|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
można kupić na inne miejsce
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam . Mam 2 pytania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) można 2) nie wiadomo jeszcze nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Zobaczymy ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
gdzie znajde zdjęcie/filmik jak Wisełka wspiera Kosowo?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wchodził ktoś na sektor H21-22 od strony Reymonta? Na mapce (http://bp.wisla.krakow.pl/files/mapka.jpg) twierdzą, że wejście tylko od Błoń, ale jaki to ma sens, jeśli można już na stadionie przejść korytarzem z A na H?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
pytanie tylko czy bramki na A przyjmą ci bilet z H
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A odpowiedź jest taka, że raczej nie. Ja np. wszedłem na G3 poprzez bramkę z G2, bo chciałem sprawdzić, czy tak można, a przy G3 były kolejki. Z kolei nie udało mi się wejść przez bramkę G1, więc tym bardziej z A do H nie będzie to możliwe wg mnie, ale spróbować możesz
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Witam, mam 2 pytania. Czy wie ktoś może jakie będą konsekwencje tego że ktoś bedzie wchodził na stadion na karnet na którym znajdują się dane osoby innej niż wchodziła? czy może np. ochrona zatrzyma karnet i oddeśle osobie której dane znajdują się na karcie czy może odrazu odda tej osobie która wchodziła z tym że że nie może wejść? I jeszcze jedno na kołowrotku pojawia się tylko czy karnet jest ważny (po przez zapalenie zielonego światła) a nigdzie nie pojawiają się dane i czy jest ulgowy, tak ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pojawiają się im dane... mają takie minikomputery na których oprócz twoich danych pojawia się też zdjęcie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa z wchodzeniem na sektor C? Czy np. jeśli mam bilet na C4, to mogę przejść przez bramkę na C5 i tam zająć miejsce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mozesz wejśc przez C4 i zając miejsce na C5, natomiast bramka C5 Cie nie przepusci.
Edit: ok, miałem złe informacje, przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 01.02.2012 o godz. 15:24.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mylisz się. Na sektorze C wchodzisz przez którę chcesz bramkę. Przynamniej tak było do tej pory.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
było i jest!
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ok, dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli nie masz wyrobionej KK to inna osoba może Ci kupić bilet na mecz. Musi mieć tylko twój nr pesel. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
OK dzięki . PZDR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam
Szukam chętnej osoby z woj. Łódzkiego lub Śląskiego (okolice Częstochowy) na wyjazd do Krakowa na czwartkowy mecz Ligi Europejskiej ze Standardem. Jadę z miejscowości Działoszyn przez Częstochowę, Dąbrowę Górniczą i Olkusz. Możliwość oczywiście zjechania z trasy po chętną osobę ![]() W samochodzie mam jeszcze jedno wolne miejsce. Wyjazd z samego rana, tak żeby zdążyć spokojnie kupić bilety Powrót od razu po meczu.Jedyne koszty to oczywiście paliwo, które w sprawiedliwy sposób podzielimy. Chętnych proszę o kontakt tutaj lub na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poszukuję tych butów: http://www.mastersport.pl/index.php?...cat=1&pID=1558
Nie ma ani w necie, ani w Krakowie nigdzie. Pomoże ktoś? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Możesz spróbować uderzyć na Floriańską do Adidasa, nie wiem jak teraz, ale dawniej był to tzw. sklep flagowy i nawet jeśli nie mieli czegoś na stanie, można było zamawiać z aktualnego katalogu. Jeśli więc byłaby to aktualna kolekcja, może udałoby Ci się zamówić. ... ale może być ciężko, bo skórzane maratony pojawiają się w katalogu baaaaaaaaaardzo rzadko. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Co trzeba mieć, zrobić żeby móc parkować auto koło Wiślackiego Świata?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy jest jeszcze możliwość odbioru superpucharowych gadżetów, czy już przepadło?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mecz w Bełchatowie zaczyna się o 15:45, o której godzinie planujecie wyjazd i przyjazd?
![]()
Brzydzimy się przemocą,
nieaktualne nocą. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czy ktos może podac Mi jakis adres m@ilowy do klubu z którego ktos łaskawie będzie uprzejmy Mi odpisac na mojego m@ila bo sekretariat juz 4 miesiac ma mnie w dupie i nie raczy odpisywac
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
myślę że nikt nie jest w stanie tego dokonać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zalezy o co pytasz i jak konstruujesz pytania
Ja piszę do nich na .. GG i z reguły mi odpowiadają. Z emailami też nie mam problemów.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.04.2012 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
czesc, planuje wybrac sie ze znajoma na mecz z łksem. zastanawialem sie nad wyborem sektora i padlo na G. czy to dobry pomysl? staz kibicowania mam raczej marny : P.
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Niezły pomysł,tam też się dopinguje,ale nie aż z takim zaangażowaniem jak na sektorze C,ale jak chcecie sobie obejrzeć spokojnie mecz,bez prawie żadnego wstawania czy dopingowania,to wybierzcie sektor F.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|