|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś informację ile już poszło biletów na środowy mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A sprzedaż internetowa w naszym klubie to nadal science fiction, może kogoś młodszego zatrudnić kto bedzie wiedział co to internet bo jak widać Basałaj chyba nie bardzo ma pojęcie jak to działa. Aha zapomniałem ,że oni potrafią porozwieszać plakaty po mieście (jak 30 lat temu) i dziwią się gdzie są kurva Ci kibice. Czas Basałąjowi juz podziękować bo na mecz na szczycie w piątek przychodzi 13 tysięcy osób więc chyba sobie z tym nie radzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sa jeszcze bilety na C na środę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a jest napisane ze nie ma?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
na 99.9% są. Ale w razie pewności napisać e-maila do klubu albo zadzwonić..
Tu e-mail [email protected] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Normalnie załatwiłbym to paroma kliknięciami no ale się nie da. Ceny biletów na Twente też nie uważam za jakieś superatrakcyjne (od 15 zł niby ale mało kogo ta zniżka obejmuje). Ceny są porostu takie jakie powinny być na każdy mecz - są atrakcyjne tylko w porównaniu do oderwanych od rzeczywistości cen na poprzednie mecze. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
wiem, ktora to C trybuna i wiem jakie bylo info, dlatego tez mnie to zdziwilo. Kupowalem bilet jak juz trwal mecz gdzies 10-15minuta meczu i normalnie dostalem bilet na C5. Spytalem laski w kasie czy sa na C powiedziala ze oczywiscie i tyle. Podejzewam ze byly zwroty z FC albo cos takiego. Na bank to byl mecz z Widzewem i trybuna C. Jakbym nie wiedzial, nie kupil, nie byl to bym nie pisal i tyle w temacie. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to zwracam honor
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
już nie przesadzajmy. ceny biletów na Twente są naprawdę atrakcyjne, zważywszy na to, że nie jest to mimo wszystko mecz o pietruszkę. obstawiam, że ze wszystkich drużyn grających w Europie teraz, ciężko by było znaleźć więcej niż kilka, mających lepsze ceny. inna sprawa, że takie ceny powinny być na inne spotkania pucharowe.
ale teraz problemem nie są ceny - w normalnych okolicznościach i przy takich cenach, w środę powinniśmy mieć minimum 20-25tys. ludzi na trybunach. problem jest w czym innym, tylko właśnie - w czym? w ostatnim czasie wokól naszego klubu wytworzył się bardzo nie przychylny PR, to jedna sprawa, druga, że ludzie chodzą na mecze coraz mniej chętnie (ze względów takich jak KK, słabe wyniki etc.), a Liga Europy na R22 to marne pocieszenie po odpadnięciu z LM. ALE dlaczego w związku z tym klub nie robi praktycznie nic, żeby JAKIMKOLWIEK sposobem tych ludzi zachęcić? dlaczego na plakatach meczowych nie ma nawet nazwy przeciwnika, a jedynie jego herb? jestem pewien, że niektórzy kibice nawet nie wiedzą z kim zagramy. dlaczego na tych samych plakatach nie jest WIELKIM drukiem napisane, że na ten mecz nie trzeba karty kibica, tylko gdzieś tam małym drukiem niżej. dlaczego nie ma jakichś skumulowanych akcji promocyjnych, tylko ten mecz traktowany jest jak zwykły, ligowy szarak - trochę plakatów i nic więcej. DLACZEGO?! ten klub zarządzany jest tak tragicznie.. ps. byłem w Strefie Kibica w piątek przed meczem i kupowałem bilet na Twente - ten klub naprawdę ma w dupie kibiców i jeśli nikt nie potrafi zareagować na sytuację która się w danym momencie dzieje, to tym klubem zarządzają na każdym szczeblu idioci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie zgadzam się z powyższymi wpisami! Klub zarządzany jest w pełni profesjonalnie!
a. sprzedaż internetowa to dużo Januszy, Januszy nie chcemy. Janusze piją herbatę i jedzą kiełbaski. I wtedy te kiełbaski i herbate trzeba by zrobić. A tak to zapas kończy się spokojnie w 5 minucie przerwy i jest spokój. No czasem ludzie marzną, ale to znaczy tylko że nie są wystarczająco twardzi. b. nieprawdą jest że jest otwarte za mało kas. Może i w sobotę przez co najmniej 3h bilety można było kupić tylko w jednej kasie, ale przecież kasa była, więc o co chodzi? A i w kolejce nie stało się więcej niż 20 min. c. płatność kartą - no nie róbmy z kibiców takich burżujów co to za wszystko kartą by chcieli płacić - ani to nie wygodne, ani praktyczne, a jeszcze trzeba za terminale płacić, na prowizji tracić - zero opłacalności d. KK - Karty Kibica muszą być bo kibica trzeba identyfikować i tyle. A że inne kluby sobie poradziły i KK nie wymagają? Głupie są i tyle. KK jest fajna, plastykowa i nie ma żadnych dodatkowych funkcjonlności. Jak by miała to by kosztowała 30 zł i by jeszcze gorzej było. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Przecież to widać, że jest bardzo fajnie, ironicznie napisane przez Dostuffcę.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak ja byłem w zeszłą środe o 19:30 po bilet to w kolejce stało....0 osób(słownie: ZERO)! Były 3 kasy
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.12.2011 o godz. 12:39.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak dziś, są kolejki ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
kolejki sa tylko w dniu meczów przed samymi meczami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niekoniecznie, wczoraj pół godziny stania do 4 kas. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie duzo zostalo biletow na Twente? i na jakie sektory?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W czwartek koło 18 były otwarte 2 kasy z biletami na Twente i jedna z biletami na Polonię. Czekało się góra z 20 minut. Wiadomo ile poszło jak na razie biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bilety na pewno są na wszystkie sektory, żadnego info o braku na którykolwiek na oficjalnej nie było.
Nie wiadomo ile poszło biletów, szału pewnie nie będzie, jak znam życie to standardowe 13-14k. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja przed chwilą wróciłem kolejka max 15 osób na 5 otwartych kas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
widać, że coś sie dzieje
Może będzie tyle co na Fulham, a może więcej ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zatem użyję bardzo prostego słowa, PRZEPRASZAM
![]() ![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli nie będzie 20 tysięcy to będzie sygnał dla klubu, że nie opłaca się robić promocji, bo i tak przyjdą ci co zawsze. Przykre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dokladnie bilety powinny pozostac w starej cenie bo nie ma to zbyt wielkiego wplywu na frekwencje publika bedzie jak beda pilkarze i wielka gra na reymonta tak jak za kasperczaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To nie jest zadna promocja - wlasnie w takiej cenie powinny byc bilety, a to, ze dzisiaj nie bedzie wiecej osob to wypadkowa paru rzeczy takich jak: mecz bez stawki, srodek tygodnia i mecz konczacy sie bardzo pozno, fatalny sposob dystrybucji biletow etc.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
100% racji do tego dochodzi gra jaką serwują nasi piłkarze i ogólnie rzecz biorąc słaba promocja. Jeśli nadal jedynym środkiem promocji będzie pare ikonek na kilku stronach internetowych i wpis na fb, bo kilku plakatów na słupach ogłoszeniowych nie liczę, to dalej będzie tak jak jest. niestety
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wczoraj kupowałem bilety ok 18 i kolejka taka na 10 min czekania. 5 kas czynnych.
Może nie będzie najgorzej z tą frekwencją. liczę na 18-21 tys. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Do wczoraj sprzedano 17 000 biletów.
|
|
|