|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
No i liczę na Man United w Krakow, żartuje. Fajnie jakby przyjechał ktoś znany ale słaby. Wogóle bilety po 15 zł naprawdę jeden z większych ukłonów kibiców ostatnich lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdy Odense strzeliło na 2:1 to zapaliła mi się lampka przypominająca w jaki sposób awansowaliśmy w Salonikach i jednak gwiazdy znów ułożyły się dla nas szczęśliwie
![]() Gratulacja dla pilkarzy i Moskala i gratulacje dla tych co wierzyli lub nie ale poszli na mecz - przeżyliście niezapomniane chwile choć znając moje szczęście do meczy i wyjazdów to gdybym był na stadionie to cudu by nie było
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś wpadł do Stolicy i to zrobił.
P.S. Gratuluje niesamowitego awansu ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale się nam wiosna szykuje, mecze LE, Wisła-Legia w superpucharze, Wisła-Lech w pucharze Polski i jeszcze liga która musimy gonić, ależ emocje nas czekają !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to ciekawe co zrobi Cupiał z Kaziem ? ;l)
![]()
www.kswisan.yoyo.pl
WISŁA KRAKÓW!!WISAN SKOPANIE!!ZKS STAL RZESZÓW!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gratulacje szczesliwego awansu. Sczescie sprzyja lepszym i szczesciu trzeba pomagac... podobno
Na cale szczescie nie tylko o nas beda media mowic/pisac ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
https://www.facebook.com/odenseboldklub?sk=wall
Klikać LUBIE TO. Dziekowac! Im sie to należy! Odense WE LOVE YOU! ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Walic Kowalczykow i innych - mamy awans wiec sie CIESZMY I RADUJMY! Jeszcze WISELKA nie upadła!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
normalnie nie wierze!!!!!! jaaaa
akurat przełączyłem na mecz FULHAM a tu ostatnia akcja, patrze i gol !!!!!!!!!! myślałem, że wyskocze przez okno !!!!! całe miasto mnie słyszało |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3-4 środkowy pomocników fajna sprawa, i pozostaje wielka konkurencja, ależ Moskal pokazał że ma pomysły na taktyke w przeciwieństwie do Maaskanta(z całym szacunkiem dla jego sukcesów).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie więc WSZYSTKIEGO NAJ, prezent już chyba dostaliście lepszego nie można było
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Piękny prezent na koniec roku, już nie mogę się doczekać piątkowego losowania.
Moskal musi zostać, koniecznie. Należy mu się szansa za ten awans. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To sie kurva w głowie nie mieści. Fantastycznie! Zima będzie bardziej kolorowa
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak sie bawic to sie bawic - tez bym chciał Manchester United. Moze sprawilibysmy niespodzianke jak Bazylea
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Bo taka jest piłka nożna i MP2012 ...też jest możliwe, choć również mało prawdopodobne.
Tylko szczęściu trzeba pomóc i wygrać co się da wiosną. Piłkarzom Wisły gratulacje za awans, bo wyeliminowanie Fulham to jest sukces, a nie awans kosztem jakiś drużyn z Rumuni czy z Izraela jak w przypadku Legii. W sumie cieszy gra w kolejnej fazie 2 polskich drużyn, bo to powinno rozwijać nasza rodzimą piłkę klubową. A co do meczu to nareszcie ...Garguła zagrał z Meliksonem w pierwszej jedenastce. Teraz to chciałbym aby Genkov z Bitonem zagrali jeszcze obok siebie, ale to już wiosną. Wróci jeszcze Sobolewski, a w meczu nie grał Iliew... Tak więc potencjał mamy tylko jesienią mocno uśpiony. Ciekaw jestem też czy znajdą nasi (Basałej i Stan) lepszego trenera niż Moskal, bo moim zdaniem jednak powinni.
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.12.2011 o godz. 23:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
normalnie nie wierze!!!!!! jaaaa
akurat przełączyłem na mecz FULHAM a tu ostatnia akcja, patrze i gol !!!!!!!!!! myślałem, że wyskocze przez okno !!!!! całe miasto mnie słyszało |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najważniejsze teraz to nie zmarnować tego szczęścia i podarunku z niebios jakim jest ten awans, szybko ochłonąć z euforii, zabrać się ze zdwojoną energią do pracy oraz mądrze i z głową przebudować zespół w przerwie zimowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wie ktoś ile kasy dostaje się za zwycięstwo i awans?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisłaaaaaaa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
powiedzcie mi, że jak się jutro obudzę to Wisła naprawdę będzie w 1/16
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
rav co z tą składką na wódkę dla Odense?
Ależ nieprawdopodobne emocje, czegoś takiego już dawno nie przeżywałem ![]() ![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Th8YnHswL9M można oglądać w nieskończoność.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
markowywislak
Senior Member Od: 06.2009 Online #9053 27.11.2011, 12:57 jakiś dziwny spokój na temat meczu z Odense.Powiem wam jedną rzecz.Osobiście twierdze żę fartownie wygramy w Odense,Fulham przegra z Twente.W ostatniej kolejce wygramy z twente a odense zremisuje z fulham i mamy awans!Tak wierze w to z całego serca bo jestem Wiślakiem i tak jak wierzyłem w zwycięstwo ze Śląskiem tak i wierze w to że awansujemy dalej! to tak dla pokazania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie wierzyłem że to napisze ale...Gordan Bunoza graczem meczu...szacun!!!
![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Najlepiej trafić na drużynę która odpada z LM. One najszybciej odpadają z LE w fazie play-off
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|