|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jkupię zasilacz ATX pow. 420 Watt !!
pilnie !! może ktoś ma i chce się pozbyć ?! jak co to prv pilnie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
NETBOOK MINI LAPTOP 7" ANDROID
np. takie cos http://allegro.pl/netbook-mini-lapto...928519349.html powie mi ktos czy to warte wogole 300zl? |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szukam sterownika do Asus A52F do ethernet znalazłem kilka, ale nie chcą się zainstalować a google nic mnie nie mówi,pobierałem ze strony asusa....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za podpowiedź, rozglądnę się za tymi które zaproponowałeś.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam problem.
zrobiłem rano format i wgrałem Windowsa Xp od nowa. posiadam router d-link dsl-2640b . wkładam płytkę od routera i zaczynam instalację. robię krok po kroku aż w końcu dochodzi do kroku drugiego gdzie mam podłączyć kabel ethernet lan do routera i z tyłu komputera tak robie diody świecą a po chwili wyskakuje mi komunikat: "Kabel ethernet nie jest poprawnie podłączony . Sprawdź połączenie i upewnij się że ruter jest włączony" podkreślam że przed formatem wszystko normalnie chodziło. jaka może być przyczyna ? proszę o pomoc co zrobić ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, może ktoś jest zorientowany w dziedzinie drukarek i może polecić jakąś solidną i wydajną do 300 zł? Myślę o laserowej bo atramentowe mnie dobijają pomału....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
w menadżerze urządzeń ? robiłem już tak,ale mógłbyś mi jeszcze raz napisać jak to się robi bo nie wiem czy dobrze robiłem?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Podaj jaką masz karte sieciową albo jaką płyte z wbudowaną kartą sieciową.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 06.12.2011 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
ależ człowiek jest głupi
dałem już rade zainstalowałem sterowniki z cd płyty głównej , że też na to wcześniej nie wpadłem. dzięki za pomoc ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
konfigurowałem wczoraj pocztę na outlooku i usunąłem tamto konto , wchodzą teraz na wp.pl na pocztę nie mam żadnych wiadomości.. da się je jakoś przywrócić ? miałem tam ważne maile itp..
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
nie wiem czy tmeat właściwy, ale:
jestem na kupnie laptopa, cena do 3tys. http://bitcomputer.pl/product.php?id=19703 znalazłem coś takiego i wydaje mi się, że parametry ma dość dobre, ale czy ktoś ogarnięty mógłby się wypowiedzieć na en temat, ewentualnie zasugerować jakiś inny model ? |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak na takie parametry to drogo.
w podobnej cenie, a nawet 100zł taniej masz takie coś: http://www.x-kom.pl/p/70063-notebook...-rw-7hp64.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ogólnie to ten laptop ma mi zastapic mojego PCta, używany w szczególności do internetu, filmów, gier.
Osobiscie wydaje mi się że 500GB wystarczy w zupełności, RAMów min. 4GB, a Grafika pamięci własnej min. 1. Co do innych parametrów nie za bardzo sie orientuje dlatego proszę tu o pomoc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja znalazłęm dwa ciekawe laptopy
http://www.x-kom.pl/p/72498-notebook...64-gt540.html# http://www.x-kom.pl/p/71484-notebook...-rw-7hp64.html Przy czym uważam że ciekawszym rozwiązaniem jest ten Samsung (ze względu na parametry w sosunku do ceny). Możesz szukać w innych sklepach, może znajdziesz gdzieś taniej. Jakbyś szukał jeszcze jakiś innych laptopów to szukaj szczególnie takich z grafiką GT540 lub lepszą, szczególnie jeśli chcesz grać w shootery. Ilość pamięci dedykowanej w przypadku grafik ma drugorzędne znacznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widzę że jest tutaj trochę zorientowanych osób więc i ja zapytam o laptopa.
Czy opłaca sie kupić coś takiego http://allegro.pl/dell-d620-c2d-3-33...975976588.html Sprzęt używany i obawiam się o baterię bo z tego co napisali to dają że będzie działała min. godzinę a co więcej to nie ich sprawa. Potrzebuję laptopa do: przeglądania internetu, do pracy (office), trochę do filmów. A i aby był w miarę lekki bo do pracy też się przyda Cena najlepiej jak najniższa ale fajnie gdybym sie zmieścił w okolicach co zamieściłem. Wiem że cudów wymagam ale może jakąś radę macie? A i na koniec czy lepiej kupić teraz czy zaczekać do stycznia jak ludzie zaczną sprzedawać prezenty? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ponadto trudno cokolwiek doradzić bo na odległość trudno ocenić w jakim stanie jest używany laptop. Radzę czeakć na okres poświąteczny. Ludzie po otrzymaniu nowych laptopów będą chceili się pozbyć używanych |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kupiłem laptopa z Windowsem 7. Do tej pory pracowałem na XP. Jakoś się nie mogę przestawić. Jest jakaś nakładka aby Win7 miał wygląd jak XP
Kolejną sprawą jest że podczas zakupu koleś powiedział że mam sobie zrobić sobie kopię zapasową Windowsa. W jaki sposób ? Jeśli byści też mogli dać jakieś wskazówki przy mowym laptopie. Do tej pory miałem jesdnego laptopa w dodatku z USA któremu od razu zarzuciłem XP ( była Vista ) ale go szlag trafił. ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Jak rok temu sprawdzałem to nie było żadnych nakładek na W7 bo sam się nie mogłem przyzwyczaić, ale po krótkim czasie W7 staje się bardzo intuicyjny i w dodatku wraz z zapełnianiem go programami nie zwalnia ani nie potrzebuje wiecej czasu na urachamianie, wyłączanie itp. tak więc należy się przywyczaić. 2. Do pozostałych dwóch potrzeb dostajesz się przez panel sterowania. Kursor zaczyna migać w okienku wyszukiwania i wówczas wpisz "partyc" i wyskoczy ci program do podziału dysku na partycje, bardzo łatwy do obsługi i intuicyjny. Trzeba wcisnąć PPM na dysku C i kliknąc "Zmniejsz wolumin" następnie z tego co zostanie utwórz dwie partycje. 3. Do kopii zapasowej też wejdź przez panel sterowania wpisując "kopia" i się wyświeli odpowiedni program do tego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i jaką polecasz przeglądarkę i antywirusa pod ten system ? Powód: oj tam oj tam
Ostatnio edytowane przez Sebo_TS : 25.12.2011 o godz. 19:23.
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ten recovery to jest ten zapasowy system. Co do przeglądarki to ja lubie Operę ale dobra też jest Google Chrome. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja do dzielenia używam darmowego MiniTool Partition Wizard - dobre narzędznie, żadnych problemów z nim. Jak chcesz zmienić rozmiar partycji klikasz prawym przyciskiem na nią, dajesz move/resize, i zmieniasz, po skończeniu wszystkiego dajesz apply.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo tego nie masz dzielić tylko stworzyć z tego jedną partycję o rządanej wielkości a reszta wolnego pojdzie na drugą partycję. Kliknij na to wolne miejsce PPM i daj stwórz partycję (czuy jakoś tak) a następnie pisz rządaną wielkość partycji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, mam wielki problem. Uruchomilem dzisiaj laptop jak zwykle. Nagle przestaly dzialac porty USB, w ogole nie reaguja, zasilanie w nich jest bo myszka się świeci, ale nie rusza kursorem.... probowalem w Menedżerze Sprzętów itd, ale nic nie daje. Wychodzi po restarcie komputera takie cuś jak w zalaczniku
![]() Siedze juz pol dnia na pomocy microsoftu, i nic, nic z ich sposobow nie dziala. Mój laptop to MSI FX610 Pomozcie, bo nawet pendrive'a nie podlacze... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|