The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2012, 22:19
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Moge się założyć z Tobą, że będzie grał. Myśle, że w połowie meczów do końca sezonu się pojawi. Ponadto nie obracaj kota ogonem, bo ja nie twierdze, że Świerczok zagrał dobry mecz (nie oglądałem go nawet) tylko o sam fakt.
Wybacz, nie doczytałem między wierszami, założyłem, że jednak widziałeś.
Fakt, że grał a miał być wzmocnieniem rezerw. I jak widać zaskoczył Niemców in plus, że kupili jeszcze Borysiuka (a opcja rezerwowa to był Jodłowiec).
Znaczy się takie transfery po amatorsku tam robia, jeden sie spodoba to sruu innych dawać?
Odnośnie, że to było wzmocnienie rezerw - nie wiedzialem. Czyli musza mieć trudną sytuację kadrową, jak go tak od razu rzucili do 1szego. Znaczy się w 4 literach im się tam pali Wpuścili chłopaka i się nie zabił - super. To wpuścili po raz kolejny, ale coś mu nic nie wpada, więc juz nie na całe spotkanie. Ty go nazywasz w tym momencie graczem podstawowego składu. Spoko,nie da się z tym dyskutować zagrał 1 i 3/4 na możliwe 2. No i git, jak mu coś wpadnie to pogra dłużej, jak nie to będzie realizował plan początkowy czyli wzmacnianie rezerw.
Inną sprawą jest wyśmiewanie Borysiuka z powodu dziwnych negocjacji. Tutaj ujawnia się typowa polska cecha. Jak mąż bije żone to najważniejsze jest żeby nie wyszło to poza dom bo "co sąsiedzi powiedzą". Tutaj to samo. Według niektórych lepiej było podpisać kontrakt na który nie miał ochoty niż wystawić bo "co Belgowie powiedzą". Pojechał, zobaczył, okazało się, że to nie to. Zagrał Vabank bo mógł zostać na lodzie, ale i tak niektórzy widzą w tym problem.
Tym się akurat nie interesowałem, obojętne mi.
PS. Podoba mi się to, że niczym szczególnym jest dla Ciebie to, że gość z 1 polskiej ligi gra w pierwszym składzie Kaiserów, a jednocześnie jesteś pewny, że zawodnik z czołówki polskiej ligi kupiony za dużo większą kasę na łatwiejszą do przebicia pozycje nie będzie grał bo jest słaby.
Zastosowałem skrot myślowy. Z poczatku jasne, że Borysek będzie tam gral! No jakże by inaczej. Jak dali za niego 2 bańki. A skrót był taki, że jest słaby i będzie chuja grał = tak po pół roku tops ława i stagnacja . Taką mam nadzieję i nie tylko nadzieję patrząc na jego grę. Jak mam racje to zajebiście! Nie to trudno, może następnego trafię
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów