The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2012, 13:58
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Sąsiadowi też padają krowy? Ładne mi pocieszenie, nie ma co...
Napisalem to w kontekscie tego ,ze jezeli się nie osłabiamy a inni tak to biorąc pod uwagę miejsce w tabeli jest to jakas szansa aby to miejsce poprawić.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.01.2012, 15:10
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jakby nie było tak źle jak piszesz że nie jest, to wystawilibyśmy rachunek panu Maaskantowi i opuścił by Kraków. A póki co to nawet tego nie możemy zrobić
Jak nie możemy zrobić?Jeśli Maaskant siedzi w Krk to dlatego że nie ma nic lepszego do roboty obecnie a nie że pilnuje kasy
Kwestie finansowe są regulowane tak jak to było zapisane w kontrakcie więc nie wiem o co Ci chodzi.
Dla mnie z tym 'ledwie wyjściem na zero' - to typowa Basałajowska ściema, natomiast kasy może nie być, to fakt - w zasadzie mogli byśmy wygrać LM a kasy też mogło by nie być.

Inna sprawa że odpuszczenie tego okienka to właściwie poddanie walki o mistrza w tym roku.Na pewno mamy jeden z lepszych składów w lidze, ale przy takim układzie tabeli , żeby realnie walczyć o mistrza - musielibyśmy mieć zdecydowanie najlepszą drużynę a tak nie jest.

Żeby nie było że płacze - po prostu stwierdzam fakty.Myślenie trochę bardziej odpowiedzialne niż 'jakoś to będzie' nakazywało by jednak dokonać jednego, dwóch wartościowych transferów , szczególnie że w czerwcu najpewniej wyleci nam połowa drużyny więc można się spodziewać kolejnej akcji - 'hurtem do Wisły' i to już raczej z nowym dyrektorem sportowym.
Całkiem też możliwe że Valckx już praktycznie wyleciał i ma bana na jakiekolwiek kwestie transferowe a jest tylko po to żeby był.
Jeśli mnie pamięć nie myli to jakiś czas temu byliśmy chyba z pół roku bez dyrektora sportowego więc i teraz może tak być a Staszek jest na etacie bo i tak by mu trzeba płacić
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.01.2012, 15:55
ostatnio mnie naszła taka myśl, mocno naciągana i w ogóle zalatująca teoriami spiskowymi, ale... czasem mam wrażenie że to jęczenie że nie będzie transferów, że bida z nędzą że na 99% nie bedzie transferów to gra. jakiś budżet jest, tylko chcą sobie przygotować grunt do negocjacji, czy składania ofert, że niby mają klepaki na transfery. Ma to ukrócić proceder krzyczenia wielkich sum za zawodnika jak do gry wchodzi Wisła. Powiem tak, strategicznie miałoby to sens, ale znając życie prawda leży pośrodku. Nie chcą dużo wydawać, bo mało mają. Care to comment?
Powód: ce nie piszę dużych liter
Ostatnio edytowane przez crate digger : 26.01.2012 o godz. 15:56.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.01.2012, 16:16
Gdyby miało coś być to już by było, zresztą Staszek powiedział że niczego nie będzie
Gdzie tak jak pisałem , tu są właściwie 3 kwestie.
1.Skład mamy dosyć szeroki choć sporo przeciętności w nim, mimo to jest jednym z lepszych w lidze
2.Jednak jak dla mnie jest za słaby by odrobić 10 pkt w 13 meczów, do tego wiadomo że nie tylko Śląsk chce coś ugrać w tym sezonie - muszą nam się przydarzyć wpadki bo przecież ten miesiąc treningów nie zmieni nagle drużyny z takiej które nie może wygrać u siebie a jak wygrywa to w męczarniach, na taką która kosi wszystkich
3.Przyjdzie wiosna , odejdzie sporo zawodników i znów czeka nas hurt - co prawie nigdy i nigdzie się nie sprawdza.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.01.2012, 16:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak nie możemy zrobić?Jeśli Maaskant siedzi w Krk to dlatego że nie ma nic lepszego do roboty obecnie a nie że pilnuje kasy
Kwestie finansowe są regulowane tak jak to było zapisane w kontrakcie więc nie wiem o co Ci chodzi.
Dla mnie z tym 'ledwie wyjściem na zero' - to typowa Basałajowska ściema, natomiast kasy może nie być, to fakt - w zasadzie mogli byśmy wygrać LM a kasy też mogło by nie być.
Jesli nie dostrzegasz różnicy w np. zwolnieniu Kasperczaka pierwszym a zwolnieniu Maaskanta to wykładał Ci tego nie będe.

i tak btw : "nie ma nic lepszego do roboty" ...No ku**a a co ma mieć ? Przeciez nikt z Premiership sie nie niego nie zgłosi tak jakby chciał.
Łobodziński czy Dawid też mogli tak zagrać "Odejdę z klubu ...ale tylko do Realu albo Barcelony"
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.01.2012 o godz. 16:24.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.01.2012, 16:23
Dokładnie z tym brakiem kasy na cokolwiek i to bez względu na wyniki w LE to bajka Basałaja, a niektóre dzieci- netu łykają ją, że aż miło , bo lubują się w nieustannym narzekaniu.

A prawda jest taka że jednak niespodziewana gra Wisły w pucharach wiosną to dodatkowa kasa i takie są suche fakty. No, a że mamy dług wobec sponsora i że nie chce on inwestować tylko woli odbierać kasę, to jej nie będzie do póki zadłużenie nie wyniesie równe zero. Za pół roku, jeśli Stan zostanie to może przekona z Basałajem naszego bossa, że warto nie tylko łatać dziury ale zrobić inwestycyjny krok do przodu, Hmm może tak, może nie , zobaczymy.
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 26.01.2012, 17:03
1.Skład mamy dosyć szeroki choć sporo przeciętności w nim, mimo to jest jednym z lepszych w lidze
Skład mamy szeroki ale do czasu ... Jesienią też było gadanie, że dwie jedenastki możemy wystawić. Koniec końców na ostatnie mecze nie byliśmy w stanie zebrać 18 w miarę zdrowych zawodników. Jeszcze 1-2 mecze a Genkow byłby na stoperze wystawiany.
Teraz też wszyscy mówią, że kadra szeroka, a wypadli z niej Boguski i Sobol. Nie chcę krakać ale ... kto będzie następny i iloma zawodnikami będziemy dysponować na 5 kolejek przed końcem? Tempo będzie mocne - liga, LE, PP w zasadzie nic nie możemy odpuścić. A sezon wyjątkowo krótki
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.01.2012, 17:56
A to my w klubie w ogóle mamy jakąś politykę transferową ?
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.01.2012, 18:55
http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=79&runda=2 TA STRONA NAS NIE KOMPROMITUJE dawac sonde
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.01.2012, 19:34
Szkodliwa i bezmyślna jest bierność Wisły w obecnym oknie transferowym. Klub zachowuje się, jakby nie chciał wygrać ligi i dojść jeszcze dalej w LE.

W gadanie Basałaja o braku pieniędzy nie wierzę, nie tym razem. Możliwości są bowiem dwie: albo jest za przeproszeniem idiotą, który konstruuje budżet ze stratą ok 3-4 mln euro, albo po prostu Cupiał wypracowaną przez klub "nadwyżkę" w pucharach, mówiąc kolokwialnie, bezmyślnie zgarnął dla siebie. Rok temu w znacznie gorszych warunkach i przy pozyskaniu zaledwie ok. 2 mln Euro za Brożków udało się sprowadzić 5-ciu świetnych lub dobrych jak na nasze warunki zawodników, na czele z Meliksonem, a teraz przy dwa razy większych wpływach jesteśmy bez pieniędzy?

Chore też, że na cenzurowanym znaleźli się u nas Holendrzy, którzy spisali się doskonale i zrobili w półtora roku fantastyczny wynik, odnosząc ogromny sukces. Nikt inny w tych warunkach nie zrobiłby lepszego wyniku. Valcks sprawdził się i jako nagrodę ma dostać "wylot z klubu" za pół roku? Jeśli tak, Cupiał pobije wszelkie rekordy absurdu.

Niestety, ma do tego talent.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 26.01.2012, 19:46
Glazik napisał(a):Wyświetl post
http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=79&runda=2 TA STRONA NAS NIE KOMPROMITUJE dawac sonde
hahahahaa w kazdym klubie po kilka kilkanascie nazwisk a u nas jedno Odchodzą: Adrian Stanek (P - zespół ME) co za łowy
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.01.2012, 20:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Chore też, że na cenzurowanym znaleźli się u nas Holendrzy, którzy spisali się doskonale i zrobili w półtora roku fantastyczny wynik, odnosząc ogromny sukces. Nikt inny w tych warunkach nie zrobiłby lepszego wyniku. Valcks sprawdził się i jako nagrodę ma dostać "wylot z klubu" za pół roku? Jeśli tak, Cupiał pobije wszelkie rekordy absurdu.

no no
co za zmiana
fantastyczny wynik Maaskanta
a Valxx spisał się doskonale w kwestii transferów

ho ho ho
prawie w to uwierzyłem
gdyby nie to że waszmość jesteś jak polski polityk
kłamiesz w żywe oczy
Jaliens, Lamey, Paljić i Diaz to są te świetne transfery Valcxxa?
jak tak to szacun i rispekt
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.01.2012, 20:34
Markus napisał(a):Wyświetl post

Ale którzy Holendrzy, dla mnie co najwyżej Vlacks się sprawdził w miarę. Bo Maaskant cały limit szczęścia i umiejętności wyczerpał sezon wcześniej. Cały czas u niego grał prawie, że żelazny skład no wyjątki mecz z Koroną gdzie eksperymentował.
Czy tylko ja widziałem, że chłopaki od pierwszych meczy za Moskala grali jakby bardziej im zależało ?
Nawet Jaliens zawsze unikając gry przestał przed nią uciekać i nieszczęśliwie skończyło się to dla niego bolesną kontuzją.
No i jeszcze potwierdzeniem tego, że z Robertem coś było nie tak są wypowiedzi piłkarzy. Jeden nie chce nic komentować, drugi mówi, że skład był znany na tydzień przed meczem itd ...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.01.2012, 20:39
Valcx nie sciagnal Paljica.
Kto wiedzial ze Jaliens sie nie sprawdzi, w transferach zawsze jest ryzyko.

Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 26.01.2012, 20:39
emjot napisał(a):Wyświetl post
Gwoli ścisłości. Paljić to transfer Basałaja - nie Valckx'a.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 26.01.2012, 20:41
Zastanawiające jest dlaczego już nikt nie chce kupować w Wiśle. Kompletny brak ofert dla naszych grajków. Całe szczeście, że 6 latem kończą się kontrakty... Zacznie się szaczunek do pieniądza.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.01.2012, 20:43
Podsumuję tzw. politykę transferową naszej drużyny : bida z nędzą po wsi pędzą! Nie ma kasy, nie ma perspektyw, nie ma młodzieży, nie ma NIC. Ale są marzenia... O MP, CL i Bóg wie o czym jeszcze. Ehhh rzygac sie chce.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 26.01.2012 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.01.2012, 20:46
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiające jest dlaczego już nikt nie chce kupować w Wiśle. Kompletny brak ofert dla naszych grajków. Całe szczeście, że 6 latem kończą się kontrakty... Zacznie się szaczunek do pieniądza.
Też mnie to zastanawia, czasami mam takie naiwne myśli, że jakiś bogaty szejk da milion ojro za Q i weźmie go gdzieś do Kataru czy innej Arabii.

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
Valcx nie sciagnal Paljica.
Kto wiedzial ze Jaliens sie nie sprawdzi, w transferach zawsze jest ryzyko.
Tu się zgodzę, tego nikt się raczej nie spodziewał w dniu transferu ale już każdy poza Robertem widział jak Jaliens gra.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.01.2012, 20:52
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Gwoli ścisłości. Paljić to transfer Basałaja - nie Valckx'a.
oki
Paljicia nie bierzemy pod uwagę
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 26.01.2012, 21:05
Piszesz nie do mnie, ale zwyczajnie nie masz racji.
co za zmiana

ho ho ho
prawie w to uwierzyłem
gdyby nie to że waszmość jesteś jak polski polityk
kłamiesz w żywe oczy
jak tak to szacun i rispekt
RM można oceniac różnie choć sukcesów mu i tak nikt nie zabierze, ale krytyka Valckx’a to nonsens.

Po pierwsze Paljić to nie transfer Stana (błąd jest błędem).

Po drugie Stan sprowadził w ubiegłym roku 11 piłkarzy i tylko Jaliens okazał się kiepski, bo nawet Lamey na PO gra lepiej niż Paljić na LO z którym Stan nie ma nic wspólnego, również Diaz dobrze grał na środku obrony, a to że był wystawiany na LO to akurat błędna decyzja RM, a nie Stana Valckx'a.

Po trzecie te 10 na 11 (bardziej lub mniej) udanych transferów, a w tym kilka znakomitych dało nam MP 2011 (przypomnę że we wcześniejszym sezonie było wice-MP).

Po czwarte w europejskich pucharach zamiast Levadii i Karabachu mamy grę wiosną w europejskich pucharach, jak trzeba być ślepym lub zacietrzewionym aby tego nie widzieć.

Sumując, MP211 i gra w pucharach europejskich to realne osiągnięcia polityki Stana Valckx'a, osiągnięta za niewielkie pieniądze (i oczywiście również efekt pracy trenera RM, we współpracy z KM).

Praktycznie transfery gotówkowe to Melikson (gwiazda ligi), Genkow(jak był zdrowy to wiosną był skuteczny) i Jovanović(gołym okiem widać że piłkarz rozwojowy i może być z niego spory pożytek) i wszystkie udane !!!

Pareiko, Jaliens (tylko jeden nieudany !), Iliew i Lamey przyszli do nas w innych okolicznościach i nie były to transfery gotówkowe.. Biton, Diaz, Nunez, są wypożyczeni, Siwakow był wypożyczony (mimo słabszej gry choćby za bramkę z Lechią było warto go sprowadzić, bo i on pomógł w zdobyciu MP), jak ktoś tu ocenia Stana negatywnie, to sam się eliminuje z grona sympatyków Wisły, bo kwestionowanie MP2011 i udanego startu w europejskich pucharach jest nie do przyjęcia. Słaba zaś postawa w lidze jesienią jest efektem kontuzji czołowych graczy (Melikson, Małecki, Sobolewski) i błędów w pracy RM którego ocena jest już bardziej złożona i sam mam ją dość krytyczną.

Melikson, Genkow i Jovanović /transfery gotówkowe/, Pareiko, Biton (wszyscy na PLUS), Nunez (raczej na plus), Iliew (to temat złożony i z oceną poczekałbym do końca rudny wiosennej), Lamey (plus - minus bo jego krytyka jest mocna przesadzona i piłkarz ten wniósł do drużyny nie mniej pozytywów niż Cikos) i na koniec Jaliens (na minus), Siwakow nie jest już w Wiśle, swoje zrobił, dużo nie kosztował i nie ma co go źle wspominać, zwłaszcza że np. teraz przy kontuzji Sobolewskiego pewnie by się właśnie nam przydał. Gołym okiem widać że plusów jest duzo więcej.

Stan jest okay, a do RM mam odczucia ambiwalentne obok (MP2011 i dość udanych występów w kw. do LM, był też błędy w wyborach personalnych i brzydka, a w końcu i nie dość skuteczna gra), bo jego krytyka ma akurat merytoryczne przesłanki.

Wniosek, nie wrzucałbym wszystkich holendrów do jednego worka, co innego Stan (na DUŻY PLUS !), a co innego RM (PLUS, MINUS), inna jest ocena Jaliensa (MINUS), a inna Lamey'a (PLUS, MINUS).
Ostatnio edytowane przez milosz : 27.01.2012 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.01.2012, 21:19
no no
co za zmiana
oczywiście, że Holendrzy spisali się doskonale. I Stan i Robert.
Tylko na tym forum wystarczy kilka przegranych spotkań i gra trochę inna od tradycyjnej, krakowskiej, żeby z dobrego trenera zrobić nieudacznika.
Nadal uważam, że Robert powinien był zostać
Jak na razie to życzę Moskalowi połowę sukcesów Maaskanta, ale nie zapowiada się na to.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.01.2012, 21:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
oczywiście, że Holendrzy spisali się doskonale. I Stan i Robert.
Tylko na tym forum wystarczy kilka przegranych spotkań i gra trochę inna od tradycyjnej, krakowskiej, żeby z dobrego trenera zrobić nieudacznika.
Nadal uważam, że Robert powinien był zostać
Jak na razie to życzę Moskalowi połowę sukcesów Maaskanta, ale nie zapowiada się na to.
dobry trener
taaaaa

Valcx
policzmy: Lamey - , Diaz -, Jaliens zajebiście wielki minus
Melikson, Genkov, Biton, Pareiko, na plus
Nunez, Iliev z Chavezem to takie plusy dodatnie przemieszane z ujemnymi
co do Jovanovicia nie mam wyrobionego zdania
szału nie ma tragedi też jest nieźle
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.01.2012, 21:57
dobry trener
taaaaa

Valcx
policzmy: Lamey - , Diaz -, Jaliens zajebiście wielki minus
Melikson, Genkov, Biton, Pareiko, na plus
Nunez, Iliev z Chavezem to takie plusy dodatnie przemieszane z ujemnymi
co do Jovanovicia nie mam wyrobionego zdania
szału nie ma tragedi też jest nieźle
Jest progres w porównaniu do tego co było kiedyś. Christow, Beto, Issa Ba - Te transfery to było coś więcej niż kompletne nieporozumienie.
Oczywiście Jaliens - to niewypał ale chyba każdy piał z zachwytu jak go podpisywaliśmy.
Co do Diaza to zależy od pozycji, bo np. na środku obrony spisuje się nieźle.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 26.01.2012, 22:10
Nawet negatywnie podchodząc do wszystkiego co holenderskie w Wiśle u Ciebie /emjot/ plusów też jest dla Stana wyraźnie więcej niż minusów (krytyka Lameya przesadzona bo od Cikosa gorszy nie był, a Diaz na środku nie grał źle), bo Stan na dziś jest jedynym tej klasy, profesjonalnym pracownikiem w Wiśle i zamiast go w sposób nonsensowny krytykować, należałoby mu dać realne instrumenty do działania.

Co do tematu pobocznego to sukcesy RM obok porażek też są faktem, więc jego ocena musi być złożona, ale widać ocena czarno-biała jest bardziej atrakcyjna, cóż taki urok kibicowskiego forum.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.01.2012, 22:34
W Wiśle od kilku sezonów jest ciągła wymiana kadr. Taki święty spokój w jednym okienku przy 24 piłkarzach w kadrze może zbudować nam solidną drużynę. Szkoda tylko, że Sobolewski nie jest zdrowy.
Jak dla mnie na ten moment jedyny błąd to brak zakupu lewego obrońcy, gdyż tam jest jedyna luka w zespole.
Poza tym mam cichą nadzieję że oszczedzamy na Bitona.
Odpowiedz cytując
tsikar
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 26.01.2012, 22:47
Czyżbyście zapomnieli o 2xB? Boukhari i Branco. To wcale nie było tak dawno temu
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.01.2012, 23:33
tsikar napisał(a):Wyświetl post
Czyżbyście zapomnieli o 2xB? Boukhari i Branco. To wcale nie było tak dawno temu
tak zgadza się zapomniałem

czyli do minusów zaliczyć można Diaza (sory ale on przyszedł do nas jako lewy a nie środkowy - trafił na stopera bo wszyscy stoperzy się popsuli - a na lewej gra dno i trzy tony mułu) Jaliensa, Lameya, Branco i Boukhariego

tak jak już pisałem szału nie ma
tragedii też
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 26.01.2012, 23:37
Taaa widzę że niektórzy tęsknią za Beto i Christowem, hahaha.

No to Ja wolę Stana Valckx'a i np. Genkowa i Bitona niż ... Beto i Christowa.

Tak pamiętamy, ale nawet wasza infantylna krytyka Stana jest na jego plus, bo pamiętamy i to: (Boukhari) http://www.youtube.com/watch?v=tGwuLc2cNFg i ... Allah Akbar ! http://www.youtube.com/watch?v=8OqGd...eature=related , a co do Branco to pamiętam i to (na końcu filmiku) :http://www.youtube.com/watch?v=ktvJsvDR0fI .

Taaaa tragedii nie ma, bo Wisła zdobyła MP2011 i gra wiosną w LE, oj poprzewracało się niektórym w d..ach.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.01.2012 o godz. 23:48.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.01.2012, 23:46
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Podsumuję tzw. politykę transferową naszej drużyny : bida z nędzą po wsi pędzą! Nie ma kasy, nie ma perspektyw, nie ma młodzieży, nie ma NIC. Ale są marzenia... O MP, CL i Bóg wie o czym jeszcze. Ehhh rzygac sie chce.

Smutne jest tez to ze jakby którykowliek klub zglosil sie po Meliksona czy Bitona oferujac dobra kase ,klub majac na uwage gre w LE i o MP sprzedal by ich bez mrugniecia okiem,a Kazkowi by kazano mowic ze sklad jest i tak dobry.

tak to wyglada,nic sie nie zmienia,juz tyle lat.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.01.2012, 23:50
milosz napisał(a):Wyświetl post
Taaa widzę że niektórzy tęsknią za Beto i Chrstowem, hahaha.

No to Ja wolę Valckx'a i np. Genkowa i Bitona od Beto i Christowa.

Tak pamiętamy, ale nawet wasza infantylna krytyka Stana jest na jego plus, bo pamietamy i to: (Boukhari) http://www.youtube.com/watch?v=tGwuLc2cNFg i ... Allah Akbar ! http://www.youtube.com/watch?v=8OqGd...eature=related , a co do Branco to pamiętam i to (na końcu filmiku) :http://www.youtube.com/watch?v=ktvJsvDR0fI .

Taaaa tragedii nie ma, bo Wisła zdobyła MP2011 i gra wiosną w LE, oj poprzewracało się niektórym w d..ach.
nikomu w niczym się nie przewróciło
Valcxx jest niezły ale Bogiem transferów nie jest i to sobie trzeba powiedzieć

jak i to że od Lameya, Jaliensa i Diaza wolę Marcelo i Alvareza
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów