|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Nie zdziwiłbym się gdyby był Palikot. JKM NIE dostał braw wręcz przeciwnie więc nie wiem po co niektórzy tutaj kłamią!! Ktoś zaczął krzyczeć żeby sobie poszedł a ten obrażony powiedział że zwija flagi i do widzenia. Koniec tematu. A wiem to z pierwszej ręki bo od siebie. stąłem dosłownie 2m od niego. "wydawać by się mogła że była zorganizowana przez lewicę" nie wiem kto organizował ale widziałem dużo różnej maści odmieńców i nie były to pojedyncze osoby. PS. Jak napisałem wczesniej nie uczestniczyłem w tym "czymś" przypadkiem się znalazłem i zostałem. PS2. Zgodzę sięw jednym z Niesiołowskim że jak widziałem do czego używany był symbol P to mnie ....ica brała! jak on ma być ozdobnikiem i szlaczkiem to ja ich wszystkich .......e popaprańców!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|