|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
I, na przyszłość, gdybyś raczył wspomóc swoje teorie cytatami, byłoby wspaniale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pani Tymoszenko to nie jest żaden więzień polityczny tak jak usiłuje się w Polsce wmówić opinii publicznej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.01.2012 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czyli według własnej opinii jesteś oszołomem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
publiczne wypowiedzenie własnej opinii nazwałeś "narzuceniem"
dzięki temu - podciągnąłeś osobę formułujacą tę opinię pod kategorię "oszołoma" to Twoja teoria pasuje jak ulał do Twoich wypowiedzi PS> mimo wszystko chciałbym się dowiedzieć, gdzie i kiedy Macierewicz nazwał wszystkich, którzy sie z nim nie zgadzaja, ruskimi agentami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Gość uparcie twierdzi że 2+2=15 nikt nie wie skąd taka teoria, ale jak mu ktoś udowodni że coś w tym jego twierdzeniu nie pasuje. Zyskuje miano oszołoma, bo jemu, gościowi, narzuca swoje zdanie
. A on wie swoje i to jest jego prawo. Przecież wielu "ekspertów" też ma takie. Gościowi przeszkadza nawet wypowiadanie zdania innego niż tożsame z jego zdaniem. Uważając słuchanie takiej wypowiedzi za nieszczęście. Pewnie z tego samego powodu cudak za nieszczęście uważa TV Trwam. Przypomina to zachowanie sześciolatka dobrze odegrane w poniższym arcydziele.http://www.youtube.com/watch?v=fHjqi...eature=related 50-54 sek. Strach przed przyznaniem się do błędu, może podpowiadać różne irracjonalne zachowania, a im dłużej trwa taki stan samo oszukania tym głębsze bruzdy w psychice. Zatem życzę koledze przebudzenia. ps. Jak ktoś się upiera że spanie w gumofilcach i narciarskich goglach poprawia koncentrację zwłaszcza kiedy na lewej nodze mamy skarpetkę czerwoną a na prawej żółtą z dziurą na trzecim palcu to wypadało by go wyprowadzić z błędu? Czy dla świętego spokoju przyznać mu rację? Próbować czy olać? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ahh i Drozdzik nie obszedł by sie bez wmawiania, że ktoś oczywiście nie myśli samodzielnie " A on wie swoje i to jest jego prawo. Przecież wielu "ekspertów" też ma takie." Tak tak Drozdziku, wiem wiem, że tylko Ty wiesz ile jest 2+2, i że nikt ci nie wmówi, że białe jest białe.
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 10.01.2012 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Zaiste szlachetną masz motywację, godną wiernego wyznawcy cudaka.
Staraj się dalej tylko uważaj żebyś tych głupków nie narobił za dużo ps. Ile jest 2+2 wie każdy drugoklasista, przynajmniej powinien wiedzieć, niestety zdarzają się i dwudziestolatkowie którzy w tej kwestii mają "własne zdanie". I znam takich którzy uważają że mają do tego prawo, a każdy usiłujący ich tego prawa pozbawić to oszołom.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.01.2012 o godz. 23:07.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/sa...wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/title,Jesli-...wiadomosc.html CZy z ust polityka powinno cos takiego wyjsc kto takim blazna pozwolil dojsc do wladzy... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.rp.pl/artykul/224002.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.01.2012 o godz. 23:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą, wiesz, że to już żałosne te Twoje ciągłe próby wmawiania czegoś komuś ? A to że myśli jak TVN każe, a to że czyimś wyznawcą jest, was tam na szkoleniach takiego zachowania uczą ? Bo nie pierwszy raz się z tym spotykam.
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 10.01.2012 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A moim zdaniem: Płk Przybył chciał popełnić samobójstwo. Posługiwanie się bronią od wielu lat nie jest żadnym wyznacznikiem, gdy: a) człowiek jest w fatalnym stanie psychicznym b) wkłada sobie przeładowany pistolet do ust c) człowiekiem targają emocje Był wojskowym? Pułkownikiem? Tak. Ale to może być tematem do żartów (niesmacznych zresztą), a nie merytorycznym argumentem. Przede wszystkim - człowiek nie jest maszyną. Posiada emocje, stres, zdenerwowanie, chwile słabości. Łatwo mówić z boku, całkowicie z zewnątrz - jak celując w gardło, mógł strzelić w policzek? Powiem jedno - w takiej chwili u każdego człowieka (wyjątkiem są może psychopaci) serce sięga krtani. Wiem to z doświadczenia (na szczęścia nie swojego). Mogło to spowodować niecelny strzał. Brak zdecydowania. A to, że płk Przybyłem targały emocje - widać było jeszcze w czasie konferencji. Pomyślcie - macie włożony do ust przeładowany pistolet. Moim zdaniem płk Przybył ma ogromne szczęście, że przeżył, i nieszczęście, że teraz różne hieny będą go gnoić i wyśmiewać. Dzisiaj przez przypadek widziałem fragment jakiegoś programu na SuperStacji - redaktor z gościem publicznie lżył na osobę płk Przybyła, dobierając jakieś metafory i prześmiewcze określenia. Niech ta hiena dziennikarska najpierw pomyśli o samym pułkowniku a później o jego rodzinie i przemyśli swoje "metafory" ![]() Oczywiście pozostały przebieg wydarzeń jest moim zdaniem oczywisty: będą robić z płk Przybyła wariata i nieudacznika, a wszystko po to aby po raz kolejny zamieść sprawę pod dywan i odwrócić uwagę od problemu.
Ostatnio edytowane przez Wizard : 11.01.2012 o godz. 00:16.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
To że nie czujesz się wyznawcą cudaka nie znaczy ze nie jesteś tak odbierany, bo pasujesz jak ulał do portretu psychologicznego. To jest moje własne zdanie. Wiec nie staraj się być oszołomem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Niesiołowski ? to ten co ciagle sie chwali jak to go za komuny do wiezienia nie wsadziil? moze jeszcze dopowie reszte,jak to sprzedawał kazdego kogo znał,nawet tego o kogo Milicja wogóle nie pytała..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 11.01.2012 o godz. 00:07.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jak to jaki? Brak argumentów? Starać sie zrobić z oponenta głupka. Stara prostacka metoda, ulubiona przez wyżej wspomnianych. Sam sie nią szczyciłeś kilka wpisów wcześniej.
Rozumiem że robisz sobie dłuższą przerwę z korzyścią dla wszystkich. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Ty tak naprawdę to tak wszystko na serio ?![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
I kolejny pasujący element. Jak się palnie głupotę, wmawiać ze to niby żarty. Już nie drąż tematu tylko zrób sobie wolne.
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozwolę się odnieść do postu Wizarda.
Ja na ten przykład mam nieco inne zdanie (gosciu2332 - czy narzucam?) Nie jestem pewien czy chciał czy nie chciał popełnić samobójstwo. Według mnie nie. Pomijając jednak to zastanawiam się nad motywami (po tym jak sprawa jest przedstawiana w mediach, po tym co było w treści jego oświadczenia, tym w końcu czym się zajmował - sprawa z Pasionkiem), tj.: - porzucenie pracy w prokuraturze po tym jak dowiedział się wielu rzeczy i stwierdził, że ma dość syfu - ta cała sprawa to tylko zasłona dymna To wydaje mi się najbardziej prawdopodobne ale jak naprawdę jest to hm... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Albo rozmawiacie na zasadzie argumentów albo po banie i spać.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dokładnie bania i spać ja już nie jedną strzeliłem dobranoc za zdrowie Marka Jurka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spróbuje może skierować dysusję na tory bardziej polityczne. Minister Sikorski pyta się: Czy mówienie o federacji jest zdradą Polski?
http://fakty.interia.pl/polska/news/...lski,1744684,3 Bardzo jestem ciekaw waszej opinii. Nie ukrywam że szczególnie interesujące było by dla mnie zdanie kolegi Marqa
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 11.01.2012 o godz. 06:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nieco wracając do tematu i wieczornej "wymiany zdań"...
http://niezalezna.pl/21583-onetpl-zm...z-macierewicza A później dziwić się, że można z człeka zrobić wariata... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
http://www.youtube.com/watch?v=HL3bsiQSsG8 http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...ugie-leczenie- http://www.wybrzeze24.pl/aktualnosci...u-dziennikarza O stronie anty komor to bys się nawet nie ośmieszał. Strona zaczeła działac po chyba 2-3 miesiącach i awanturach w TV kiedy PIS sie wstawił za chłopakiem i załatwil ma adwokata
Ale dobra kończę z toba dyskusję bo na 4 ostatnie strony nie podałeś żadnego dowodu popierającego twoje zdanie. Podobnie zresztą jak to robi AS82 i szpen. Tylko na kazdy argument jest odpoweidz : NIe. Dlaczego nie? Bo nie! Ze swojej strony prosze modów zeby od teraz dawali bany za dyskusję o swoich personalnych odczuciach bo temat zaczyna być o dupie marynie a nie o polityce ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|