The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2012, 08:43
Pysio cisnie innym innym od gowniazerii, zmanipulowanych telewizja i uzywa slow "w dupe byly gowno widzialy" na 2 tygodnie przed swoim pierwszym wyjazdowym meczem.
Dzieki stary, you made my day ))))))))))))))))))
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.01.2012, 08:47
pysio napisał(a):Wyświetl post
te wszystkie manifestacje w polskich miastach pokazują jak polskie społeczeństwo jest podatne na propagandowe informacje podawane w mediach.. Polacy to stado nie myślące indywidualnie tyko masowo, tak jak nakazują im media..

Śmieszą mnie całe te protesty i manifestacje anty ACTOWE organizowane przez gówniarzy dla gówniarzy, którzy zaraz po wracają robić szum w internecie... Poważni ludzie nie mają czasu na takie pierdoły, a samo bronienie 'piractwa' przez manifestujących pokazuje jacy debile brali udział w tych marszach. Oczywiście nie piszę tutaj o grupce ludzi, którzy przeczytali cały dokument i mają jakieś zastrzeżenia co do przyszłościowych ograniczeń wolności słowa, ale o dziewczynkach i chłopaczkach krzyczących: "nie dla Acta", którzy boją się tylko i wyłącznie o swoje konta na facebook'u..

Żałosny jest widok gówniar (dziewczyn) krzyczących "gestapo" lub "kto nie skacze ten z policji", które tak naprawdę w dupie były i gówno widziały, a po skończeniu swoich żałosnych kierunków socjologii lub psychologii same będą cisnęły się do Policji do pracy!

Apelują, ludzie ogarnijcie się, bo jesteście żałośni!
....a, a ty niby jestes poważny?W dupie mam to, najwyżej mnie zbanujcie.Ale ....a parafrazując słowa piosenki "nie przenoście nam stolicy do Krakowa" z tego posta bije "głupota, która aż naprawdę boli".
....a umiesz czytać ze zrozumieniem?Wiesz co to Mosanto?Wiesz , że USA tego nie wprowadziła?Wiesz ....a, że wolny obrót dobrami wręcz nakręca koniunkturę?Że tego typu rozporządzenie to OGRANICZENIE naszych prawy?Ale nie ty ....a wielki oświecony mowisz nam, że to cyrk, w przeciwieństwie do 20 paru profesorów ekonomii z całego świata.NIc to wielki ....a filozof Pysio widzi w tym wszystkim teatr i manipulację ża dziesiątek tysięcy młodych ludzi.Niech ktoś zbanuje tego błazna
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 27.01.2012 o godz. 08:57.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 27.01.2012, 09:20
http://wiadomosci.wp.pl/title,Znalez...wiadomosc.html widze że to społeczeństwo hakerów to konfitura na konfiturze
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.01.2012, 09:23
To jakiś pic na wodę. Wiadomość z dupy wzięta. W historii anonymousa nie było jeszcze ani jednej kapusty - więc albo to jacyś gimnazjaliści albo właśnie informacja która powstała żeby skłócić środowisko.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.01.2012, 09:25
Podobny wał jak przy acta, przeszedl przy ustawie o GMO..Tez bez żadnych konsultacji społecznych i gdyby nie "nawiedzone" zielone środowiska, nawet bysmy o tym nie wiedzieli..A i tak pewnie znaczna wiekszosć nie wie.
GMO i związane z tym MONSANTO(co raz więcej różnych skażen zywności nagłasnianych przez media, które to skażenia istnieją od milionów lat, a od paru lat urastaja do rangi klęsk żywiołowych, szerząc panikę wśród ludności m.in. E.coli w ogórkach z Hiszpani, ostatnie doniesienia o Gronkowcu w mięsie, a za 5 lat sami będziemy prosić o polędwiczki prosto z MONSANTO, żeby byc zdrowi)
CODEX ALIMENTARIUS, który dopuszcza do stosowania w żywności największych gówien, typu aspartam czy cała masa syntetycznych dodatków do żywności, które w wielu przypadkach maja udowodniony niekorzystny wpływ na szczurze organizmy. My jako króliki doświadczalne przekonamy się o tym z jakieś 20-30 lat. Znam temat nie jako od podszewki, wiem czego uczą na uczelniach związanych z Żywnością, wiem jakie o tym zdanie mają "starzy" profesorowie.
Dalej ACTA, co będzie następne RFID? Podobno już w Londynie mają zacząc je testować..A tumany jak im TVN powie to przyjmą to bez mrugnięcia okiem, bo tak robią wszysy i tak będzie bezpiecznie.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 27.01.2012 o godz. 09:27.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 27.01.2012, 10:32
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zapewne kilku zostanie poświęconych. Rzuconych tłumowi. Jakieś sądy, dochodzenia, nic nie znaczące igrzyska dla mas. Ale trzon zostanie nienaruszony, wpływy, struktury. Kelnerzy poczekają na obczyźnie, jak się skłócony naród wykrwawi, zostaną dowiezieni do stacji właściwej. Oprawa PR zapewni im łatkę mężów opatrzoności i w kólko to samo.

Poza tym wszystko co cenne i strategiczne między Odrą a Bugiem ma właścicieli poza granicami. Poza Lotosem i KGHM. Ale to pikuś. Spokojnie, zarządzający Europą nie są pojebani. Doceńcie ich wreszcie.
I tego sie właśnie najbardziej obawiam. Niestety ludzie teraz protestują bo ich bezpośrednio uderzyło ACTA Niestety wystraczy że rzucą im jakiś ochłap , jakąś jedna ofiarę,media wytłumacza ze jest ok i się uspokoją. Nastąpi rotacja Tuska zastąpi jakiś Schetyna albo inny Palikot i będzie tak samo. Leming musi przestac być lemingiem żeby zmiany były trwałe. Marszałek ujął idealnie sytuację
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 27.01.2012, 13:31
no dobra oni to podpisali, ale kiedy to wchodzi w zycie ?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 27.01.2012, 13:41
http://youtu.be/1IAIjj5jeYA
w końcu głos rozsądku w całym tym bałaganie
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.01.2012, 13:44
neq. napisał(a):Wyświetl post
no dobra oni to podpisali, ale kiedy to wchodzi w zycie ?
Muszą się odbyć ratyfikacje we wszystkich krajach, potem jeszcze ma się tym zajmować Parlament Europejski. Więc trochę wody upłynie.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.01.2012, 13:46
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
http://www.tvn24.pl/28377,1732761,0,...wiadomosc.html

Co za materiał Sobienowskiego Ależ Urban musi być dumny, że doczekał się takich godnych następców Brawo red. Sobienowski, szczyt manipulacji został przez pana osiągnięty. Znów winni kibole, Staruch i PiS
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.01.2012, 13:56
http://referendumacta.pl/
Jak to wygląda od strony prawnej? Gdyby jakimś cudem udało się zebrać te 500 tys. podpisów to parlament ma wtedy jeszcze coś do powiedzenia w tej sprawie, czy już nie może tego w żaden sposób zablokować?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 27.01.2012, 14:21
USA nie będzie ratyfikować ACTA

To już jest pewne, to o czym wszyscy mówili od dawna. Stany Zjednoczone Ameryki nie maja zamiaru ratyfikować ACTA i nie będą zmieniali swojego prawa. Takie działanie ze strony USA jest tym, o czym mówiło się już od dawna. ACTA ma chronić tylko interesy firm z USA. Prawdopodobnie jako sygnatariusze będą mieli prawo dostępu do danych nie tylko obywateli Polski, ale również innych krajów, które podpisały ta umowę. Informacja została podana na stronie FFII.

Czy zatem rząd Donalda Tuska strzelił sam sobie w stopę? To już raczej pewne, faktem natomiast jest to o czym mówił Bogdan Zdrojewski – „wstydem będzie nie podpisanie”, i faktycznie wstydem byłoby nie dać się oszukać wielkim amerykańskim koncernom.

http://www.youtube.com/watch?v=g32zL...layer_embedded

źródło: http://www.internetblackout.org/
Ostatnio edytowane przez heoij : 27.01.2012 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.01.2012, 14:32
Znowu jakaś informacja z d za przeproszeniem wzięta ? Co to jest FFII i na jakie źródła się powołują ?
Jeżeli USA nie ratyfikowało by ACTA , to nie zrobią tego pozostałe kraje. Przecież ta umowa to w dużej mierze dzieło amerykańskich dyplomatów a za sznurki pociągały amerykańskie firmy i stowarzyszenia zajmujące się ochroną własności intelektualnej.

edyta:
Miałem na myśli jakieś źródło pierwotne , wypowiedź kogoś z rządu u.s.a itp.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 27.01.2012 o godz. 14:39.
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.01.2012, 14:34
Tylko, że po co im acta w obliczu tego:
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...wiadomosc.html
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Stary 27.01.2012, 14:51
Stany to największy terrorysta na tym świecie i najwieksze zagrożenie dla wolności człowieka..statua wolności niech płonie bo na .... tam stoi
Odpowiedz cytując
BORYS96
Member

Od: 09.2006

Stary 27.01.2012, 14:52
Trafiłem na stronę z przekrętami rządu podobno wykradzionych przez anonymus
Ciekawe czy jakieś media to rozdmuchają czy chociaż się tym zainteresują. Najlepsze jest to,że podobno wykaz który jest na stronie to zaledwie 0.5% tego co posiadają

http://miziaforum.wordpress.com/2012...rzebujemy-cie/
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 27.01.2012, 15:33
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
Stany to największy terrorysta na tym świecie i najwieksze zagrożenie dla wolności człowieka..statua wolności niech płonie bo na .... tam stoi
Dokładnie. Szkoda że tak straszne zaprowadzają wolność na świecie zabijając terrorystów zapominając o tym że robią dokładnie to co oni , zabijają niewinnych... Do tego my to popieramy.
Szkoda też że rząd pokazał że ma nas głęboko w dup** . Ile ludzi było przeciw ACTA ? Ile wyszło na ulice w tylu miastach? I tak maja nas gdzieś to jest demokracja? Te niby rządy ludu? Nie wydaje mi sie...
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.01.2012, 18:21
http://www.youtube.com/watch?v=L7nYWSruFSA

Kto nie chce oglądać relacji tvn z ich linka to ma tu... dla mnie stali się mistrzami absurdu, widocznie można stworzyć każdą głupotę.
Zaczynam bardziej obawiać się o to ACTA jeżeli chodzi o patenty na leki czy żywność. To że mi odetną źródło wolności słowa to jeszcze przeżyję, ale jak będą mogli mnie truć czym chcą to już nie bardzo...
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.01.2012, 19:07
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Co za materiał Sobienowskiego Ależ Urban musi być dumny, że doczekał się takich godnych następców Brawo red. Sobienowski, szczyt manipulacji został przez pana osiągnięty. Znów winni kibole, Staruch i PiS
Abstrahując od tego filmiku , to PIS jest tak samo winny jak PO i PSL bo głosowali za ACTA w Parlamencie Europejskim reka w reke. Przeciw ACTA byl tylko SLD
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 27.01.2012, 19:13
Doskonale wiesz o co chodzi - relacja TuskVisionNetwork jest skandaliczna. Jest to szczyt zakłamania, propagandy, manipulacji w najgorszym wydaniu - powiązać rozróby na mieście z PiSem i kibolami. Naprawdę aż tak bardzo boją się PiSu, że gdy Tusk traci na poparciu, to robią wszystko aby zdemonizować opozycję obłudnymi oskarżeniami? Jak widać - tak.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 27.01.2012, 19:29
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując od tego filmiku , to PIS jest tak samo winny jak PO i PSL bo głosowali za ACTA w Parlamencie Europejskim reka w reke. Przeciw ACTA byl tylko SLD
Tu masz wytłumaczenie dlaczego tak głosowali:

Europoseł Marek Migalski jest na swoim blogu szczery do bólu. Przyznaje, że głosował za umową ACTA, ale jednocześnie... nie wiedział za czym głosuje. Jego zdaniem 90 proc. europosłów nie wie tak naprawdę na co oddaje swój głos. Oto przygnębiający obraz europarlamentu.

"Dzisiaj rano dowiedziałem się, że głosowałem za ACTA. Serio. I nie mam zamiaru się tego wypierać. Czy wiedziałem, za czym głosuję? Nie. Czy zawsze wiem, za czym głosuję? Rzadko" - przyznał na blogu Marek Migalski, europoseł PJN.

"Mógłbym dziś coś ściemniać na okoliczność mojego głosowania w PE 24 października 2010 roku. Że jednak uważam, że część zapisów jest sensowna, że moja grupa zgłaszała swoje uwagi, że istnieje konflikt między wolnością internetu, a prawami własności intelektualnej. Jestem na tyle inteligentny, że coś wiarygodnego bym wymyślił. Ale prawda jest inna - w 90 procentach przypadków posłowie i europosłowie nie mają pojęcia o tym, nad czym głosują" – napisał na blogu Migalski. Zdaniem eurodeputowanego przyczyną takiego stanu rzeczy jest za duża ilość aktów prawnych ustanawianych w parlamentach. "Mamy do czynienia z zalewem ustaw, uchwał i rezolucji i nie ma szans, żeby jeden deputowany był w stanie się zorientować, co jest przedmiotem głosowania, w którym bierze udział" – podkreśla.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 27.01.2012, 19:36
Od jednej kompromitacji do drugiej Niekompetencja posłów jest również zwykłą kompromitacją.

Bardzo polecam wczorajsze przemówienie Mariana Kowalskiego na manifestacji w Lublinie. 100% prawdy, świetnie uciszył skrzeczących lewaków. Człowiek o naprawdę ogromnej charyzmie - oby więcej takich ludzi
Oto link:
http://youtu.be/0KTY6NjQoN8
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.01.2012, 19:38
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie kłam !, winny jest ten co to podpisał czyli rząd PO Donaldu Tusku. Umowa jest wtedy ważna kiedy się składa pod nią podpis. Do tego czasu jest tylko zbiorem papierków.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 27.01.2012, 19:38
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Tu masz wytłumaczenie dlaczego tak głosowali:

Europoseł Marek Migalski jest na swoim blogu szczery do bólu. Przyznaje, że głosował za umową ACTA, ale jednocześnie... nie wiedział za czym głosuje. Jego zdaniem 90 proc. europosłów nie wie tak naprawdę na co oddaje swój głos. Oto przygnębiający obraz europarlamentu.

"Dzisiaj rano dowiedziałem się, że głosowałem za ACTA. Serio. I nie mam zamiaru się tego wypierać. Czy wiedziałem, za czym głosuję? Nie. Czy zawsze wiem, za czym głosuję? Rzadko" - przyznał na blogu Marek Migalski, europoseł PJN.
Co za buc . Jak nie wie za czym głosuje to niech sie zrzecze mandatu europosła ,pozatym jakoś ci z SLD wiedzieli jak glosować a on biedny nie wiedział
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 27.01.2012, 19:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie kłam !, winny jest ten co to podpisał czyli rząd PO Donaldu Tusku. Umowa jest wtedy ważna kiedy się składa pod nią podpis. Do tego czasu jest tylko zbiorem papierków.
Nie kłamie , pisze ci sama prawde kto jak głosował Wiem ,że ci jest to trudno zrozumieć jako ze jestes fanem PISu ,ale takie sa fakty . Poki sprawa ACTA sie nikt nie interesowal to tak glosowali (byc moze nie wiedzieli rzeczywiscie za czym glosuja ziewali i naciskali i przyciski) , a jak sprawa ACTA stala sie medialna to nagle ku*wa sa przeciw nie ?
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Stary 27.01.2012, 19:44
Cytat:
Co za buc . Jak nie wie za czym głosuje to niech sie zrzecze mandatu europosła ,pozatym jakoś ci z SLD wiedzieli jak glosować a on biedny nie wiedział
Czy buc ?
Napisał prawdę(tyle że miał na myśli również krajowe parlamenty).
Zresztą jeżeli praktyka taka nie jest doprowadzona do stanu patologicznego nie jest wcale nie zrozumiała.
Prawda jest taka , że akty prawne są przygotowywane na komisjach(czy to w polskim parlamencie , czy europejskim) i tam powinni być ,,specjaliści'' klubów mający pojęcie w danym temacie. Ja nie wymagam by poseł znał się na wszystkich sprawach od A do Z , bo to nierealne.
Oczywiście gdy ktoś swój zawód wykonuje jako maszynka do głosowania i kompletnie nie interesuje się jakimkolwiek aktem prawnym poddanym pod głosowanie , to już patologia. Ale to zupełnie inna sprawa.
Czy posłowie SLD wiedzieli nad czym głosują ?
Tego nie wiemy... wiemy tyle , że zagłosowali przeciwko jak cała ich partia socjalistyczna w PE.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 27.01.2012 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 27.01.2012, 19:52
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Czy buc ?
Napisał prawdę.
Zresztą jeżeli praktyka taka nie jest doprowadzona do stanu patologicznego nie jest wcale nie zrozumiała.
Prawda jest taka , że akty prawne są przygotowywane na komisjach(czy to w polskim parlamencie , czy europejskim) i tam powinni być ,,specjaliści'' klubów mający pojęcie w danym temacie. Ja nie wymagam by poseł znał się na wszystkich sprawach od A do Z , bo to nierealne.
Oczywiście gdy ktoś swój zawód wykonuje jako maszynka do głosowania i kompletnie nie interesuje się jakimkolwiek aktem prawnym poddanym pod głosowanie , to już patologia. Ale to zupełnie inna bajka.
Czy posłowie SLD wiedzieli nad czym głosują ?
Tego nie wiemy... wiemy tyle , że zagłosowali przeciwko jak cała ich partia socjalistyczna w PE.
Dobra nie szukaj na siłe wytlumaczen . Po pierwsze Migalski sie skompromitował ,bo stwierdził ,że nie wie nad czym głosuje Jak nie wiedział nad czym głosuje mógł sie wstrzymać od głosu . Po drugie bez wzgledu na podziały ,frakcje i partie w PE żle glsoowalo : PO,PIS i PSL a dobrze: SLD

Paranoja jest to ,że Polska na 27 krajów ,jest na 26 miejscu jesli chodzi o bycie przeciw ACTA .Tylko 14% polskich Europarlamnetarzystów było przeciw
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Stary 27.01.2012, 20:08
Cytat:
. Po drugie bez wzgledu na podziały ,frakcje i partie w PE żle glsoowalo : PO,PIS i PSL a dobrze: SLD

Paranoja jest to ,że Polska na 27 krajów ,jest na 26 miejscu jesli chodzi o bycie przeciw ACTA .Tylko 14% polskich Europarlamnetarzystów było przeciw
Ale jakie ma znaczenie która jest Polska?
Granica głosowania nie przebiegała wzdłuż podziałów narodowych , tylko podziałów politycznych w PE...

Cytat:
Dobra nie szukaj na siłe wytlumaczen . Po pierwsze Migalski sie skompromitował ,bo stwierdził ,że nie wie nad czym głosuje Jak nie wiedział nad czym głosuje mógł sie wstrzymać od głosu
Nie czuje jakieś sympatii do Migalskiego , więc tym bardziej nie widzę powodu dlaczego miałbym szukać na siłę wytłumaczeń broniących jego stanowisko.
Fakty są takie , że spora ilość głosowań polega na tym , że partia(w oparciu min. o opinię swoich posłów którzy w komisjach zajmują się danymi aktami prawnymi) ustala wspólne stanowisko i podczas bloku głosowań jeden z posłów(tzw. prowadzący głosowanie) wskazuje pozostałym jakie jest stanowisko partii w danej kwestii. Tyle filozofii.
Zresztą dokładnie prawie to samo napisał Migalski na swoim blogu. Jak Cię ten mechanizm nurtuje , to możesz tam zajrzeć i poczytać.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 27.01.2012 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.01.2012, 20:08
Okazuje się, że jesteśmy sterowani. Najpewniej przez dyżurnego "straszaka" obecnych rządzących, czyli przez PiS :
http://fakty.interia.pl/raport/inter...a,1751997,7907

... a tu zobaczcie w wersji video, kto "robi" naprawdę protesty " . Oto odpowiednik GWPrawdy w wersji video :
http://www.youtube.com/watch?v=L7nYW...layer_embedded

Kibole, kibole
Ostatnio edytowane przez yarow : 27.01.2012 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów