|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak nie padnie strefa euro
hehe |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
No chyba muszą z takiej kwoty zostać jakieś pieniądze, lekko budżet się przecież powinien zamknąć! Transfery albo odkładać kasę na akademię!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na ten mecz to tylko powinniśmy podejść ofensywnie i agresywnie..jak chcemy liczyć na awans (o ile będzie remis Fulham - Odense )
![]() Taki skład powinien wystawić Kazio : ------------Pareiko------------ -Jovanovic-Diaz-Bunoza------ -------------Wilk----------------- -Illiev-Melikson-Garguła-Mały -------------Biton--------------- I powinno się udać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak będzie to będzie. Osobiście na awans nie liczę, ale warto chociaż dobrze zagrać. Nie ma sobie co robić złudnych nadziei.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
+ to co zarobilismy w kwalifikacji do LM, mysle ze tam ze 2 banki nawet chyba byly? Niech ktos poprawi jak mi sie pomerdalo.
znalazlem na WP coś takiego: "Jak donosi "Gazeta Wyborcza" Wisła już teraz dzięki dwóm wygranym spotkaniom w eliminacjach Ligi Mistrzów zarobiła na biletach, transmisjach i awansach do kolejnych rund niebagatelną sumę 3 mln euro. Jest to najwyższa suma zarobiona przez klub odkąd zaczął w niego inwestować Bogusław Cupiał." do tego doliczyc chyba za wygrana z Apoelem i to 1,28 wiec, jest conajmniej 4,28 mln. EUR a i chyba jeszcze kaza z klauzuli Uche. Wiec to moze byc nawet kwota okolo 5 mln. EUR. Basalaj mowil, ze budrzet jest stworzony od negatywwnej strony a wiec od odpadniecia w I meczu eliminacji do LM. Czyli te 5 baniek bylo by nadwyzka. Ciekawe ile z tego zobaczy klub.
Ostatnio edytowane przez borys : 14.12.2011 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Eliminacje LM- 2 miliony 100 tys euro
Liga europy- awans do grupy+rozegrane mecze+punkty+podział z transmisji tv= +/- 1milion 700 tys euro Bilety za puchary po odliczeniu kosztów 700 tys euro Kasa za bonus Brożkowie+Kalu= 1milion euro. 5 milionów 500 tys euro To pokazuje,że warto inwestować w transfery bo nawet nie awansując do LM można regularnie zarabiać spore pieniądze. ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam coś przeczucie że dzisiaj będzie mega szczęśliwy dzień dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
szanse na awans oceniam na 20%,ale niestety nasz los jest nie tylko w naszych rękach:(
ahhh gdyby nie pierwszy mecz z Odense.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na BAHu kombinacja Wisła-Twente 1 i Fulham-Odense X2, ma kurs 9,09. Dosyć wysoki ale mimo wszystko nawet buki dają jakąś nadzieję
![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja dzisiaj to widze tak: Siergiej- Jovanovic, Diaz, Bunoza, Nunez- Wilk- Małecki, Garguła, Iliev- Genkov
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Znając życie to Moskal nas zaskoczy : ) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Raz kozi smierc, jest ostatni mecz i potem pilkarze beda mieli przerwe - dawac od 1 minuty Gargułe i Melexa bo i tak nie mamy nic do stracenia.
Pareiko - Nunez, Diaz, Jovanovic, Bunoza - Wilk, Melex - Mały, Garguła, Iliev - Genkov bo nie sadze bysmy zagrali na 2 napastnikow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Walka ,walka nie ma nic do stracenia.
Grac swoje ,i potem zobaczymy co nam los da. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Niby drobne pocieszenie ale Schwarzer nie zagra w meczu z Odense !!! A co do naszego ustawienia to raczej nuniez zostanie przesunięty do obrony chociaz taktyka z dwoma defensywnymi nie byłaby taka zła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dla zainteresowanych składy na nasz mecz na stronie UEFY. Dla tych, którzy chcieli Meliksona i Gargułę w pierwszym składzie obok siebie dobra informacja
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak mozna w takim meczu posadzic na lawce Bitona , Maleckiego i Illieva
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pareiko
Bunoza Diaz Jovanović Nunez Wilk Jirsak Melikson Boguski Garguła Genkov Boguski? Hmmm... Małecki na ławce - to dobra wiadomość. mimo, że po 60 min bd dychał rękawami to powinien grać Iliev za Boguskiego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O cholera.. Melikson, Jirsak i Garguła razem na boisku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o nasz wynik, to serce podpowiada, że będzie dobrze. Niestety uważam, że Odense w Anglii zbierze ostre, kilkubramkowe bęcki. Oby moje słowa dotyczące Odense w g***o się obróciły. Do boju WISEŁKO!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na nasz awnas to się nie ma co nawet łudzić. Fulhamrozjedzie Odense. My możemy spróbować godnie pożegnać się z LE i uważam, że remis był by sporym sukcesem. Dziwi tylko skład .....
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trzy punkty to obowiązek - dziękuję, pozdrawiam i amen!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Będzie mega ciężko wyjść z grupy, ale nie ma co patrzeć na Fulham i grać swoje. Tylko zwycięstwo, Wisełko, tylko zwycięstwo!
![]()
Wszystko o Wiśle w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/p...a_wisla_krakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobre posuniecie Kazia !!!! Maly, i Iliev wejda na druga polowe..... Biton rowniez . Na podmeczonych tulipanow beda mieli sily do konca
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|