|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oczywiście że głupio tu grałem za trzy piątki. Nie lubię się chwalić kasą a nawet gdyby był to kupon zagrany za 5 czy 10 zł to tez byłby to zysk. Gram na bukach już 25 lat. bez odbioru
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na dziś zagram tak 2 z 3:
Samsunspor - Fenerbahce 1 Novara - Chievo X Sivasspor - Kayserispor 1 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z Brazylii to tak w oczy mi się rzuciło:
Santos - Oeste AH -1,25 ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A dla mnie Unibet, Betfair i Centerbet zablokowali konta bo za dużo się wypłacało. To było w czasach kiedy Ci bukmacherzy dopiero wprowadzali zakłady live Nie licząc Unibetu bo tam zarabiałem na ich sławetnym cash in) i nie wszystko mieli dopracowane (oj było pole do popisu jak się oglądało transmisję włoskiej ligi na Sportitalia czy LM na niemieckim Premiere traderzy tychże buków chyba na polskim C+ ogladali i bywało tak, że miałem transmisję o 4-6 sekund szybszą niż oni- a ja już wiedziałem co z tym zrobić
)P.S. Nawet dzisiaj warto zaopatrzyć się w porządną antenę satelitarną dekoder, oczywiście uprzednio wcześniej przeprogramowany (polecam FERGUSONY)Podobnie jak ja i jeszcze jeden użytkownik forum o którym mi wiadomo a może i więcej ![]() Teraz o tym jak można zarabiać na funkcji Cash -In (można wypłacić stawkę lub jej wielokrotność albo tez to co z niej zostało jeszcze w trakcie trwania zdarzenia na, które postawiło sie zakład). Rzecz dotyczy kobiecej siatkówki a mianowicie: Załóżmy, że jakaś drużyna (najlepiej faworyt) przegrywała w danym secie np. 10-15 (jak wiadomo w kobiecej siatkówce to żadna przewaga) wtedy bukmacher za wygranie przez nią seta płacił np. 4 zł, wtedy wkraczałem ja i grałem np. za 500 zł co dawało 2000 tyś. wygranej. I przewaznie jest tak, ze sie trafia przestój, prowadzący zespół troche odpuszcza i robi sie np. 13-15 wtedy bukmacher proponuje mi do wypłaty 800 zł, czyli 3 stówki czystego zysku z czego korzystam (nie warto czekać do końca seta bo rubel w garści niz dolar na dachu). Oczywiście czasami faworyt dalej odjeżdża wtedy reagowałem w miarę szybko i ratujemy to co zostało z naszej stawki np. 300 zł (ale warto podjąć ryzyko, sprawdziłem). Grałem tak w Unibecie ale niestety po dwóch miesiącach zaczęli zawieszać zakłady na seta w wygodnym dla siebie momencie i przepadała możliwość wypłaty jakiejkolwiek kwoty przed zakończeniem tego seta (to się nie opłacało gdyż niczym nie różniło się od każdego innego zakładu live). Piszę o tym bo może ktoś zna jakiegoś innego bukmachera (zagranicznego, bez polskiego oddziału), który również oferuje Cash - in? Bo ja już przestałem śledzić te wszystkie strony bukmacherskie, które wyrastają jak grzyby po deszczu.Obecnie wystarczają mi rzuty rożne w bet365. Mniejsze stawki i stres Zarobić da się tylko wtedy gdy ma się jakiś sposób, system. Puszczanie pojedynczych bądź akumulowanych zakładów typu 1, X, 2 moim zdaniem mija się z celem gdyż wtedy zdecydowana większość zakładów jest przegrana (chyba, że jest się "Tedem" Dąbrowskim Ciekawe czemu przestał chwalić się kuponami? ). No chyba, że traktujemy to jako rozrywkę i nie szalejemy ze stawkami![]() P.S. Bawię się zakładami już 10 lat ale za rosyjski hokej się jeszcze nie brałem EDIT: Szprotson, Unibet ma świetne statystyki (passa, under/over, head to head): http://www.stats.betradar.com/statis...2/?language=en Wybierasz ligę i masz wszystko jak na tacy.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 03.02.2012 o godz. 03:37.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
karas1983 - widzę że też masz pojęcie, szkoda że jest mało ludzi którzy właśnie tak podchodzą do grania przeciw bukom bo wtedy nie byłoby płaczu że przegrałem, że faworyt zawiódł itp. wystarczy przed postawieniem typu przeglądnąć obie strony klubów i poczytać o sytuacji w klubie przed meczem.
Jeśli chodzi o satelitę dokładnie tak jak opisałeś wielokrotnie jest tak że oglądasz mecz a na livie jest poślizg 5 sekund co wystarczy ( zawsze mam załadowana opcję kto strzeli kolejną bramkę kurs zwykle jest ok.2,00 do 3,00) z szkiełka polecam szczególnie SPORT 1 na Astrze, Saudi Sport 1 i 2 sky sport calcio24, Al Jazeera Sport Chanel - na tych kanałach leci zawsze piłka gdzie można pooglądać i wykorzystać to to live są jeszcze inne włoskie,francuskie ale zwykle koszykówka,siatkówka,konie. Do zwyczajnego typowania wystarczy doskonały tygodnik kibica - wychodzi oficjalnie w czwartki ale w środę można go juz kupić w Krakowie. Do kiosków trafia w ilościach 1-3 sztuki. Dostępny w empiku czy innych tego typu trafikach. Dla tych co szukają czegoś dobrego polecam : http://typy-vip.com/index.php?option...mid=94&lang=pl Trzeba odczekać chwilkę jak miną reklamy i zawsze jest podawana oferta godzinowa. Można sprawdzić z kursami i i propozycją buków włoskich. ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Przyzwoici u siebie Furth średnie na wyjeździe ostatnio.Dobry kurs,myśle że warto.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
BVB (-1) 2.50
R.Lewandowski strzeli 2.0 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dla tych co szukają czegoś dobrego polecam :
http://typy-vip.com/index.php?option...mid=94&lang=pl Trzeba odczekać chwilkę jak miną reklamy i zawsze jest podawana oferta godzinowa. Można sprawdzić z kursami i i propozycją buków włoskich.[/QUOTE] Z tego co raz przeglądałem to na C+ znajduje się ten kanał( Hot Bird) . Nie wiem czy jeszcze tam się znajduję bo widziałem go grubo ponad rok temu ... ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
A może na lajfie Villarreal B - Barcelona B na 1 kurs dobry 3,55
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kaiserslautern – Fc Koln X
Hamburg – Bayern Monachium 2 Roma – Inter 2 Novara – Cagliari X STS, stawka: 10 zł, do wygrania: 343,80 zł |
|
|
|
Member
Offline |
|
Jest na Hot Bird ale jakość przekazu tego programu jest słaba, choć oczywiście normalnie można oglądać by być na bieżąco. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ajaccio Nice 1
QPR Wolves 1 Gaziantaspor Galata 2 ako 9,83 tak dla zabawy za niską stawke ![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zaczynam progresję na remisy Chievo zobaczymy co z tego wyjdzie
Ajaccio 1 DNB Dijon 1 DNB Arles 1 DNB Excelsior Rotterdam 1 DNB
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 04.02.2012 o godz. 21:22.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Singiel na dziś:
VFL Wolfsburg - Borussia Monchengladbach 1 2,9. Stoke - Sunderland 2 3,2
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.02.2012 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Albo zarobisz grosze albo pójdziesz z torbami
![]() To nie jest dobry pomysł. Zrezygnuj póki możesz. Taka dobra rada ![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
HSV- Bayern - X 3,35 No i kolejny remis jest! Bordeaux- Toulouse X 3,0
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.02.2012 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj udało się wygrać na Wybrzeżu Kości Słoniowej, Zambii i Arsenalu. Przełamanie w pewnym sensie.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|