|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
czy wiadomo jak idzie sprzedaż?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
No właśnie też bym się chętnie dowiedział
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w pierwszy dzień otwartej sprzedaży byłem z rana kupić i osób malutko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jeżeli miałem karnet, ale go jeszcze nie przedłużyłem to nie trace zniżki ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oczywiście ze nie tracisz. Ryzykujesz jednak, że na to samo miejsce ktoś wejdzie. Ale sądzać po ilości karnetów sprzedanych to ryzkyko zbliżóne do zera ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dla mnie smieszne jest ze na superpuchar SKWK bylo w stanie sprzedac 9 tys biletow przy akcji marketingowej adekwatnej do swoich zDolnosci finansowych. A nasz klubz takim potencjalem nic takiego nie czyni? Byla akcja walczymy o mistrzostwo na bilboardach i byl odzew. A teraz bieda z nedza jak tak dalej bedzie to slaba frekwencja.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
przed 15 puściutko, 3 okienka otwarte..
nie rozumiem ludzi, później 90% z nich będzie stać w kolejkach 4 razy na 4 hitowe mecze, zamiast teraz nie tracić czasu i wydać mniej. na taką rundę to powinno pójść z 15tys. karnetów, bo na każdym hitowym na pewno tyle ludzi będzie. niech mi ktoś spróbuje później narzekać na kolejki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe ile osób ma jeszcze te karteczki które kazali zatrzymać po dostaniu karty kibica. Tam chyba było chasło do konta internetowego, którego dalej nikt nie ma:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Mnie w tej sprzedaży karnetów, z resztą podobnie jak biletów drażni brak informacji o ilości sprzedanych sztuk. Ta pojawia się tylko wtedy, gdy sprzedaż idzie dobrze, albo tak jak w przypadku karnetów na sektor A ileś tam, gdzie prawie wszystko poszło dla sponsorów...zero profesjonalizmu, ale jednocześnie można przypuszczać, że sprzedaż póki co nie idzie po ich myśli, co z drugiej strony dziwi, biorąc pod uwagę ciekawą rundę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wiele osób wydało kase na wyjazd do warszawy. dużo karnetów pójdzie w lutym. przynajmniej ja tak zrobie
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Sam ją wyjebałem jak tylko wyszedłem z SK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co narazie z tymi karnetami krucho.
Jak na takie mecze ,dobre ceny a sprzedaz idzie slabo. Moze pozniej cos ruszy ,niewierze ze ludziom potem przed meczami bedzie sie chcialo stac w 30 metrowych kolejkach,i to majac takich rywali u siebie. na R22. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może nie wszystkim uśmiecha się ganiać po bilet na Standard i po karnet w dwóch terminach...
Na co oni czekają że tych biletów jeszcze nie ma? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
byłem po karnet dzisiaj przed chwileczką (przed 15), 3 kasy otwarte, 1 osoba kupująca karnet.... Coś słabo idzie sprzedaż tych karnetów... Powinni jakąś akcje marketingową zrobić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj na końcu dnia podobno zeszło łącznie z przedłużeniami ok 6k karnetów. Końcówki na A21,A22,H23.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ee no to hoho ....na następny sezon pewnie ze 3 tys pojdzie ;P
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
6 tysięcy nie było by narazie złe... przypomiam, że na tamtą rundę zeszło 7 tysięcy.
dociąnąć do 10 i już nie będzie źle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zważywszy, że do pierwszego meczu z karnetu, jeszcze ponad miesiąc czasu - to chyba nie ma tragedii.
Dodatkowo niedawno wyszła mozliwość karnetów firmowych, co powinno przełożyć się na większą ilość sprzedanych abonamentów.. A już napewno sprzedaż troszkę przyspieszy, gdy dojdzie mozliwość kupna biletu na Standard.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu skoro dostępne są już bilety na Standard. Nie jestem z tych co lubią tracić czas i dwa razy dymać po bilet zwłaszcza kiedy wiąże się to z kombinowaniem wychodzenia wcześniej z pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bilety są juz w sprzedaży?
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kupując dziś karnet pytałem się sprzedającego, odpowiedział że jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie będzie sprzedaż na Standard.
Poza tym dziwi mnie, że te najtańsze karnety za 80-85zł się jeszcze nie rozeszły niczym świeże bułeczki. A później znowu będzie narzekanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A sorry, kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem chyba ktoś odświeżył newsa z cenami biletów na Standard i ja zinterpretowałem to jako wejście biletów do sprzedaży, czyli nie wybieram się jeszcze po bilet...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mnie sie wydaje ze duza grupa z tej czesci osob ktorej przysluguje ta cena za karnet najpierw dala kase na Superpuchar a pozniej kmnini kase na karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Właśnie, nie martwcie się, że karnety nie rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, bo przecież "przed chwilą" trzeba było wydać na SP, a myślę, że większość z tych ludzi nie może sobie pozwolić na wydanie w tak krótkim czasie 2 stówek
Kto ma kupić karnet, to kupi. Inny może woli latać co dwa tyg. po bilet- jego sprawa. Natomiast chciałam spytać, czy karnety są sprzedawane na dole w kasach czy na górze? Po powyższych postach domyślam się, że w dzień powszedni w godzinach 13-16 nie powinno być kolejek? ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Na dole .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Dokładnie jest jeszcze duzo czasu, po drugie stówa na SP też ogranicza wiele osób, a po trzecie wiele osiedli i FC zbiera dopiero chętnych na listy , tak jest np u nas i znam wielu ludzi którzy dopiero sie wpisują na listy , więc spokojnie, jeszcze troszkę karnetów pójdzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Do pierwszego meczu u siebie ponad miesiąc a tu niektórzy wielce się martwią jakoby słabą sprzedażą karnetów. Jesli to prawda, że jest już 6 tys. to jest to bardzo dobrze. Narzie czekają nas wyjazdy do Warszawy i Liege, na kupno karnetów przyjdzie jeszcze pora. Czasu jest bardzo dużo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|