The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2012, 16:38
Nie wykupimy Bitona i nie wiem czemu niektórzy się jeszcze łudzą.
Fajnie jest wydawać cudzą, wirtualną kasę, ale pomyślcie sobie w ten sposób:

Chcecie kupić auto za 20 000. Kumpel ze Stanów mówi Wam, że ma zawalistą okazję, luksusowe auto za 100 000. Auto trzeba sprowadzić, później (hipotetycznie) nie można sprzedać przez pół roku, ale nawet po tym czasie auto będzie i tak warte 150 000. Więc interes życia: kupujemy świetne auto, pół roku nim jeździmy, później sprzedajemy i sporo zarabiamy.
Jedyny problem jest taki, że mamy tylko 20 000... Możemy się więc zadłużyć (w końcu taki świetny biznes), ale przecież jest tyle rzeczy, które może pójść nie tak. Auto może zostać uszkodzone w podróży, statek może zatonąć, przez te pół roku ktoś może je uszkodzić lub ukraść. Jak cokolwiek pójdzie nie tak możemy się obudzić z długiem 80 000!
Zanim zaczniecie szastać pieniędzmi na lewo i prawo może zastanówcie się, czy sami byście tak zaryzykowali.
To po prostu nie jest półka z kasą na zawodników na polską ligę. Biton może dostać kontuzji, pokłócić się z kolegami z drużyny czy po prostu zatracić skuteczność. A wtedy nikt go nie wykupi z polskiej ligi nawet za pół miliona.

Zastanówcie się, czy stać nas na takie ryzyko.
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 03.01.2012, 16:40
W temacie Bitona - wyłożyć przez Cupiała 1.6mln przy jego majątku ponad 1mld to jak splunąć i zadeptać. Teraz właśnie wszystko będzie zależało od jego chęci. Osobiście uważam że móglby na nim zarobić chodź by już za rok, czy nawet w zimowym okienku transferowym.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.01.2012, 16:45
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
W temacie Bitona - wyłożyć przez Cupiała 1.6mln przy jego majątku ponad 1mld to jak splunąć i zadeptać. Teraz właśnie wszystko będzie zależało od jego chęci. Osobiście uważam że móglby na nim zarobić chodź by już za rok, czy nawet w zimowym okienku transferowym.
No pewnie.
W końcu masz taki sam majątek i wiesz jak to jest.

weź może cene piłkarza porównaj do budżetu klubu, bo skoro dla Cupiała 1.6 to splunąć i zadepać to w takim razie, budżet jego ukochanego klubu powinien wynosić jakieś 30 mln euro.

zresztą ,sam odpowiedz sobie na pytanie: Należysz do SKWK, płacisz składke która wynosi kwotę splunąc i zadeptać. Kochasz swój klub więc zapewne tak robisz, czyż nie ?
Zeby nie było ze teraz lobbuje SKWK, wiec inaczej. Dajesz te głupie 30zł miesiecznie na oprawę np ? Albo czy chociaz miesiecznie wydajesz tyle w sklepiku klubowym ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Od: 06.2011

Stary 03.01.2012, 16:47
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Str@żak pewien wielki holenderski klub dwa lata temu wyciągnął z przeciętnej ekstrklasy brazylijskiego obrońce cena 2-3mln.Historia lubi sie powtarzać przykład Wisły która co jakiś czas sprzedaje obiecujących graczy Błaszczykowski,Marcelo,Brożkowie za grubą kase
Tak się składa, że Marcelo gdy przeszedł do PSV miał 23 lata, a to duża różnica. Poza tym trudno porównywać Marcelo do Bitona gdzie Izraelczyk miał udaną tylko JEDNĄ RUNDĘ.
Gdy Błaszczykowski odszedł z Wisły to już był reprezentantem kraju (a miał zaledwie 22 lata) więc cena za niego musiała być spora. A przypominam, że Biton jeszcze nie zadebiutował w reprezentacji.

Za Piotrka Brożka dostaliśmy tylko 800.000 euro więc nie jest to jakaś ogromna kwota.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Stary 03.01.2012, 16:49
Na waciki starczy.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 03.01.2012, 17:04
Str@żak napisał(a):Wyświetl post
Za Piotrka Brożka dostaliśmy tylko 800.000 euro więc nie jest to jakaś ogromna kwota.
Czyli co Biton nie jest wart 2 razy tyle ? Jasne że jest. Zaś udanie to on grał tak w Izraelu, jak i w Belgii jak i w Polsce. Pytanie o jego wykupienie jest przelewaniem z próżnego w próżne, zwyczajnie teraz nikt rozsądny tego nie wie. A to że na tym forum nie brakuje tych innych, cóż taki urok tego miejsca w netcie .
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 03.01.2012, 17:15
do szprotson - dlatego w poście poniżej który gdzieś zniknął dopisalem. że faktycznie żaden z nas nie jest Cupiałem i możemy sobie tylko gdybać.

do SKWK nie należę (chyba że posiadanie karty kibica się z tym wiążę) - nie popieram wszystkiego co robią
Jeśli chodzi o jakieś finansowe udzielanie się .. hm. jestem studentem, jeszcze nie pracuję. jedynymi pieniędzmi jakimi dysponuje są te które otrzymuje ze stypendium. Nie jestem na każdym meczu, czemu ? bo mnie na to często nie stać a dojechać muszę 100km w jedną strone, ale musze Ci powiedzieć że gdy tylko jestem na stadionie i widze że są zbierane pieniądze na oprawy czy jakieś inne akcje to zawsze wrzucam ile moge. Jeśli chodzi sklepik klubowy to myśle że kwota którą tam zostawiłem oscyluje ok 1k zł.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.01.2012, 17:51
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Kolego co ty za przeproszeniem dupcysz ? To jest majątek a nie ile ma na swoim koncie, na koncie może mieć z 5 mln i tyle.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 03.01.2012, 17:56
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Kolego co ty za przeproszeniem dupcysz ? To jest majątek a nie ile ma na swoim koncie, na koncie może mieć z 5 mln i tyle.
Chodziło ci o ojro? tak? to i tak mu starczy
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.01.2012, 17:57
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chodziło ci o ojro? tak? to i tak mu starczy
o naszą walutę
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 03.01.2012, 18:06
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
o naszą walutę
No to lipa po całości.

Po dzisiejszym kursie , posiada 1 121 327,65 ojro - tylko
No nic, trzeba szukać dalej...

krsk napisał(a):Wyświetl post
koledze Teqcontroller chodziło raczej o to, że to jest jego majątek, a więc na taką kwotę składają się nieruchomości które posiada, auta, firma/y, Wisła itp. W gotówce może mieć faktycznie szczątkowe ilości tej kwoty.
Aaa to przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.01.2012 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.01.2012, 18:07
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Ja szczerze mówiąc nie patrze zbyt optymistycznie na transfer tego Boliwijczyka - Paljic wyglądał o wiele lepiej na filmikach i do tego był ograny w Niemczech.Oczywiście,chciałbym się mile zaskoczyc,ale podchodze do tego sceptycznie jaka narazie i ten transfer to niewiadoma jak dla mnie.
Jak dla Ciebie Paljic wygladal dobrze na filmikach to rzeczywiscie nie powinienes zabierac glosu w sprawach transferowych, bo jak dla mnie, to po Draganie i jego filmikach od razu bylo widać, że:
1.) nie potrafi wrzucać
2.) nie ma strzału
3.) jeździec bez głowy
4.) szybki
Dobry filmik to mieli Melikson i Iliev.

Tak w ogóle to nie rozumiem dyskusji - koleś nawet nie wiadomo czy jedzie do nas.
Osobiście ufam Staszkowi w każdej sprawie transferowej w 100% bo wiem, że złomu nie sprowadzi.
Odpowiedz cytując
krsk
Member

Stary 03.01.2012, 18:10
Dariook napisał(a):Wyświetl post
No to lipa po całości.

Po dzisiejszym kursie , posiada 1 121 327,65 ojro - tylko
No nic, trzeba szukać dalej...
koledze Teqcontroller chodziło raczej o to, że to jest jego majątek, a więc na taką kwotę składają się nieruchomości które posiada, auta, firma/y, Wisła itp. W gotówce może mieć faktycznie szczątkowe ilości tej kwoty.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 03.01.2012, 18:32
Tak się składa, że Marcelo gdy przeszedł do PSV miał 23 lata, a to duża różnica. Poza tym trudno porównywać Marcelo do Bitona gdzie Izraelczyk miał udaną tylko JEDNĄ RUNDĘ.
Gdy Błaszczykowski odszedł z Wisły to już był reprezentantem kraju (a miał zaledwie 22 lata) więc cena za niego musiała być spora. A przypominam, że Biton jeszcze nie zadebiutował w reprezentacji.

Nie wierze, że za Piotrka Brożka dostaliśmy 800.000 euro, bo kontrakt z Wisłą upływał w lecie 2011 roku, czyli pół roku później. Kto normalny płaci prawie milion euro za zawodnika, którego może mieć za darmo za 6 miesięcy?
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.01.2012, 19:05
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie wierze, że za Piotrka Brożka dostaliśmy 800.000 euro, bo kontrakt z Wisłą upływał w lecie 2011 roku, czyli pół roku później. Kto normalny płaci prawie milion euro za zawodnika, którego może mieć za darmo za 6 miesięcy?
No jak kto kto? Turcy

Ja słyszałem, że za Brożków wpadło 2,2 mln euro - z czego 2 mln za Pawła, 200 tys. za Piotrka.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.01.2012, 19:20
Cytat:
Ja słyszałem, że za Brożków wpadło 2,2 mln euro - z czego 2 mln za Pawła, 200 tys. za Piotrka.
Do tego bonus za awans Trabzonu do CL. Chyba 150k euro.

Cytat:
Bez komentarza.
http://transfery.sportmarketing.pl/n...a-powazniejszy
"Zawodnik, za którego turecki Trabzonspor zapłacił zimą 800 tysięcy euro doznał kontuzji mięśnia dwugłowego i wraca do Polski."
Nie no świetne źródło...
W tej transakcji logiczne jest że wartość tej kwoty wywindował Paweł... Piotrek miał pół roku kontraktu do końca do tego był rezerwowym bo przegrał rywalizacje z Draganem i miał na rozkładzie katastrofalne błędy w spotkaniach z Karabachem.

Transfermarkt uzupełniany jest na zasadzie wkipedii... w praktyce ja mogę się tam zalogować i edytować informacje... milion razy było to pisane.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2012 o godz. 19:33.
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 03.01.2012, 19:25
Bez komentarza.
http://transfery.sportmarketing.pl/n...a-powazniejszy
"Zawodnik, za którego turecki Trabzonspor zapłacił zimą 800 tysięcy euro doznał kontuzji mięśnia dwugłowego i wraca do Polski."

Piszecie bzdury bo Piotr Brożek miał kontrakt do 12.2011 r. !
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 03.01.2012 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 03.01.2012, 19:29
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Do tego bonus za awans Trabzonu do CL. Chyba 150k euro.

Nie no świetne źródło...
W tej transakcji logiczne jest że wartość tej kwoty wywindował Paweł... Piotrek miał pół roku kontraktu do końca do tego był rezerwowym bo przegrał rywalizacje z Draganem i miał na rozkładzie katastrofalne błędy w spotkaniach z Karabachem.
http://www.transfermarkt.de/de/piotr...ler_14893.html
Pasuje?
Piotr Brożek miał kontrakt do 12.2011 r.
Znalazł się następny "znafca". Zanim coś napiszecie pomyślcie ze dwa razy.
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 03.01.2012 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 03.01.2012, 19:37
Rekord głupoty i dyletanctwa na tym forum został właśnie pobity. Nunez "do d.py", bo gwizdali na niego kibice naszych rywali.

I takie farmazony wypisuje na wiślackim forum kibic Wisły. Wstyd, hańba i żenada. Dla większego efektu wpis tego kretyna (przepraszam, ale inaczej nie da się napisać) zostawiam. Za karę.

Hawkins - w takim razie jakim "zerem" musi być Patryk Małecki? Przecież dopiero na niego uwzięli się kibice z ziemi nieświętej.

żal.pl
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 03.01.2012, 19:44
JrQ-
Cytat:
Osobiście ufam Staszkowi w każdej sprawie transferowej w 100% bo wiem, że złomu nie sprowadzi.
Lamey? Jaliens? Diaz?
Na czym opierasz swoje "wiem"? Na zagranicznym pochodzeniu Stana?
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 03.01.2012, 19:51
Transfermarkt uzupełniany jest na zasadzie wkipedii... w praktyce ja mogę się tam zalogować i edytować informacje... milion razy było to pisane.
Większej bzdury nie słyszałem!
Nadal pewnie twierdzisz, że Pi. Brożek miał kontrakt do 06.2011?
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.01.2012, 19:53
Z tych wymienionych nazwisk moim zdaniem tylko Jaliens zawiodl na calej lini, ale pamietajmy skad przyszedl i ile meczow tam rozegral... moze Wisla go przerosla ? Mial byc ostoja defensywy a stal sie najbardziej znienawidzonym pilkarzem... obiektem drwin ktore przejol po Wojciechu Łobodzinskim...

Lamey na poczatku sezonu pomimo swojej kondycji spisywal sie calkiem niezle... a Diaz jak to Diaz... Ronaldinho to on nigdy nie bedzie gorsze mecze przeplatal lepszymi....

Od Stana prosze wara... transfery ktore robi sa ok i oby wiecej, niema klubu gdzie kazdy transfer jest strzalem w 10, no chyba ze jest sie Barcelona...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.01.2012, 19:59
Cytat:
Szczerze obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. A to że transfermakt uzupełniany jest na zasadzie wikipedii to fakt.
Cytat:
Nunez "do d.py", bo gwizdali na niego kibice naszych rywali.
Każdego dnia mam wrażenie że na tym forum jest porejestrowanych pełno napinaczy zza drugiej strony błoni bo nie wierze, że kibice Wisły są wstanie pisać takie rzeczy.
Dowiedziałem się również dzisiaj, że Boliwijczyk jest słaby bo ich repera gra na wysokości !
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2012 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 03.01.2012, 19:59
Nie pluj się tak! Myślałem, że miał kontrakt do czerwca. Westersyl pewnie moim wpisem się sugerował i wyszło jak wyszło. Nie mniej jednak, te strony, które podałeś nie za ba bardzo są rzetelne. Pewność na 100 procent co do kwoty możemy mieć wtedy, jeżeli to oficjalna potwierdzi. Nadal nie wierze, że Piotrek tyle kosztował.
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.01.2012, 20:22
Dowiedziałem się również dzisiaj, że Boliwijczyk jest słaby bo ich repera gra na wysokości !
Myślałem, że po łomocie, jaki dostaliśmy od Ekwadoru (podobny motyw) na niemieckich boiskach te śmieszne argumenty znikną. Może warto sobie przypomnieć, jak Ekwador się prezentował i jak po wyjściu z grupy jakimś cudem nie wyeliminował Angoli.
Jak ktoś wie o co w piłce chodzi i przemawiaja za nim umiejętności - na pewno da radę, bez względu na panujące warunki, ciśnienie, porę roku itp. Jak dla mnie argumentacja niektórych - z kosmosu.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.01.2012, 20:47
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Angole gwizdali na Nuneza za pierwszy mecz, a nie za jakies rzekome symulki w rewanżu.
No i prowokował przez cały ten mecz biednych Angoli, ale wszystko w ramach przepisów. Okazał się dla nich za inteligentny, bo to oni chcieli go sprowokowac, by się zemścić, a on sie nie dał.I tym mi zaimonował.
Czerwona kartka z pierwszego meczu jaką wywalczył Nunez jak najbardziej zasłużona dla Angola więc o co Ci chodzi. Jak chcesz możesz kibicowac Fulham a nie Wisle. Podac Ci linka do ich forum czy sam sobie znajdziesz?
A propos.... na ich forum był tez jednym z najbardziej docenianych piłkarzy Wisły, za wartośc sportową, piłkarską, jaka pokazał w trakcie meczu. A że niektorzy kibole byli źli na niego, że z jego powodu Angol dostał czerwoną kartkę? Ich problem.

Natomiast Nunez ma świetny przegląd pola, potrafi wziąć na siebie odpowiedzialność, ma niezły drybling i soczysty strzał. Nie odnotował w swojej pierwszej rundzie gola, ale on pełni inne zadania. Iliev też jest bez gola w lidze, co go nie przekresla, bo prezentuje mnóstwo innych zalet.
Czepiajcie się rzeczywiście bezproduktywnych piłkarzy, ale Nunez na takie czepialstwo po prostu nie zasłużył.
Z całym szacunkiem, ale zupełnie się nie zgadzam. Odwróciłeś kota ogonem. Oczywiście, że nie kibicuje Fulham i po to przejechałem kupę kilometrów, żeby tego Nuneza i 10 innych Wiślaków dopingować. Jeżeli ty teraz piszesz o "skutecznym prowokowaniu" i "zaimponowaniu" to sam się ośmieszasz. Co z tego, że przewracał się co chwilę wywalczając jakieś tam wolne, jak przewalił ten mecz 4:1 przy 10 tysięcy polskich gardeł!!! Ja chcę, żeby on walczył z całych sił i biegał ile tlenu w płucach, a nie odstawiał teatrzyk i nabierał sędziego!

Poza tym, czy to nasz piłkarz, czy nie, zawsze będę przeciwko OSZUKIWANIU. Dla mnie takie ciągłe udawanie fauli to nie cwaniastwo boiskowe, tylko zwykłe k**estwo.

A po meczu z Jagielonią też byłeś za Jaliensem, twierdząc że inteligentnie przyblokował bramkarza i strzeliliśmy gola? Może też cieszyłeś się po meczu z ŁKSem i błędzie sędziego, bo wreszcie "szczęście się od nas uśmiechnęło"? Za Wisłą będę zawsze, ale chcę żebyśmy grali i wygrywali umiejętnościami, a nie jakimś fuksem losu, czy błędami arbitrów.

Wracając do merytorycznej dyskusji, od której sam odchodzisz nazywając mnie kibicem Fulham (haha!), być może Nunez jeszcze się wyrobi. Jakiś tam potencjał ma. Ale w tej rundzie rozegrał bardzo wiele maczów i w ani jednym nie zaimponował, w ani jednym nie był bohaterem. Soczysty strzał powiadasz? Ile razy huknął choćby w światło bramki? Ze 2 na 20 spotkań? Przegląd pola? Poza jednym podaniem do Małego z Apoelem (po którym ten miał jeszcze "trochę" roboty do wykonania) nie pamiętam by zaimponował mi czymkolwiek. Możemy się tak kłócić, mając zupełnie inne zdania, ale zapytam jedno - naprawdę warto byłoby dać za takiego pomocnika 1 mln Euro? Zasłużył sobie na miano najdroższego piłkarza ligi (ex aequo z Sobiechem i Vrdoljakiem)?

PS: twierdzenie, że "Angol (raczej chodzi ci o Dembele ) zasłużył na tą czerwoną kartkę, jest jak pitolenie Roberta o braku faulu Jaliensa. Bycie za Wisła nie oznacza przekłamywania rzeczywistości na Jej korzyść
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 03.01.2012, 20:47
tomsts napisał(a):Wyświetl post
Myślałem, że po łomocie, jaki dostaliśmy od Ekwadoru (podobny motyw) na niemieckich boiskach te śmieszne argumenty znikną. Może warto sobie przypomnieć, jak Ekwador się prezentował i jak po wyjściu z grupy jakimś cudem nie wyeliminował Angoli.
Jak ktoś wie o co w piłce chodzi i przemawiaja za nim umiejętności - na pewno da radę, bez względu na panujące warunki, ciśnienie, porę roku itp. Jak dla mnie argumentacja niektórych - z kosmosu.
To że Ekwador nam doj... wcale nie znaczy że są od nas lepsi. Obstawiam że to my Polacy, zniżyliśmy się do ich magicznego poziomu.

Wisła i nasza "ekstraklasa" (podobny motyw)
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.01.2012 o godz. 20:54.
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.01.2012, 20:58
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Rekord głupoty i dyletanctwa na tym forum został właśnie pobity. Nunez "do d.py", bo gwizdali na niego kibice naszych rywali.

I takie farmazony wypisuje na wiślackim forum kibic Wisły. Wstyd, hańba i żenada. Dla większego efektu wpis tego kretyna (przepraszam, ale inaczej nie da się napisać) zostawiam. Za karę.

Hawkins - w takim razie jakim "zerem" musi być Patryk Małecki? Przecież dopiero na niego uwzięli się kibice z ziemi nieświętej.

żal.pl
1. " Nunez "do d.py", bo gwizdali na niego kibice naszych rywali" to TWOJE słowa. Moje brzmiały "Nunez do d.py bo teatrzykuje zamiast pokazywać umiejętności i grać dobrą piłkę.

2. Za kretyna się nie obrażam. Wolałbym jednak merytoryczną odpowiedź na temat, dlaczego facet powinien zostać wykupiony za Milion Euro. Skoro nie strzelił gola i nie zaliczył zbyt wielu asyst (jedną? nie pamiętam więcej) przydałyby się jakieś argumenty.

3. Ludzie na tym forum lubią przeinaczać słowa i wywalać kota ogonem. "Każda osoba, która ma inne zdanie niż ja na jakiś temat na pewno pochodzi z drugiej strony błoń"...
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 03.01.2012, 20:59
Nie pluj się tak! Myślałem, że miał kontrakt do czerwca. Westersyl pewnie moim wpisem się sugerował i wyszło jak wyszło. Nie mniej jednak, te strony, które podałeś nie zaba bardzo są rzetelne. Pewność na 100 procent co do kwoty możemy mieć wtedy, jeżeli to oficjalna potwierdzi. Nadal nie wierze, że Piotrek tyle kosztował.
Trochę więcej szacunku "znafco". Nadal nie wierzysz, że Piotr tyle kosztował? Tak samo jak stanowczo twierdziłeś, że miał on kontrakt do 06.2011... Widzę, że zrobiło ci się głupio i nie potrafisz się przyznać do błędu.
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 03.01.2012, 21:02
Szczerze obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. A to że transfermakt uzupełniany jest na zasadzie wikipedii to fakt.
Każdego dnia mam wrażenie że na tym forum jest porejestrowanych pełno napinaczy zza drugiej strony błoni bo nie wierze, że kibice Wisły są wstanie pisać takie rzeczy.
Nie potrafisz się przyznać do błędu. I tu Cię boli! Zanim cokolwiek mi zarzucisz najpierw sprawdź, czy aby na pewno to Ty masz rację!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów