|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W końcu uwierzyłem w awans. Jeszcze długo nie zapomnę jak redaktor Borek łamiącym głosem poinformował o wyniku meczu w Londynie, później zbliżenie na Pareikę i wspaniała radość. Teraz trzeba spokojnie przepracować zimę, przeprowadzić transfery, chciałbym żebyśmy trafili na Besiktas, Schalke, albo Lazio. Na wiosnę musi być dobrze.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
A skąd weźmiesz Lazio Ludzie czy Wy w ogóle czytacie co piszecie ... Inny znowu się pyta o rozstawienie ... w 1/16 rozstawienie skoro już w poprzedniej rundzie nie byliśmy rozstawieniu ? Ręce opadają... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie ma co się spinać na jakieś "Menczestery" Naszym celem jest trofeum. Najlepszy przeciwnik to najsłabszy przeciwnik.
A co do medialności. To może Polska powinna trafić na Euro 2012 do grupy śmierci? Ależ by było medialnie ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Szczere gratulacje od kibica Legii dla kibiców Wisły.
Fajnie że obie drużyny pograją na wiosnę, mam jedynie nadzieję że obie trafia na mocnych przeciwników, bo jak odpadać to z przytupem. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ekspert za 5 zł... to, że nie bylismy rozstawieni wczesniej nie ma znaczenia- rozstawieni będą zwyciezcy grup + 4 druzyny z najlepszym bilansem , ktore zajely 3 miejsca w grupach LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Manchestery dawać tu nam, tylko nie jakieś Metalisty czy inne Standardy...![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W końcu to do mnie dociera. Po latach Levadii, Karabachów, czy nawet Valareng, w końcu znowu gramy wiosną w pucharach. Niby mieliśmy farta, ale jednak po mojemu ten fart nam się należał. Zagraliśmy 12 spotkań w europejskich pucharach, wygraliśmy osiem. W każdym meczu strzelaliśmy przynajmniej jedną bramkę. Strasznie głupio byłoby z takim bilansem zakończyć europejskie puchary klapą na całej linii - bez grupy LM i wyjścia z grupy LE.
Co dalej? Ja chcę United! Renoma, medialność, a kiedy ich pokonać jak nie teraz - kiedy w Europie grają słabo i puchary najpewniej sobie odpuszczą? Pewnie, że może skończyć się na pogromie. Tak samo pogromem może się skończyć nasze starcie z Anderlechtem, a jednak wysoko przerżnąć z Belgami to obciach. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Wy chyba w jednym bloku mieszkacie ... Kolejny "znafca" Kilka postów wyżej Ci kolega napisał bilans spotkań: 3-5 z Twente, 2-4 z Fulham, 2-4 z Odense Ani nie wygraliśmy grupy ani nie mamy najlepszego bilansu A o Lazio to chyba słyszeliście że kiedyś taka drużna była w Krakowie ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale mnie weszło wkurza... strasznie są tendencyjni... Chyba im do głowy nie przyszło, i dalej nie wierzą, że Wisła wygrała 3 mecze w grupie, po jednym z zespołami z Danii, Anglii i Holandii...
Ciekawe jak Legia by zagrała w LE bez Borysiuka (Sobol prawie cała runda), Radovicia (Melikson, wrócił dopiero na ostatni mecz), Rybusa (Małecki 2 miesiące przerwy), Żewłakowa (Chavez co chwile kontuzje, kartki itd.)... a to nie koniec problemów kadrowych. Legii w sumie też bym pogratulował ale za bardzo nie ma czego. Ich grupa była znacznie łatwiejsza, w zasadzie wstyd z niej nie wyjść... Mieli farta w losowaniu jak reprezentacja Polski. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W pierwszym pucharowym meczu na wiosnę proponuję po szaliczku http://www.ob.dk/fanshop/torklaeder/fantorklaeder.aspx i pomachać Odense oficjalnie
) Podobno skrzynka klubu zapchana mailami z Polski.Ludzie na forach piszą, że wolą Wisłę w pucharach i super było utrzeć nochala pewnym siebie Anglikom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Ktos tu napisal, ze chcialby Metalist Charkow ktory bylby w zasiegu. Nazwa moze i troche egzotyczna ale ten klub to w tej chwili trzecia ukrainska sila, jest juz badzo blisko poziomu Dynama czy Shakhtara. Niedawno zreszta wygrali z Shakhtarem w Doniecku. Osobiscie chcialbym jakiegos markowego rywala. W grupie nikogo takiego nie mielismy wiec moze teraz trafimy na klub "z nazwa". Poczynajac od Manchesterow a konczac na Sportingu czy Schalke. Przypomne, ze jutro jest nie tylko losowanie 1/16 ale takze potencjalnych par 1/8.
Ostatnio edytowane przez River : 15.12.2011 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE...d8fc&_ticrsn=3 ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja chcę ponownie Schalke04, już to widze jak srają w pory.
Media niemieckie karmiły by ich sromotną porażką 1-4! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To pewne, że gramy rewanż na wyjeździe?
PS.Opanujcie się z tymi podziękowaniami dla Odense.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli coś się zmieniło w tym roku to daj jakieś info... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja bym chciał MC, oni bede mieli wyje... na LE. Skupią się na PL, wiec nie dosyć, że markowy rywal, to jeszcze można coś ugrać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła trafi na City a Legia na United
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zeszlym sezonie pierwsze mecze byly na boisku zespolow z drugich miejsc, rewanze u zwyciezcow grup.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A drużyny odpadające z LM są rozstawione czy nie? Bo skoro te z pierwszego miejsca są rozstawione, te z drugiego nierozstawione to co z odpadkami z LM?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
W tym wypadku rozstawienie ManU, ManC, Valencia i Pireus. Reszta nas i Was nie interesuje. Po losowaniu grup, napisałem na SB "no to co widzimy sie na losowaniu 1/16". Szczerze nie sadziłem, ze to sie sprawdzi. Takze ciagnac i liczac na kolejną niespodzianke, to napisze "No to co, widzimy sie na losowaniu 1/4"(rywali w 1/8 tez jutro poznamy) ![]()
Ostatnio edytowane przez killzone : 15.12.2011 o godz. 12:14.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
We will see
Porazka z nami w Bukareszcie Was bardziej zaboli, wiec zostawiam Wisłe na koncówke maja ![]() A tak na serio to: Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/odenseboldklub?sk=wall najpiękniejszy filmik ostatnich lat nawet na Facebooku Odense
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, każda drużyna Angielska będzie kładła lagę na LE> A jeśli trafimy na MU to szykujcie się na najazd fanów MU z całej Polski. Już dwóch ziomów zapowiada, że na bank pojadą jak polska drużyna na nich trafi... Żeby nie skończyło się nacjonalistycznymi rozruchami!!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Bilans z Odense to 3-4 (1-3 i 2-1)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kibolowi ktory zmiksuje filmik z nasza koncowka meczu i radoscia (np. z filmikiem z komentarzem Borka) i bramka z Londynu stawiam duze piwo. Albo flaszke jak film bedzie dobry
Na naszych oczach powstala legenda na miare tej: http://www.youtube.com/watch?v=33qR5XD_5gs ktos wie czy w radiu nie komentowal naszego meczu Zimoch? ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
United to byłoby coś. City są za silni na dzisiejszą chwilę i nawet grając na pół gwizdka na stojąco by nas pojechali. Ale United w tego nie ma. Dla nich priorytetem jest liga. Do tego grają bez wyrazu. Wiem,że to dziwnie brzmi ale możemy z nimi powalczyć. Jedziemy na takim farcie, że łeb odpada więc nagle czemu mam nie wierzyć w to ,że uda się wyeliminować United?
Gdyby Valcx sprowadził jakiegoś poważnego obrońce i skrzydłowego to byłoby coś. Chociaż z drugiej strony na miejscu Cupiała nie dałbym ani grosza. W sumie tym co ma Moskal wszedł do 1/16 więc po co wzmocnienia tak na logikę ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Ktos wie jaka jest premia finansowa za wyjście z grupy? Takowa istnieje? |
|
|

|