|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pierwsze słyszę ? Jeżeli rzecz odnosi się do tekstu powyżej ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kupowałem karnet w zeszłym tygodniu i przekazuję to co mi powiedzieli w kasie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A może chciałeś wybrać miejsce które już było zajętę w tamtej rundzie? Na oficjalnej chyba kiedyś pisało, że miejsce sobie możesz zmienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolega wybrał sobie miejsce , które było zajęte przez kogoś innego , może jednak zmienić lokalizację na inną ,na którą nikt nie kupił karnetu.
Liczę na 13 tys sprzedanych karnetów , choć ci , którzy mieli kupić już kupili i skończy się na ok. 9 tys. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobrze wiedzieć, że tak to wygląda, bo chciałam kupić jutro karnet i bilet na SL zarazem, tyle, że na inne sektory. Dopytam się jeszcze w kasie... Mam nadzieję, że jednak nie będę musiała dwa razy jechać.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
|
Cytat:
przykład: 14 stycznia kibic1: kupił karnet na E25 rzad 1 miejsce 1, 26 stycznia na Standard kupił na A21 rzad 1, miejsce 1 30 stycznia kibic2: kupił karnet na A21, rząd 1, miejsce 1, na Standard nie kupi tego samego bo kupił je już kibic1 Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedź. Pytam bo po prostu już czasem sam nie wiem czego się spodziewać. Z jednej strony wydaje się logiczne, że powinno się dać kupić bilet w przedsprzedaży na inny sektor mimo, że np ma się karnet na E, ale z drugiej strony wolę się upewnić. Zresztą jutro okaże się na miejscu.
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na 10 osób które znam i do tej pory zawsze kupowały kupiła narazie 1. Reszta ma zamiar kupić w najbliższym czasie, więc myśle, żę liczba sprzedanych karnetów może być rekordowa.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ja dzisiaj kupowałem 2 karnety na E22, większość sektora jest już zajęta. A na tej połówce bliżej centrum trybuny nie ma już miejsc. Wśród moich znajomych, którzy na pewno kupią karnety, większość jeszcze nie kupiła.
Pewnie znajdzie się tez kilku oszczędnych mniej zaangażowanych kibiców, którzy kupią karnety dopiero po meczu z Koroną bo będą tańsze, a ten mecz nie będzie dla nich ekscytujący. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
8 tysięcy czyli tyle samo ile było sprzedanych na jesien!
Myśle że spokojnie z 16 tysięcy sprzedanych karnetów będzie.Komplet napewno na jakimś meczu bd ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja i moich 3 znajomych wciąż nie zakupiliśmy karnetów, a zamierzamy ale po superpucharze. Uważam, że spokojnie będzie 15tys.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
wie ktoś ile poszło już biletów na standard
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Można już płacić za bilety kartą?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ejeje .nie mam karty kibica = nie kupię biletu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
[email protected] napisał(a):
![]()
Chyba, że masz wyrobioną karte kibica to wtedy musisz ja mieć ze soba. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
aaaa .dzięki wielkie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tak, wczoraj kupowałem bilet i płaciłem karta. Wkońcu to XXI wiek
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak dzis sprzedaż? Jest kolejka? Jest to dla mnie cenna informacja bo nie jestem z Krakowa a jak mam stać godzinę na takim mrozie to dziekuję....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sprzedaż od 11- kolejka jest na jakieś 100 osób, czyli nie za duża, ale ludzie cały czas przychodzą
Edit: z każda minuta wiecej osób. Ale Jest kultura stoi sie w środku, ciepło - więc obsługa była ludzka, nie kazali stać na tych zajebistych mrozach ! Ale ale - to, ze stoimy w środku to efekt ich pomyłki, niewiedzy podwładnych, itp. Bo szef ochroniarzy opierdala podwładnych , ze wpuścili ludzi do środka!!!!!! Przy takich mrozach, co za buc!!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.02.2012 o godz. 14:46.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czy kupując bilet dla znajomych co nie posiadają karty kibica potrzeba ich jakiś dokument, czy wystarczy spisać na kartce imię nazwisko pesel?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie potrzeba dokumentów, musisz mieć imię, nazwisko i PESEL ;]
Tak kupisz bilety na Standard, ale na mecze ligowe potrzebna jest Karta KIbica. |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ile się czeka na bilety na Standard ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
byłem o 15,kolejki brak...
![]() !!Tylko Wisła!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to 30 tys pęknie jak nic..;/
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niekoniecznie. Jeśli znajomy ma poniżej 18 lat system automatycznie nabija ulgowy bez potrzeby pokazywania legitymacji i nawet jak chcesz to się nie da kupić normalnego. Sam tak kupowałem znajomemu bilet, nie miałem legitymacji, więc chciałem kupić bilet normalny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja w tamtym sezonie na jakiś mecz kupowałem dla siebie i dla kumpla. Obaj nie mieliśmy 18, tylko że on nie miał legitymacji. Poszedlem i nic nie mówiłem, myslalem ze da 2 ulgowe, a gość byz pytania 2 normalne wbił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja kupowałem i karnet i bilet dzisiaj o 16, kolejka była - kilka osób, ale tylko dlatego, ze kartą można płacić na 4 stanowiskach, nr od 4 do 7, z tym, że na 4 wcale nie można płacić kartą, na 5 cos sie zablokowało, 6 było zamknięte, i tylko 7 działało normalnie. Parodia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy bilety na SL bada dostepne w dniu meczu ? jesli tak, jak myslicie, bedzie szansa kupic C w dniu meczu ?
|
|
|