|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
W tym kawalku koles przepowiedzial, ze wygra Palikot.
http://www.youtube.com/watch?v=ofj_cmjULh4 ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tzw. "wolność słowa" w internecie:
Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Samochodów ABW na Rynku chyba z 15 - plus drugie tyle policji. Miazga jakaś. Jeszcze p...dy cholerne jeżdżą po płycie Rynku i trąbią na ludzi - szczyt chamstwa ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Policja nie ma problemów z zapewnieniem bezpieczeństwa pasażerom samochodów na warszawskich blachach? Z łącznością wszystko w porządku ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przyuważcie kiedyś jaką ochronę ma reżimowa TVN w Krakowie. Ostatnio nawet w centrum miasta gdzie kręcą jakiś film albo program mają zawsze ogon w postaci dwóch radiowozów. A koszt ? z pieniedzy podatników. Ważne żeby czuli się bezpiecznie i ślinili się dalej nt. Słońca Peru i jego pomagierów. P.S. Ma ktoś jakąś stronę z wierszykami Szymborskiej sławiącej Stalina, Lenina, pionierów itp. bo chcę podać jednemu niedowiarkowi wychowanemu na GW. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 09.02.2012 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
http://www.naszawitryna.pl/jedwabne_782.html
http://histmag.org/?id=1700 "Oto Partia - ludzkości wzrok Oto Partia siła ludów i sumienie? Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie". "Partia. Należeć do niej. Z nią działać. Z nią marzyć. Z nią w planach nieulękłych. Z nią w trosce bezsennej. Wierz mi to najpiękniejsze co się może zdarzyć". "Pytania brzmią ostro, ale tak właśnie trzeba bo wybrałeś życie komunisty i przyszłość czeka twoich zwycięstw".
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 09.02.2012 o godz. 15:50.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
była Noblistką, ważną osobą dla Polski i Polaków. Cały świat ją podziwiał za wiersze. I za te wiersze również powinieneś ją szanować. Resztę, w dniu, pogrzebu odsuń na bok.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 09.02.2012 o godz. 15:54.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Puknij się mocno - niech sobie płacą za firmę ochroniarską - nie ma przepisów, które gwarantują prywatnej telewizji państwową ochronę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
,,jak im spalili wóz za milion euro na marszu Niepodległości w Warszawie"?
To po co sobie taki drogi kupowali? ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpen mam dla Ciebie materiał bo strasznie próbujesz wmawiać nam , że dla nas Polaków jest ważną osobą. Otóż ważną jest dla swojego salonu, komunistów i ich dzieci, wnuków, których rządy firmowła przez lata oraz pachołków obecnego salonu, którym tez schlebiała:
http://www.naszawitryna.pl/jedwabne_782.html A przy okazji wpadło mi w oko cos takiego: Cytat:
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 09.02.2012 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Poza tym widzę, że nawet nie potrafisz bezstronnie ocenić systemu komunistycznego i jego wpływu na dzieje Polski. Ja Tobie mówię o faktach: komuniści zabili wielu Polaków, zwłaszcza tych o poglądach pro polskich. Ty nie masz argumentów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rząd nieudaczników.Odcinek 1897.
p.s.Im się coś udało w prawie 4,5 roku? Nowak: stan dróg przed Euro 2012 to porażka rządu Cytat:
![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
PS: Jak taka szopka jest przy pogrzebie WS to co będzie sie działo jak nasz TW Bolek umrze ? Strach sie bać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Czy tak rozmawiali Rosjanie z kon Donkiem? http://niezalezna.pl/23165-pawel-pal...hu-przed-rosja
Cytat:
Cytat:
![]()
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Cytując powyższe stwierdzam, że jesteś Szpeniu gościem który przekłada na "swoje" poglądy skalkowane rodem wręcz z TVN i WYbGazety. Jeżeli chcesz się przekonać jak to z wozem TVNu na MN było to zajrzyj na Nowym EKranie znajdziesz mnóstwo filmów z tej okazji. Może obraz do CIebie dotrze lepiej niźli słowo. CO do WIsławy - Ty chyba nie chcesz mi wmówić, że tysiące Polaków to wielbiciele poezji Szymborskiej 1) nie wiem czy cały świat podziwiał jej wiersze, fakt zdobycia Nobla przez Szymborską nie musi oznaczać tego co napisałeś, chyba zę dzieła np. p. Jellinek bądź Dario Fo również uznasz za podziwiane przez cały świat. 2) Co do poezji - oceniając samą poezję Szymborska była naprawdę dobra, na pewno lepsza od innego polskiego poety Noblisty - Miłosza. Jednakże z poezją Herberta przegrywała zdecydowanie. Chociaż Herbert nie otrzymał Nobla (jedynie ze względów na swoje poglądy - które wykluczały możliwość zgłoszenia go przez kolegów z PEN klubu) to jego poezja dla mnie jest bardziej magiczna. Co do szacunku drugiego człowieka, to przede wszystkim człowieka szanuje się za jego postawę. Zmarła noblistka niestety w swoim życiu dokonywała wielokrotnie złych wyborów, pokazywała swój regularny konformizm, i jako człowiek wielokrotnie zachowywała się niezbyt godnie. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jedne z obietnic Donalda Tuska wygłaszanych na expose było:
1. Obrona praw pracowników. 2. Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców. i jak się to ma w rzeczywistości? zamyka się przykładowo zakłady energetyczne i każe przenieść się wszystkim pracownikom ponad 70 km do innej placówki? tak niestety jest, wiem bo mnie to akurat dotyczy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
o zmarłych mówi się albo dobrze, albo wcale. Radzę Wam nic nie mówić.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 10.02.2012 o godz. 09:42.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do tekstu o Donaldzie. Są znacznie bardziej wiarygodne dowody, zdjęcia itp. historie rodziny niż info d pani z warzywniaka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Następnym premierem i prezydentem musi być "SKI". Inny to ..... |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W którym momencie na Marszu, latały kamienie ? Coś mnie ominęło ?
Byłam świadkiem jak były rzucane kostki brukowe - owszem - ale PRZED Marszem i tylko w kierunku Policji. Jak ktoś stał z nimi w szeregu albo razem z Kolorową NIepodległą, to owszem, mógł zaliczyć guza. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z innej beczki: drugi sondaż (po SMG/KRC) tym razm OBOP który pokazuje że PO spada poniżej 30%. Do tej pory było tak że jeśli parti rządzącej poparcie spadało pniżej tego progu to potem było już tylko gorzej. Zobaczymy jak będzie tym razem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W kuluarach mówi się o pompowaniu Palikota przed wiosenną konwencją. TVN24 już trwale przełożył wajchę na niego. Wczoraj podobno puścili (sms od radnego z PiS) program o nepotyzmie w administracji publicznej w wykonaniu obecnego i poprzednich rządów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie odpisuj, daruj sobie polemiki i dyskusje. zacznij oglądać fakty. już od dłuższego czasu punktują rząd aż miło. Czy to autostrady, czy to acta czy refundacja. |
|
|