|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
13 grudnia będziemy się spotykac pod domem Jaruzelskiego w rocznice wprowadzenia stanu wojennego
26 stycznia będziemy się spotykać pod domem Tuska w rocznice podpisania ACTA innej opcji nie widzę ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A bolek....
![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ej to co w końcu, jebiemy system i dalej ściągamy wszystko czy już jednak nie ;0?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wczoraj ściągnełem windowsa 7,Viste i dużo innych programów na zapas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skąd ściągnałeś Vistę 7
że tak spytam![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
ja to samo chyba z 10 gier PES 12, Fife 12 itd ;p filmow tez kolo 30 haha
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W Krakowie było co najmniej 10 tys. osób (niektóre źródła podają, że 15 tys.) na manifestacji, przed podpisaniem. Tylko dlaczego w pozostałych miastach uczestniczyły tylko setki ? Internet internetem ale ważna jest "medialność uliczna", nacisk tą formą. http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja pare lat temu głosowałem na Tuska, przyznaje się. Dałem się oszukać. Trudno. Ale czy to moja wina, czy oszusta? W ostatnich wyborach oddałem głos nieważny (ileśtam głosów nieważnych powoduje że wybory są nieważne). Więc prosze nie wypominać.
P.S. Donald Tusk, gdzie masz mózg. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
to chyba czas założyć" między"Wiślacki komitet wspierania brata po szalu" w tych trudnych czasach bedzie trzeba sie wymieniac zdobyczami ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I co z tego,że było ponad 10000?! Gdyby wybory odbyły sie dzisiaj to z 70% obecnych na marszu oddało by głos na rudego,byle by nie wygrał Kaczyński!
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
![]() Pierwsze słyszę o tych unieważnieniu wyborów ze względu na ilość glosów nieważnych i jakoś nie wydaje mi się żeby coś takiego miało miejsce ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"cybernetyk ze wsi" mnie rozwalił.
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A chomika też zblokują ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie rozumiem co ma sprawa głosowania na Tuska do udziału w marszu i protestowaniu przeciw ACTA ? Czy to że ktoś na kogoś głosował oznacza że bezgranicznie będzie podążał za wszystkim co zostanie mu zaoferowane ? Ja na niego głosowałem ale jak widzę co proponuje mi swoimi pomysłami ustawami to po prostu drugi raz tego nie zrobię i tyle. Mam bić się w pierś i przepraszać ? Nie mam za co, tak jak nie przepraszano za Leppera czy Giertycha w rządzie czy to afery za czasów SLD.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie bij się w pierś i nie przepraszaj. Wystarczy, że będzie Ci przynajmniej głupio, że dałeś z siebie zrobić debila. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Sądzę że 90% tam zgromadzonych nie ma bladego pojęcia po co oni tam to dali. Spodobało się kibice czasami używają to musi być fajne. Bez ładu i składu. Ja podchodzę bardzo krytycznie do wykorzystywania wszelkiego rodzaju symboli szczególnie przez półmózgie (swoją drogą wpiszcie sobie w odpowiedzi "półmuzg" i jak wam podkreśli kliknijcie prawym ) gimnazjalistki.![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ryży jeszcz wczoraj łgał ustami swojego parobka Boniego, że wolności słowa nic nie zagraża, gdy tym czasem :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Kaczyński nie ma prawa wypowiadać się na temat ACTA, bo nie posiada zapewne komputera. Zapamiętać i powtarzać.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Poziom merytoryczny jest naprawdę żałosny, co wytykają i GIODO, i RPO. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Do znudzenia można przypominać sprzed 5 lat: Cytat:
jeśli ktoś coś obiecał i 4 lata gówno zrobił to w normalnym kraju by dostał 2% (błąd statystyczny) a nie większość w Sejmie .... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
calkiem powaznie.... <wow>POLACY TEN RZĄD WYBRALI!!! POLACY MOGĄ TEN RZĄD OBALIĆ!!! PIEKNE slowa ale ile one znacza..?...
Ostatnio edytowane przez Glazik : 26.01.2012 o godz. 18:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otóż Wolfy, żaden z polityków nie jest w stanie merytorycznie wypowiedzieć się na jakikolwiek temat. A co dopiero o ACTA. PiS teraz wielce staje przeciw ACTA. Dobrze, niech staje w ramię w ramię z nimi SLD i inne pokemony. Sęk w tym, że oni stają przeciw ACTA,bo ludzie się przeciwko temu buntują. Ich prywmitywny koniunkturalizm każe iść za głosem ludu. Nie dlatego ,że to jest złę. Nie, bo ulica tak mówi, a jak ulica tak mówi, to my też, bo ulica równa się sondaże. A tak naprawdę gdyby nie zadyma, którą robią internauci, to przyklepaliby to dziadostwo tak jak szereg innych badziewi. Czyli z automatu. Ja po tych ludziach niczego konstruktywnego się nie spodziewam. W zasadzie są to bardzo prości ludzie, którzy robią z siebie pośmiewisko. Tylko szkoda, że na nasz koszt. Jedyne co mnie boli, to że muszę finansować ten nędzny teatr.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.01.2012 o godz. 18:47.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najgorsze jest to że nie ma gdzie uciekać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|