|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja wymieniłem może ze dwie gry na Xboxa 360, nie narzekam. Wszystko na poziomie
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja praktycznie zawsze kupuje/wymieniam gry na gametrade.pl. Czasem niezłe okazje można znaleźć.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, nie tyle dotyczące konsoli, ale gier. Jaką polecacie grę strategiczną? Ciekawą i dosyć długą?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Men of War: Vietnam, zresztą jak i całą serie gier Men of War
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako stary PESowiec postanowiłem sprawdzić ostatnio jak wygląda FIFA. Pożyczyłem od kolegi FIFA 11 i wygląda to naprawdę fajne, mam tylko jeden problem. Podczas grania gra zacina się na jakieś 2 sekundy(podczas meczu zdarza się tak od 4 do nawet 15 przycięć). Jest to dość uciążliwe i zastanawiam się czy to wina gry czy mojej ps3. Podobny problem spotkał mnie kiedyś podczas grania w NBA 10. Mieliście może podobne problemy? Czy jest na to jakaś recepta?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mój xkloc coś ostatnio świruje podczas grania wyskakuje mi przeczyść płytę miękka ściereczką dodam, że to czasami wyskakuje płytki mają nie wielkie rysy wina płyt czy raczej do czyszczenia idzie laser? Dodam, że konsola zakupiona w Anglii.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 11.01.2012 o godz. 15:18.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
w sumie to zawsze 2x w ciagu meczu na 2 sekudny. Tak samo z np "PAINem" MW3 natomiast nie przycina w ogole. Nie mam pojecia jak po co i dlaczego ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
grasz tylko na oryginałach? jeśli tak to wina lasera
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
19sebawro06 Tak nawet nie przerabiana...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeczyszczenie lasera powinno pomoc
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam Panowie.
od dłuższego czasu planuje zakup konsoli.przeglądam tematy,fora,strony w celu rozwiązania zagadki co lepsze ?! chciałbym dostać jakieś porady co najlepiej wybrać ?! PS3 czy Xbox 360 kinnect ? jeśli Xbox to czy jakiś slim 250 gb? czy można do niego podpiąć kinnect'a ? jak to wygląda od strony technicznej ? zależy mi przede wszystkim na grach ruchowych właśnie jak w Xboxie. znacie może dobre sklepy gdzie można w rozsądnej cenie kupić Xboxa? piszcie wszystko z własnych doświadczeń i proszę doradźcie mi za i przeciw ,będę bardzo wdzięczny. dziękuję ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
:/ ok.
- Xbox- - łatwy w przerobieniu, tańsze gry, kinnect (+) - płatny abonament za możliwość grania online, bany za granie na przerobionej konsoli (nie możesz wtedy w ogóle łączyć się z Xbox live). (-) -PS3- - zdecydowanie nowsza, granie online za free. (+) - bo ja wiem? ciężka w przeróbce, move jest słabszy w odczytywaniu ruchów w porównaniu do Kinnecta, brak na niej Left 4 Dead Konsole są bardzo podobne do siebie. Więc teraz (wcześniej też awaryjność była ważnym argumentem, ale teraz zarówno Xbox jak i PS3 pozbyli się swoich "koszmarków"). jedynymi pytaniami na które sobie musisz odpowiedzieć, są : czy chcesz grać online za free czy płacić? czy chcesz przerabiać konsole (ban Ci nie straszny) czy nie?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wiesz, raczej chodzi mi o zabawę rodzinną typu kinnect do tego jakaś piłka,strzelanka bijatyka. do zabawy na długie wieczory zimowe
raczej w grę nie wchodzi żadne granie online.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja powiem tak mam xboxa i kinect. jeśli nie planujesz grac online kupiłbym xboxa i go przerobił. gry masz za 5zł (płyta verbatim) bana nie dostaniesz bo live się nie podłączasz (mając najnowsze przeróbki można grać online ale trzeba być uważnym przy nowościach od C3VA). xboxa najlepiej kupić na allegro od jakiegoś sklepu albo super sprzedawcy. Jeśli nie allegro to sklep internetowy ultima.pl gdzie co jakiś czas są fajne promocje. Najlepiej kup już przerobionego na lt+ 3.0 slima 250gb. Jedyny minus to po przeróbce zazwyczaj tracisz gwarancje chyba że ktoś profesjonalnie odczepi plomby gwarancyjne. Mimo to warto przerobić bo przy rozsądnym używaniu x gwarancja ci nie będzie potrzebna. Xboxy teraz produkowane są mało awaryjne i rzadko się psują (chyba że rzucisz nim o ścianę
). W razie pytań pisz na pv. PS3 bym nie kupił drogie gry, przerobić nie można. jedyny plus to bluray i darmowa gra przez internet(co mnie nie dziwi bo live od sony jest bardzo słaby). Poza tym XBOX daje więcej możliwości. ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mam problem z graniem online w BF3, nie wyszukuje mi żadnych serwerów. Jak zrobiłem test połączenia, okazało się, że mam UPnP niedostępne, mimo że w ustawieniach konsoli jak i routera jest włączone. Mogę natomiast normalnie korzystać z neta na konsoli. Jest to o tyle dziwne, że jeszcze kilka dni temu wszystko było ok, a nic nie zmieniałem w ustawieniach. Wie ktoś co z tym zrobić?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co jest w tym PSN takiego słabego? Takie pytanko: masz zarówno PS 3 jak i XBoxa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Xbox lepszy bo można KRAŚĆ tak? Słaby to jest live na którym nie można nawet poczty sprawdzić Za to bardziej stabilny, nie zrywa połączeń, przynajmniej mnie sięnie zdażyło, ale mało na X gram. Kinnect jest fajny, ale szybko się nudzi, generalnie te wszystkie ruchowe gry to jedno i to samo. Move na PS3 też nie lepszy i łatwo go oszukać. Chyba dla dzieci lepszy kinnect, a dla starszych PS3 + Move - Dla dzieci Eye pet - rewelacja! odkąd dodali obsługę Move, bo przedtem z tą kartą to była męczarnia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
co jest słabego w psn? może napisze czego nie ma: -możliwość tworzenia grup - rozmawiania z kilkoma osobami na raz (nie chodzi o rozmowy w grze) - drogie dodatki do gier -włamy na konta (słabe zabezpieczenia) tyle sobie przypomniałem tak na szybko. Cytat:
problemów z odbieraniem wiadomości nigdy nie miałem a xboxa posiadam od 3 lat.
zrób jak uwarzysz ja napisałem tylko swoją opinie bo grałem na tych dwóch konsolach
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 14.01.2012 o godz. 14:56.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie ma możliwości rozmowy z kilkoma osobami naraz? zakładasz chat, lub voice chat, zapraszasz ludzi, i rozmawiasz do woli.
Włam? A nie pamiętasz jak Xbox live padło przez atak hakerów? A oto przykłady "bezpieczeństwa" Xbox Live (tylko z ostatniego roku). http://www.cdaction.pl/news-20141/ha...xbox-live.html http://plxc.pl/?p=1133 Pytanie nie do mnie, ale na nie odpowiem. Tak mam wszystko oryginalne. Pracuję, stać mnie. Pracując nauczyłem się tego, aby doceniać wysiłek innych ludzi, bo kiedyś ktoś nie doceni mojego. Przypominam Ci, że gry są dobrem nie potrzebnym do życia, funkcjonowania. Nie stać Cie, nie kupuj. Proste. Skończmy już ten temat, bo nikt nikogo tu nie przekona. Najlepsze jest to, że najczęściej wypowiadają się osoby które: a) miały, ale już nie mam b) grałem u kolegi raz, więc wiem c) przeczytałem gdzieś, więc jest to prawda. Ja swojego zdania nie zmienię, a wierz mi ogrywam zarówno PS3 jak i Xboxa i Wii. Więc porównuje je codziennie.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 15:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie przypominam sobie zeby xbox live padło. za to pamietam jak przez +- tydzien psn był zamknięty ze względu na całkowite zhakowanie.
po co tu się kłócić.masz ps3 podoba ci sie to graj. mi ps3 się nie podoba więc gram na x. bez odbioru
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 14.01.2012 o godz. 15:28.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja kupiłem PS3 bo uważam że ma świetne exclusive. Blueray teraz nie jest żadnym rarytasem. Za 250 zł można kupić odtwarzacz. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do exclusive to przyznaje są lepsze
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Janek_wad : 14.01.2012 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, mam wszystko oryginalne
I nawet windowsa! Czy zawsze miałem? nie! Na PC grałem za młodu w piraty, ale dorosłem i zacząłem doceniać cudzą pracę no i zarabiać![]() PSN leżał prawie miesiąc to prawda, nie twierdzę że jest idealny. Ale gram online za darmo i to mi wystarcza. Gdyby nie to, że za Gold trzeba płacić, pewnie kupiłbym xboxa, był wcześniej na rynku i miał naprawdę fajne gry (Gears of War mam na myśli)natomiast jak pisałem wcześniej - dla dzieciaków wg mnie lepszy kinnect, dla tych powyżej 7-8 lat chyba Move. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- Kolejna sprawa. Wyraźnie napisałem, że obecnie konsole nie różnią się od siebie za bardzo (wystarczy spojrzeć troszeczkę go góry). - Nie, nie wolę PS3 (gdyby tak było, to sprzedałbym klocka już kilka lat temu). - Nie musisz mi wierzyć. I don't care. - Gwarantuję Ci, skończysz 30 lat jak ja, to zmieni Ci się podejście do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Polecam sklep Gekon na ulicy Zacisze. Miła obsługa, tanie gry.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Empikach można sprzedać używane gry:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=65523 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
od roku gram TYLKO w PESa i niemoge przestac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak przy okazji, jak chodzi online w PESie 2012? Są lagi? Bo wiem że jeszcze 2 lata temu mocne lagi były i słabo w ogóle to wyglądało.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grałem dość długo w pes10 i nie przypominam sobie żebym miał jakieś problemy z lagami. Wiadomo że zdarzały sie takie mecze że ch** człowieka strzelał bo zawodnik po 3 sekundach wykonywał to co chciałeś zrobić ale takie mecze to naprawdę rzadkość. Kupował ktoś już używane gry w empiku na ps3? Duże przebicie cenowe?
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|