The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2011, 23:01
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy rozwiązał
rozwieje Twoje wątpliwości, nie rozwiązał na pewno nie sam
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.12.2011, 23:27
willow napisał(a):Wyświetl post
A po co od razu popadać w skrajności?
Moim zdaniem ani Burliga, ani 35-letni afroamerykanin.
Po prostu dobry piłkarz by nam się przydał, ot co...
No przydał by się jak najbardziej.

Jednak jak widać znaleźć bocznego obrońcę lepszego niż ten który jest wyszydzany przez kolegę " a nie mówiłem że on jest do niczego" nam się nie udało a szukamy już chyba 6 okienko transferowe.

Nie wiem jak on wygląda pod względem kontraktu tz. długości oraz tego czy go Ruch nie zatrzyma, chociaż oni kasy nie mają.

Dwa ostatnie mecze, owszem błędy, wcześniej nie było tak źle, w pucharze polski gol. W miarę regularna gra, pierwszy raz w e-klasie, może jeszcze chwilkę się wstrzymamy z ocenami?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 06.12.2011, 23:39
filemon napisał(a):Wyświetl post
rozwieje Twoje wątpliwości, nie rozwiązał na pewno nie sam
Eee...myślę, że rozwiązał Bez przesady. Toż to podstawy podstaw, na pewno pamiętał.

Bardzo liczę na Patryka w rundzie rewanżowej bo po kontuzji zasygnalizował powrót do dobrej formy.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.12.2011, 23:26
Po raz kolejny widzę Michała Czekaja na meczu koszykarek, bez lansu i napinki siedzi z ziomeczkami i klazcze jak trzeba
Spoko0 bo jakiś człowiek miał koszulkę wisłyz Jego nazwiskiem i numerem na plecach, MCzek tylko zobaczył i się uśmiechnął
KLASA
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.12.2011, 01:12
Proud napisał(a):Wyświetl post
Eee...myślę, że rozwiązał Bez przesady. Toż to podstawy podstaw, na pewno pamiętał.
Podstawy dla kogoś kto chodzi do szkoły, lub bezpośrednio po niej. Po jej zakończeniu, jeśli nie pracuje się w zawodzie ściśle powiązanym z chemią, to zapomina się takie pierdoły, wierz mi
Odpowiedz cytując
mandarynki
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 08.12.2011, 12:51
Witam,

Jestem kibicem Wisły mieszkającym od jakiegoś czasu w Szwecji. Mam takie pytanie ciekawostkowe.

Jeśli Wisła sprowadza nowego zawodnika - cudzioziemcę, jak to jest? Czy klub mu szuka mieszkania, czy on sam po podpisaniu kontraktu? Dlaczego pytam? Bo wyobraziłem sobie, że zawodnik znajduje sobie mieszkanie w bloku w dzielnicy, gdzie przeważają kibice Cracowii. Dziwnie trochę. Zawodnik gra w Wiśle, a za sąsiadów w klatce ma ultrasów Cracowii.
I jeszcze jedno. Gdzie mieszkają zawodnicy?, tzn, nie chodzi mi o adresy , ale czy jest to tak jak na Zachodzie, że klub wynajmuje piłkarzowi willę w dobrej dzielnicy, czy raczej mieszkają w blokach?

Podobno nie ma głupich pytań, a ta kwestia mnie zafrapowała.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.12.2011, 12:54
To musieliby byc bogaci ultrasi, jakby stac ich było na sąsiedztwo piłkarza Wisły. Bo w takim normalnym bloku to piłkarze raczej nie mieszkają..
Odpowiedz cytując
mandarynki
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 08.12.2011, 13:03
Pytam, ponieważ jakiś czas temu widziałem w szwedzkiej tv fragment dokumentu o jakiejś miejscowej gwiazdce AIK i koleś po treningu parkował na ogólnodostępnym parkingu i wchodził do wieloklatkowca...

Jeśli nie wyśmiejecie, to zapytam jeszcze... Jest wojna kibiców w Krakowie, a jak to ma się do piłkarzy? Czy jeśli w ciemnej ulicy spotka się kopacza Cracowii, to dostanie bluzga czy kopa w tyłek? Czy też jest zasada, że piłkarza się nie rusza, choćby miał hattrick w derbach i pokopał Bitona po achillesach ?
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.12.2011, 13:47
Piłkarzy się nie rusza
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.12.2011, 13:55
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Piłkarzy się nie rusza

Ale samochodziki tak
,
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 08.12.2011, 21:07
tekst z http://www.weszlo.com/blog/17
Cytat:
Patryk Małecki wszedł na boisko. Przeżegnał się, jak większość piłkarzy. Ustawił się na swojej pozycji i gdy sędziowie sprawdzali siatki przed rozpoczęciem meczu Wisły z Widzewem, uklęknął na murawie, złożył obie ręce razem i zaczął się modlić (przynajmniej tak to wyglądało, bo co sobie w głowie myślał, to nie wiadomo). Sędzia już trzymał gwizdek w ustach, gdy "Mały" raczył się podnieść.

Ta sytuacja to dla mnie iskra. Zapalnik. Pretekst. Małeckiego nie lubię od dawna, ale nie uważałem, żeby to było coś, o czym trzeba byłoby mówić. Piłkarsko uważam go za całkiem niezłego zawodnika, ale nic więcej. Właśnie tak - całkiem niezły. Na naszą ligę wystarczy. Ma drybling, czasem strzeli, dobrze poda. Do swoich poprzedników na krakowskich skrzydłach - Kosowskiego, Uche, Błaszczykowskiego - w ogóle nie dorasta. Ale z drugiej strony - Andraża Kirma, Gervasio Nuneza, czy Rafała Boguskiego przewyższa. Dobry i tyle.

Przede wszystkim jednak Małecki ma nierówno pod sufitem. I to wie każdy, nie trzeba się nad tym specjalnie rozwodzić. Przeszkadza mi jednak jego maniera, która łączy go z Tomaszem Adamkiem. Chce być bardziej papieski niż sam papież.

Było już pokazywanie koszulek z jedynym prawdziwym papieżem. Był też wywiad udzielony "Piłce Nożnej" przez jego matkę, z którego dowiedzieliśmy, cytuję luźno, z pamięci, że "Patryk to dobry chłopak, codziennie chodzi do kościoła. Przyjechałam tutaj do Rygi (na mecz ze Skonto - M.T.) i od razu znalazł mi polski kościół". Było jeszcze coś o tym, że cały czas się modli.

Ja wiem, że polski katolicyzm jest specyficzny i, że gorliwe uczestnictwo w nabożeństwach każdego dnia idealnie współgra z mówieniem do Saidiego Ntibazonkizy: "Ty jeb... czarnuchu". Ale mnie szlag trafia. Niech się modli. Niech chodzi do kościoła codziennie. Jego sprawa. Niech siedzi w szatni i odprawia całą mszę świętą i to jeszcze taką przedsoborową. Jego sprawa. Ale klękanie na murawie i modlenie się tak, żeby widzieli wszyscy telewidzowie i 14 tysięcy ludzi na trybunach, to już działanie pod publiczkę. Opowiadanie o tym w wywiadach, to też działanie pod publiczkę. A to, że codziennie chodzi do kościoła, wcale nie czyni go dobrym chłopakiem.

I na zakończenie, bo jakoś tak wczoraj od razu mi się skojarzyło, źródło jeszcze nigdy na tym blogu nie cytowane: Mt 6,1-6.16-18

Jezus powiedział do swoich uczniów: „Strzeżcie się, żebyście uczynków pobożnych nie wykonywali przed ludźmi po to, aby was widzieli; inaczej nie będziecie mieli nagrody u Ojca waszego, który jest w niebie.
Kiedy więc dajesz jałmużnę, nie trąb przed sobą, jak obłudnicy czynią w synagogach i na ulicach, aby ich ludzie chwalili. Zaprawdę powiadam wam: ci otrzymali już swoją nagrodę. Kiedy zaś ty dajesz jałmużnę, niech nie wie lewa twoja ręka, co czyni prawa, aby twoja jałmużna pozostała w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie.
Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. Ty zaś gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie.
Kiedy pościcie, nie bądźcie posępni jak obłudnicy. Przybierają oni wygląd ponury, aby pokazać ludziom, że poszczą. Zaprawdę powiadam wam: już odebrali swoją nagrodę. Ty zaś gdy pościsz namaść sobie głowę i umyj twarz, aby nie ludziom pokazać, że pościsz, ale Ojcu twemu, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie”.

Skoro Małecki jest codziennie na mszy, na pewno to słyszał.

Michał Trela
www.trelik.blox.pl
świetne
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 08.12.2011, 21:30
Nie chodzę do kościoła od dawna.
Ale komu k....a przeszkadza to, że chłopak pomodli się przed meczem? Homosie mogą ganiać po ulicy, a Mały nie może się pomodlić, to jest ta europejskość tak?
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Stary 08.12.2011, 21:32
Nie o to chodzi. Kluczowy akapit to ten:
Cytat:
Ja wiem, że polski katolicyzm jest specyficzny i, że gorliwe uczestnictwo w nabożeństwach każdego dnia idealnie współgra z mówieniem do Saidiego Ntibazonkizy: "Ty jeb... czarnuchu". (...) klękanie na murawie i modlenie się tak, żeby widzieli wszyscy telewidzowie i 14 tysięcy ludzi na trybunach, to już działanie pod publiczkę. Opowiadanie o tym w wywiadach, to też działanie pod publiczkę. A to, że codziennie chodzi do kościoła, wcale nie czyni go dobrym chłopakiem.
i do tego ten cytat z Biblii opatrzony błyskotliwym komentarzem
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.12.2011, 21:34
się głąby przyjebały do tego tatuaża.. tatuaż ma to nie może przeklinąć, niezdrowo odżywiać, przekraczać 60 km / h na liczniku i na boisku gdzie walka i wyzwiska jest czymś normalnym jak przystało na chłopów na per pan mówić do Nitiba... coś tam

kolejny fakatyk Małeckiego tym razem pod postacia Michała Treli.. wycinki z biblii wkleja, coś o Jezusie pisze.. to trzeba leczyć.

Michaś, praktykuje w.. gazecie wyborczej. Chce się wybić i świeci bo jak wiadomo w wymienionej gazecie tego typu bzdety są na wagę złota.
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.12.2011 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Stary 08.12.2011, 21:37
czym innym jest rzucenie tego czy tamtego słowa jak się na chodniku wdepnie w psią kupę, a czym innym zbluzganie człowieka w tak prymitywny sposób (tak, wiem, że tam nie padło słowo "czarnuch", ale i tak statystyka 3 bluzgi na 4 słowa w zdaniu chluby Małeckiemu nie przynosi) i to przez człowieka, który rzekomo żyje wedle katolickich ideałów
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.12.2011, 21:37
Weszlo to nie Ci sami co twierdzili, ze Maly do Saidiego uzył słow rasistowskich? Uczepili sie go jak psa
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Stary 08.12.2011, 21:39
tego tekstu nie napisał nikt z weszło, oni tylko zamieścili na swojej stronie tekst autorstwa jakiegoś blogera (jest tam podpisany na dole)
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Stary 08.12.2011, 21:42
Cytat:
się głąby przyjebały do tego tatuaża.. tatuaż ma to nie może przeklinąć, niezdrowo odżywiać, przekraczać 60 km / h na liczniku i na boisku gdzie walka i wyzwiska jest czymś normalnym jak przystało na chłopów na per pan mówić do Nitiba... coś tam
to niech się chłopak zdecyduje, albo chodzi codziennie do kościółka, świeci podobizną papieża po każdej zdobytej bramce i się modli przed całą publicznością R22, albo wyzywa Ntizabąkizę od najgorszych i ogólnie rzecz biorąc kreuje dalej swój wizerunek buraka
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.12.2011, 21:52
grzegorz_lato napisał(a):Wyświetl post
(...)
Panowie, przecież to jawna prowokacja. Spójrzcie na nick

Jest jakiś powód, żeby wklejać takie żenujące wypociny na forum? Zwłaszcza z "weszło"?
Widać niektórym potrzebny jest jakiś "wróg publiczny". Jaliens kontuzjowany, Lamey gra nieźle, Maaskanta zwolnili - dobrze że wrócił Patryk.
Żenada.

A cytat z Biblii średnio udany, ale to przecież jakiś studencina pisał. Czym innym jest obłuda, a czym innym - przyznawanie się do swojej wiary, dawanie jej świadectwa. Jako osoba medialna może czuć się zobowiązany do mówienia o niej.
Pisanie o "specyficznym polskim katolicyzmie" też na kilometr bije skrajną głupotą i kołtuństwem, bo co drugi sportowiec z Ameryki Łacińskiej zachowuje się podobnie (daleko szukać nie trzeba, mamy przecież Chaveza pod nosem). I tam też nie wszyscy na co dzień świecą przykładem, vide reprezentacja Meksyku (to akurat inna Ameryka, ale też świetnie pasuje). Tyle, że ktoś związany z "GW" byłby pewnie chory, gdyby przy okazji nie mógł popluć na Kościół i polaków.
Umówmy się - Patryk nie jest święty. Ale bycie katolikiem nie oznacza bycia doskonałym, to bardziej dążenie i praca nad sobą. To, że w nerwach kogoś zbluzgał nie oznacza, że jest hipokrytą. Jest człowiekiem i popełnia błędy.

Jak ktoś tu trafnie napisał - autor powinien się leczyć. Że zacytuję klasyka: jest chory z nienawiści, a to do niczego dobrego go nie doprowadzi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.12.2011 o godz. 22:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.12.2011, 21:59
autora tekstu na weszlo oceniam na zakompleksioną dewotkę fankę Cracovii czy tez Legii

ale własnie takimi tekstami z dupy o dupie, totalny idiotyzm o którym nawet nikt nie myślał, da w/w ....eczce sławę jakiej oczekuje.
Ktoś chce być bardziej dziennikarski niż dziennikarz chyba.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.12.2011, 22:10
grzegorz_lato napisał(a):Wyświetl post
to niech się chłopak zdecyduje, albo chodzi codziennie do kościółka, świeci podobizną papieża po każdej zdobytej bramce i się modli przed całą publicznością R22, albo wyzywa Ntizabąkizę od najgorszych i ogólnie rzecz biorąc kreuje dalej swój wizerunek buraka
nie masz własnego życia ,żeby się czepiać "świętości" innych ?

jak się już tak bawisz w wypominanie to ,może warto pamiętać
Cytat:
Kto z was bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem"
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.12.2011, 22:31
Panie Trela, czemu nie wspomniał pan o wpłatach Małeckiego na rzecz kibiców? O uczestniczenia przez niego w akcjach charytatywnych? O fundowaniu biletów, załatwiania przeróżnych rzeczy, do których nie każdy ma dostęp, a Patryk to jednak załatwił poprzez swoją pozycję? Niezbyt rzetelny dziennikarzyna z pana, bo zgnoić człowieka jest łatwo, tym bardziej za wiarę.
Tym, który się ośmieszył jest Trela. Nie słyszał, że Małecki pomagał, ale umiał wesprzeć się cytatem z Biblii, że nie powinno się obnosić ze swoimi dobrymi uczynkami. Jaka logika?
W takich sytuacjach szkoda mi Patryka, bo to jest dobry chłopak, z trudnym charakterem, ale serce ma po właściwej stronie i w takich sytuacjach jak ta, my - kibice Wisły - powinniśmy go wspierać i bronić.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.12.2011, 22:34
Ilu takich Michasiów ( pod dowolnymi nickami ) udziela się na tym forum, to aż strach się bać. Wydaje mi się, że tutaj, na tym forum, ostatnio udziela się więcej obcych i nawiedzonych, niż kibiców Wisly. Rozumiem, że głodne sławy i kasy, hieny z Weszło, cytują niedorozwiniętych emocjonalnie i społecznie - chłopców z nienasyconej Wyborczej, ale tutaj, na tym forum, trzeba czyścić klimat z plugawych i głupawych tekstów takich idiotów i mediów, tych idiotów promujących ( jeśli można jeszcze liczyć na bycie sobą oczywiscie ).
Ostatnio edytowane przez kot : 08.12.2011 o godz. 22:44.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.12.2011, 22:34
Tekst żałosny....
Z tego co można wywnioskować z rozmów z Małym to, że jest on przesądny i uważa że ta koszulka przynosi mu szczęście.
Skoro tak uważa to kto mu broni ? Ludzie teraz grają z jakiś opaskami i innymi tego typu bajerami, nie powoduję że człowiek zaczyna od tego lepiej grać ale niektórym może to pomóc odblokować rezerwy psychiczne... skoro Mały czuję się lepiej z papieżem to niech sobie go nosi i pokazuje.

No i tam było "ty skur jebany" a nie czarnuchu i Saidi go jeszcze wcześniej chamsko kopnął.
Odpowiedz cytując
pattros
Member

Od: 10.2010

Stary 08.12.2011, 22:35
Tak teraz najlepiej zakazać przeklinania na boisku! Bo fair play musi być, wślizg odrazu karać czerwoną kartką, a bark w bark zaklasyfikować do gry faul. No ludzie, ja bym sie bal co by bylo jakby on nie przeklinał, przynajmniej jest ktoś przeciwny Jaliensom i Lameyom, który walczy w meczu a nie przychodzi odwalić fuche.
Ludzie, nie pamiętacie Wisły w 2 lidze? Gdzie kilka tys ludzi przychodziło popatrzyć na walkę! Nie było pięknego futbolu ani sukcesów , ale czuć było sportową złość, zaangażowanie każdego. Wole 1 Małeckiego niż 10 Lameyów.
Amen.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.12.2011, 22:51
szprotson napisał(a):Wyświetl post
autora tekstu na weszlo oceniam na zakompleksioną dewotkę fankę Cracovii czy tez Legii
Pudło. Gosc jest z Bielska, sympatyzuje z Podbeskidziem
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 09.12.2011, 11:24
killzone napisał(a):Wyświetl post
Patrz jaki numer.... grzegorz_lato tez
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.12.2011, 11:38
Przecież ten lato to prowokator. Zobaczcie kiedy się zarejestrował i po co...szkoda na niego klawiatury Panowie.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.12.2011, 13:46
Skoro ten laluś już na wstępie pisze: że nie lubi Małeckiego" to szkoda tracić czasu na czytanie i późniejsze rozstrząsanie jego wypocin. Niech sie goni po halach z owcami.

Cytat:
A może z BKS Stal, czyli wtedy ......nie pudło. Ziomal - stały gość na Ł 3.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 09.12.2011 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Stary 09.12.2011, 13:53
Chłopak ma pasję i talent (bo trzeba przyznać że czyta się go przyjemnie, czuć lekkość pióra) to Jaśnie Panowie Kibole muszą go zrównać z ziemią i ściągnąć do swojej miernej rzeczywistości.
Cytat:
Tak teraz najlepiej zakazać przeklinania na boisku! Bo fair play musi być, wślizg odrazu karać czerwoną kartką, a bark w bark zaklasyfikować do gry faul. No ludzie, ja bym sie bal co by bylo jakby on nie przeklinał, przynajmniej jest ktoś przeciwny Jaliensom i Lameyom, który walczy w meczu a nie przychodzi odwalić fuche.
Pier**lenie. Takie pierwsze z brzegu rugby jest 100 razy bardziej męską grą niż piłka nożna, a jakoś jest pełna kulturka na boisku (na trybunach też, ale to temat na osobną dyskusję).

Cytat:
daremnego przyjezdnego studenciny Treli
Cytat:
studencina-s.......ina
Wyczuwam kompleksy. Czyżby Pan zakończył swą edukację na etapie szkoły średniej?

I nie, nie jestem prowokatorem ani "kosmitą". Jestem trzeźwym kibicem Wisły.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów