|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no właśnie pytanie jest takie jak w nazwie tematu, bo w mieszkaniu termometru nie mam, a temat w ciągu kilku najbliższych dni może być na topie ze względu na rekordowe temperatury.
przechodząc do meritum.. kto to &#@$# wymyślił, żeby w dzień było nawet do -20st?! (takie zapowiedzi) patrząc na prognozy pogody, nic tylko wyjść na zakupy na kilka dni i zachomikować się w domu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tarnów, wychodzę przed 7 z domu, -21 stopni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
to po co wychodzisz
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
rekordowe temperatury ? Stary wiekiem nie jestem ale nawet ja pamieta ( a daleko siegac pamiecia nie musze ) ze bodajze 2-3 lata temu w ciagu dnia bylo nawet po -25 a w nocy temperatura spadala ponizej -30...
Temat cos jak sezon ogorkowy w mediach, moim skromnym zdaniem zupelnie nie potrzebny. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokladnie temat do zamkniecia... Normalna zima i to wszystko nienormalna byla do tej pory i wtedy powinnismy sie dziwic. Teraz wszystko gra a nie jakies rekordowe temperatury.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
od kiedy wy tak wszystko dosłownie bierzecie?
pewnie, lepiej w transferowym napieprzać 20 postów na godzinę, zamiast na luziku pogadać. nawet się człowiek nie dowie ile na termometrze stopni jest. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dowiesz się, dowiesz !
U mnie jest 90 stopni, 40 na minusie i 50 na plusie. Jeszcze jest jeden stopień w Dąbiu, a ze trzydzieści lat temu bywał dwudziesty stopień... ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Centrum - 20 stopni. Niezwykle mnie to cieszy, bo dzisiaj pomagam bratu w przeprowadzce. Trudno o lepsze warunki do takiej pracy.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj pracuje z domu, w dupie to mam.
-20 właśnie - a jutro ma być gorzej. Wszystko co złe idzie od Ruskich, mrozy też :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
U mnie 36.6, także w normie.
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak mi auto nie odpali to rozpie.rdolę cały ten mróz, wiec jest szansa że od jutra bedzie cieplej.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
Ktoś napisał, że zima jak każda i co tu pisać. 5 lat temu był pełno takich okazjonalnych tematów, które mimo że odbiegały od tematu, to jednak jakoś scalały całe forum. Od tego jest Hyde Park. Czemu co roku piszecie życzenia, przecież święta jak każde inne... A wracając do tematu w Krakowie nie mam termometru, rozmawiałem z bratem i na Podhalu o 6 rano -26 ![]() P.S. Gucio ucz się na marketing |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mój termometr jest chyba jakiś s.......ony, bo co rano wstaje (koło 8-9) to wskazuje maks. -10.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
-15 w Warszawie
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
niestety przez to - 15 dali wolne na budowie ;d
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
po 5 rano -24
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W samochodzie -13.5 w słońcu.
Rano: -22 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Teraz to tylko -14 ale jak rano wyszedłem szyby odmrażać w aucie to myślałem że zamarznę...jak już będę bogaty to będę brać w styczniu urlop i uciekać do ciepłych krajów
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Jutro rano śrubujemy rekordy a szczególnie (podobno) w sobote rano ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja nie na termometrze,w koncu juz czasy techniki
na telefonie mi pokazuje teraz -10 w nocy zapowiada -21 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
ps. nie mam temperaturomierza za oknem ![]() ![]()
LUBELSZCZYZNA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale jakis czas temu gurale coś tam smącili ze ma byc przejebana zima
kłerwa ,ze nie chca numerów do totka podać ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
nie ufaj TVNowi oni zawsze wszystko przedstawią odwrotnie. Juz widziałem w tramwaju dwóch takich co na minus 15 popierdzielali w japonkach bo im Gardias tak powiedziała.
Za oknem śnieg więc musi być coś na minusie ale ile to mniejsza z tym. Dopóki krew nie zamarza jest gitara ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Temperatura około - 13 stopni C a odczuwalna chyba z - 700 stopni...
Sybir ku*wa. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ....... ze Sybir
Wychodzić na pole i przygotowywać sie mentalnie do SP! ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tarnów - 14 jak na razie
![]() BTW kiedyś był na tym forum taki temat właśnie do pogadania na luziku (nie to i owo na luziku tylko jeszcze jeden), wiadomo co się z nim stało ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wjezdzajac do Nowego Targu o godzinie 7.30 temperatuta :
-26.5 .... ![]() |
|
|