|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mały chce podwyżke
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...090,1,727.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.01.2012 o godz. 07:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to tylko sianie paniki wśród kibiców przez media - odgrzewany kotlet.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.01.2012 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie ma tematu Sandomierskiego, przynajmniej na tę chwilę :
http://www.weszlo.com/news/9197-Grze...tym_pakowaniem ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tylko ile musiałby dostać żeby został?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Mały może wytaczac takie argumenty z powodu bezsilności i obojętności klubu. Chłopak chce normalnie zarabiać, adekwatnie do umiejętności. Przecież to już nie jest dzieciak i może ma plany, zachcianki, marzenia. Jeśli jednak w klubie wolą płacić za odcinanie kuponów niż za grę to co w tym dziwnego że będzie szukał innego pracodawcy? Wisłe w sercu będzie miał zawsze, a palec pokaże tym dla których liczy się tylko kasa. Zresztą jeśli by nawet doszło do transferu to jedyną osobą która na tym skorzysta będzie Cupial. S....ysynstwem jest przeplacanie pseudogwiazdek, targowanie się z graczem którego brak w poprzedniej rundzie był niby główną przyczyną słabszej postawy Wisły. Czyżby zapomnieli? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fakt jest w tym samym wieku co Diaz i 2 lata starszy niż Jirsak czyli sie nadaje
![]() Nie ważne na ile się wycenia piłkarza wazne za ile się go sprzeda. Chętnego za te pieniądze na Skorupskiego nie będzie a z czasem Górnik zejdzie z ceny i to sporo. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie może być, to wykluczone * Oczywiście nie za wszystkich - nie za obrzydliwych parówkożerców, wrednych pikników i kibiców sukcesu, tylko za fanatycznych ultrasów PS. Nie muszę czekać, mam już wykładnię ultrasa. Dzięki Dariook. Polega ona na tym, że ewentualnie korzystając z Webstera Małecki wyr.cha tylko pazernych działaczy, ale nie kibiców. "Wisłę będzie miał w sercu zawsze, palec pokaże tym dla których liczy się tylko kasa". To jest mistrzowskie stwierdzenie, godne samego wujka Władimira Iljicza. Dialektykę Towarzysz opanował w stopniu bardzo dobrym! Brawo!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 20.01.2012 o godz. 14:18.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
potem się dziwią czemu nie mamy Polaków w drużynie
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
||
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
Co do Sandomierskiego to jasne że mógłby być dla nas przydatny, ale raczej nie teraz, bo czy lepszy jest od Parejki, niekoniecznie… Za pół roku, okay generalnie w letnim okienku jednak czeka nas sporo korekt w kadrze w tym i należałoby poukładać sytuacje co do obsady naszej bramki, bo Parejko ma swoje lata, Jovanić nie budzi zaufania (choć moim zdaniem powinien dostawać więcej szans na zmianę tego stanu rzeczy), a młodziak Kurto coś konuzjogenny być zaczyna, a i na wybitnego bramkarza nie wygląda. Słowem sytuacja wymaga poukładania. To nasze zimowe okienko jest na dziś tylko próżnym dywagowaniem, ale w letnim rewolucja będzie na bank.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.01.2012 o godz. 15:48.
|
||
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Co-dalej-z-Paljiciem-1705
Ciekaw jestem czy przedłużą z nim kontrakt.. uważam, że powinny, bo Dragan jest gwarancją solidnej gry. Na pewno jest lepszy na pozycji lewego obrońcy od Diaza.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
adrem99 nie wiem skąd takie pomysły.
Tak słabego obrońcy jak pomocnik Paljic nie było dawno. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ani Paljić, ani Diaz na lewej obronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Pajlic jest tragiczny na lewej stronie a co dopiero mówiąc o Diazie, Pajlic już swoje ugrał to jego ostatnie pół roku w Wiśle i całe szczęście. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję, bo szczerze mówiąc tak przeciętnych piłkarzy jak Paljić jest na pęczki. Dośrodkowania mizerne, nie mówiąc o strzałach, drybling jako taki, szybkość OK, ale nic z tego nigdy nie wynika. O odbiorze i kryciu nie będę wspominał, bo nie ma o czym. Ani z niego skrzydłowy, ani obrońca.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do Małeckiego to podobno jest On jednym z najmniej zarabiających piłkarzy Wisły, więc to nie dziwne że chce podwyżkę, i nic tu nie ma do rzeczy czy jest Wiślakiem czy nie jest, zasługuje na tą podwyżkę i jak jej nie dostanie to niech mi się Basałaj na oczy nie pokazuję, bo na pewno na stadionie usłyszał by gorsze słowa niż "Basałaj spierdalaj" Jeśli odejdzie na prawie Webstera to ja wcale nie uznam to za zdradę, bo to przecież Wisła nie che mu dać takich pieniędzy na jakie zasługuje, a powinien być moim zdaniem w 4 najlepiej zarabiających. A następna sprawa to jest to że klub daję do zrozumienia Małemu że nie jest on już tak bardzo potrzebny, a wiadomo że Mały zawsze lubi być w centrum uwagi. Mam nadzieje że Basałaj nie dopisze sobie następnego "sukcesu" którym było by nie dogadanie się z Małym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |