The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2011, 22:52
KONIEC TEMATU TEGO PARCHA W WIŚLĘ, CH>J MU W 4 LITERY.

PROPONUJĘ ZA KAŻDĄ OBRONĘ P.(-archa) jAKUBA śWIERCZOKA DAWAĆ BANY.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.12.2011 o godz. 22:55.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.12.2011, 22:57
No i macie dowód Pikole... Jednak chyba SKWK nie chce zagłady Wisły...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 19.12.2011, 22:57
Ten wywiad pokazuje, jaką mentalność ma część "kibiców" z gorszej strony Błoń. Za hajs zdolni są do wszystkiego. Jak zwykła k.u.r.w.a po prostu.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.12.2011, 22:59
palikot napisał(a):Wyświetl post
No i macie dowód Pikole... Jednak chyba SKWK nie chce zagłady Wisły...

Przestań... bo i tak nie dobijemy do północy a jeszcze się obudzą ''gdzie są zdjęcia!!, gdzie są zdjęcia!!''

I jeszcze tekst: ''Strzelę parę bramek to zmienią o mnie zdanie'' - Boże! widzisz i nie grzmisz!
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.12.2011, 22:59
w takim razie ja teraz prosiłbym o przeprosiny dla SKWK od tych którzy je tak mieszali tu z błotem

ps.nie jestem z SKWK
Powód: "dajcie zdjecia,filmy,nazwiska" hehe
Ostatnio edytowane przez South : 19.12.2011 o godz. 23:00.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.12.2011, 23:02
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Ten wywiad pokazuje, jaką mentalność ma część "kibiców" z gorszej strony Błoń. Za hajs zdolni są do wszystkiego. Jak zwykła k.u.r.w.a po prostu.
Dokladnie... już bym skakał i na rękach go nosił, bo pare bramek by strzelił. Tam tak mają, w końcu nie przez przypadek się z poznaniem kumają... Najbardziej boli, to, ze taki frajer ma tu obrońców!!

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Przestań... bo i tak nie dobijemy do północy a jeszcze się obudzą ''gdzie są zdjęcia!!, gdzie są zdjęcia!!''

I jeszcze tekst: ''Strzelę parę bramek to zmienią o mnie zdanie'' - Boże! widzisz i nie grzmisz!
wystarczy poczytać główną... ręce opadają, serce boli

W końcu normalny moderator tego forum
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.12.2011 o godz. 23:05.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.12.2011, 23:04
Bezczelny gnój i tyle. Jeszcze ktoś ma zamiar go bronić i usprawiedliwiać?
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.12.2011, 23:06
Niektórzy po prostu myślą że SKWK działa z premedytacją na szkodę klubu. Nie mogą zrozumieć że SKWK chce dla Wisły jak najlepiej.
Stąd głupawe pytania o zdjęcia, dowody i nazwiska. Tu jest ten problem.. niektórzy czasem tak pieprzą jakby Cracovia działała pod przykryfką nazwy SKWK, którzy probują rozwalać klub i skłócać kibiców.
Temat Świerczoka mozna zakończyć.

PS: nie jestem z SKWK jak i kilka tysięcy innych osób które trzymają ich stronę bo też się przyjęło że każdy kto ich popiera musi być z SKWK. Wiem tylko że w SKWK działa wiele poważnych osób, dla których Wisła jest na pierwszym miejscu w życia, chcą dla niej jak najlepiej więc osobiscie nie mam zastrzeżeń co do tego typu oświadczeń, bo wiem że mają racje i mogę spać spokojnie. Nie muszę mieć dostarczanych dowodów dotyczących jak teraz Świerczoka, ufam im bezgranicznie bo dla nich Wisła jest najważniejsza i jak wyżej chcą dla niej jak najlepiej. I czy ktoś to rozumie czy nie, to nie można w imię sukcesów się zeszmacić, żeby za 30 lat nie wpajać bajek wnukom że Wisła jako ekipa była bez honoru i zasad, tylko wolała mieć o 10 bramek mniej w sezonie ale iść ulicą z podniesionym czołem.

Cytat:
Wszystko OK, tyle że zaufanie do SKWK zostało nadszarpnięte już kilka razy: sprawa Franka, także nie dziwota że większość nie wierzyła im na słowo.
Ale w jaki sposób? przeciez nie napisali nieprawdy tylko fakty odnośnie Frankowskiego. Ale nie ma co do tego wracać.
Ostatnio edytowane przez CH. : 19.12.2011 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.12.2011, 23:15
Wszystko OK, tyle że zaufanie do SKWK zostało nadszarpnięte już kilka razy: sprawa Franka, także nie dziwota że większość nie wierzyła im na słowo.
Sprawa świerczoka zamknięta i nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek go łączyło z Wisełką oprócz tych plotek o jego transferze. Mam nadzieję że jutro, pojutrze ukaże sie info że poszedł do Niemiec i krzyżyk na droge temu żydowi
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.12.2011, 23:22
Myślę, że gość jest już dogadany z Niemcami dlatego postanowił sobie po nas poużywać i ma radochę. Jest wolność można - dyskutować ale myślę że nie ma co mu sprawiać przyjemności.
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.12.2011, 23:29
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że gość jest już dogadany z Niemcami dlatego postanowił sobie po nas poużywać i ma radochę. Jest wolność można - dyskutować ale myślę że nie ma co mu sprawiać przyjemności.
Obyś miał racje bo w razie decyzji wybrania Wisły szykuje się burza na forum.
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 20.12.2011, 00:04
Tym tekstem o Bitonie chlopak pokazał, ze jest bystry jak woda w klozecie.

Dziubek otrzowył, bo wie ze transferu pod Wawel nie bedzie, wiec sprobowal blysnac...a wyszlo jak wyszlo, zrobil z siebie idiote.
Mysle, ze temat tej osoby jako potencjalnego trasferu mozna uznac za zamkniety
PS. Odnosze wrazenie, ze to runda zycia tego chlopaczka....i obym sie nie mylil
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.12.2011, 09:34
Ta dyskusja straciła juz główny wątek . SKWK twierdzi ,ze nosił ublizajace Wiśle symbole. Jeżeli to prawda nie ma dla niego miejsca na R22.Ale rzucanie oskarżeń łatwiej przychodzi niz przedstawienie namacalnych dowodów. Zdjecia zamkneły by usta wszystkim. Co do poruszanego wątku ,ze grał kiedyś w sracovii to dajcie spokój w Wiśle oklaskiwani byli :Jelone Hajduk Bzukala Owca ,którzy nie odeszli z kałuży jako juniorzy tylko gwiazdy seniorskiej drużyny.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 20.12.2011, 13:19
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wypozyczonych/

oddać im Kowala kiedy jeszcze się tam łapie, przydaliby się Chrapek z Nalepą na batalię na 3 frontach bo chyba tylko oni mają jakieś większe doświadczenie z seniorską piłką
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.12.2011, 18:20
Spokojnie nie martwmy się na zapas, czyli o letnie okienko. Prawdą jest, że wielu piłkarzy będzie mogło odejść, ale prawdą jest też, że część z nich może zostać.

Zaczynając od bramki - odejść może jedynie Kurto - czyli III bramkarz, który ani razu nie zagrał w tym sezonie.
Odejść może też Pareiko, (kontrakt kończy się w czerwcu 2012), ale póki co chłop jest zadowolony i skoro raz nas wybrał to pewnie i zostanie na dłużej.

Obrona. Najpewniej odejdzie Diaz bo jest wypożyczony z klubu do którego go sprzedaliśmy więc znów go wypożyczać czy wykupywać trochę się nie opłaca. Chyba, że będzie to nam się opłacało, jak to chyba było z Cleberem. Kolejnych dwóch obrońców to Lamey i Czekaj. Ten pierwszy ma umowę taką, że można ją przedłużyć automatycznie, a ten drugi gra chyba jeszcze na kontrakcie juniorskim i pewnie niebawem otrzyma nową ofertę, podobną do tej co otrzymał Brud.

Pomoc. Tu może być najwięcej odejść. Ale Sobolewski ma już swój wiek i te odejście jest zapewne w kalkulowane. Nuneza można jeszcze o rok przedłużyć. Odejść może Jirsak i Palijc, którzy nie spełniają oczekiwań. W każdym razie obu można zastąpić nowymi graczami o podobnych umiejętnościach.

Atak. Jedynie kontrakt kończy się Bitonowi. Wiadomo koleś bardzo cenny i celny ale skoro Stan znalazł świetnego Genkova i Bitona, którzy połykają na śniadanie Riosów, Matusiaków, Niedzielanów, Betonów i całą resztę to pewnie znajdzie i jego następcę.

Tak więc nie ma co straszyć latem i budzeniem się z ręką w nocniku. Polityka transferowa jest dobrze prowadzona. Czego efekty mam nadzieję będziemy jeszcze nie raz oglądać
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 20.12.2011, 18:56
Oby tylko zaprezentować się na wiosne w lidze lepiej niż w tej rundzie, mam nadzieje że taka plaga kontuzji już się nie przydarzy nie powinno tez być już takich zawirowań na ławce trenerskiej
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Stary 21.12.2011, 08:20
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...er_102420.html

podobno jesteśmy blisko
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.12.2011, 08:47
na YT ma długą kompilacje http://www.youtube.com/watch?v=qFkKoJQ-6Gc

ciężko wyciągać jakieś wnioski , tym bardziej ze to tylko liga boliwijska , natomiast co już widać to duża szybkość , wysoka technika użytkowa , mocny strzał . Nie ma w Polsce Polaka na lewą obronę , więc tylko kwestia czasu aż pojawi się w klubie kolejny obcokrajowiec na tą pozycję . Czy będzie lepszy niż poprzednicy ? chyba nie może prezentować klasy gorszej od Diaza ( na lewej ) czy Paljica .
Odpowiedz cytując
bkl
Banita

Od: 12.2010

Stary 21.12.2011, 08:54
Marvin Bejarano w Wiśle Kraków?
http://.................../viewtopic.php?t=9861
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.12.2011, 08:55
A tu pełne statystyki tego gracza: http://soccernet.espn.go.com/player/...jarano?cc=5739

Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 21.12.2011, 09:54
Poziom wczorajszej dyskusji pobił wszystkie rekordy. Pikował aż na sam dół Rowu Mariańskiego.

Jak jeszcze raz zobaczę tu wpisy o ś,, to przywalę bana. Jedyny Ś. tolerowany na chwilę obecną w tym wątku to Św. Mikołaj i to tylko dlatego że idą Święta.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.12.2011, 10:36
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Poziom wczorajszej dyskusji pobił wszystkie rekordy. Pikował aż na sam dół Rowu Mariańskiego.

Jak jeszcze raz zobaczę tu wpisy o ś,, to przywalę bana. Jedyny Ś. tolerowany na chwilę obecną w tym wątku to Św. Mikołaj i to tylko dlatego że idą Święta.
Jakieś wiarygodne źródło odnośnie Św. Mikołaja?
Na oficjalnej nic nie ma :(
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.12.2011 o godz. 10:39.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 21.12.2011, 10:41
Nie przekonuje mnie ten Boliwijczyk zupełnie. Nawet powiem wprost zapowiada sie na przeciętnego góra poziom Diaza. Zresztą ja uważam że potrzebujemy lewego obrońce odrazu do pierwszego składu. Sprowadzanie przeciętniaka z Ameryki Płd. w okienku zimowym to głupota, gość nigdy na oczy nie widział śniegu i nie czuł pewnie temperatury poniżej 10 stopnii. Niby Diaz przychodził do nas też zimą, ale on nie był szykowany wtedy na pierwszego DL w klubie, Marcelo za to co by nie mówić to była dobra marka na tamtym kontynencie. Bejarano niby gra w reprezentacji, ale co to za gra ogony z drużynami typu Łotwa czy 90 minut w meczu z Meksykiem gdzie Boliwia piątkę dostaje. Dodatkowo jakiś wątły fizycznie więc trudno mi uwierzyć że poradzi sobie w naszej lidze siłowej.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.12.2011, 10:50
Baala napisał(a):Wyświetl post
Nie przekonuje mnie ten Boliwijczyk zupełnie. Nawet powiem wprost zapowiada sie na przeciętnego góra poziom Diaza. Zresztą ja uważam że potrzebujemy lewego obrońce odrazu do pierwszego składu. Sprowadzanie przeciętniaka z Ameryki Płd. w okienku zimowym to głupota, gość nigdy na oczy nie widział śniegu i nie czuł pewnie temperatury poniżej 10 stopnii. Niby Diaz przychodził do nas też zimą, ale on nie był szykowany wtedy na pierwszego DL w klubie, Marcelo za to co by nie mówić to była dobra marka na tamtym kontynencie. Bejarano niby gra w reprezentacji, ale co to za gra ogony z drużynami typu Łotwa czy 90 minut w meczu z Meksykiem gdzie Boliwia piątkę dostaje. Dodatkowo jakiś wątły fizycznie więc trudno mi uwierzyć że poradzi sobie w naszej lidze siłowej.
No i te jego 171 cm wzrostu...
Odpowiedz cytując
AndyWiślak
Member

Od: 08.2011

Stary 21.12.2011, 11:01
Co myślicie o Głowackim? Podobno ma być do wzięcia za darmo w czerwcu.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.12.2011, 11:06
Baala napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak ocena piłkarza po filmiku na youtube
Odpowiedz cytując
fudi8
Member

Od: 12.2010

Stary 21.12.2011, 11:07
AndyWiślak napisał(a):Wyświetl post
Po co nam znów on? Grał kiedyś dobrze i to tyle w jego temacie. Sprowadzanie go z nadzieją, że odnajdzie formę jest moim zdaniem bezsensowne.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.12.2011, 11:33
Haha.. tylko czy on ją kiedykolwiek stracił? Gra nonstop w pierwszym składzie w Trabzonie m.in w LM.. Jesli będzie za darmo to brać go tu na rok, dwa bez zastanowienia, bo inaczej wzmocni konkurencje.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 21.12.2011, 11:35
Co jak co ale Głowa nie gra za karę w pierwszej 11 prawie co każdy mecz, po za tym wole już Głowackiego niż **** Q.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.12.2011, 11:40
AndyWiślak napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony narzekamy na brak młodych Czekajów, Nalepów i Chrapków a potem zastanawiamy się nad Arkiem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów