The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2011, 11:26
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html

Wiec to prawda. Valx zaraz po nowym roku powinien rezerwowac bilety i leciec do Turcji! Polozyc przed Glowackim propozycje dlugiego, "dozywotniego" kontraktu, zaoferowac jeden z najwyzszych kontraktow w Polsce i zrobic wszystko aby w czerwcu wrocil do Wisly.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 21.12.2011, 11:38
nesta napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html

Wiec to prawda. Valx zaraz po nowym roku powinien rezerwowac bilety i leciec do Turcji! Polozyc przed Glowackim propozycje dlugiego, "dozywotniego" kontraktu, zaoferowac jeden z najwyzszych kontraktow w Polsce i zrobic wszystko aby w czerwcu wrocil do Wisly.
Nie chce Głowackiego w Wiśle. Kontuzjogenny, stary jak na piłkarza i też popełniający wiele błędów. Chcę takie transfery, które pozwolą nam powalczyć ze Standardem, a nie z ligowymi średniakami.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.12.2011, 11:40
mnie tam do czerwonych kartek za głupie interwencje w polu karnym, albo do samobójów nie tęskno. Owszem, szanuję Głowę za te lata w Wisle, ale wcale za nim n ie tęsknię
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.12.2011, 12:03
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie chce Głowackiego w Wiśle. Kontuzjogenny, stary jak na piłkarza i też popełniający wiele błędów. Chcę takie transfery, które pozwolą nam powalczyć ze Standardem, a nie z ligowymi średniakami.
Mam rozumieć, że Chavez i Jaliens są lepsi od Głowackiego na pozycji środkowego obrońcy? Głowacki to symbol, Głowacki to doświadczony piłkarz, ktoś taki jest nam potrzebny aktualnie!

Wiadomo, że miał sporo pecha w karierze, jednak obecni stoperzy są wyraźnie słabsi od niego. Może po tym półtora roku gra inaczej, ale wolę jego niż Jaliensa i Chaveza.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.12.2011, 13:03
Akurat w przeciwieństwie do Baszcza, Brożków to sprowadzenie Głowackiego byloby dobrym posunieciem
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.12.2011, 21:53
FraMat napisał(a):Wyświetl post
mnie tam do czerwonych kartek za głupie interwencje w polu karnym, albo do samobójów nie tęskno. Owszem, szanuję Głowę za te lata w Wisle, ale wcale za nim n ie tęsknię
Masz pamięć wybiórczą jak moja teściowa

A bardziej serio ... Patrząc na politykę kadrową ostatnich kilkunastu miesięcy jakich to ewentualnych kontrkandydatów na pozycję środkowego obrońcy może mieć w lecie Arek? Bo mój pesymizm mi podpowiada, że nie lepszych niż obecna para Holendrów a wtedy już osoba Głowy wygląda inaczej. Nie sądzisz?
PS.
Jestem nieobiektywny, nie mam zamiaru kryć tego, że Głowacki osobowościowo jest jedną z najlepszych rzeczy jakie ten klub posiadał w ostatnich latach.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.12.2011, 22:29
Wie ktoś co się dzieje z Pablo Alvarezem? Na transfermarkt widnieje w składzie Regginy i w/g informacji tam podanych, jest za coś "zawieszony".
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.12.2011, 23:09
Ostatnio Twoich postów nie da się czytać, niestety, bo kiedyś trzymałeś poziom.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.12.2011, 23:56

Oj tam przesadzasz

On jak nikt wprowadzał ten zakichany spokoj w obronie ,taki Jaliens "reprezentant" Holandii moglby sie od niego uczyc tego.

Ja bylbym za ta opcja zwlaszcza ze jak po przypadku z Kew -nigdy nie wiesz na co trafisz ,nawet jak to jest ladnie opakowane.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.12.2011, 23:57
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio Twoich postów nie da się czytać, niestety, bo kiedyś trzymałeś poziom.
Gdy pisze na swype to zamiast framat podpowiada dramat i coś jest na rzeczy.

Ja uważam że Framat to "ukryta opcja niemiecka" tego forum i chce doprowadzić do jego rychłego końca. Stara się mocno, byle tak dalej.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.12.2011, 00:51
z Piotrka taki sam lewy obrońca jak z Dragana.
Dowaliłeś

Weźcie jeszcze Baszczyńskiego i kibicujcie Wiśle Szatni Kraków
Akurat Baszczyński już ma swoje lata i nie optowałem za jego ściągnięciem. Ale Brożków i Głowę jeśli jest jakaś szansa, trzeba wyciągnąć. Wiem, że niektórzy wolą emerytowanych murzynów ale dlaczego mamy nie spróbować ściągnąć reprezentantów. To samo z Błaszczykowskim tyle, że pozyskanie go teraz jest praktycznie nierealne.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.12.2011, 09:16
Zrozumcie, że piszemy o byłych piłkarzach Wisły.
Jak do tej pory żaden powrót niczego nie dał. Zaden za wyjątkiem Kosowskeigo, który nawet nie jest solidny, ale ma po prostu charyzmę i nawet jak jest słaby fizycznie to pociągnie drużynę swoim charakterem, pewnością siebie, zaangażowaniem, dynamizmem, odrobiną szaleństwa.
A Głowacki? Nie ma w sobie żadnej charyzmy. To po prostu solidny jak na polskie warunki stoper. Owszem walczący, zaangażowany, ale i popełniający wiele głupich błędów i niesamowicie podatny na kontuzje. I z każdym dniem coraz starszy. I coraz bardziej kruchy.

Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.12.2011, 13:21
Zrozumcie, że piszemy o byłych piłkarzach Wisły.
Jak do tej pory żaden powrót niczego nie dał. Zaden za wyjątkiem Kosowskeigo, który nawet nie jest solidny, ale ma po prostu charyzmę i nawet jak jest słaby fizycznie to pociągnie drużynę swoim charakterem, pewnością siebie, zaangażowaniem, dynamizmem, odrobiną szaleństwa.
A Głowacki? Nie ma w sobie żadnej charyzmy. To po prostu solidny jak na polskie warunki stoper. Owszem walczący, zaangażowany, ale i popełniający wiele głupich błędów i niesamowicie podatny na kontuzje. I z każdym dniem coraz starszy. I coraz bardziej kruchy.
Trudno jest się zgodzić z tym że: "Jak do tej pory żaden powrót niczego nie dał". Tak na gorąco to przychodza mi do głowy conajmniej dwa powroty które coś dały: powrót naszego obecnego trenera (też był wtedy w kwiecie wieku) i powrót Kalu Uche. Powiem szczerze że oprócz wspomnianego przez Ciebie Kosy, Żurawia i tych dwóch wymieninych przeze mnie nie przypominam sobie innych" powrotów". A jeśli chodzi o ocenę Głowy to zastanawiam się który spośród naszych stoperów jest Twoim zdaniem od niego lepszy?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.12.2011, 13:22
Nie po to wszyscy zostali opchnięci przez Cupiała przy pierwszej lepszej okazji, by ich teraz sprowadzano z powrotem... ogarnijcie trochę!
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.12.2011, 14:10
Głowacki-tak, Brożki-nie
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 22.12.2011, 14:38
Dziwię się tym, którzy są przeciwko powrotowi Głowy do Wisły. W lecie z Turcji wrócił Żewłakow i poukładał grę obronną Legii w krótkim czasie. Głowa gra w silniejszym klubie od Żewłaka, jest od niego młodszy, grał tu 10 lat, a teraz jeszcze zyskał doświadczenie z LM. Jestem za tym żeby Arek wrócił w lipcu do nas.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 22.12.2011, 16:10
Ja również popieram tą inicjatywe, śmiem twierdzić że byłby z miejsca najlepszym stoperem w drużynie
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.12.2011, 20:15
Daniel Vasile Petrescu (ur.22 grudnia 1967 w Bukareszcie) – były rumuński piłkarz, występujący na pozycji prawegoobroncy, oraz trener piłkarski. Kiedyś Wisła Kraków.

100 lat Dan z okazji urodzin i powodzenia!

Odpowiedz cytując
KptAnt
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.12.2011, 12:24
http://sport.interia.pl/raport/trans...odobne,1738889
Ciekawe, gdzie Paweł pójdzie na to wypożyczenie (jeśli pójdzie). Jednak nie grał dużo i nie wiadomo za bardzo, kto by go teraz chciał.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.12.2011, 12:52
KptAnt napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/raport/trans...odobne,1738889
Ciekawe, gdzie Paweł pójdzie na to wypożyczenie (jeśli pójdzie). Jednak nie grał dużo i nie wiadomo za bardzo, kto by go teraz chciał.
Jak to kto? Niejaki Jozef Wojciechowski - wypozyczenie nawet ny mu pewnie (tak zakładam) pasowało.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.12.2011, 14:16
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak to kto? Niejaki Jozef Wojciechowski - wypozyczenie nawet ny mu pewnie (tak zakładam) pasowało.
wyobraź sobie że Paweł miał oferty z jakichś tam klubów z ligi tureckiej.

I niby czemu pasowało by mu wypozyczenie do Polonii ? Tak zakładasz na podstawie ....czego?

E: Ja wiem ze chodzi o JW, ale skad kolega wie ze pasowało by to Brożkowi? Zeby doszło do jakiejkolwiek transakcji najwazniejsza jest zgoda ...podmiotu czyli zawodnika, a nie prezesa.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 25.12.2011 o godz. 15:08.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.12.2011, 15:04
Może chodzi mu o to że Trabzonspor wisi Wojciechowskiemu kasę i może oddać Brożków w ramach wypożyczenia. Swoją drogą marzy się Wojciechowskiemu własna Wisła.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.12.2011, 15:26
TAK dla Brożków.

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.12.2011, 15:59
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Ej, co to za głosowanie tu macie? bo chciałbym wziąść udział
Teraz będzie 20 stron o tym ,którego zawodnika mamy wziąć a którego nie, w grę wchodzi Brożek,Brożek i Głowacki To kolejna część rozkmin po Świerczokożydzie, i Moskalu(ta dyskusja ciągle aktualna)
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.12.2011, 20:31
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...cji-policzone/

Fanatik.com.tr, który rok temu jako pierwszy podał, że bordowo-niebiescy są zainteresowani pozyskaniem bliźniaków i jako pierwszy poinformował też o dokonaniu transferu, teraz donosi, że 28-letni bracia mają przenieść się do Polonii Warszawa.

ale to by było dobre
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.12.2011, 20:37
Utrzymuję kontakt z jednym z kibiców Trabzonu i napisał mi, że Piotrek jest już definitywnie skreślony. Co do Pawła jeszcze się wahają ale raczej idzie na sprzedaż. Także nie wiem czy Trabzon będzie się bawił w jakieś wypożyczenia.
Do póki w Trabzonie będzie grał zdrowy Yilmaz nie ma siły aby Paweł zaczął odgrywać w Trabzonie znacząca role.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.12.2011 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.12.2011, 10:35
Łobo

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/akt...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.12.2011, 10:51
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/tapety/7.jpg

ale na głównej wciąż jest, podobnie jak inni którzy już nie są naszymi piłkarzami a nie zakończyli kariery.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.12.2011, 11:01
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Utrzymuję kontakt z jednym z kibiców Trabzonu i napisał mi, że Piotrek jest już definitywnie skreślony. Co do Pawła jeszcze się wahają ale raczej idzie na sprzedaż. Także nie wiem czy Trabzon będzie się bawił w jakieś wypożyczenia.
Do póki w Trabzonie będzie grał zdrowy Yilmaz nie ma siły aby Paweł zaczął odgrywać w Trabzonie znacząca role.
Dopóki będzie grał taką kapę jak gra. Poza tym jak wielu piłkarzy z Polski brak mu pewności siebie. Albo za wysokie progi po prostu..
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post

ale to by było dobre
Kurde innych klubów w Europie nie ma ? Rozumiem wracac, ale do takiego badziewia
Ostatnio edytowane przez tofik : 28.12.2011 o godz. 11:05.
..
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 28.12.2011, 12:23
Czyli taki niewinny jak sporej liczbie osób się wydawało na tym forum, Wojtuś Ł. nie był. Skoro wolał dla bezpieczeństwa dobrowolnie poddać się karze, bo bał się procesu. Jeszcze na początku grudnia w wywiadzie twierdził, że jest bez winy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów