|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Myślę, że tak źle nie będzie i ponad 20 tysięcy stuknie
. Mam przynajmniej taką nadzieję.Trzeba wziąć pod uwagę też to, że wiele osób wydało trochę pieniędzy na wyjazd na Superpuchar i gromadzą dopiero środki na bilety. Część odstraszył mróz, który ma jednak zelżeć i pewnie dużo osób pofatyguje się jeszcze do kas. W każdym razie, nie ma co się zastanawiać nad ilością biletów jaka jeszcze pozostała tylko iść i spokojnie sobie kupić wejściówkę. To dla tych, którzy jeszcze nie mają. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na d11-12 praktycznie kilka sztuk pozostalo wczoraj rano. Moze byc sporo ludzi, o ile mroz nie zaatakuje ze zdwojona sila.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
to tak apropos informacji o dobrej frekwencji na d11-12 |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Witam,
Linie lotnicze, którymi miałem lecieć 16.02 do Turcji zbankrutowały (oczywiście bukowałem bilety przed informacją o terminie meczu Wisła - SL). Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, nowy bilet na 17.02 - mogę zamiatać po wejściówkę na mecz na C już pewnie nie ma? posiada ktoś taką informacje?Pozdrawiam ![]()
-----------------------------------
!! --- WiSłA BiEżAnÓw --- !! ----------------------------------- |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie ma informacji na oficjalnej, że się skończyły więć najpewniej jeszcze są.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
mały OT na mecz Legii zostało już tylko 4500 biletów.
Ciekawe kiedy my będziemy mieć info ze zostało 5 tysięcy biletów :/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
No cóż, internetowa sprzedaż jednak robi swoje...
Mam nadzieję że władze naszego klubu otworzą oczy i czym prędzej uruchomią sprzedaż przez internet. To dość dziwnie wygląda że przy bardzo przystępnych cenach, jak na tą fazę rozgrywek, bilety schodzą troszkę mozolnie. Temperatury i odległości które niektórzy muszą pokonać aby kupić bilety nie pomagają. Gdyby bilety można było kupować normalnie w domu przed komputerem, sądzę że mielibyśmy podobną ilość sprzedanych biletów jak legła. No ale jest jak jest... |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wystarczy skan legitymacji studenckiej żeby kupić bilet ulgowy koledze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak, kiedys pytalem goscia w kasie jak chcialem kupic znizkowy koledze i mowil ze wystarczy skan legitymacji.
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jestem pewnien że sprzedaż przez internet dałaby nam grubo pare tysięcy sprzedanych biletów do przodu. Siłą Wisły są jej FC a tych mamy dużo nie tylko w Mlpl. Nic tylko uzbroić sie w cierpliwosc ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Oczywiście, brak sprzedaży przez internet to skandal i nie próbuje klubu usprawiedliwiać. Jednak nie nastawiałbym się na znaczny skok w ilości sprzedanych biletów w momencie otwarcia sprzedaży online. @szark - miałeś pecha, albo wyjątkowo słabe łącze. Normalnie chodzi wszystko "na żywo" (ewentualnie parosekundowe spoźnienie).
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 08.02.2012 o godz. 08:44.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dorośli ludzie którzy pracują często 8-18 nie mają ochoty jeździć specjalnie po bilety ileś tam dni przed meczem
do kina też się chodzi decydujac sie kilkadziesiat minut wczesniej mozna wtedy nabyc sprawdzic dostepnosc biletow i wstepnie zarezerwowac w dobie platnosci elektronicznej mozna w 3 min kupic bilet |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli z tego powodu, ktos nie idzie, bo nie ma ochoty jechac po bilet po pracy?
Zajebistych kibiców sobie wychowaliśmy.. Ten mecz pokaże jaki mamy potencjał.. Bo jeśli dla kogoś przeszkodą by pójsc na jeden z ważniejszych meczy od 30 lat, jest brak sprzedaży online czy mrozik na polu, to nie ma go co nawet do tego "potencjału" wliczać.. Sprzedaż online to jedynie udgodnienie dla kibiców Wisły, nic poza tym. Ja bym nie wiązał jej ze wzrostem frekwencji. Jedynie przy okazji "ważniejszych" meczów taka sprzedaż powiększy publikę o mariaństwo z całej Polski.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
teraz to nie ma sensu jeszcze proponuje otwierać jedną kasę a nie 10 bo jak sie stoi w koljce 4 godz po bilet to sie jest slabym kibicem, trzeba stac dwie doby- wtedy bedzie sie dobrze wychowanym prawdziwym kibicem
Ostatnio edytowane przez prezes85 : 08.02.2012 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co wy mowicie online sprzedaz napewno by zwiekszyla zarowno tempo jak i ilosc sprzedanych biletow sam wiem po sobie. Dalej nie kupilem karnetu bo po pierwsze nie mam kiedy po drugie nie bede specjalnie dymal najpierw po karnet potem po bilet dopiero teraz moge obie rzeczy zalatwic i po trzecie to nie jest tak ze ludzie specjalnei maja sobie rezerwowac czas po to zeby mozna bylo kupic bilet.
To nie jest tak ze moim marzeniem jest wycieczka na druga strone miasta tylko po to zeby postac na zimnie i kupic karnet. Gdyby nie moje przywiazanie pewno bym to po.......il ale dla mnie ta druzyna to cos wiecej i w koncu sie zmobilizuje a kiedy to bedzie czy jutro pojutrz czy tez przed meczem to innych powinno to gowno obchodzic a klub powinien zapewnic mi takie warunki zeby przebiegalo to sprwanie Duzo ludzi chce isc na mecz obejrzec i wracac do domu nie maja ochoty na dodatkowe eskapady po bilety, potem jaja z platnoscia karta kolejki i jeszcze stanie na mrozie. Czasy w ktorych pilke mozna bylo oprzec na fanatykach sie dawno skonczyly i nie wroca. Mecz musi stac sie alternatywa dla wyjscia na piwo czy kina. Podejmujesz decyzje kupujesz idziesz. Bez tego nie ma szans na zapelnie chocby w 80% stadionu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z najwieksza przyjemnością odszczekam co powiedziałem.. A o moją szkołe się nie martw, bo ostatni stopień skonczylem kilka lat temu.. Jak dla kogoś problemem jest pojechać po karnet raz na rundę, bądź po bilet na Standard to sądze, że znajdzie tysiące innych wytlumaczeń by i tak na ten mecz nie pójść.. Poprostu wiążecie z tymi biletami online zbyt duże nadzieje jak dla mnie.. Poza tymi, którzy i tak chodzą i będzie to dla nich udogodnienie to nie sądze, żeby przełożyło się jakoś bardzo znacząco na frekwencje. Oczywiście, chciałbym się mylić.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie sądze żeby sprzedaż internetowana coś zmieniła jeśli chodzi ludzi z Krakowa, natomiast zmieni dużo dla kibiców z Małopolski.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
z Małopolski i nie tylko
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
no dokładnea ja musze jechac ok. 70km po same bilety :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja w pierwszy dzień sprzedaży biletów na standard to w jedna stronę 6h pociągiem a z powrotem ok. 8 bo pociąg spóźniony o 120 minut ( fajne PKP
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ja do Kraka mam 100 km i też musze zarezerwować czas.Po karnet i bilety pojade w poniedziałek.Jakby była sprzedazr internetowa to wiadomo że było by o wieleeeee więcej sprzedanych karnetów/biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dawałbym wtedy 56 zł do kasy Wisły a 3x tyle przy okazji wypuszczał w powietrze. Myślę ze dla osób z 'daleka' płatności & rezerwacja biletów przez internet to zbawienie, nawet po wyższej cenie. Większość z nich z racji na obecny stan rzeczy nie pojawia się częściej niż raz na jakiś czas na stadionie. P.S. Zeszło nam na off topic/Nibylandię. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem że temat wałkowany był ale pytanko: Moge kupić bilet koledze(posiada KK)?czy kolega musi być osobiście?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Możesz mu kupić ale musisz teoretycznie musisz mieć jego kartę kibica.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() markowywislak - ile masz przy sobie kk tyle biletów możesz kupić. Jeśli ktoś jest posiadaczem kk a nie masz jego kk - biletu nie kupisz. - Jeśli ktos niema wyrobionej kk, nie musi jej mieć/wyrabiać na mecze LE, wystarczy że poda Ci pesel, ile pesli bedziesz miał - tyle możesz kupić biletów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tu się oczywiście zgodzę. Dla ludzi spoza Krakowa sprzedaz to "zbawienie".. tylko czy jest to na tyle duży procent kibiców, że frekwencja nagle skoczy do 25-28 tysiecy? W to wątpie.. Tak czy siak, sprzedaż takowa powinna być juz od dawna , a póki sami nie stworzymy systemu, to można było sprzedawać przez kupbilet.pl itp . tylko tu opewne rozchodzi się o prowizje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Skoro jest sklep online to jakii problem sprzedawac tam bilety?
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozdroo |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj w strefie kibica,bilety są na każdy sektor także wszyscy do kas!
|
|
|