|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
na allegro wystarczy poszperac duzo rzeczy jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy we Fanatyku jest dostępna seria z okazji 10-cio lecia UW oraz ta duża vlepa ?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Fanatyku nie - ale jest dostępna w Wiślackim Świecie. 20 vlep, bardzo fajnych.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ja się dziś zdenerwowałem. Strefa kibica, okres przedświąteczny, zapierniczam jak dziki osioł na stadion po pracy, żeby brata i tatę ubrać w królewskie - czerwono biało niebieskie - barwy pod choinkę, a tu co? Wiślacki świat do 18 czynny, stoisko z pamiątkami w strefie kibica zlikwidowane. Sympatyczny pan z ochrony mówi mi, że będzie czynne jak się zacznie sprzedaż karnetów. Ot, taka wiślacka polityka przyciągania kibica. W Bonarce przykładowo w okresie przedświątecznym sklepy są czynne nie do 21, a do 22. A tutaj nie dość, że kartą nie zapłacisz, to jeszcze musisz zrobić zakupy jak sam jesteś w pracy. Gdzie sens? Gdzie logika? A chciałem po prostu zostawić z 200 zł w sklepie. Ale skoro sklep mnie nie chce, to cóż poradzić? Przykre, że nasz klub tak "fantastycznie" wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich kibiców.
A tak poza tym: gdzie można kupić wiślackie pamiątki na mieście? Pracuję w Hucie, jest gdzieś w Hucie jakiś sklepik z pamiątkami? Może w Carefourze na Czyżynach coś jest? Kojarzy ktoś coś? ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tu byłeś http://tswisla.eu/ ?
Asortyment kilkukrotnie lepszy i większy od tego S.A no i z herbem Wisły a nie logo S.A. Ceny bardzo przystępne. Najpierw się idzie do Fanatyka, potem dopiero do Wiślackiego sklepu a na końcu do strefy kibica. Chodzi o jakość, ilość i ceny. Jak już jesteśmy przy Fanatyku to polecam nowiutki kalendarz koszykarek Wisły, który schodzi jak świeże bułeczki. A prezentuje się tak ![]() Cena 25 zł.
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.12.2011 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Do której otwarty jest Fanatyk ?
(nie chce mi się szukać w temacie )![]()
G N L S !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
do 18 w tygodniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nawet nie wiedziałam, że strona internetowa Fanatyka już działa, bo jak ostatnim razem chciałam się na nią dostać, to było niemożliwe. Ale warto było czekać, nowy design strony przyciąga wzrok!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 31.12.2011 o godz. 16:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam gdzie mogę zakupić w internecie koszulki meczowe z sezonu 2010/2011 bodajrze umbro ?
ew. starsze ale meczowe pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
nigdzie tylko na allegro bądź jak ktoś sprzeda to na forum da oferte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kalendarz Wiślaczek do kupienia na allegro
http://allegro.pl/oficjalny-kalendar...040115965.html i smyczki http://allegro.pl/oficjalna-smyczka-...040116238.html |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś się orientuje czy i gdzie można nabyć szalik taki jak na poniższym zdjęciu ma Głowacki?
Szukam od pewnego czasu, ale nigdzie nie znalazłem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
/\
W fanatyku taki widziałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Są w fanatyku cena bodajże 30 zł
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dzięki ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
gdzie kupie taki szal
![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mam takie pytanie posiadam plakat Wisły Kraków : ,, Dotrzymaliśmy słowa , teraz walczymy o nowe cele ,, z podpisami wszystkich piłkarzy oraz Maskanta . Są tam podpisy min. Meliksona, Bitona i Sobola.
Tak z ciekawości pytam ile to może być warte tak np za 10 lat lub w obecnej chwili . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od ostatniego czasu zabieram się za kupno koszulki. Wchodze ostatnio na strone 'Fanatyka' (dokładnie na http://tswisla.eu/category.php?id_category=37) i nie wiem czy to jest prawda czy nie. Mógłby ktoś mi powiedzieć czy naprawde w "Fanatyku' znajduje się tylko jedna kozulka
![]()
Gůrny Ślůnsk – historyczno krajina rozlygowano na teryńe Polski a Czeskij Republiki we dorzyczu gůrnyj Uodry a poczůnkowygo bjygu Wisły, połedńowo-wschodńo tajla Ślůnska.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
/\
A pomyśl nie wydaje ci się to głupie ? Nie kupuj w fanatyku kup sobie "u belfasta" przed meczem z koroną pewne będą jakieś koszulki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a dlaczego nie w Fanatyku mógłbyś mnie oświecić ?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Fanatyka i WŚ kasa z pamiątek idzie na klub a z tych od belfasta na cele kibicowskie , kupując gadżet chyba lepiej w ten sposób dać kase na bilet dla młodego albo na puchę niż na cygaro dla prezesa .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też tak myślałem zeby kupić 'U Belfasta' lecz nie wiem czy taka sprzedaż będzie przed meczem z Koroną.
![]()
Gůrny Ślůnsk – historyczno krajina rozlygowano na teryńe Polski a Czeskij Republiki we dorzyczu gůrnyj Uodry a poczůnkowygo bjygu Wisły, połedńowo-wschodńo tajla Ślůnska.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Zaglądać na forum SKWK, podawane są tam wszystko aktualności i można dyskutować o nowych gadżetach kibicowskich .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Dziś (niedziela) o 12:00 otwarcie nowego sklepiku z gadzetami.
Strefa Kiboli na FB http://www.facebook.com/pages/Strefa...61391143979857 Cytat:
Cytat:
http://www.facebook.com/pages/Strefa...61391143979857
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.02.2012 o godz. 01:17.
|
||
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś czy wyszła kiedyś koszulka Fc.Przemyśl ?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wyszła bardzo dawno temu. osobiście widziałem ją tylko raz