The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2011, 10:02
Wywiad z bylą gwiazdą Standardu
http://www.weszlo.com/news/8903-Lege...mowie_z_Weszlo
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.12.2011, 00:11
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że zanim zagraliśmy z Apoelem, już w lidze graliśmy kichę i to od pierwszego meczu z Widzewem w Łodzi (1:1). Słabe przygotowanie do sezonu a nie morale. Morale swoją drogą po Apoelu dobiło drużynę, która była fatalnie przygotowana do sezonu.
zapominasz jakim składem graliśmy i z jakim nastawieniem(żeby sobie krzywdy przed Apoelem nie zrobić, to gramy na pół gwizdka i meczymy 1:0) Realna siła druzyny widoczna była tylko w Poznaniu z Amiką Wronki.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.12.2011, 19:02
Cytat:
z jakim nastawieniem(żeby sobie krzywdy przed Apoelem nie zrobić, to gramy na pół gwizdka i meczymy 1:0)
bzdury wymyślone przez pseudofachowców z tego forum, zeby sobie wytłumaczyć badziewną grę.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.12.2011, 20:29
Smok napisał(a):Wyświetl post
bzdury wymyślone przez pseudofachowców z tego forum, zeby sobie wytłumaczyć badziewną grę.
akurat...
O tym akurat mowa była przed tymi spotkaniami i to nie uczestnicy forum o tym mówili, ale sztab szkoleniowy
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Od: 12.2011

Stary 21.12.2011, 22:30
milosz napisał(a):Wyświetl post
Priorytetem jest awans do europejskich pucharów na kolejny sezon poprzez ligę lub Puchar Polski.
Nadal uważam że LE to super dodatek, tak sportowo jak i finansowo, ale dodatek.
co ty pleciesz? czemu niby kolejny sezon? jesteśmy w 1/16 LE W TYM SEZONIE.

czemu mielibysmy odpuscic LE w tym sezonie skoro juz jestesmy w 1/16 i na dodatek dostalismy w miare latwego przeciwnika za rok niekoniecznie musi byc tak kolorowo.

btw dalej uwazam, ze nie musimy niczego odpuszczac. mamy dosc szeroka kadre a i 1 mecz na 3 dni to nie jest az tak wiele. no nie przesadzajmy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.12.2011, 22:50
fqqs napisał(a):Wyświetl post
co ty pleciesz? czemu niby kolejny sezon? jesteśmy w 1/16 LE W TYM SEZONIE.

czemu mielibysmy odpuscic LE w tym sezonie skoro juz jestesmy w 1/16 i na dodatek dostalismy w miare latwego przeciwnika za rok niekoniecznie musi byc tak kolorowo.

btw dalej uwazam, ze nie musimy niczego odpuszczac. mamy dosc szeroka kadre a i 1 mecz na 3 dni to nie jest az tak wiele. no nie przesadzajmy.
to Standard dostał łatwego przeciwnika , a nie odwrotnie

dostaliśmy przeciwnika który w przeciwieństwie do wielkich potentatów nas nie zlekceważy , boisko pokaże czy to losowanie było dla nas dobre , oczywiście że rywal nie wyprzedza nas o lata świetle i gdzies tam jest w zasięgu , ale mówienie o nim łatwy to gruba przesada..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.12.2011, 00:01
Tydzien mija od tego stanu euforii

Na głownej Borek opowiada o swoim stanie ekstazy

Ja mam jakby to bylo przed chwila,i co wiecej mam wrazenie ze to odczucie w momencie kulminacjii radosci zapamietam do konca zycia

jak przestrzelony ostatni karny Jose Ignacio i ta radosc po Saragossie

aj
ja chce deja-vu z tego

codzienie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 22.12.2011, 08:29
Karherop napisał(a):Wyświetl post
to Standard dostał łatwego przeciwnika , a nie odwrotnie

dostaliśmy przeciwnika który w przeciwieństwie do wielkich potentatów nas nie zlekceważy , boisko pokaże czy to losowanie było dla nas dobre , oczywiście że rywal nie wyprzedza nas o lata świetle i gdzies tam jest w zasięgu , ale mówienie o nim łatwy to gruba przesada..
zgadzam sie. łatwego w porownaniu do innych. jednak podejrzewam, ze z manchesterem albo sportingiem bylaby ciezsza przeprawa.

ale dalej nie rozumiem tej gadki o odpuszczaniu LE w tym momencie i walczeniu o puchary za rok. przeciez na LM mamy iluzoryczne szanse. a czemu mielibysmy odpuscic LE w tym roku na rzecz LE w przyszlym roku. nie rozumiem tego typu rozumowania. dla mnie to bez sensu.
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.12.2011, 08:59
Ludzie, co roku liczymy punkty które nam przybyły lub ubyły w rankingu klubowym po to by mieć we wcześniejszych rundach lepsze losowania. Wszystko po to by jak najdalej zajść w pucharach. A jak już jesteśmy tak daleko jak już dawno nie byliśmy to ktoś mówi o tym by odpuścić puchary bo liga ważniejsza żeby za pół roku znowu do pucharów się zakwalifikować. Gdybym miał wybierać pomiędzy np. półfinałem LE w tym roku (wiem, wiem - marzenia) a mistrzostwem i iluzoryczną szansą zakwalifikowania się w przyszłym roku do fazy grupowej LM to wybrałbym to pierwsze.
Za to Cupiał płaci Basałajowi, Vacxsowi i innym by ci przygotowali zespół do walki na kilku frontach. Skoro chcemy być drużyną europejskiego formatu to musimy mieć na tyle szeroką ławkę by sobie z tym poradzić.
Ostatnio czytałem gdzieś wywiad na temat Standardu i padło stwierdzenie, że Standard ma zbyt szeroką kadrę bo ma w niej obecnie 38 graczy i pewnie będą chcieli ją zredukować do 28. To są europejskie standardy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 22.12.2011, 09:21
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, co roku liczymy punkty które nam przybyły lub ubyły w rankingu klubowym po to by mieć we wcześniejszych rundach lepsze losowania. Wszystko po to by jak najdalej zajść w pucharach. A jak już jesteśmy tak daleko jak już dawno nie byliśmy to ktoś mówi o tym by odpuścić puchary bo liga ważniejsza żeby za pół roku znowu do pucharów się zakwalifikować. Gdybym miał wybierać pomiędzy np. półfinałem LE w tym roku (wiem, wiem - marzenia) a mistrzostwem i iluzoryczną szansą zakwalifikowania się w przyszłym roku do fazy grupowej LM to wybrałbym to pierwsze.
Za to Cupiał płaci Basałajowi, Vacxsowi i innym by ci przygotowali zespół do walki na kilku frontach. Skoro chcemy być drużyną europejskiego formatu to musimy mieć na tyle szeroką ławkę by sobie z tym poradzić.
Ostatnio czytałem gdzieś wywiad na temat Standardu i padło stwierdzenie, że Standard ma zbyt szeroką kadrę bo ma w niej obecnie 38 graczy i pewnie będą chcieli ją zredukować do 28. To są europejskie standardy.

najgorsze co może się zdarzyć , to podążanie śladem Lecha z zeszłego sezonu , 5 miejsce ( bodajże ) w lidze , brak pucharów pomimo naprawdę dobrego rankingu klubowego i sukces klubu przekuty w finansową zapaść

absolutnym minimum jest kwalifikacja do pucharów na przyszły sezon . Oczywiście możemy to także zrobić poprzez dobrą grę w LE , ale coś mi się wydaje że łatwiej jest zająć 3 miejsce w lidze niż wygrac LE w przyszłym roku Nie ma mowy o jakimś odpuszczaniu , gramy na całego w każdym meczu , mając tak szeroką kadrę ( bez kontuzji ) jesteśmy w stanie wygrać w każdym meczu w naszej lidze ( mając najsilniejszych rywali u siebie - pod warunkiem że R22 znowu stanie się twierdzą...)
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 22.12.2011, 09:38
Nalezy co roku grac w pucharach. Co z tego ze Amikorz nachapal rok temu duzo punktow do rankingu skoro w tym sezonie nie gra w Europie a przeciez licza sie punkty z ostatnich 5 sezonow wiec te 20 pkt to tak naprawde co roku 10.
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 22.12.2011, 09:44
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
nic dodac, nic ująć

mnie też krew zalewa jak słysze w tym momencie o odpuszczaniu LE. za rok znowu trafimy na jakis karabach i po zabawie.

nie widze powodu czemu pare meczy w LE miałoby niby negatywnie wplynac na nasze wyniki w ekstraklasie
Ostatnio edytowane przez fqqs : 22.12.2011 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.12.2011, 11:36
Pozatym nasza kadra raczej nie należy do wąskich, a jest chyba najszersza w całej t-mobile nie tylko ilościowo co jakościowo. Jeżeli ktoś wpada na tak durny pomysł odpuszczenia pucharów niech lepiej pier*olnie się w głowę. U nas dalej traktuję się granie co 3 dni jako coś niemożliwego, a na zachodzie to standard. Mnie się to bardzo podoba bo tylko poprzez taką częstotliwość gry zespół nauczy się zapier**lać.

My od lata zagraliśmy już chyba tyle meczów co przez cały poprzedni sezon! Mówię o mechach oficjalnych.
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 22.12.2011 o godz. 11:40.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.12.2011, 11:46
to wszytsko prawda że nie mozna odpuszczac LE pod żadnym pozorem, ale trzeba też pamiętac że prawdziwe pieniądze zarabia klub na LM a wiadomo że futbol to biznes.Więc i w ekstraklasie trzeba sie przyłożyc żeby powalczyc o mistrza 2012.
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 22.12.2011, 12:09
wiadomo, ze mistrz rownie wazny co LE. nikt nie mowi o odpuszczaniu ekstraklasy.

jak zlapiemy forme to powinnismy wygrywac wszystko w ekstraklasie i powalczyc w LE.

nie wiem w jaki sposob niby 2 mecze (a moze 4) w LE mialby cokolwiek zmienic jesli chodzi o walke w ekstraklasie? to juz chyba nawet emeryci by byli w stanie zagrac 2 mecze w tygodniu na rownym poziomie.

nei ma co robić zadnych planow w stylu odpuszczanie czegos itd. tylko po prostu grać swoje i traktowac kazdy mecz powaznie i na 100%, swoją drogą sprawa LE moze sie juz rozwiazac po pierwszym meczu w lutym (jeśli nie bedzie koniecznych transferow - srodek obrony)
Ostatnio edytowane przez fqqs : 22.12.2011 o godz. 12:15.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.12.2011, 12:19
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Pozatym nasza kadra raczej nie należy do wąskich, a jest chyba najszersza w całej t-mobile nie tylko ilościowo co jakościowo. Jeżeli ktoś wpada na tak durny pomysł odpuszczenia pucharów niech lepiej pier*olnie się w głowę. U nas dalej traktuję się granie co 3 dni jako coś niemożliwego, a na zachodzie to standard. Mnie się to bardzo podoba bo tylko poprzez taką częstotliwość gry zespół nauczy się zapier**lać.

My od lata zagraliśmy już chyba tyle meczów co przez cały poprzedni sezon! Mówię o mechach oficjalnych.
....a, to jaką kadre mamy szeroką i jakościową uzmysłowiła nam runda jesienna przegraliśmy u siebie z takimi potęgami Górnik,Podbeskidzie, na wyjezdzie z żydami-czyli z ogonem , wiec już skończcie powtarzać puste frazesy.Dla przypomnienia.Mamy 10 pkt straty do Śląska i nikłą szansę obrony tytułu.
Zrozumcie, że ten kto pierwszy dostanie się do LM odskoczy od reszty na parę długości, zwłąszcza teraz z tymi wszystkimi stadionami i przyszłą modą na piłkę w Polsce.Jak chcecie, to tasujcie się pod LE.
Ja zdecydowanie wolę MP i mrzonki o LM.

To, że Amica czy my, chujowo gramy po meczu LE to fakt a nie domysły.Po prostu te 10 pkt to pokłosie LE.A będzie coraż cięzej, bo Wisła w ten rundzie praktycznie każdy mecz będzie grała co 3 dni.Zobaczymy co wielcy eksperci powiedzą pod koniec sezonu ahaha.Będziecie mieć swoją LE.
P.S
Fajnie, żę gramy dalej, tylko szkoda, że odbyło się to takim kosztem.Uważam, że priotytetem powinna być ekstraklasa a LE powinna być "na deser"
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 22.12.2011 o godz. 12:25.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 22.12.2011, 13:39
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
....a, to jaką kadre mamy szeroką i jakościową uzmysłowiła nam runda jesienna przegraliśmy u siebie z takimi potęgami Górnik,Podbeskidzie, na wyjezdzie z żydami-czyli z ogonem , wiec już skończcie powtarzać puste frazesy.Dla przypomnienia.Mamy 10 pkt straty do Śląska i nikłą szansę obrony tytułu.
Zrozumcie, że ten kto pierwszy dostanie się do LM odskoczy od reszty na parę długości, zwłąszcza teraz z tymi wszystkimi stadionami i przyszłą modą na piłkę w Polsce.Jak chcecie, to tasujcie się pod LE.

To, że Amica czy my, chujowo gramy po meczu LE to fakt a nie domysły.Po prostu te 10 pkt to pokłosie LE.A będzie coraż cięzej, bo Wisła w ten rundzie praktycznie każdy mecz będzie grała co 3 dni.Zobaczymy co wielcy eksperci powiedzą pod koniec sezonu ahaha.Będziecie mieć swoją LE.
P.S
Fajnie, żę gramy dalej, tylko szkoda, że odbyło się to takim kosztem.Uważam, że priotytetem powinna być ekstraklasa a LE powinna być "na deser"
Nie zapominaj, że przez większość rundy gralismy bez 3 kluczowych piłkarzy: Melikson, Małecki i Sobolewski. Na jednym froncie byłoby ciężko bez w/w piłkarzy.
Ten kto awansuje do LM odskoczy od reszty? To popatrz na taką Petrzalkę, która wylądowała w II lidze słowackiej albo Żyline, która zaraz po rundzie jesiennej w LM zrobiła wyprzedaż swoich najlepszych piłkarzy.
Ja LE traktuję jako przestrzeń do pokazania się naszych najlepszych piłkarzy w Europie, a to sprawi, że będziemy mogli ich sprzedawać za 5-7 mln euro tak jak Kuchenki moga teraz bez problemu opchnąć za taką sumkę Rudnieva.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 22.12.2011, 14:08
.

totalne brednie , pokaz mi kraj gdzie zespół odskoczył od stawki na kilka długości po awansie do LM , wcześniej będąc jednym z kilku czołowych klubów w swoim kraju . A fakt że mamy teraz duże stadiony sprawia że liga się wyrównuje , a odskoczenie któregość z zespołów jest tym mniej prawdopodobne . Inna sprawa gdyby to miało miejsce 10 lat temu .

przykład Rumunii jest tutaj znamienny , dwa kluby nabiły punktów w rankingu dobrą grą w puefa , w LM pograła Steua , później drużyna Petrescu , teraz z kolei Otelul , nikt nie zachował monopolu , a co więcej drużyny po swoich sukcesach zaczeły dołować

na razie wszystko zmierza na dobrej drodze , aby utrzymując poziom zdobyczy punktowych jak w tym i poprzednim sezonie , za 2-4 lata mieć możliwość wystawienie 2 drużyn w el . LM , a idąc dalej , mieć gwarantowane z urzędu jedno miejsce w LM . Wtedy zobaczymy walkę o mistrzostwo w na 200% .

P.S
co po latach wsominamy cześciej ? mistrzostwo np w 2004 roku czy mecze z schalke i parmą 2002 ?

logiczne że bez dobrej gry w lidze można zostac bez pucharów , ale jesli nadarza się szansa ugrać świetny wynik w europie to nie można zmarnować takiej szansy , druga taka może się nie powtórzyc przez długi czas ( i jak widzimy czekaliśmy na to 8 lat ) , mistrzostwo możemy mieć co roku
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 22.12.2011, 16:07
Mimo wszystko mysle że ciężko będzie utrzymać poziom na którym przez ostatnie dwa lata nasze drużyny grały w pucharach, zarówno Lech w ostatnim sezonie jak i Legia w tym awansowały do fazy grupowej przy OGROMNEJ dawce szczęścia, tylko my awansowaliśmy do LE poprzez niepowodzenie w eliminacjach LM. Natomiast biorąc pod uwage fakt że już niedługo drużyny zaczną grę od 2 rundy LE wątpię by w 4 rundzie eliminacji którakolwiek z nich wygrała i awansowała tylko i wyłącznie dzięki własnym wysokim umiejętnościom. Pozostaje liczyć jedynia na mistrza kraju któemu jeśli nie uda sie awansować do LM niech odpadnie chociaż w ostaniej rundzie żeby od razu trafił do fazy grupowej LE.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 22.12.2011, 18:09
Karherop napisał(a):Wyświetl post
logiczne że bez dobrej gry w lidze można zostac bez pucharów , ale jesli nadarza się szansa ugrać świetny wynik w europie to nie można zmarnować takiej szansy , druga taka może się nie powtórzyc przez długi czas ( i jak widzimy czekaliśmy na to 8 lat ) , mistrzostwo możemy mieć co roku
dokładnie tak <browar>
Odpowiedz cytując
milansport
Member

Od: 10.2004

Stary 23.12.2011, 00:45
Swoją drogą amica może zarobić za sprzedaż Lewandowskiego i Rudneva mniej więcej tyle ile moglibyśmy zarobić za awans do LM i co, odskoczy od innych drużyn w lidze? Prawda jest taka, że same pieniądze nie spowodują, że klub wskoczy na poziom wyżej, a przynajmniej pieniądze takiego rzędu - co tu dużo mówić kilkanaście milionów euro to aktualnie w europejskim futbolu są grosze. Co innego gdy klub kupuje jakiś szejk i wkłada miliard E to już są spore pieniądze Nie ma takich pieniędzy, których klubowe zarządy nie są w stanie przepierdzielić więc same pieniądze nie są najważniejsze, trzeba je jeszcze umieć mądrze wydawać.
Odpowiedz cytując
Domello
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 23.12.2011, 02:54
@milansport
W polskim futbolu to wcale nie sa grosze a praktycznie roczny budzet!! Dlatego potrzebny jest prezes, ktory bedzie wiedzial co z nimi zrobic i dyr. sportowy ktory wie co robi. Oczywiscie ze nie kazda inwestycja sie uda (szkolka - dlugi plan; transfery - w wiekszosci krotkoplanowe), ale taki naklad "pieniedzy z nikad" (poniewaz zadna polska druzyna raczej nie ma ich w budzecie) moze zdzialac cuda! Potrzebny jest tylko ktos kto bedzie potrafil je pomnozyc!
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 07.01.2012, 19:10
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...skiego,1743500
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.01.2012, 11:21
od kiedy sa w sprzedazy bilety na ten mecz ?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.01.2012, 19:29
http://wislaportal.pl/news.php?id=21832

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 13.01.2012, 09:13
Za to są bliscy pozyskania lepszych
http://sssl.wislalive.pl/
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 13.01.2012, 10:55
No tam widać że coś się dzieje. Przymiarki, wypożyczenia....
A w Wiśle jak to w Wiśle, zero konkretów a czas ucieka .
Argumentu że mamy zajebisty sklad to ja nie kupuje, jeśli to straszak na Liege to tym bardziej .

Za pół roku wypada pół składu z Bitonem na czele...jednak skoro wszyscy tacy zajebisci to zapewne dostaną nowe umowy i problem z głowy.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.01.2012, 16:55
niedoszły legionista Maor Buzaglo, a obecnie gracz Standardu nie zagra prawdopodobnie do końca sezonu
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.02.2012, 16:59
Mozliwe, ze mecz ze Standardem zostanie przełozony - tak sugeruja belgijskie media. W dniu meczu ma byc okolo -25 stopni a jak jest powyzej -20 to UEFA moze zmienic date rozegrania meczu. Media naklaniaja do tego Standard, ktory jeszcze nie zgłosił do UEF-y o przełozenie terminu spotkania. Ciekawe czy posluchaja mediow i sie zdecydują na taki krok bo maja taka mozliwosc
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.02.2012 o godz. 17:02.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.02.2012, 17:01
i teraz wszyscy wracamy pamięcią do spotkania z Lazio....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów