|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hehe Kosie pewne rzeczy w wywiadach juz pewnie nudza
Zwlaszcza pytanie czy wraca do "tamtych meczy" z Lazio czy Schalke.Bez tego pytania wywiad z Kosą nie istnieje / ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oglądałem ten mecz i muszę przyznać, że Głowa był jednym z najlepszych zawodników Trabzonu w tym meczu - grał jako lewy stoper. Jego partner, ze środka defensywy to co wyprawiał to była istna komedia, przez niego padł gol dla przeciwnika do tego do przez niego napastnik wyszedł sam na sam mając dogodną sytuacje na wygranie tego meczu.
Był kilka takich sytuacji w których Glowa mógł rzeczywiście nabawić się kontuzji, były to zarówno badzo ostre wejścia które on demonstrował, - na początku myślałem, że skasował jednego czarnego,potem napastnik wszedł w niego itp. PS. Kosa cały czas demonstruję w wywiadach swój żal do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja się nie dziwię jego żalowi, choć prawdy do końca nigdy nie poznamy. Gdybyśmy zatrzymali Kosę to inaczej potoczyłyby się losy Wisły odnośnie obcokrajowców
![]() ![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://czasfutbolu.pl/index.php?opti...ktualnosciduze
Ciekawy tekst o Maćku Skorży zatytułowany "Alfabet Macieja Skorży". Polecam |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Litera J. Nie wiedziałem że Skorża był asystentem Janasa w Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Coś mi się o uszy obiło ostatnio że kontrakt mu się kończy w czerwcu, nie przedłuży go i chce wrócić do Wisły. Osobiście byłbym za, ale - z rocznym kontraktem, ewentualnie przedłużanym co rok o kolejny rok.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 06.01.2012 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
normalnie kryształ, nie obrońca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2.08.2010
W 61. minucie doznał groźnie wyglądającej kontuzji i z placu gry został zniesiony na noszach. 27.01.2011 Na razie nie wiadomo, co z przyjazdem na zgrupowanie Arkadiusza Głowackiego. Obrońca Trabzonsporu doznał kontuzji w środowym meczu Pucharu Turcji z Besiktasem. 6.07.2011 Arkadiusz Głowacki (32 l.) ponownie doznał kontuzji. Polak z powodu urazu nie weźmie udziału w przygotowaniach Trabzonsporu do nowego sezonu. 07.01.2012 Pechowo zakończył się sobotni mecz Istanbul Buyuksehir - Trabzonspor dla obrońcy gości Arkadiusza Głowackiego. Reprezentant Polski już w 19. minucie opuścił boisko z powodu kontuzji. I pomyśleć, że mnóstwo osób chce sprowadzenia Głowackiego do nas. Tylko po co? Już mieliśmy jednego Dawidowskiego,. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I to daje do myślenia w kontekście jego powrotu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Słyszałem, że w Wiśle w ostatnim okresie Głowa miał zawsze dodatkowy dzień w tygodniu wolnego od treningów, przez co i kontuzję w miarę Go omijały. Na zachodzie jednak nie ma takich wyjątków.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To super a było to jeszcze przed wyjazdem, to co teraz mamy mu dawać 3 dni wolnego? Szanuje Arka za to co zrobił ale sprowadzenie go to olbrzymie ryzyko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
osobiście wolę Arka Głowackiego na ławce niż Kew Jaliensa ...
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Głowacki w tym sezonie zagrał 23 mecze w Trabzonsporze (średnio po 82 minuty każdy).
Tylko Chavez z naszych stoperów zagrał więcej meczów w tym sezonie w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
LEDLEY KING. Tak żebyś ochłonął i nie generalizował bez uprawnienia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przepraszam.
Też słyszałem o takich sytuacjach, jednak zastosowałem skrót myślowy. Po prostu nikt w Trabzonie się nad tym nie zastanawiał, a powinien. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Maciej Żurawski: nie traktujcie mnie jak emeryta
http://www.polskatimes.pl/artykul/49...ryta,id,t.html ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53714,t...l?ticaid=1db5a
W. Łobodziński znalazł nowy klub |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Żurawski: nie traktujcie mnie jako emeryta
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...40e240ab,1,3,4 Duży luzik ma. Zazdroszczę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
GK podała, ze Brozkiem zainteresowana jest Legia W. Myśle, ze wielu kibiców nie wybaczyloby mu założenia koszulki z elka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Franek w Najlepszej Jedenastka Ekstraklasy
- gratulacje !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Hehe to Zuraw ma zycie jak w Madrycie ![]() wstaje w poludnie robi przedziałek i ma fajrant ![]() ale nalezy mu sie ,komu jak komu ale tak znakomity pilkarz moze tak sobie pobimbac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Haaa!
Pysio wrócił! Sorry, że OT ale musiałem ;D ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Widzę światełko w tunelu. Noworoczna amnestia
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Ale myślę, że to się nie zdarzy... Paweł ma na pewno także inne oferty no i bardzo dobrze czuje klimat... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|