The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2012, 22:59
czy wiadomo jak idzie sprzedaż?
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.01.2012, 01:21
Cytat:
22 stycznia rusza wolna sprzedaż karnetów na rundę wiosenną. Pakiet niezwykłych wrażeń oraz wspaniałych piłkarskich emocji na stadionie mistrza Polski można nabyć już od 85 złotych.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...edaz_karnetow/
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Od: 10.2011

Stary 22.01.2012, 09:33
No właśnie też bym się chętnie dowiedział
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mac(TS)
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 22.01.2012, 11:03
Dzisiaj w pierwszy dzień otwartej sprzedaży byłem z rana kupić i osób malutko.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 22.01.2012, 12:11
jeżeli miałem karnet, ale go jeszcze nie przedłużyłem to nie trace zniżki ?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.01.2012, 12:28
neq. napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie że nie tracisz... w zeszłej rundzie przedłużałem karnet już po tej rezerwacji i normalnie maiłem to ulge dla karnetowca...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.01.2012, 13:02
neq. napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście ze nie tracisz. Ryzykujesz jednak, że na to samo miejsce ktoś wejdzie. Ale sądzać po ilości karnetów sprzedanych to ryzkyko zbliżóne do zera ;-)
Odpowiedz cytując
Jakubus
Member

Od: 11.2005

Stary 22.01.2012, 15:05
Dla mnie smieszne jest ze na superpuchar SKWK bylo w stanie sprzedac 9 tys biletow przy akcji marketingowej adekwatnej do swoich zDolnosci finansowych. A nasz klubz takim potencjalem nic takiego nie czyni? Byla akcja walczymy o mistrzostwo na bilboardach i byl odzew. A teraz bieda z nedza jak tak dalej bedzie to slaba frekwencja.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 22.01.2012, 16:03
przed 15 puściutko, 3 okienka otwarte..
nie rozumiem ludzi, później 90% z nich będzie stać w kolejkach 4 razy na 4 hitowe mecze, zamiast teraz nie tracić czasu i wydać mniej. na taką rundę to powinno pójść z 15tys. karnetów, bo na każdym hitowym na pewno tyle ludzi będzie.
niech mi ktoś spróbuje później narzekać na kolejki..
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.01.2012, 16:43
Ciekawe ile osób ma jeszcze te karteczki które kazali zatrzymać po dostaniu karty kibica. Tam chyba było chasło do konta internetowego, którego dalej nikt nie ma:/
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.01.2012, 16:52
licoo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile osób ma jeszcze te karteczki które kazali zatrzymać po dostaniu karty kibica. Tam chyba było chasło do konta internetowego, którego dalej nikt nie ma:/
Była kiedyś informacja, że te karteczki nie będą potrzebne a te hasła czy kody, czy co tam na nich było są nieważne.
Mnie w tej sprzedaży karnetów, z resztą podobnie jak biletów drażni brak informacji o ilości sprzedanych sztuk. Ta pojawia się tylko wtedy, gdy sprzedaż idzie dobrze, albo tak jak w przypadku karnetów na sektor A ileś tam, gdzie prawie wszystko poszło dla sponsorów...zero profesjonalizmu, ale jednocześnie można przypuszczać, że sprzedaż póki co nie idzie po ich myśli, co z drugiej strony dziwi, biorąc pod uwagę ciekawą rundę.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.01.2012, 17:02
wiele osób wydało kase na wyjazd do warszawy. dużo karnetów pójdzie w lutym. przynajmniej ja tak zrobie
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 22.01.2012, 17:06
licoo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile osób ma jeszcze te karteczki które kazali zatrzymać po dostaniu karty kibica. Tam chyba było hasło do konta internetowego, którego dalej nikt nie ma:/
Pytałem typa u góry pół roku temu to mówił żebym sie nie martwił bo i tak sprzedaży internetowej niema.
Sam ją wyjebałem jak tylko wyszedłem z SK.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.01.2012, 23:35
Co narazie z tymi karnetami krucho.

Jak na takie mecze ,dobre ceny a sprzedaz idzie slabo.

Moze pozniej cos ruszy ,niewierze ze ludziom potem przed meczami bedzie sie chcialo stac w 30 metrowych kolejkach,i to majac takich rywali u siebie. na R22.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.01.2012, 00:06
Może nie wszystkim uśmiecha się ganiać po bilet na Standard i po karnet w dwóch terminach...

Na co oni czekają że tych biletów jeszcze nie ma?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
djmala1
Member

Od: 03.2011

Stary 23.01.2012, 15:16
byłem po karnet dzisiaj przed chwileczką (przed 15), 3 kasy otwarte, 1 osoba kupująca karnet.... Coś słabo idzie sprzedaż tych karnetów... Powinni jakąś akcje marketingową zrobić...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.01.2012, 15:28
djmala1 napisał(a):Wyświetl post
byłem po karnet dzisiaj przed chwileczką (przed 15), 3 kasy otwarte, 1 osoba kupująca karnet.... Coś słabo idzie sprzedaż tych karnetów... Powinni jakąś akcje marketingową zrobić...

Jest akcja, ostatnio w RMF Maaax była reklama, mówiąca o wolnej sprzedaży karnetów
Odpowiedz cytując
_Vodka
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.01.2012, 21:18
Dzisiaj na końcu dnia podobno zeszło łącznie z przedłużeniami ok 6k karnetów. Końcówki na A21,A22,H23.

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.01.2012, 21:37
Ee no to hoho ....na następny sezon pewnie ze 3 tys pojdzie ;P
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.01.2012, 21:41
6 tysięcy nie było by narazie złe... przypomiam, że na tamtą rundę zeszło 7 tysięcy.
dociąnąć do 10 i już nie będzie źle
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.01.2012, 21:50
Zważywszy, że do pierwszego meczu z karnetu, jeszcze ponad miesiąc czasu - to chyba nie ma tragedii.
Dodatkowo niedawno wyszła mozliwość karnetów firmowych, co powinno przełożyć się na większą ilość sprzedanych abonamentów..
A już napewno sprzedaż troszkę przyspieszy, gdy dojdzie mozliwość kupna biletu na Standard..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.01.2012, 22:10
Ja się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu skoro dostępne są już bilety na Standard. Nie jestem z tych co lubią tracić czas i dwa razy dymać po bilet zwłaszcza kiedy wiąże się to z kombinowaniem wychodzenia wcześniej z pracy.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.01.2012, 22:26
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Ja się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu skoro dostępne są już bilety na Standard. Nie jestem z tych co lubią tracić czas i dwa razy dymać po bilet zwłaszcza kiedy wiąże się to z kombinowaniem wychodzenia wcześniej z pracy.
Bilety są juz w sprzedaży?
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.01.2012, 22:30
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Bilety są juz w sprzedaży?
Kupując dziś karnet pytałem się sprzedającego, odpowiedział że jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie będzie sprzedaż na Standard.

Poza tym dziwi mnie, że te najtańsze karnety za 80-85zł się jeszcze nie rozeszły niczym świeże bułeczki. A później znowu będzie narzekanie.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.01.2012, 22:31
A sorry, kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem chyba ktoś odświeżył newsa z cenami biletów na Standard i ja zinterpretowałem to jako wejście biletów do sprzedaży, czyli nie wybieram się jeszcze po bilet...
Odpowiedz cytując
piotrek*krk
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.01.2012, 23:11
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Kupując dziś karnet pytałem się sprzedającego, odpowiedział że jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie będzie sprzedaż na Standard.

Poza tym dziwi mnie, że te najtańsze karnety za 80-85zł się jeszcze nie rozeszły niczym świeże bułeczki. A później znowu będzie narzekanie.
mnie sie wydaje ze duza grupa z tej czesci osob ktorej przysluguje ta cena za karnet najpierw dala kase na Superpuchar a pozniej kmnini kase na karnet
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.01.2012, 00:04
Właśnie, nie martwcie się, że karnety nie rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, bo przecież "przed chwilą" trzeba było wydać na SP, a myślę, że większość z tych ludzi nie może sobie pozwolić na wydanie w tak krótkim czasie 2 stówek
Kto ma kupić karnet, to kupi. Inny może woli latać co dwa tyg. po bilet- jego sprawa.

Natomiast chciałam spytać, czy karnety są sprzedawane na dole w kasach czy na górze?
Po powyższych postach domyślam się, że w dzień powszedni w godzinach 13-16 nie powinno być kolejek?
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 24.01.2012, 00:21
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Natomiast chciałam spytać, czy karnety są sprzedawane na dole w kasach czy na górze?
Na dole .
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
dudzik87
Junior Member

Od: 09.2011

Stary 24.01.2012, 09:22
Dokładnie jest jeszcze duzo czasu, po drugie stówa na SP też ogranicza wiele osób, a po trzecie wiele osiedli i FC zbiera dopiero chętnych na listy , tak jest np u nas i znam wielu ludzi którzy dopiero sie wpisują na listy , więc spokojnie, jeszcze troszkę karnetów pójdzie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.01.2012, 12:10
Do pierwszego meczu u siebie ponad miesiąc a tu niektórzy wielce się martwią jakoby słabą sprzedażą karnetów. Jesli to prawda, że jest już 6 tys. to jest to bardzo dobrze. Narzie czekają nas wyjazdy do Warszawy i Liege, na kupno karnetów przyjdzie jeszcze pora. Czasu jest bardzo dużo.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów