The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szadi83
Junior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 17:12
Głowackiego brałbym w ciemno - Czekaj przy nim sporo by się nauczył, a jeśli jest możliwość aby Brożek został chociaż wypożyczony to również byłbym za takim pomysłem i powrotem do grania dwoma napastnikami - przynajmniej w lidze !! a nie, że przyjedzie Górnik czy Podbeskidzie i z nami wygrywają w naszym domu !!! Nie wiem jaka jest w ogóle szansa na powrót Arka i Pawła ale trzeba taką sytuację zbadać i zorientować się w temacie. Ponadto jest nam potrzebny lewy obrońca - wtedy uważam kadra byłaby ok. Ps. chciałbym aby rozwiązano kontrakty z Jaliensem i Lameyem ale to pewnie teraz niemożliwe - dobrze, że tylko roczne mają
Mistrzem Polski jest WISŁA !
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.12.2011, 17:28
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Wreszcie się to skączy
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.12.2011, 17:36
"skończy"
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 23.12.2011, 18:12
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Boli to, ze Wisla wylosowala rywala, a takze kolejnego potencjalnego przeciwnika, ktorzy przy rozsadnej polityce transferowej sa jak najbardziej do przejscia. Boli dlatego, ze zapewne w przerwie zimowej takiej polityki w Wisle nie zaobserwujemy.

Inwestujac 1-2 mln EUR w klasowych zawodnikow mozna zyskac bardzo wiele. Pokazujac sie w Europie wzrasta szansa na znalezienie strategicznego sponsora, na zwiekszenie wplywow w z biletow, na wzrost rozpoznawalnosci Wisly w Europie, na rozstawienie w przyszlych edycjach LM lub LE. Czyli te 1-2 mln EUR moga w perspektywie przyszlych miesiecy i lat zwrocic sie wymiernie (finansowo) i w sposob, ktorego zadny, nawet najlepszy PR nie zapewni.

Rzecz w tym, ze nie byloby tego tematu przy losowaniu, ktore przydzieliloby Wisle ManU, MC czy np. Valencie. Wtedy wydajac te miliony i tak szanse bylyby raczej z gory okreslone. Nawet wydajac 10 mln EUR rywalizacja potoczylaby sie podobnie. Teraz jest jednak szansa i obawiam sie, ze niestety Cupial po raz kolejny nie odrobi lekcji.

...Masz racje ... teraz okaze sie czy wlodarze Wisly mysla dlugofalowo czy tylko licza na fuks i pojedynczy triumf ... inwestujac teraz 2-3 mln ( wg mnie priorytet 2 NAPRAWDE DOBRYCH srodkowych obroncow ) mozemy zyskac wiel : Najbardziej optymistyczny wariant : przejscie Belgów ( wbrew pozorom MEGA trudna przeprawa - ale nie niemozliwa ) i MP ( w naszej mega slabej lidze gdzie blyszczy druzyna warszawska ktora wg mnie gra o wiel gorzej niz My gracajc lipe wiosna tamtego roku to tez nie jest to niemozliwe do zrealizowania ) - ewentualnie PP - i mamy niezly wspolczynnik na nastepne europejskie puchary ....oczywiscie mozna tych sukcesoww nie osiagnac i wtedy 2-3 lmn euro bedzie mozna traktowac jako zamrozenie kapitalu na przyszlosc lub nawet strate - ale czy TO ryzyko nie jest warte tej sumy wg mnie nasza II linia i nawet atak ( choc pragne zobaczyc 1 mecz z dwoma napastnikami - Genkovem i bitonem w klasycznym 4-4-2 ) nie sa tak zle jak pokazuje tabela ( oczywiscie zakladam brak kontuzji ) no gdyby tylko nie ta wg mnie imitacja obrony - bo nie chcac sie pastwic nad zawodnikami wlasnej druzyny ale PRAWIE wszyscy nasi obroncy prezentuja poziom co najwyzej druzyny walczacej o utrzymanie jak nie nawet I ligi ..... majac pewna obrone typu np. Głowa+ Marcelo - ( TO TYLKO PRZYKLAD !!!!!!! zeby nie bylo zbednej napinki ) czyli mozna powiedziec ze niezlych, odpowiedzialnych i rozumiejacych sie stoperow + nasza obecna II linia -( BEZ KONTUZJI ) to mamy naprawdy niezla druzyne .....
AMEN!!! Albo o awansie bedziemy mowic tylko jako o zrzadzeniu losu albo jako trampolinie do kolejnych sukcesow.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.12.2011, 19:00
jendrus napisał(a):Wyświetl post
skączy
Is this some kind of joke?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.12.2011, 19:09
Cytat:
znowu Brożka?
Uważam, że Wisła powinna być klubem, która powinna stać po niego pierwsza w kolejce. A to czy Brożek wybrałby Wojciechowskiego czy nas to dla mnie sprawa oczywista.

Paweł do zawodnik, który bardzo dobrze potrafi pokazywać się na prostopadłe piłki, połączenie jego z Meliksonem mogłoby dać bardzo fajny efekt. Nie jest również powiedziane że grałby kosztem Genkova czy Bitona bo Paweł mógłby grać jako cofnięty napastniki, kwestia jest tylko tego że tam trzeba trochę więcej biegać.

Cytat:
najpierw trzeba zbierac pieniądze na wykupienie Bitona a tu jeszcze Brozia chcielibyście ? Obawiam sie że tyle pieniędzy nie ma.Jeśli jednego dałaby sie kupic to byłby duuuuży sukces.Pozatym trzeba też szykowac forse na kupno Nuneza a to też nie jest mała kwota.W transfery zawodników powyżej 1 mln € nie ma raczej co liczyc...
Wykupienie Bitona za te pieniądze jest mało realne, w przypadku Belgów racjonalniej będzie jeśli zaczekają do końca wypożyczenia Bitona i urządzą sobie licytacje.

Wypożyczenie/odkupienie Brożka moim zdaniem nie byłby wielki wydatek Turcy by coś zarobili, zeszli z kontraktu i mieli z głowy niechcianego zawodnika.
Jeśli Trabzon gra jednym zawodnikiem na szpicy to nie ma takiej siły aby Paweł wygryzł napastnika Yilmaza...
Powód: jako cofnięty napasntik.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.12.2011 o godz. 20:18.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.12.2011, 20:05
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Paweł do zawodnik, który bardzo dobrze potrafi pokazywać się na prostopadłe piłki, połączenie jego z Meliksonem mogłoby dać bardzo fajny efekt. Nie jest również powiedziane że grałby kosztem Genkova czy Bitona bo Paweł mógłby grać jako zawodnik grający przed wysuniętym napastnikiem, kwestia jest tylko tego że tam trzeba trochę więcej biegać.
Czyli wysunięty przed wysuniętego - dobrze rozumiem
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.12.2011, 20:13
tedyy napisał(a):Wyświetl post
Czyli wysunięty przed wysuniętego - dobrze rozumiem
Hmm ciekawa koncepcja, napastnik który cały czas grałby na linii z bramkarzem Tylko co na to sędziowie boczni ?
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Stary 23.12.2011, 20:16
Skupmy się na stoperze i na lewym obrońcy teraz, latem na środkowym pomocniku lub dwóch, jeśli Nunez, Sobol i Jirsak faktycznie odejdą oraz napastnik. Cofniętego może grać Boguski jak i Małecki ,więc spokojnie.
Odpowiedz cytując
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Stary 23.12.2011, 20:54
Też tak myślę stoper potrzebny od zaraz , nie musi być genialny . Myślę ,że Głowa byłby dobrym rozwiązaniem. No i lewego obrońcy też nam brakuje, i na tą pozycję jest chyba największy deficyt w polskiej piłce może coś wyjdzie z tym Boliwijczykiem.
Jedyną kandydaturą poza nim może być Petar Zanev ,o ile jeszcze gra w Litexie i byłby do wyciągnięcia. Do tego Dudu z Widzewa ,może nie imponuje w tej rundzie formą ,ale gorzej od Paljica i reszty nie gra
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Stary 23.12.2011, 21:37
Powroty nie są złe, akurat Brożek nie przekroczył 30-stki, a Głowacki nie jest gorszym obrońcą na środku od Baszcza i Żewłakowa.
Zieńczuk, Kosowski, Frankowski, Baszczyński wrócili do Polski jako starsi gracze niż Brożek i Głowacki, a do tego nie grają piachu.. Nawet Zieńczuk potrafi mieć przebłysk bramek, a Kosowski asyst, a Frankowski strzela regularnie, a to że trafiliśmy z Żurawskim jak trafiliśmy to nie oznacza, że każdy powrót byłby niewypałem.
Odpowiedz cytując
haldir_sgn
Member

Od: 02.2009

Stary 23.12.2011, 22:11
a poza tym , że powrót Żurawia był nieudany raczej obwiniał bym Maaskanta. W jego debilnym ustawieniu nie było miejsca na cofnietego napastnika, czyli takiego jakim zawsze był Żuraw. Podobnie nie pozwolil rozwinąć skrzydeł Riosowi. Uważam, że Argentynczyk w ustawieniu z dwoma napastnikami, zaraz za klasyczna dziesiątką wnosił by do druzyny niemal tyle co Melikson.
Czy ciemno czy jasno, Wisła płynie przez Miasto.....Bo to Miasto jest Nasze! ^^
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.12.2011, 22:53
Bardzo cieszy mnie podejscie braci Mak. Widac ze mysla przyszlosciowo Oby sie ograli w Belchatowie a potem prosto do Wisly jezeli oczywiscie beda prezentowali pewien poziom
7 naglowek od gory
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/6...ze-slowackiej/
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Stary 23.12.2011, 23:09
Tylko ile będzie chciał GKS? Za Nowaka kiedyś chcieli okrągły milion euro, a teraz no cóż...
Na jakich pozycjach grają tak w ogóle?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.12.2011, 23:41
Ja tez uwazam ze inwestujac teraz na transfery ten milion czy dwa a w perspektywie majac gre ze Standardem i pozniej ew Hannover/Brugia mozemy rozkrecic tak naprawde wszytsko -marketing,marke WIsly,frekwencje-tak naprawde WIsla moze narodzic sie na nowo.Tylko nalezy wzmocnic sklad 2 klasowymi zawodnikami zwlaszcza a obronie.

Czyzby los dawał nam szanse?Po raz który prezesie Cupiał?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 23.12.2011, 23:45
apropo braci Mak bardzo fajny artykuł w Przeglądzie Sportowym
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...203,1,715.html

cytat:
Wisła jednak ostatecznie potraktowała ich dość obcesowo. Bardzo liczyli, że po owych pięciu latach klub choćby w części dofinansuje im naukę w krakowskim SMS-ie i miejsce w internacie w Krakowie. Ale przy Reymonta uznano, że z dwóch wątłych fizycznie i niewysokich bliźniaków wielcy piłkarze nie wyrosną - i pożegnał się z nimi bez żalu.

A jednak stara miłość nie rdzewieje. - W wieku lat „nastu" podawaliśmy na meczach piłki „Szymkowi", „Żurawiowi", „Frankowi", „Kosie". Brożki nas kojarzyły: „sie ma, bliźniaki!" - zagadywali, ile razy widzieli nas na treningach juniorów. Więc zagrać z „Białą gwiazdą" na piersi to byłoby coś - przyznają bracia.
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.12.2011, 09:57
szczebel napisał(a):Wyświetl post
Tylko ile będzie chciał GKS? Za Nowaka kiedyś chcieli okrągły milion euro, a teraz no cóż...
Na jakich pozycjach grają tak w ogóle?
Jest jeszcze inny sposob - nie wiadomo na ile podpisza kontrakty. Beda grali, bedzie konczył im sie kontrakt, nie przedluza i wtedy bedzie okazja do ich sciagniecia.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.12.2011, 10:09
Po tym jak bracia Mak poszli do Bełchatowa można niemal z pewnością powiedzieć że w Wiśle już nigdy nie zagrają. Teraz można było ich pozyskać i od razu wypożyczyć. Nie kosztują teraz kokosów więc teraz była jedyna szansa ich pozyskać przy naszej polityce transferowej. (Pomijam to czy są faktycznie tak utalentowani jak się o nich pisze)
Bo przecież my z urzędu nie kupujemy Polaków, a jak jakiegoś chcemy to już gwiazdę za pieniądze których nie mamy. No albo znajdujemy jakieś niedojdy spod znaku antywisły jak Świerczok.... (tak na alibi - chcieliśmy, chcieliśmy Polaka kupić, ale za drogi, no a tego (Świerczoka) to wy kibice sami nie chcecie)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 24.12.2011 o godz. 10:15.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.12.2011, 10:09
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
To poczekamy 5 lat (na tyle mają podpisać).
wydaje mi się że ich menago nie jest w ciemię bity, i zabiegał o wpisanie klauzuli odstępnego ( jak to zrobił w ich młodym wieku to zrobił i tak teraz )
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.12.2011, 10:45
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Teraz można było ich pozyskać i od razu wypożyczyć.
jaką masz gwarancje że jakiś klub, przynajmniej na poziome Bełchatowa, chciał by ich wypożyczyć ?
a nawet jeżeli taki by się znalazł, to czy dostali by tyle samo szans na grę jako tylko wypożyczeni zawodnicy ?
a na koniec czy sami zawodnicy mając do wyboru pewny transfer, a jakieś tam ewentualne wypożyczenia chcieli by przyjść do Wisły ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 24.12.2011 o godz. 10:47.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 24.12.2011, 10:52
zamiast wzmocnien najpierw trzeba pomyślec jak znaleźc pieniądze na wykupienie Bitona i Nuneza, a to nie będą mała kwota (ok 2 mln €)
Odpowiedz cytując
haldir_sgn
Member

Od: 02.2009

Stary 24.12.2011, 10:58
a po co nam Nunez? daje cos więcej niż Sobol ? Wilk ? zwykły średniak jakich za 1 mln euro pełno
Czy ciemno czy jasno, Wisła płynie przez Miasto.....Bo to Miasto jest Nasze! ^^
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.12.2011, 11:08
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Po tym jak bracia Mak poszli do Bełchatowa można niemal z pewnością powiedzieć że w Wiśle już nigdy nie zagrają. Teraz można było ich pozyskać i od razu wypożyczyć. Nie kosztują teraz kokosów więc teraz była jedyna szansa ich pozyskać przy naszej polityce transferowej. (Pomijam to czy są faktycznie tak utalentowani jak się o nich pisze)
Ale przecież w Wiśle chcieli ich pozyskać i zaoferowali im 5 letnie kontrakty a Oni sami jak mówią wybrali najpierw Bełchatów by mieć większe szanse na grę w podstawowym składzie .
Żaden młody utalentowany zawodnik nie zwiąże się z większym klubem długoletnią umową tylko po tym by od razu pójść na wypożyczenie skoro może najpierw udać się do mniejszego klubu i tam się wypromować po czy za rok , dwa trafić na zdecydowanie lepszych warunkach niż początkowo do lepszego klubu takiego jak ,np. Wisła . Najważniejsze jest w tym przypadku ,że oni skłaniają się ku Wiśle i jak sami mówią chcieliby kiedyś zagrać z białą gwiazdą na koszulce więc pozostaje tylko trzymać za nich kciuki żeby właściwie się rozwijali i nie twórz już tych opinii spiskowych jak to bardzo nie chcemy Polaków ... a wszystko jest robione pod publiczkę ponieważ nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością .

haldir_sgn napisał(a):Wyświetl post
a po co nam Nunez? daje cos więcej niż Sobol ? Wilk ? zwykły średniak jakich za 1 mln euro pełno
Czy więcej to nie wiem ale z pewnością daje coś innego tej drużynie niż wspomniana dwójka . Sobol i Wilk to typowe walczaki , Nunez potrafi rozegrać , ładnie przerzucić na drugą stronę , pograć trochę z pierwszej , zmienić tempo akcji , rzucić ładną piłkę za obronę przeciwnika choć gra czasami w kratkę to ma bardzo duży potencjał na tej pozycji i od początku swojej gry w Wiśle zrobił spory postęp ( przynajmniej wg mnie) . Zobaczymy jak będzie się prezentował na wiosnę , czy dalej będzie robił postępy , rozwijał się czy stanie w miejscu . Od rundy rewanżowej będzie zależała Jego przyszłość w naszej drużynie więc poczekajmy jeszcze z opiniami czy należy go zatrzymać czy nie.

PS. A tak poza tym to życzę wszystkim Wesołych Świąt .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.12.2011 o godz. 11:21.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 24.12.2011, 11:41
Luu... z Boguskim się udało jakoś i dzięki grze w Bełchatowie okrzepnął, tak samo Małecki w Sosnowcu.. więc myślę że to by wypaliło kwestia dogadania się. Z resztą na świecie często kupuje się młodych i od razu wypożycza albo pozwala się im grać w swoim macierzystym klubie.

Wesołych Świąt Panowie niechaj dzisiejszy dzień będzie dla was pięknym dniem i wyznacznikiem następnego roku Wierzmy w nasz klub, bo już nie raz pokazał że wiara czyni cuda

Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.12.2011, 13:06
Co do Nuneza, to wg mnie można go wykupić. Argentyńczyk, inna technika (bez przesady oczywiście), inne zagrania. Dużo umie. Mam nadzieję, że na wiosnę będzie jeszcze lepszy. Na pewno lepszy niż Rios.
A Maki jeszcze są do kupienia kiedyś. Jak nie dwa, to chociaż jeden.
Stan wie co robi. I to co zrobi, będzie najlepsze dla Wisły.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.12.2011, 19:39
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja tez uwazam ze inwestujac teraz na transfery ten milion czy dwa a w perspektywie majac gre ze Standardem i pozniej ew Hannover/Brugia mozemy rozkrecic tak naprawde wszytsko -marketing,marke WIsly,frekwencje-tak naprawde WIsla moze narodzic sie na nowo.Tylko nalezy wzmocnic sklad 2 klasowymi zawodnikami zwlaszcza a obronie.

Czyzby los dawał nam szanse?Po raz który prezesie Cupiał?
W lecie trzeba było ściągnąć choć jednego więcej gracza, który umiałby grać 1-1 - to dałoby większe szanse równej gry i odepchnięcia dalej od naszej bramki gry z Apoelem (czy kimś innym). Do wyjęcia było min. 7 baniek euro, a tak jest "tylko" pow. 3,5.
Teraz najważniejsze jest zakwalifikowanie się do kolejnych pucharów bo cóż z tego, że przejdziemy SL czy nawet kogoś jeszcze jeśli zajmiemy w lidze np. 4 miejsce i nigdzie nie wejdziemy (tfutfutfu!)?
Nunez - hipotetycznie damy 1,2m euro za gościa, który robi trochę wiatru w środku (goli nie strzela, asyst nie ma), a na 3-4 innych ważnych pozycjach będziemy nadal grali grajkami na poziomie Kirma, Lameya, Pajlica bo nie będzie talarów na nic więcej. To bez sensu. Chyba że jest możliwość wypożyczenia na kolejny rok, ale to też cd tymczasowości bo przecież tyle kasy do wydania za grajka o takich parametrach i znaczeniu dla drużyny (tzn. ani supersnajper, ani reżyser, ani stoper czy bramkarz nie do przejścia) nie będziemy mieć ani za rok ani pewnie za 5 lat.

Radosnych Świąt dla Was Wszystkich!
Ostatnio edytowane przez arti : 24.12.2011 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 24.12.2011, 22:05
Benan napisał(a):Wyświetl post
Co do Nuneza, to wg mnie można go wykupić. Argentyńczyk, inna technika (bez przesady oczywiście), inne zagrania. Dużo umie. Mam nadzieję, że na wiosnę będzie jeszcze lepszy. Na pewno lepszy niż Rios.
A Maki jeszcze są do kupienia kiedyś. Jak nie dwa, to chociaż jeden.
Stan wie co robi. I to co zrobi, będzie najlepsze dla Wisły.
Za ostatnie zdanie mistrzostwo! Po transferach dwójki kolegów z Holandii z rocznym kontraktem prawie 800 tys. euro kibic Wisły pisze takie rzeczy. Szkoda gadać. Jedź do Valckxa, uklęknij przed nim i pocałuj go w rękę.
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.12.2011, 22:13
@up, kolego najsłodszy, nie zapomnij z łaski swojej, że nie tylko dyrektor sportowy, ale również trener odpowiadają za transfery, a jestem pewien, że panowie J&L byli wymysłami pięknego Roberta
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.12.2011, 22:42
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Za ostatnie zdanie mistrzostwo! Po transferach dwójki kolegów z Holandii z rocznym kontraktem prawie 800 tys. euro kibic Wisły pisze takie rzeczy. Szkoda gadać. Jedź do Valckxa, uklęknij przed nim i pocałuj go w rękę.
Z jednej strony Jaliens, Lamey z drugiej Melikson, Biton, Iliev, Jovanović, Nunez (?). Zresztą Lamey obrywa trochę przez Jaliensa ; )

Przypomnijcie sobie transfery Radovanovicia, Chiacu, Thwaite, Burnsa, Vargi. Tęsknimy za takimi czasami...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.12.2011, 23:15
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Po transferach dwójki kolegów z Holandii z rocznym kontraktem prawie 800 tys
Wiarygodne źródło poproszę.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna