The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Str@żak
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2011, 20:18
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że dobry klub ma przynajmniej dwóch lewych obrońców, a nie żadnego, w środku obrony też wyglądamy ubogo, na prawej również nie jest wesoło. Do tego bardziej przydałby się skrzydłowy. Tak naprawdę pozycja napastnika to jedna z nielicznych na których mamy dwóch dobry zawodników, więc wzmocnienia przydałby się raczej gdzie indziej, zwłaszcza, że nie mamy zbyt wiele kasy.
Tak jak wcześniej napisałem potrzebny jest nam lewy obrońca, na PO z Lameyem jest porażka no ale do końca rundy musimy jakoś z nim wytrzymać. Drugiego LO musimy sprowadzić latem. Niestety wątpię żeby zarząd kupił jakiegoś stopera jak mamy ich teraz 4... Przydałaby się alternatywa dla Ilieva bo Kirm nie daje rady.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.12.2011, 20:43
Wisielak napisał
Gdyby by miał taki talent o jakim opowiadasz to przynajmniej wygryzłby Jovanicia z ławki rezerwowych.Zresztą nic na razie ciekawego nie pokazał nawet w ME! mit o jego talencie krąży już od dłuższego czasu .

Tak naprawde poza meczem z Jagą gdzie zastapil Pawelka nigdy nie dostal prawdziwej szansy gry. Szczęsny tez błakał sie na wypozyczeniach w 3 lidze angielskiej i gdy na niego postawili okazało sie ,że warto bylo. U nas młody zawodnik jest za mlody na gre w pierwszej druzynie a gdy trzyma się go w rezerwach do 25 roku zycia mówi się o nim nie spełniony talent.
Odpowiedz cytując
haldir_sgn
Member

Od: 02.2009

Stary 27.12.2011, 21:22
taa Boguskiego wypożyczyć.... to kto nam zostanie do grania ? nie wiem czy Wy to zauważyliście ale po zejsciu Bogusia w meczu z Twente a wejsciu Małego gra sie skonczyla.... Boguski wraca do formy, Garguła to samo, więc najwyzsza pora wrócic do ustawienia 4-4-2. i Ludzie my potrzebujemy stopera i lewego obronce, a nie zadnych tam skrzydlowych czy napastników.
Czy ciemno czy jasno, Wisła płynie przez Miasto.....Bo to Miasto jest Nasze! ^^
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 27.12.2011, 21:47
concedi
Cytat:
za takie .......****e powinien być BAN dożywotnio.
W rzeczy samej. Zamiast zgniesc mnie racjonalnymi argumentami (w koncu nie mam racji, nie?) ty jedyne co potrawisz to przejsc na faze frustrato ON. Mowiac inaczej, na forum gdzie sie prowadzi dyskusje (w teorii) ty jej nie prowadzisz (nie potrafisz? przerasta to twe "zdolnosci" intelektualne?). Takze o tak, ban powinien byc- dla Ciebie.

Wizard
Cytat:
To jakiś prowokator chyba Bo ciężko brać go na poważnie, może z 2 strony Błoń
Ja wiem ze dla was z Gdanska, przy waszych Tadicach i Bensonach, Brozek to wirtuoz futbolu. Ale dla mnie, osoby ktora ma ambicje siegajace ponad nasz grajdolek, Brozek to nie najlepszy material. Po co odgrzewac stary kotlet, ktory juz wczesniej nie powalal smakiem? A teraz moze byc tylko gorzej...

Cytat:
Jakoś jestem dziwnie spokojny, że Paweł z marszu wkomponował by się do drużyny, strzelając minimum 10-15 bramek w sezonie - czyli stary dobry Paweł
A ja widzac jego wystepy w ostatnim czasie jestem jakos dziwnie spokojny ze tak by nie bylo.

Bez odbioru...
--------------------------------------------------------------
Zeby byla jasnosc; Brozka za darmo czy za grosze oczywiscie warto wziasc. Ale transfer + 500.000 tys. euro, lub wypozyczenie (na warunkach takich ze pozniejsze ewentualne wykupienie bedzie zbyt drogie, patrz Biton czy Nunez) to glupstwo.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.12.2011, 21:47
Str@żak napisał(a):Wyświetl post
Wystarczy jakaś kontuzja i zacznie się problem. Tym bardziej, że gramy w T-ME, LE, PP a Biton i Genkow jeszcze "ocierają się" o reprezentacje. Więc ryzyko kontuzji jest duże. Każdy dobry klub powinien mieć szeroką i wyrównaną kadrę.
Na ataku przecież może grać jeszcze Boguski, Iliev czy nawet Małecki...
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 27.12.2011, 22:14
Moim zdaniem bardziej od Pawła Brożka potrzebne są wzmocnienia formacji obronnej. Chavez jesienią to nie to samo co wiosną zeszłego sezonu. Mimo to wierzę, że podczas obozów się ogarnie i wiosną zobaczymy starego dobrego Osmana Pozycja drugiego środkowego obrońcy wymaga wzmocnienia. Wiem wiem mamy Czekaja co bardzo cieszy ale brak mu doświadczenia (myślę o starciu ze Standardem. Na ligę powinno wystarczyć). Jaliens to jest totalna porażka i trzeba się go pozbyć jak najszybciej. To co wyrabiał w Londynie... Horror.
Mam nadzieję, że nasi szperacze i Stan staną na wysokości zadania
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.12.2011, 22:18
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Wisielak napisał
Gdyby by miał taki talent o jakim opowiadasz to przynajmniej wygryzłby Jovanicia z ławki rezerwowych.Zresztą nic na razie ciekawego nie pokazał nawet w ME! mit o jego talencie krąży już od dłuższego czasu .

Tak naprawde poza meczem z Jagą gdzie zastapil Pawelka nigdy nie dostal prawdziwej szansy gry. Szczęsny tez błakał sie na wypozyczeniach w 3 lidze angielskiej i gdy na niego postawili okazało sie ,że warto bylo. U nas młody zawodnik jest za mlody na gre w pierwszej druzynie a gdy trzyma się go w rezerwach do 25 roku zycia mówi się o nim nie spełniony talent.

Dostał cały mecz , w którym wypadł słabo(z Lubinkami)...
Zobacz przykład Pawłowskiego,który w młodym wieku dostał szanse i ją wykorzystał nie jeden mecz Lechii wybronił.
Wg. mnie Stan to widzi , że Kurto nie spełnia wymagań i probuje znalezc mlodego,perspektywicznego bramkarza,ale....Kurto powinien dostac jeszcze szanse
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 27.12.2011, 22:19
Dariook napisał(a):Wyświetl post
O ile mi wiadomo to chyba zdobyliśmy Mistrzostwo Polski
Tak, dlatego ze pozostali kandydaci byli jeszcze słabsi. A w tym roku pokaxujemy podobna klasę lub nawet trochę gorsza..,przyjeżdża średniaków i nas leje..

Tyle, ze Legia i Slask nie tracą tak punktów.
Odpowiedz cytując
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 27.12.2011, 22:24
Jeśli chodzi o Kurto, to może sprawdziłaby się opcja z wypożyczeniem? Zamiast kisić się jako 3ci bramkarz niech się chłopak ogrywa i zdobywa doświadczenie w 1 albo 2 lidze.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.12.2011, 22:48
mariusz92abg napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem bardziej od Pawła Brożka potrzebne są wzmocnienia formacji obronnej. Chavez jesienią to nie to samo co wiosną zeszłego sezonu. Mimo to wierzę, że podczas obozów się ogarnie i wiosną zobaczymy starego dobrego Osmana Pozycja drugiego środkowego obrońcy wymaga wzmocnienia. Wiem wiem mamy Czekaja co bardzo cieszy ale brak mu doświadczenia (myślę o starciu ze Standardem. Na ligę powinno wystarczyć). Jaliens to jest totalna porażka i trzeba się go pozbyć jak najszybciej. To co wyrabiał w Londynie... Horror.
Mam nadzieję, że nasi szperacze i Stan staną na wysokości zadania
Patrząc na liczbę strzelanych przez nas bramek i napastnik jest potrzebny od zaraz

1. Śląsk Wrocław31:13 2. Legia Warszawa 29:10 3. Polonia Warszawa19:15 4. Ruch Chorzów26:18 5. Lech Poznań29:12 6. Wisła Kraków 16:13
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 27.12.2011 o godz. 22:52.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.12.2011, 22:51
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
concedi

W rzeczy samej. Zamiast zgniesc mnie racjonalnymi argumentami (w koncu nie mam racji, nie?) ty jedyne co potrawisz to przejsc na faze frustrato ON. Mowiac inaczej, na forum gdzie sie prowadzi dyskusje (w teorii) ty jej nie prowadzisz (nie potrafisz? przerasta to twe "zdolnosci" intelektualne?). Takze o tak, ban powinien byc- dla Ciebie.
że zacytuję klasyka:
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

argument jest tylko jeden: wolę aby w Wiśle grali SAMI Polacy a najlepiej SAMI wychowankowie, nawet kosztem upragnionego przez ciebie mistrzostwa, sukcesów osiąganych za wszelką cenę przez NAJEMNIKÓW dla których Wisła nie znaczy nic.
Ostatnio edytowane przez concedi : 27.12.2011 o godz. 22:53.
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.12.2011, 22:53
http://wislalive.pl/news/pawel_broze..._nie_chce-206/

Szkoda, że tak uważają u nas (o ile to prawda).
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 27.12.2011, 22:59
News
Paweł Brożek: Wisła niestety mnie nie chce

http://wislalive.pl/news/pawel_broze..._nie_chce-206/

Paweł bardzo chciałby znów pojawić się na Reymonta, zagrać dla trójkolorowych fanów w szczególnym dla siebie miejscu, lecz jego powrót do Krakowa jest na tą chwilę blokowany. "Podobno istnieje obawa, że miałbym zły wpływ na atmosferę w szatni, co ... pozostawię bez komentarza".To jest chyba jakiś żart!!!

Jaliens może grać,Diaz ofiara to samo ale Paweł charakterny gość nie może,legenda tego klubu WTF gdzie jest ta normalność,którą obiecywał pan Basałaj?Polaków w składzie mało ale lepiej szrot brać

cyt ,,Paweł Brożek 6 razy w barwach Białej Gwiazdy zdobywał MP. Wśród polskich piłkarzy uznawany jest wraz z bratem bliźniakiem Piotrem za kogoś "kto za Wisłę dałby się pokroić".''
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 27.12.2011 o godz. 23:41.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 27.12.2011, 23:00
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Na ataku przecież może grać jeszcze Boguski, Iliev czy nawet Małecki...
Pamiętasz mecz z... Limanovią? Nie mógł grac ani Biton, ani Genkow. I co? Raziliśmy nieskutecznością, paradoksalnie Lamey nas uratował (ten walkower potraktuję z przymrużeniem oka). Wiemy jak jest ze skutecznością Boguskiego w ataku, a Iliev z Małeckim od zawsze grają u nas na skrzydle i nie widzę ich jako typowych napastników. Tym bardziej sam Iliev pisał, że zdecydowanie woli na boku pomocy.
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 27.12.2011, 23:04
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na liczbę strzelanych przez nas bramek i napastnik jest potrzebny od zaraz

1. Śląsk Wrocław31:13 2. Legia Warszawa 29:10 3. Polonia Warszawa19:15 4. Ruch Chorzów26:18 5. Lech Poznań29:12 6. Wisła Kraków 16:13
Zgadzam się z Tobą. Razimy nieskutecznością, a sam Biton to za mało. Tym bardziej że raczej u nas nie zostanie, a nowi zawodnicy muszą zgrywać się z drużyną a nie przyjdą "za pięć dwunasta" i będzie problem.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 27.12.2011, 23:10
Komuś w tym klubie bije na głowę,
Wisła Kraków U-19

Wisła Kraków
Wisła II Kraków

Reprezentacyjne

Indywidualne

Jak my takich piłkarzy nie chcemy gdy można ich mieć za prawie darmo,a gracz ma szanse się wypromować na Euro 2012 to ja już nic nie rozumiem

Biton złapie kontuzje i co wtedy a mały i melikson też nie są z żelaza
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 27.12.2011 o godz. 23:17.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.12.2011, 23:24
Komuś w tym klubie bije na głowę,
Wisła Kraków U-19

Wisła Kraków[edytuj]

Wisła II Kraków

Reprezentacyjne

Indywidualne

Jak my takich piłkarzy nie chcemy gdy można ich mieć za prawie darmo,a gracz ma szanse się wypromować na Euro 2012 to ja już nic nie rozumiem

Biton złapie kontuzje i co wtedy a mały i melikson też nie są z żelaza
"Podobno istnieje obawa, że miałbym zły wpływ na atmosferę w szatni, co ... pozostawię bez komentarza".

Masz odpowiedz na nurtujące cię pytanie!

Z pojawieniem sie Basałaja i S.V zamkneliśmy rozdział pt "bach bach Karabach" . Zaufajcie sternikom , Wiśle dajmy szanse być ponownie wielką !
Na litość Boską kur..a nie cofajmy sie w rozwoju!!!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.12.2011 o godz. 23:28.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 27.12.2011, 23:27
Tak faktycznie to Brożek jest winny porażki z Karabachem

To Brożek nie strzelił karnego w Sosnowcu (Żurawski)

To on strzelał w poprzeczki i słupki byle nie do siatki(Kirm)

To nasz niezawodny bramkarz Brożek nie wiedział kiedy wychodzić z bramki(Jovanic)

To wina Brożka bo on układa taktykę na mecz (Kasperczak Henryk)

A jego największą winą był jego gol na 3-1,lepiej by było gdybyśmy dostali z 4-0 albo 5-0

Zapomniałeś oskarżyć go o kilka mistrzostw Polski i 86 bramek,które te mistrzostwa dawały

Aha zapomniałbym,nasz poprzedni sezon i mistrzostwo Paweł miał chyba w pierwszym sezonie tyle goli co Biton teraz,więc Mistrzostwo 2010/2011 to też wina Brożka
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 27.12.2011 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.12.2011, 23:33
Tu nie chodzi o aspekt piłkarski!. Problemem tej drużyny był brak ducha walki. Zasiedzenie, ciepłe posadki i brak jakiejkolwiek chęci osiągnięcia czegoś wiecej niż gra w Wiśle Kraków.

Byli tak wypaleni ze wszystko mieli w dupie!

Ale dlaczego zwalasz cały ten szrot na Pawła,przypomnij sobie kogo się pozbyliśmy

Dawidowski-geniusz,chyba z 5 lat i 0 goli
Pawełek-bramkarska legenda Wisły,90% jego bronienia kończyło się fatalnie,tylko czasem wybijał się na wyższy poziom
Jop- i wszystko jasne
i cała masa innych graczy o,których już na szczęście zapomniałem

Dla szrotu miejsce jest ale dla gracza,który dawał klubowi mistrzostwo miejsca nie ma

A gdzie ja zwalam coś konkretnie na Brożka? Przeczytaj jeszcza raz dokładnie albo nawet dwa razy...może wtedy zrozumiesz.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.12.2011 o godz. 23:42.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 27.12.2011, 23:37
Tu nie chodzi o aspekt piłkarski!. Problemem tej drużyny był brak ducha walki. Zasiedzenie, ciepłe posadki i brak jakiejkolwiek chęci osiągnięcia czegoś wiecej niż gra w Wiśle Kraków.

Byli tak wypaleni ze wszystko mieli w dupie!

Ale dlaczego zwalasz cały ten szrot na Pawła,przypomnij sobie kogo się pozbyliśmy

Dawidowski-geniusz,chyba z 5 lat i 0 goli
Pawełek-bramkarska legenda Wisły,90% jego bronienia kończyło się fatalnie,tylko czasem wybijał się na wyższy poziom
Jop- i wszystko jasne
i cała masa innych graczy o,których już na szczęście zapomniałem

Dla szrotu miejsce jest ale dla gracza,który dawał klubowi mistrzostwo miejsca nie ma?!
I ten powód,ja rozumiem jakby Wisła nie miała kasy ale że atmosferę popsuje to skandal i czekam na wyjaśnienie tej sprawy przez pana Basałaja
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 27.12.2011 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 27.12.2011, 23:41
Mówiłem, ze na Brozka nie ma szans... Ale myślałem, ze będzie chodzić o kasę a nie o to, ze go nie bedą chcieli...

Jeśli to prawda to myśle, ze Basalaj powinien powiedzieć czyja to decyzja...oraz ja wytlaczyc. A jak Brożek walnie 8 bramek w krótkim sezonie to wtedy bedą płacze
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.12.2011, 23:45
Cytat:
Paweł bardzo chciałby znów pojawić się na Reymonta, zagrać dla trójkolorowych fanów w szczególnym dla siebie miejscu, lecz jego powrót do Krakowa jest na tą chwilę blokowany. "Podobno istnieje obawa, że miałbym zły wpływ na atmosferę w szatni, co ... pozostawię bez komentarza".To jest chyba jakiś żart!!!
.... Rozumiem że Paweł na boisku machał rekami co wynikało z tego, że mu zależy i czasami nie potrafił skontrolować emocji ale szczytem bezczelności jest rozpowszechnianie takich bzdur.

Paweł poza boiskiem to jest inteligenty, dojrzały facet, któremu zależy na dobru Wisły.
Już wielokrotnie pisałem że Wisła powinna stać pierwsza w kolejce po piłkarza który spędził tu naście lat i strzelił masę goli, grał mecze na prochach ryzykował zdrowie. Jego powrót jest tym bardziej wskazany że drużyna ma problem z utożsamianiem się z barwami/kibicami itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.12.2011 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 27.12.2011, 23:47
Darioka nie rozumiem, zastanawiam sie czego on chce. kogo zamiast Pawła i Arka ? Jeśli my ich nie weźmiemy to zrobi to J. W. I będzie miał mistrza, a nasi byli piłkarze bedą stad wyjeżdżać w roli zwycięzców i mówić kibicom dziękuje za ciepłe przyjęcie na R22.

A my będziemy grać darmowym szrotem z zagranicy oraz odpadami z Polski...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.12.2011, 23:50
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mówiłem, ze na Brozka nie ma szans... Ale myślałem, ze będzie chodzić o kasę a nie o to, ze go nie bedą chcieli...

Jeśli to prawda to myśle, ze Basalaj powinien powiedzieć czyja to decyzja...oraz ja wylaczyc. A jak Brożek walnie 8 bramek w krótkim sezonie to wtedy bedą płacze
No jeszcze tego brakuje żeby władza musiała sie tłumaczyć z kazdej podjętej decyzji...przed wami.

Proponuję się z tym przespać i zawitać rano ponownie, z głową pełną ciekawych pomysłów!

Darioka nie rozumiem, zastanawiam sie czego on chce. kogo zamiast Pawła i Arka ? Jeśli my ich nie weźmiemy to zrobi to J. W. I będzie miał mistrza, a nasi byli piłkarze bedą stad wyjeżdżać w roli zwycięzców i mówić kibicom dziękuje za ciepłe przyjęcie na R22.

A my będziemy grać darmowym szrotem z zagranicy oraz odpadami z Polski...
Jacka i Placka?

No nie dziwię się ze ty mnie nie rozumiesz.
Ciebie interesuje J.W i jego warszawska dupodajka a mnie interesuje Wisła.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.12.2011 o godz. 23:58.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 27.12.2011, 23:55
No jeszcze tego brakuje żeby władza musiała sie tłumaczyć z kazdej podjętej decyzji...przed wami.

Proponuję się z tym przespać i zawitać rano ponownie, z głową pełną ciekawych pomysłów!

Oczywiście że nie z każdej ale takie potraktowanie piłkarza,który zrobił wiele dla klubu to wstyd i hańba !!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.12.2011, 00:08
Dariokowi proponuje rowniez sen. Moze jest Ci nawet bardziej potrzebny niz mi, bo Twoje słowa bardziej maja dyskredytowac rozmówce niż służyć wymianie merytorycznych poglądów. Może po odpoczynku przyjdzie Ci ochota na merytoryczna rozmowę.
Mnie guzik obchodzi Polonia, skupiam sie ma Wiśle. Może i grać w II lidze, byle piłkarze którzy w niej grają byli tego godni.

I Paweł Brożek jak i Arkadiusz Głowacki są tego godni i nawet mogą dać Wiśle dużo także pod względem sportowym. Nie są to jak piszesz jacyś Jacek i Placek.

Tak, uważam ze powinni sie wytłumaczyć SKWK, jeśli to co piszą w mediach jest prawda, ze Wisła lekka ręka odpuszka Pawła Brozka.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.12.2011 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.12.2011, 00:14
Jeśli to prawda, że odpuszczamy Brożka w taki sposób, to jest to skandal porównywalny ze sprzedażą biletów w internecie. Powiem bardzo delikatnie panie Basałaj - dość! Miej resztkę honoru i podaj się do dymisji.
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.12.2011, 00:19
Dariokowi proponuje rowniez sen. Moze jest Ci nawet bardziej potrzebny niz mi, bo Twoje słowa bardziej maja dyskredytowac rozmówce niż służyć wymianie merytorycznych poglądów. Może po odpoczynku przyjdzie Ci ochota na merytoryczna rozmowę.
Mnie guzik obchodzi Polonia, skupiam sie ma Wiśle. Może i grać w II lidze, byle piłkarze którzy w niej grają byli tego godni.

I Paweł Brożek jak i Arkadiusz Głowacki są tego godni i nawet mogą dać Wiśle dużo także pod względem sportowym. Nie są to jak piszesz jacyś Jacek i Placek.

Tak, uważam ze powinni sie wytłumaczyć SKWK, jeśli to co piszą w mediach jest prawda, ze Wisła lekka ręka odpuszka Pawła Brozka.

To może SKWK powierzmy trenowanie, zatrudnianie, zarabianie i zarządzanie Klubem.

Matko dajcie już spokój, nie chcą go to nie, Ktoś za Klub odpowiada, ktoś jest Jego Właścicielem i To oni decydują. Chce iść do Polonii Niech idzie, Wojciechowski chce Wisły BIS to niech ją robi. Na jeden sezon może wystarczy na kolejny w końcu kasy Mu braknie.

Ja rozumiem że najlepiej młodzi do 21 roku życia, Polacy najlepiej pochodzący z Krakowa i to z Bronowic i jeszcze żeby mieli tatuaż gwiazdy na plecach.

To nie FM tu się nie da pewnych rzeczy zrobić wymyślić albo gotowych z netu ściągnąć.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.12.2011, 00:21
Oczywiście że nie z każdej ale takie potraktowanie piłkarza,który zrobił wiele dla klubu to wstyd i hańba !!!
Z góry przepraszam moderatorów za kilka przekleństw w tym poście, ale widze że dla niektórych nawet łopatologia przedstawiana przez innych forumowiczów nie dociera i trzeba bardziej obrazowo im nakreślić sytuację w temacie jakim jest "Polityka transferowa Wisły". A więc kawa na ławę jak kierownik do budowlańców:

Było już kilku którzy wracali robiąc wcześniej dla klubu więcej niż pożal się Boże Brożek i...

a) szanowne SKWK zablokowało transfer - uznając wybitnego piłkarza za sprzedawczyka, tudzież szmatę!
b) za przeproszeniem po powrocie najebali dla Wisły tyle co niemowle przez noc w pampersa... bramka z Widzewem w PP, z której tak czy siak gówno wynikło!

Jebać po Frankowskim, że zostawił nas jak szmaciarz w najtrudniejszym okresie było łatwo. Mam więc rozumieć, że Brożinhio Brothers poszli w przysłowiowy "piździec" gdy klub w glorii i chwale zajmował 1 miejsce w tabeli T-Mobile Ekstraklasy z przewagą 20 pkt nad v-ce liderem po rundzie jesiennej?! Czy naprawdę niektórzy na tym forum mają na tyle krótką pamięć, że w głowie im siedzi tylko i wyłącznie bramka na 1:0 z Legią w Krakowie, gdzie ograliśmy "wojskowych" 4:0?!

robin hood napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem że najlepiej młodzi do 21 roku życia, Polacy najlepiej pochodzący z Krakowa i to z Bronowic i jeszcze żeby mieli tatuaż gwiazdy na plecach.
A co mają wspólnego Bronowice z Wisłą?! Chyba tyle samo co kolor siewnika do gęstości siewu
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 28.12.2011 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 28.12.2011, 00:22
robin hood napisał(a):Wyświetl post
To może SKWK powierzmy trenowanie, zatrudnianie zarabianie i zarządzanie Klubem.

Matko dajcie już spokój, nie chcą go to nie Ktoś za Klub odpowiada ktoś jest Jego Właścicielem i To oni decydują Chce iść do Polonii Niech idzie Wojciechowski chce Wisły BIS to niech ją robi na jeden sezon może wystarczy na kolejny w końcu kasy Mu braknie.

To nie FM tu się nie da pewnych rzeczy zrobić wymyślić albo gotowych z netu ściągnąć.

Nie rozumiesz problemu tu nie chodzi o to czy chcą czy nie chcą Pawła w Wiśle,tylko sposób w jaki go potraktowali!

Zamiast powiedzieć że w obecnej chwili nie są zainteresowani albo ich nie stać to powiedzieli że zepsułby atmosferę w klubie !!! To jest absolutnie niezrozumiałe
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 28.12.2011 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów