|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wg. mnie to jesli przełożyliby nasz mecz i 1 mecz gralibyśmy w Belgii to byłoby to dla nas korzystne, ale pewnie byłoby tak, że w Krakowie byłby mecz w tym terminie co miałby być w Belgii..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niech Belgowie skoncza pierd....
Zapraszam na strone TVN Meteo. Dnia 16 lutego temperatuta prognozowana w dzien ma wynosic +6... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od kiedy my mamy takiego zajebiste prognozy 2 tyg do przodu...
Może być -20 jak i -3... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.twojapogoda.pl/polska/mal...rakow/16dniowa
Wiadomo że z dokładnością takiej prognozy raczej jest różnie co nie zmienia faktu że raczej te mrozy obecne nie będą bardzo długo trzymały. Trzeba by górala jakiegoś zapytać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Wiadomo ze takie prognozy napewno nie sa w stanie przewidziec w 100% temperatury na 2 tygodnie do przodu ale nawet jak bedzie granica jakiegos bledu to jak dla mnie taki blad bedzie wynosil gora z 5 stopni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
info od meteorologa lotniczego: tak na prawdę prognozy pogody można z dużym prawdopodobieństwem (ale nie 100%) przeprowadzać na max dwa dni do przodu. im dalej w przyszłość tym to prawdopodobieństwo wystąpienia prognozowanych zdarzeń spada drastycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jakoś na Cyprze graliśmy w +40C i nikt problemu nie robił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jednak przeprowadzenie meczu przy +40 stopniach jest bardziej prawdopodobne niż przy -20...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
chyba nie myślicie że ten mróz(15-20 stopni) utrzyma się jeszcze przez 2 tygodnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Wczoraj Sivasspor grał przy -22 i jakoś nikt przeszkód nie robił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie to słabo się znasz na meteorologi skoro tak twierdzisz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
W naszym klimacie prognozy długoterminowe sprawdzają się z 50-procentową skutecznością, na zasadzie, że będzie deszcz albo nie będzie. Ostatnio z Arką w Gdyni graliśmy jakoś przy minus 19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak grasz przy wysokiej temperaturze wieczorem, to jedynie musisz często uzupełniać płyny i tyle. A jak jest -20, to nie dość, że możesz wychłodzić porządnie organizm, to jeszcze na tak zmarzniętej murawie znacznie wzrasta ryzyko odniesienia kontuzji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no chyba nie do końca tak jest z tą wysoką temperaturą, częste uzupełnianie płynów przy takiej temperaturze musiało by wyglądać tak że jedna akcja i przerwa na picie, a na mój gust to na mecz z SL będzie max -10
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pamięta ktoś ile stopni termometry pokazywały, gdy Lech grał przy Bułgarskiej z Juventusem? Pamiętam, że wtedy ostro sypało.
edycja: już mam Cytat:
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 04.02.2012 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
no to meczu rewanżowego wszyscy nie zobaczą polsat znow okazał się chamski i pokaże tylko na swojej cyfrówce tak piszą na http://www.polskapilka.net/aktualnos...-europejskiej/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dlaczego chamski? Dbają o swój interes.Wydali kilka mln euro na prawa do LE to chcą, żeby to im się zwróciło i widocznie bardziej opłacalna jest transmisja w kanałach kodowanych.
A tym co nie mają Cyfrowego Polsatu dali możliwość na obejrzenie meczu w ipla.tv. 5 zł czy tam 7 zł za mecz to nie jest chyba majątek. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
nie ten temat, ale Panowie jaka jest jakość transmisji na ipla/tv? Jakieś specjalne warunki trzeba spełnić?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
z tego co widziałem ,standard gra z polotem ,technicznie , szybko ,i przyjemnie dla oka.obawiam się że z obecną obroną może być ciężko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Na najwyższym czasem się mecz zacina i bufforuje, co niestety wkurza - jakosc jest taka, że na moim 24' monitorku spokojnie oglądam na dużym ekranie. Trzeci poziom już rzadziej przycina, ale wtedy oglądam w oknie tak na 2/3 ekranu, żeby mnie piksele nie denerwowały. Dwa pozostałe poziomy jakości pominę, bo po prostu nigdy ich nie używałem, bo ja pikseli nie zdzierżę ![]() Jeśli chodzi o warunki, to fajnie by było mieć przynajmniej to 2 megowe łącze, a płatność można spokojnie uregulować smsem, więc nie trzeba się specjalnie bawić w podawanie własnych danych osobowych czy też numerów kart płatniczych. Kosztuje to w przypadku smsa 7 zł, a normalnie 5. Jeśli chodzi o uruchomienie to ze strony ipla ściągamy programik ipla no i potem, tam trzeba znaleźć transmisje live i naszą Wisełkę, klikamy 'mam już kod' czy coś w ten deseń i wpisujemy to co przyszło smsem. Wszystko jest w miarę przejrzyste i dla średnio zaawansowanego internauty powinno być dość proste do ogarnięcia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 05.02.2012 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wielkie dzięki za super opis! Z pewnością użyję tej opcji, ponieważ mam już dość słabych streamingów online z soccer live.
Ten nade mną super gość;-) |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
[email protected] napisał(a):
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
orientuje sie ktos ile biletow juz sprzedano ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Raczej jak zwykle , więc szykuje się 15-16 tys.
LIPA , bo nie ma sprzedaży internetowej. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
to nic nie usprawieldliwia podobnie jak pogoda ,bo w nast tyg wcale takiego mrozu nie bedzie,a kazdy wie ze na trybunie jest zawsze pare stopni wiecej takze jak bedzie te 15 tys mto to bedzie porazka,taka Legia juz prawie sprzedala wszytsko,czy spominaja cos tam ze bedzie mroz,czy to tylko wymówka kibica Wisly? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
[email protected] napisał(a):
![]()