|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś wie co się dzieje z Riosem?
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu kolejny raz wielki szacunek dla Baszcza. Ten gość naprawdę jest zajebisty i wolałbym Go 1000 razy niż każdego jednego z naszej obrony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Szacunek oczywiście, ale teraz każdy kto nie gra w Wiśle jest zajebisty, a każdy obecny Wiślak.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
40' Ruch Chorzow [3 - 0] Korona Kielce
22' [1 - 0] M. Zienczuk 25' [2 - 0] M. Zienczuk 35' [3 - 0] M. Zienczuk (pen.) Pożegnanie z Markiem po sezonie 08/09 i zastąpienie go Kirmem było katastrofalną decyzją. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Co ty pierdzielisz Zieńczukowi udało się strzelić 3 gole i dobrze , a nie pamiętasz co robił Kirm w tamtym sezonie ? Gdyby nie Kirm to pewnie nie mielibyśmy tego mistrza. Fakt teraz forma Kirma nie powala. W tamtym sezonie Kirm strzelił 9 goli
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No super Kirmowi wyszło pół roku co jak to, że gra u nas piątą rundę jest słabym wynikiem. W sezonie 09/10 nie potrafił zastąpić Zienia, a obecnie jest po Jaliensie naszym najsłabszym i najbardziej denerwującym piłkarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A Zieniowi to ile wyszło w Wiśle tak na prawdę?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kirma tylko strzelone bramki chroniły, nie oszukujmy się Kirm to słaby piłkarz nic nie wnoszący do drużyny.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry sezon 04/05, dobry sezon 05/06, słabszy (choć 8 asyst chyba zaliczył) 06/07 , znakomity 07/08 i dobry 08/09 (gwoli ścisłości dobra wiosna, jesienią trochę słabiej).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie chodzi o każdego kto nie gra w Wiśle, bo nie uważam żeby Baszczu był dla nas "każdym". Chodzi mi o jego zachowanie w trakcie meczu i po nim to raz. Ale to cechy osobowe, a co do sportowych, to z tego co mi się rzuciło w oczy, to większość główek, które Baszczu zgarniał i spokój z jakim gra. Taki gość byłby idealny do uspokojenia tej obrony, bo jak tako to ani Jovanović, Chavez, nawet Paljić, to nie są jacyś dramatycznie źli piłkarze (Marko to nawet chyba całkiem niezły gość), tylko może ktoś taki by tą grę uspokoił, bo może tego brakuje. Do tej pory ktoś taki zawsze był i jakoś to funkcjonowało względnie. Niby można mówić, że przecież Jaliens, ale każdy wie jak jest więc to nie jest gość od uspokojenia.
Ostatnio edytowane przez tas de fleia : 10.12.2011 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
, zresztą jak inaczej można ocenić ofensywnego bocznego pomocnika który nie ma dryblingu i waleczny też zbytnio nie jest.Zresztą to nie przypadek że w Grecji przepadł , potem przepadł w Lechii i w zasadzie i w Ruchu do niedawna kopał się po czole Co nie zmienia faktu że Kirm jest zdecydowanie bardziej chujowy, aż nie wiem jak mogłem się na niego nabierać przez pewien czas i zwalać winę na presję, opierdalanie go przez Brożków czy Małego itp. Na prawdę - pozycje inne ale tak jechany Jaliens vs Kirm to niebo(takie chujowe niebo) a piekło ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dlaczego w Krakowie nie ma akademii piłkarskiej, który Wiślak przydałby się w Legii, o sympatycznym geście gwiazdy Barcy i ilości obcokrajowców w klubie z Reymonta - mówi Maciej Skorża.
http://wislalive.pl/polecamy/maciej_...iele_razy-144/ ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kuba po meczu z Marsylia zapracowal sobie na uznanie i dzisiaj z Kaiserslautern zagra od 1 minuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Troche o Paljiciu po wypadku
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Stan wojenny wspomina były piłkarz GTS Wisła Kraków
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html Ciekawa opowieść Motyki. No, chłopaki z Wisły nie czuli się wtedy najlepiej. Trudno się dziwić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie podoba mi się tylko eksponowanie GTS na stronie głównej GK. Podejrzewam, że to pewnie dziennikarzyna nieprzychylny Wiśle pisał... ogólnie nie podoba mi się to jako całość.
Powinni opisać działania kibiców Wisły wobec stanu wojennego i komunizmu, ale jak widać nic nie opisali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A kogo zainteresuje to, że kibice Wisły bili się z Zomo i wspierali Solidarnościowców pod kościołem "Arka Pana", pod kombinatem, rynku główym czy nowohuckij osiedlach?Wkoncu "kibole to kibole, według naszych rzetelnych mediów
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pablo wiem, że dziennikarze z gówna wybiórczego, tefałenu, polsatu, tvp czy innych tego typu mediów tak myślą. Jednak jeśli chodzi o GK sądzę, że tam jest inny poziom (mogę się mylić) i raczej tam decyduje sympatia lub antypatia do nas.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wrocmy do tematu watku a nie spamujmy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Fotka z koszernej. Maaskant na meczu, z tyłu Motyka i wąchający się z żydami Jurek Dudek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Adam Musiał wśród legend Wisły Kraków [ZDJĘCIA]
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html Fajne wspominki o Musiale. Ja pamiętam go tylko jako trenera Wisły. Jak wrzeszczał spod linii bocznej, to było go słychać na całym stadionie Ale nie miałem pojęcia, że zdarzało mu się po zejściu do szatni nie znać wyniku meczu, w którym właśnie wystąpił. Niezły gość ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dudek jest dobrym kumplem Rząsy z czasów wspólnej gry w Holandii i to poniekąd tłumaczy to jego "wąchanie". Nie demonizowałbym jego koszerności
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dobrym kumplem to raczej mało powiedziane. To jedna z bardziej znanych "par" przyjaciół wśród piłkarzy. Nawet sobie domy pod Krk postawili płot w płot ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Marcelo strzelił bramkę numer 5 w meczu SC Heerenveen - PSV.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mecz Fenerbahce - Trabzonspor ... Brożków nawet na ławce nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Myslałem ze inaczej potocza sie losy Brozkow.
Byli to pilkarze o sporym potencjale(gdy im sie chcialo,pokazywali go),niestety podzielaja losy wiekszosci polakow za granica.Za jakies 2 lata pewnie wróca,odbudowywac formy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co sie dzieje z Pablo Alvarezem, odszedl od nas do Grecji a w tym momencie nie moge znalezc klubu w jakim gra.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|