|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A nie wiecie ile poszło biletów już ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
8549
Trochę mało. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
to jest liczba biletów sprzedana ogólnie czy może z wolnej sprzedaży?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robię sobie jaja , nie wiem ile poszło ,ale jestem rozczarowany , bo raczej słabo.
Pewnie ~12 tys do tej pory , tak szacunkowo. Już dawno powinno być 30 tys ;/ ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
od której będą otwarte kasy w dniu meczu? bo nie mam możliwości kupić wcześniej, jako, że będę jechał specjalnie na ten mecz z północnej Wielkopolski.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to w dniu meczu strefa otwarta jest normalnie, ale zawsze jest ok.30 minutowa przerwa popołudniu w celu 'przełączenia systemu na sprzedaż w dniu meczowym'. Info zawsze podaje oficjalna 1-2 dni przed jak to wygląda w dniu meczu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy jutro strefa kibica jest otwarta normalnie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Powiedzcie mi jak to jest(tak wiem wiem, pewnie bylo wałkowane milion razy, ale nie mam czasu przegladac tematu), bo bym chcial z dziewcznyną pojechac na mecz a do krakowa naprawde mamy daleko. Mam paru znajomych w Krakowie, którzy mogli by nam biletu kupić i mam pytanie. Mianowicie, czy ta osoba, która miałby nam kupić bilety musi mieć karte kibica ? 2 Czy wystarcza nasze pesele czy musimy wysłac skany dowodów tej osobie?3 Czy majac juz te bilety wejdziemy bez problemu nie posiadając karty kibica ?
Dzieki wielkie za odpowiedz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na mecze europejskie nie potrzeba karty kibica. Wystarczy sam PESEL. Znajomy może kupic nawet 100 biletow ale musi posiadać 100 nr PESEL, żadnych skanów nie potrzeba.
Wejdziecie.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.02.2012 o godz. 03:21.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
" Przypominamy, że Karty Kibica na mecz w ramach Ligi Europejskiej nie obowiązują, ponieważ spotkanie to organizowane jest przez UEFA. Jeśli jednak posiadasz Kartę Kibica lub mają ją osoby, dla których chcesz zakupić bilety, weź je wszystkie ze sobą, idąc do kas po wejściówki, gdyż w przeciwnym wypadku nie będziesz mógł kupić biletów i twoich znajomych ominą wielkie emocje."
nie obowiązują.można wziąć tylko jako ułatwienie dla kasjerów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A mnie na przykład pierwszy raz marketing Wisły zaskoczył, bo plakaty z karnetami i Liege zadebiutowały na przystankach w mojej miejscowości, która jest ok.50 kilometrów od Krakowa
![]() Więc jakiś postęp jest ;] Dosyc daleko się wypuścili I dobrze, jeszcze żeby sprzedaż online zaczęła funkcjonować to byłoby spełnienie marketingowych snów jak na poziom Wisły ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dla zainteresowanych biletami. Końcówka biletów na G3. Byłem ok.14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak się pytałem laski we wtorek ile poszło na G3, to stwierdziła, że mało... Dziwne
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
www.wisla.krakow.pl Słabiutko jak na razie. Jak na Standardzie nie będzie przynajmniej 25 koła to kompromitacja (minimum!!) 1/16 LE a tu klops. Tych biletow juz dawno nie powinno byc. I pytanie czy bylo sens robic znizki? jesli tak maja schodzic bilety to od nowego sezonu powrocic do starych cen bo to nie ma sensu. 15 tys to moze być z outsiderami ligi Polskiej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.02.2012 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czyli w skrócie sprzedano 9200 karnetów i 15300 biletów na Standard. Myślałem, że będzie gorzej, a tak to spokojnie będzie 20K+ w czwartek
Ludzie dostaną zwrot za SP i na pocieszenie kupią sobie bilety za tą kasę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyli 15 300 już poszło, całkiem nieźle, 20k raczej na pewno pęknie
![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Setki razy ludziom tłumaczyłem, że kibiców mamy 15 tys... choćby bilety były po złotówce. Na meczu bedzie pewnie z 20 - 22 tys max tylko dlatego, że od poniedziałku media bedą podgrzewać atmosfere i niektorzy dojdą do wniosku, że warto przyjść. Zobaczcie zderzenie z rzeczywistością na... Koronie ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak może kupić bilet. Potrzebuje jedynie numeru PESEL. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ludzie, wy nie znacie adresu oficjalnej strony? Tam wszystko jest napisane.
Jak nie masz KK to dajesz swoje dane z PESELEM i kupujesz bilet, proste. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Pomógłby ktos? Mam bardzo daleko do krakowa a chciałbym przyjechać na mecz, tylko nie mam jak kupić biletów. Oczywiscie rozlicze sie co do grosza i postawie jakies piwo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ludzie, na 95% bilety będą do kupna jeszcze w dniu meczu!
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Musicie jednak pamiętać, że przed samym meczem do kas są gigantyczne kolejki. Tak na moje oko, to przyjście godzinę wcześniej nie gwarantuje kupna biletu. Jeśli ktoś stał i kolejka idzie szybciej niż mi się wydaje, to niech mnie poprawi.
![]()
rrr
|
|
|