzo wiedzieć o co chodzi
Oj bedzie placz, oj bedzie.
Zrozumcie niektorzy ze w tym starciu to my jestesmy Litexem a Standart Wisla (zeby wam to jakos zobrazowac). Mozemy przejsc, ale do tego potrzebuje dwoch "dobrych" dni, szczescia i skutecznosci.
Pisanie o jakiejs dominacji i o tym czego my nie potrafimy to jakas abstrakcja.
My nie potrafimy zdominowac Ruchu czy Widzewa a wy chcecie dominowac Standart? Mylicie odwage z odwaznikiem...
Zerknijice jak gral Standart w LE (bo widze ze nie doceniacie ligi belgijskiej, ktora jest lata swietlne przed nasza), a potem zabierajcie sie za pisanie glupot. Prawda jest taka ze jesli podzielic nasza przygode w pucharach na "dwumecze" to na 6 dwumeczy wygrywamy tylko... 2 (z Litexem i ze Skonto). Reszte przegrywamy; kolejno z Apoelem, Twente, Fulham i... Odense.
Oczywiscie mozemy przejsc dalej. Mozemy, bo to tylko futbol. Ale zdecydowanie nie jestesmy faworytem. Nasze szanse oceniam na 35-40 %. Gora. No panowie, z ta obrona nie moze byc inaczej. Nam wszyscy oprocz Skonto (amatorzy) strzelali w "dwumeczu" przynajmniej 2 bramki. Bedzie... ciezko. Cholernie ciezko.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.02.2012, 21:59
Jaki płacz? To jest piłka nożna. Jak sie jest frajerem to można wyjść i prosić o najniższy wymiar kary, a potem podkreślać jaka to liga belgijska jest wyśmienita. Można też wyjść z wiara we własne możliwości walczyć i się nie poddawać. Czasem się przegrywa i łza się przytrafi, ale ona dowodzi chęci i zaangazowania. Tego oczekuję od piłkarzy. Jak można bać się Belgów? Shifo już nie gra. A ocenianie szans jest śmieszne samo w sobie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 12.02.2012, 22:05
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Oj bedzie placz, oj bedzie.
Zrozumcie niektorzy ze w tym starciu to my jestesmy Litexem a Standart Wisla (zeby wam to jakos zobrazowac). Mozemy przejsc, ale do tego potrzebuje dwoch "dobrych" dni, szczescia i skutecznosci.
Pisanie o jakiejs dominacji i o tym czego my nie potrafimy to jakas abstrakcja.
My nie potrafimy zdominowac Ruchu czy Widzewa a wy chcecie dominowac Standart? Mylicie odwage z odwaznikiem...
Zerknijice jak gral Standart w LE (bo widze ze nie doceniacie ligi belgijskiej, ktora jest lata swietlne przed nasza), a potem zabierajcie sie za pisanie glupot. Prawda jest taka ze jesli podzielic nasza przygode w pucharach na "dwumecze" to na 6 dwumeczy wygrywamy tylko... 2 (z Litexem i ze Skonto). Reszte przegrywamy; kolejno z Apoelem, Twente, Fulham i... Odense.
Oczywiscie mozemy przejsc dalej. Mozemy, bo to tylko futbol. Ale zdecydowanie nie jestesmy faworytem. Nasze szanse oceniam na 35-40 %. Gora. No panowie, z ta obrona nie moze byc inaczej. Nam wszyscy oprocz Skonto (amatorzy) strzelali w "dwumeczu" przynajmniej 2 bramki. Bedzie... ciezko. Cholernie ciezko.
widać jak wierzysz w klub.Masz bilet czy mecz zamierzasz obejrzeć w Tv i na forum pisać w trakcie jak to mało jest ludzi i jak ta Wisła gra.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.02.2012, 22:19
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
widać jak wierzysz w klub.Masz bilet czy mecz zamierzasz obejrzeć w Tv i na forum pisać w trakcie jak to mało jest ludzi i jak ta Wisła gra.
Czym innym jest wiara a czym innym zakłamywanie rzeczywistości .Wierzę w Wisłę w tym meczu ale nie zapominam , że Standard obecnie jest w rytmie meczowym , przez grupę LE przejechał niczym walec rozjeżdżając kolejnych przeciwników oraz ma rewanż u siebie . Kolega przypomniał Litex - nie wiem czy pamiętacie jakie panowały nastroje po bułgarskiej stronie czytając ich forum .Podobnie jak tutaj pisano o tym , że spokojnie nam wcisną trójkę u siebie , nawet po pierwszym meczu uważali , że to był fuks i w rewanżu odrobią .Jak było w rewanżu ?Nawet nie pierdnęli za przeproszeniem .Tak więc słusznie zauważył kolega piszący wyżej - odwołując się do spotkania z Litexem - my jesteśmy w starciu Litexem natomiast Standard Wisłą .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów