|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^jeszcze pare lat temu nie bylo zadnego dachu i stadion byl prawie zawsze full niewazne czy ulewa czy mroz wazne jest ze ci co maja przyjsc to i tak przyjda a reszta...coz moze lepiej niech rzeczywiscie zostanie pod pierzyna i odpala sobie mecz w telewizji:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wątpię, że ktoś przed kupnem biletu na mecz sprawdza wcześniej pogodę.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Przy odrobinie szczęścia da się wejść, także spróbować można.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakies info dotyczacce biletow na jakie sektory juz nie ma biletow?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na wszystkie sektory bilety są oprócz C! Spokojnie kompletu i tak nie będzie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ja odstąpie na G voucher, który wymienicie w kasie na bilet z danymi z waszej KK !
NIEAKTUALNE !
Ostatnio edytowane przez MELON : 04.12.2011 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
w środe o 17:00 Boguski i Chavez w SK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
pytanie, jak dostać się autobusem po meczu z Twente po 23:30 na Wiślicką? orientuje się ktos? nigdy nie wracalem z meczu autobusem
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chyba jedyne wyjście będzie pojechanie 618 z pętli przy Cracovii o 23:49. Jedzie on bezpośrednio na Wiślicką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kto był we Wrocławiu doskonale widział jak tam wygląda rozwożenie kibiców po całym mieście podstawionym miejskimi autobusami, u nas jak to w Krakowie radź sobie sam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś ma informacje kiedy do cholery w końcu ruszy sprzedaż internetowa biletów w naszym klubie?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Chaveza porwali.. |
||
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Cytat:
a akurat miałem się wybierać żeby z nim hiszpański poćwiczyć ;d całe szczęście, zaoszczędziłem 2 godziny czasu i 2zł na biletach tramwajowych |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panie Lato, Ty nas nigdy nie przestaniesz zadziwiac
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kupię dziś bilet na C przed meczem? Może ktoś z Was kupowal przd meczem na Górnik lub Widzew?
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 09.12.2011 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na lajcie kupisz, ostatnio bylo ponad 1000 dzieciakow wpuszczonych na C a i tak kupilem nawet w trakcie 1 polowy bilet na C. Dzisiaj podejzewam ze bedzie podobnie albo jeszcze mniej ludzi, tyle ze kolejki sa zawsze przed meczem, ale jako, iż wszystkie kasy sa otwarte nie trzeba dlugo stac, ok 15-20min.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Raczej będą na pewno. A jak nie to zawsze jest narożnik kilka złotych drożej albo G w tej samej cenie ;]
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanko. Mam kartę kibica i karnet na E, czy w związku z tym istnieje jakaś możliwość, żebym kupił sobie bilet na jakąś inną trybunę na moje nazwisko i poszedł na mecz np. na C?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na ligę nie ![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A to dziwne, z tego co było mówione na mecz z Widzewem nie było biletów w kasach na dobrych kilka godzin przed meczem.. (o C mi chodzi oczywiście) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Czemu zatem kilka dni wcześniej forum huczało, że nie ma już biletów na C, co zresztą potwierdziła mi dziewczyna w kasie? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W gwoli ścisłości sektor C to nie trybuna wzdłuż linii bocznej
Może o E mu chodziło![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżelli tak było musiał byc zwrot z FC albo coś w tym stylu
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bilety są na wszystkie sektory, na młyn teź, ludzie się kręcą ale kolejki niema. Peace
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
są jeszcze bilety na G na Twente?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
"BRAWO" klub ... róbcie dalej ludzi w hu.a . Ile to miało byc kas z biletami na holendrów dzis czynnych
, ale tu niespodzianka... podchodze do jednej z kas chyba 7 a tu mnie informuje pani (zreszta bardzo miła i nic kobietka nie zawiniła) że bilety na środe sa w sprzedaży ale tylko w kasie numer jeden :( owszem pod kasa numer jeden juz info bylo ale przy weisciu do strefy kibica zero informacii i kolejka taka że oj oj oj. Do tego bardzo nie miła ochrona ( szczególnie pan bez włosów w jasnym garniturze duża budowa ciała) biletów oczywiscie nie zdazylem kupic tak jak wielu bardzo wku....nych kibiców którzy liczyli tak jak ja że naprawde będa otwarte 3 kasy .
Ostatnio edytowane przez Henio1 : 10.12.2011 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje że chłop który prosił ochroniarza o wylegitymowanie się poruszy ta sprawę.
LUDZIE rządzący TYM KLUBEM MAJĄ NAS GŁEBOKO W DUPIE. i my też was tam mamy.... gdzie jest frekwencja.... |
|
|